taniarada Re: NIEDZIELA 03.09.23, 13:10 Być może taki jej urok .Ma swoje forum i czytam tam czasami .Wiesz jak to jest można ignorować ,ale chamstwa nie toleruję .A to się włóczy po różnych forach za mną .Dlatego się napisałem .Nie każdy musi być w każdym wątku .Trzymaj się . Odpowiedz Link
super.halusia Re: NIEDZIELA 03.09.23, 13:59 irsila Re: NIEDZIELA 03.09.23, 12:50 Przecież ona non stop spamuje. Nie tylko tu. A nie można pozdrawiam Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 04.09.23, 12:04 irsila napisała: > Przecież ona non stop spamuje. > Nie tylko tu. > Widzisz można ale są ofiary .Bo i mnie się obrywa za sprawiedliwość .Już który raz ta hejterka z psychologii się tu pojawia i na innych forach .Kiedyś udzielała mądrych rad teraz jedynie lata i hejtuje mnie i kogoś .Kolejny raz zmienia nicka .Co się ludziom na starość robi .Nie wiem .Mają dużo czasu obserwować i latać z kimś .Trzymaj się Urszula . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 04.09.23, 17:18 taniarada napisał: > irsila napisała: > > > Przecież ona non stop spamuje. > > Nie tylko tu. > > > Widzisz można ale są ofiary .Bo i mnie się obrywa za sprawiedliwość .Już który > raz ta hejterka z psychologii się tu pojawia i na innych forach .Kiedyś udziel > ała mądrych rad teraz jedynie lata i hejtuje mnie i kogoś .Kolejny raz zmienia > nicka .Co się ludziom na starość robi .Nie wiem .Mają dużo czasu obserwować i l > atać z kimś .Trzymaj się Urszula . Jakie ofiary i gdzie? Tobie się obrywa za sprawiedliwość? Ja tu nigdzie nie widzę hejterki z psychologii,ani na innych forach. Spam obrazeczkowy był tam, czy na kobiecie, to go usunęli i tyle. Tu nie ma kto tego robić, ale warto zwrócić komuś uwagę, by forum nie zaśmiecać, złotkami, cukiereczkami itp, słodkościami. To ty teraz ją obmawiasz a nie ona ciebie tu. Masz problem ze zrozumieniem sytuacji, co już wcześniej zauważyłam. To ty latasz po forach i wszędzie swoją tanią rade czy rację chcesz wciskać. Mało jest takich na których nie byłeś. Wszędzie Cię hejtują? Ja to widzę trochę inaczej,wszędzie zwracają Ci uwagę, a Ty dalej jak osioł uparty tkwisz przy swoim. Posłuchaj czasem innych, oni też mają prawo do wyrażenia swego zdania. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 04.09.23, 19:10 irsila napisała: > taniarada napisał: > > > irsila napisała: > > > > > Przecież ona non stop spamuje. > > > Nie tylko tu. > > > > > Widzisz można ale są ofiary .Bo i mnie się obrywa za sprawiedliwość .Już > który > > Masz problem ze zrozumieniem sytuacji, co już wcześniej zauważyłam. > To ty latasz po forach i wszędzie swoją tanią rade czy rację chcesz wciskać. > Mało jest takich na których nie byłeś. > Wszędzie Cię hejtują? > Ja to widzę trochę inaczej,wszędzie zwracają Ci uwagę, > a Ty dalej jak osioł uparty tkwisz przy swoim. > Posłuchaj czasem innych, oni też mają prawo do wyrażenia swego zdania. > Siedzisz i nic nie widzisz .Tobie to trzeba jasno na czarnym .Czasami zerkniesz na forum motoryzacyjne i tyle .Zajrzyj też na oślą ławkę .Nawet nie kojarzysz kto tu się pojawia .Takie same mamy charaktery tylko ja mam bardziej rozwinięty instynkt przetrwania . I znak zodiaku wojowniczy .Na tyle lat pisania coś się kojarzy .Nienawidzę hejtu ,czepiania się i ośmieszania złotko . Drugie jak Ci ktoś pisze ty stara głupia ruro lub wczoraj wy.... To nie ma zmiłuj . Odpowiedz Link
super.halusia Re: NIEDZIELA 03.09.23, 13:58 taniarada Re: NIEDZIELA 03.09.23, 12:39 Trzymaj się Halusia .Pozdrawiam . Ty również Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 03.09.23, 14:40 Spamu nikt nie lubi, ale skoro niczego więcej nie potrafisz,to trudno. Już się przyzwyczaiłam. W spamie super jesteś a poza tym, tu w niczym. Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 03.09.23, 14:42 Jeszcze i naśladowczynię masz tyle, że bez kiczowatych obrazków Odpowiedz Link
pierwyjsort Re: NIEDZIELA 03.09.23, 16:31 forum.gazeta.pl/forum/w,210,176597226,176597226,Niedziela.html Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 03.09.23, 17:16 pierwyjsort napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,210,176597226,176597226,Niedziela.html Trolik spadaj tu cię nikt nie lubi .Tu można twoje popisy poczytać . forum.gazeta.pl/forum/w,20,176594963,176594963,OT_Jakie_male_auto_polecacie_.html?p=176596814 Odpowiedz Link
super.halusia Re: NIEDZIELA 03.09.23, 17:07 Widzisz swój blog ,to dopiero jest kicz, takie coś Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: NIEDZIELA 03.09.23, 18:35 Urszulo, Halusia jest bardzo życzliwą i sympatyczną osóbką, mogłabyś się od niej wiele nauczyć. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: NIEDZIELA 03.09.23, 19:22 Mnie wielokrotnie upokorzyłaś, nie szanujesz drugiego człowieka. Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 03.09.23, 19:36 Ty mnie również, ale się nie żaliłam, choć taką "uprzejmą" starasz się być. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: NIEDZIELA 03.09.23, 19:53 Nie mam ochoty na słowne przepychanki, idź swoją drogą. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 03.09.23, 21:33 irsila napisała: > Ty mnie również, ale się nie żaliłam, > choć taką "uprzejmą" starasz się być. > Piszę z Daną od prawie roku na paru forach i różne trolle i dziwne nicki lub psychofani nas atakowali .Gdy miałem bana Dana zawsze była murem za mną .Zbierała baty ,ale zawsze była .Cenię ją i podziwiam bo nikomu nie ubliża .Przez 22 lata pisania różni się tu przewijali i znikali .Wystarczyło raz napisać swoją opinię .Po co robić sobie wrogów jak lubisz dyskutować .Po co Ci to .Nie twoja sprawa .Lepiej czasami milczeć .Sorry . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 03.09.23, 21:38 A co mnie to obchodzi. Adwokatów, "papug", pouczeń nie potrzebuję, sama się bronię i piszę co mi się podoba, wszak jest wolność słowa. W żadne układziki z ludźmi z netu nie wchodzę. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 04.09.23, 19:19 irsila napisała: > A co mnie to obchodzi. > Adwokatów, "papug", pouczeń nie potrzebuję, sama się bronię i piszę co mi się > podoba, > wszak jest wolność słowa. > W żadne układziki z ludźmi z netu nie wchodzę. > Zachowujesz się jak rozkapryszona panna .Niby chcesz rozmawiać ,a palisz ciągle mosty .Odrobinę tolerancji dla innych . Po co mieć ciągle wrogów jak można mieć przyjaciół .Tu napisać ,gdzieindziej też .A tak siedzisz w swojej samotni .Była taka kobieta i jej niema .Kto będzie pamiętał .Bo tylko chwile się liczą w życiu .To wiesz . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 04.09.23, 19:41 Lepiej być samotnym niż mieć fałszywych przyjaciół. Wielokrotnie się przekonałam o tym. Umiesz liczyć? Licz na siebie. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 04.09.23, 20:31 irsila napisała: > Lepiej być samotnym niż mieć fałszywych przyjaciół. > Wielokrotnie się przekonałam o tym. > Umiesz liczyć? > Licz na siebie. > Mylisz się w ocenie .Bo ja pamiętam zawsze dobre serce i przyjaciół i nawet tych wirtualnych też nie zostawiam .Wbrew wszystkiemu i wszystkich . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 04.09.23, 20:49 Nie widzę, żebyś na forach miał przyjaciół, no może poza jedną kobietą, tam na moto i wszyscy z was kpią. Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 04.09.23, 20:53 > Widzisz można ale są ofiary .Bo i mnie się obrywa za sprawiedliwość .Już który > raz ta hejterka z psychologii się tu pojawia i na innych forach .Kiedyś udziel > ała mądrych rad teraz jedynie lata i hejtuje mnie i kogoś .Kolejny raz zmienia > nicka .Co się ludziom na starość robi .Nie wiem .Mają dużo czasu obserwować i l > atać z kimś .Trzymaj się Urszula . Jakie ofiary i gdzie? Tobie się obrywa za sprawiedliwość? Ja tu nigdzie nie widzę hejterki z psychologii,ani na innych forach. Spam obrazeczkowy był tam, czy na kobiecie, to go usunęli i tyle. Tu nie ma kto tego robić, ale warto zwrócić komuś uwagę, by forum nie zaśmiecać, złotkami, cukiereczkami itp, słodkościami. To ty teraz ją obmawiasz a nie ona ciebie tu. Masz problem ze zrozumieniem sytuacji, co już wcześniej zauważyłam. To ty latasz po forach i wszędzie swoją tanią rade czy rację chcesz wciskać. Mało jest takich na których nie byłeś. Wszędzie Cię hejtują? Ja to widzę trochę inaczej,wszędzie zwracają Ci uwagę, a Ty dalej jak osioł uparty tkwisz przy swoim. Posłuchaj czasem innych, oni też mają prawo do wyrażenia swego zdania. Nie odpowiedziałeś mi na to, co powyżej. Dlaczego? Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 04.09.23, 23:36 Nie wiesz jakie ludzie noszą maski .Mocno byś się zdziwiła .Chyba w tym roku się odkryła .Z wielkiej damy zrobiła się hejterką i stalkerką .Dopiero w tym roku .Poszedł głuchy telefon i te osoby co byłem z nimi zaprzyjaźnione zrozumiały .Ludzie stwarzają kreacje różne na necie ,a w życiu to inne osoby .Jak nie zakompleksione to dranie w ludzkiej skórze .Ten pierwysort to być może nowa jej kreacja .Ja wiem co czujesz .masz syna niepełnosprawnego ,siły Ci siadają .Ja też mam na wychowaniu takiego synka po zmarłej siostrze .Ale on jest w zupełnie innym położeniu niż Twój .Zapewniam Cię że parę osób walczy w codziennym życiu o przetrwanie .Znam dobrze takie .Dzielnie dają radę .Ja rozumiem Twoje rozgoryczenie bo mam pewną praktykę w tym .Mnie nie jest łatwo obrazić ,bardziej moje bliskie mi osoby .Wtedy coś się we mnie gotuje .Nikt nie powiedział że będzie łatwo w życiu .Ale odrobinę szacunku dla każdego musi być .Dobrej nocy Urszula . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 05.09.23, 01:11 To jest odpowiedź, zupełnie nie na temat. Trzeba było moje zdanie po zdaniu czytać i konkretnie na każde mi odpowiedzieć, tego oczekiwałam a nie o synach niepełnosprawnych, nickach podejrzanych, kreacjach itp, itd. Zupełna ucieczka od konkretnej odpowiedzi. Nie wiesz, co ja czuję, gdyż nie siedzisz w mej skórze, a ja tylko o moim problemie wzmiankowałam kiedyś czy tu, czy tam, na moim blogu. ale nie tu i teraz, uciekłeś zatem od konkretnych odpowiedzi. To ja również of topic polecę. Fora to nie jest miejsce i towarzystwo wzajemnej adoracji, jakie sobie z Danutą stworzyliście pt pogaduchy. Już tam nie wejdę, choć mnie dołączyłeś ostatnio, a przedostatnio,twoja przyjaciółka usunęła. Nie jestem od pomiatania, nie dam się tak poniżać za szczere tutaj wypowiedzi. Tu jest forum, choć prywatne, to ogólnodostępne i głupio nie moderowane i tak ma być i chwała założycielce za to. Tu każdy ma prawo swoje zdanie wypowiedzieć, uwagę zwrócić, z wad się pośmiać. Gdzie indziej również. Jeśli do tego nie dorosłeś, to nie pisz, jeśli Cię gdzieś ignorują, wyśmiewają, to po co tam leziesz i kota do góry ogonem odwracasz. Jeśli masz słabą psychikę, żartów nie rozumiesz czy ciętej riposty, jeśli głupoty piszesz, czy od rzeczy i jedynie pochwał oczekujesz, to nie na forach jest dla ciebie miejsce, to tylko siedź z psiapsiółką na forum zamkniętym i tam się wzajemnie adorujcie i się miłujcie. Tyle lat na forach i tego nie rozumiesz? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: NIEDZIELA 05.09.23, 06:28 Małe sprostowanie, to ja Cię dodałam, ale widać, że niepotrzebnie. Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 05.09.23, 07:35 Dodałaś, potem usunęłaś, jest mi to obojętne. Z góry wiedziałam, że do waszego towarzystwa wzajemnej adoracji, nie pasuję. Tam zresztą nic ciekawego, same nudy. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 05.09.23, 08:20 irsila napisała: > Dodałaś, potem usunęłaś, jest mi to obojętne. > Z góry wiedziałam, że do waszego towarzystwa wzajemnej adoracji, nie pasuję. > Tam zresztą nic ciekawego, same nudy. > Napisze Ci krótko .Idź swoją drogą i daj innym spokój .Żyj sobie dobrze i dbaj o siebie .Bez odbioru .Ja mam inne zainteresowania niz z Tobą dyskutować . .Całego świata nie u zdrowie .Ja z twojego bloga tajemnic nie zdradzam ,a to nie jest Twoja sprawa . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 05.09.23, 09:05 No i dobrze, rozstajemy się. I proszę już mnie nie komentować, panie obrażalski. Teraz już wiem, dlaczego na forach tak Cię traktują, wszystko jasne. Chcesz się przylepić, nie powiem jak.....powiedzmy, że jak powój, a jeśli ktoś troszkę przytnie, uwagę zwróci, że za daleko idziesz, robisz coś nie tak, to się wkurzasz, i strzelasz focha. Dlatego z mojej strony, koniec dyskusji. Nie lubię paplać o niczym, aż tyle czasu i sił mi na to szkoda i nie mam. To nie przynosi żadnych korzyści, nie rozwija, wręcz przytłacza i w glebę wbija . Lubię dyskutować merytorycznie, z odrobiną humoru i czasem ironii, czy nawet sarkastycznie i wówczas jest fantastycznie i coś iskrzy a nie nudy na pudy. A Wam dwojgu to obce. Różnijmy się ładnie i dajmy sobie spokój od siebie. Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 05.09.23, 09:08 Te forum jest po to by od czasu do czasu coś napisać i wkleić zdjęcie .Bo tak ogólnie to są inne kontakty .Takie fora to dobre dla tych co mają czas ,zwłaszcza na emeryturze .I mogą sobie pisać od rana do wieczora . Odpowiedz Link
irsila Re: NIEDZIELA 05.09.23, 09:24 Przecież piszesz non stop, od lat, nawet w nocy, a nie jesteś na emeryturze. Czyli co jest nie tak? Odpowiedz Link
taniarada Re: NIEDZIELA 17.09.23, 17:16 Oglądam żużel mojego Włókniarza z Toruniem .Miłej niedzieli dla normalnych . Odpowiedz Link