pia.ed 06.07.26, 00:59 Czy moglabym Cie zaprosic na Forum emerytow i rencistow? Tutaj jak widze wieje pustka, a nam potrzeba nowych dyskutantow... Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasi1 Re: Do stasi1 12.07.26, 19:32 Niestety mie. Nie jestem emerytem ani rencistą, i mam nadzieję że w najbliższym czasie nim nie będę Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Do stasi1 13.07.26, 03:49 Możesz podbijać stare watki na forach. Tyle ci zostało panie nie emerycie. Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Do stasi1 13.07.26, 13:49 boggi_dan napisał: > Możesz podbijać stare watki na forach. Tyle ci zostało panie nie emerycie. Nauczył się od ciebie panie rencisto. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Do stasi1 14.07.26, 22:51 Może faktycznie przesadziłem, ale na razie nie będę nowych for odwiedzał Odpowiedz Link
pia.ed Do stasi1 ... 16.07.26, 13:12 stasi1 napisał: Może faktycznie przesadziłem, ale na razie nie będę nowych for odwiedzał... Rozumiem, ze nie masz duzo czasu, bo wiem, ze pracujesz, A jesli chodzi o wiek, to pisza tam osoby o duzej rozpietosci wieku, sa czesto ciekawe tematy, nie ma hejtu i osobistych wycieczek... Czasem ja i engine z Kalifornii troche sie ze soba posprzeczamy, poniewaz jednak znamy sie od ponad 15 lat, wiec duzo sobie wybaczamy... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Do stasi1 ... 16.07.26, 18:02 Czasu mam dużo ale juz pisałem czemu. To pewnie fajnie tam jest! Odpowiedz Link