Dodaj do ulubionych

natla-operatorem na tym forum

29.11.04, 16:06
natla, przepraszam ze bez Twojej wiedzy zrobilam Cie operatorem tego forum,
ale mam nadzieje ze przyjmiesz te funkcje i nadal to forum bedzie jednym z
ciekawszych miejsc do ktorych chetnie sie wpada na pogaduchy..pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • axsa Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 20:56
      Nie ma m zastrzeżeń do Twojej decyzji, mam tylko pytanie- dokładnie co to
      oznacza?
      • tesunia Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 21:14
        ~~~~~~~~~~~~~~axsa
        to oznaczalo by,ze natla jest adminem
        i ma prawo/mozliwosci do usuwania w razie czego watkow,
        przenoszenie ich itd.................czyli bedzie zarzadzac tym forem.

~~~~~~~~ñatla
        co Ty na nowa nominacje....Gratulujesmile)
        • chminka Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 21:22
          wlasnie mialam to samo napisac co tesunia...a natlce gratuluje)))
          • tesunia Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 21:24
            chminka napisała:

> wlasnie mialam to samo napisac co tesunia...a natlce gratuluje)))

natlusia sie pewnikiem rozchorowala
            po remontach....oj zeby goraczka nie podskoczyla z nominacjiwink)
            • natla Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 22:14
              Aż mnie przytkało!!!!! Wszystkiego w życiu bym się mogła spodziewać, ale ja
              adminem???? Ja nawet dokładnie nie wiem co to znaczy, jak się usuwa wiadomości,
              jakie byłyby moje obowiązki. Dopiero od 3 miesięcy zaczynam rozpracowywać
              internet, a komputer niewiele dłużej.
              Nie migam się od funkcji, tylko jak mam coś robić, to muszę się na tym znać.
              Nie wierzę w tej materii w siebie. Jeżeli ktoś (a głównie poduszeczka)
              zafunduje mi krótki kursik, to nie ma sprawy.
              Poduszeczko! Dziękuję za wiarę w moje mozliwości, ale może lepiej kto inny?
              A w ogóle, to czemu Ty dezerterujesz??? Obiecałaś, że przybędziesz do nas
              i co?????
              Dziewczyny, woda sodowa mi jeszcze nie uderzyła do głowy, a za gratulacje
              dziękuję. smile
              • natla Re: natla-operatorem na tym forum 29.11.04, 22:17
                Teraz zauważyłam te kwadraciki przy wątkach i domyśliłam się, że to jak w
                poczcie: klikam i usuwam. Ale co jeszcze.smile
                • natla Re: Poduszeczko ratuj 29.11.04, 22:48
                  Co oznacza czarno napisany wątek i przekreslony. Czy jajecznica jest juz
                  usunięta i widzimy ja " ku pmięci ", czy ja całkowicie odhaczć i skasować?
                  Pewnie zadaję debilne pytania. Mam swoje podejrzenia co do odpowiedzi, ale...
                  Czy my mamy swój regulamin?
                  • poduszeczka Re: Poduszeczko ratuj 29.11.04, 23:41
                    natla, ja nie dezerteruje tylko dziele sie swoimi obowiazkami z Toba, bo jak
                    sama widzisz wiecej mnie nie ma niz jestem, a chcialabym uniknac takich wpisow
                    jak "jajecznicy" jak masz jakies pytania organizacyjne to napisz na
                    poduszeczka@gazeta.pl nie bedziemy tutaj na forum przynudzac..smile))
                    • kla-ra Re: Poduszeczko ratuj 30.11.04, 11:04
                      Poduszeczko,
                      jestes madra osobka.
                      Ciesze sie ze podjelas taka decyzje.
                      Natluniu,to do roboty!!!!
                      Wiem,ze potrafisz i nie pozwolisz,aby nasze forum zniknelo,lub zamienilo sie w
                      smietnik.Jak sama slusznie zauwazylas,osob przybywa.
                      Przykro mi,ze musialam zareagowac na wpis 'jajecznicy",uznalam jednak iz
                      milczenie moze potraktowac jako nasz pozytywny odbior na jej poglady.
                      • natla Re: Poduszeczko ratuj 30.11.04, 11:15
                        ...bo Ty też jesteś mądra dziewczynka! smile
                        Napisałam do Ciebie na klara@gazeta.pl. Masz taki adres? hi,hi
                        • kla-ra Re: Poduszeczko ratuj 30.11.04, 12:12
                          Tesuniu,
                          dziekuje za wyjasnienie.
                          Natla,jeszcze nie otrzymalam poczty od Ciebie,adres sie zgadza-hi,hi,hi-
                          Teraz zmykam,pakuje przyjaciolke do szpitala.
                          Wpadne wieczorkiem.
                          Do zobaczenia
                          • tesunia Re: Poduszeczko ..... 30.11.04, 19:05
                            i nastaly zmiany....

szkoda,ze poduszeczki blizej nie poznalam,
                            ale mam nadziej,ze bedziesz wpadac do nas
                            wiec sie poznamy blizej....

• tesunia Re: natlo..... 30.11.04, 19:09
                              zawsze sluze pomoca w razie czego,
                              nie jestem orlem netowym,
                              ale adminostwo troszke znamwink)

tak,ten podkreslony watek ,ktory widzisz to usuniety,

przy usuwaniu markuj jeden ,
                              by pmylkowo niezamarkowac calosci bo znikniewink)
                              ale mozesz je pozniej przywrocic przez nacisniecie -edytuj-
                              • natla Re: natlo..... 30.11.04, 19:13
                                Dzięki Tesunia, zanim coś nacisne to pomyslę, nie bój się. smile)))
                                • tesunia Re: natlo..... 30.11.04, 21:52
                                  natla napisała:

> Dzięki Tesunia, zanim coś nacisne to pomyslę, nie bój się. smile)))

to fajniewink)

i widzisz juz masz pierwsze wazne przeniesienie-
                                  polaczenie watkow,
                                  chminka zalozyla watek"chce byc oszczedna "
                                  i prosi bys go przeniosla do swojego watku,
                                  ktory zalozylas o sklepachwink)
                                  • natla Re: Tesuniu i chminko 30.11.04, 22:55
                                    Co mnie tak gonicie do roboty???smile)) I wymyślacie wątki o oszczędzaniu,
                                    brrrrrr....
                                    • natla Re: Tesuniu i chminko 03.05.05, 11:36
                                      Pozwalam sobie ten watek z prawie ostatniego miejsca podrzucić, bo jakby nie
                                      było, to "historyczny" wątek; przynajmniej dla mnie wink))))))))))))))))))))))))
                                      • kla-ra Re: Tesuniu i chminko 03.05.05, 18:52
                                        Jaki historyczny?
                                        Ciagle aktualny.
                                        Natla zdrowka zycze!
                                        • natla Re: Tesuniu i chminko 03.05.05, 19:08
                                          Noooooo i to końskiego. wink)))))
                                          • axsa Natla 03.05.05, 19:52
                                            Ja po raz drugi domagam się, żeby Twój nick zaczął wreszcie widnieć w prawym
                                            górnym rogu, bo Poduszeczka....?
                                            Obiecanki cacanki... na mnie już nie działają.
                                            Coraz częściej myślę, że nie ma żadnej Poduszeczki, bo gdyby była, to chyba nie
                                            pozwoliłaby sobie na takie niepoważne traktowanie całej grupy poważnych ludzi.

Natla, jak długo jeszcze masz zamiar być p.o?????
                                            • kla-ra Re: Natla 03.05.05, 19:57
                                              Axsa masz racje!
                                              • regine Re: Natla 03.05.05, 21:16
                                                >Operator-jakoś tak dziwnie brzmi...
                                                >Może -Dyrygentka!!!!
                                                >Komu odpowiada ,ta "nazwa","przydomek",
                                                >Dla NASZEJ NATALII!!!!
                                                • danurn Re: Natla 03.05.05, 21:28
                                                  Tak, tak najwyższy czas dokonac zmian na stanowisku szefowej. Ja głosuję na
                                                  Natlę. Dan
                                              • natla Re: Natla 03.05.05, 23:40
                                                Dziewczyny, nie szalejcie! Poduszeczka się ze mną podzieliła adminostwem, bo
                                                sama nie może być na forum zbyt częstym gościem. Powodów nie znam i nie o to
                                                chodzi. Zresztą Poduszecka jest twórczynią i pokazuje się od czasu do czasu,
                                                a poza tym pilnuje forum na bieżąco.
    • axsa Regine 03.05.05, 22:12
      Ja, taka trochę niereformowalna i niedająca wziąć się za twarz istota
      na "dyrygentkę" się nie zgadzam.
      wink))
      Nie potrafię grać tak jak mi ktoś narzuca machaniem kijka.

Paji kierowiczka,
      paji drektor,
      paji prezes,
      szefowa,
      albo zgodnie z forowym nazewnictwem -
      administratorka forum czyli popularnie -adminka
      to co innego. wink))
      • natla Re: Regine 03.05.05, 22:40
        Zleziecie wreszczcie ze mnie??????
        Ja wyciągnęłam ten wątek tylko dlatego, żeby go nie "skasowano". Jasne????
        Axsa, mówisz tak, jakby ktokolwiek dał na forum soba dyrygować smile))))))))
        A mnie to ani w głowie, choć nie powiem, grzcznie np. zastosowałaś się do
        linków i normalnie reagujesz na moje porządkowe prosby. wink)
        Ale to nie dyrygowanie, no nie?
        • pia.ed Czy poduszeczka istnieje? 03.05.05, 22:42
          • pia.ed Re: Czy poduszeczka istnieje? 03.05.05, 22:43
            Ponad tydzien temu napisalam do poduszeczki, ale chyba w ogole nie zaglada na
            swoja poczte! A moze poduszeczki wcale nie ma?
        • axsa Natla... 04.05.05, 08:00
          ... nic podobnego, nie mówię nic podobnego o dyrygowaniu.
          Toż ja właśnie w sprawie, żeby NIE NAZYWAĆ Cię dyrygentką.
          I tyle.
      • regine Re: Regine 03.05.05, 22:45
        >No niech ,stracę "administratorka"smile)
        >Zarządza,każe listy podpisywać,
        >Meldować się i gani ,chwali,poprawia,
        >Bo "operatorka"-to jakoś tak,
        >Kojarzy mi się ,z obsługą dźwigu lub koparki.smile))
        • axsa Natla 03.05.05, 22:56
          Przecież widzisz co napisałam... i nie wątpię, że doskonale rozumiesz.
          smile))
          Więc niedoczekanie Twoje, żebym "zlazła" z Ciebie, dopóki nie
          zostaniesz "zgwałcona" i zmuszona do tego o co uniżenie proszę.
          wink))
          • poduszeczka Re: Natla 04.05.05, 03:36
            Axsa,nie bardzo rozumie o co prosisz Natle, przeciez zeby Natla znalazla sie "w
            prawym gornym rogu" musialaby zalozyc to forum (Zwroc uwage co przy moim nicku
            jest napisane, wlasnie w prawym rogu).
            Proponujac Jej funkcje "admina" wzielam pod uwage fakt ze :jest czestym gosciem
            na tym forum, jest przyjacielska, potrafi wprowadzic sympatyczny nastroj i
            najwazniejsze ze jest przez wszystkich lubiana.
            Co do mnie, to tak jak wczesniej wspomnialam jestem TYLKO zalozycielka tego
            forum, wiec wszystkie pytania i uwagi prosze kierowac do Natli.
            • axsa Poduszeczko 04.05.05, 07:20
              Nie złość się.
              Przecież chyba miałaś jakiś cel jak zakładałaś forum, miałaś pewnie też, gdy
              uznałaś, że prawie Cię tu nie będzie, sądzę, że masz też jakiś teraz tłumacząc
              mi rzeczy oczywiste.
              Pewnie poleci coś na moją głowę, ale zapytam - nie jesteśmy warci, nawet z tą
              gwiazdką, tego, żebyś zamiesciła choć kilka wpisów w ciągu miesiąca? Naprawdę
              założyłaś forum /które zgromadziło taką grupę ludzi/ po to,żeby sie nim nie
              zajmować? Trudno mi uwierzyć?
              Prawdopodobnie istnieje przyczyna tego stanu rzeczy, pewnie tak prosta, ze az
              trudna do zrozumienia.

A teraz wyjaśnienia.
              Za pierwszym razem prosiłam Natlę, żeby Ciebie poprosiła o scedowanie tytułu,
              oprócz nałożenia funkcj[.
              Jaka jest Natla, kazdy widzi i czuje, i ja pierwsza rozprawiłabym się z kimś,
              kto by sie jej czepiał.
              Widze też doskonale, od samego początku, co jest przy Twoim nicku, ale to nie
              powód, żebyś nie rozważyła podarowania tego Natli. To nie jest niemożliwe.
              Znam takie fora, gdzie podobne zmiany miały miejsce.
              Np. jedno , znane mi doskonale, założył i przez jakis czas prowadził X, potem
              nie miał czasu zajmowac się forum, więc przekazał Y, następnie zajmował się Z,
              a teraz po dwu latach, znowu adminuje X, Każda zmiana była uwidoczniana w tymże
              prawym rogu. I nic strasznego się nie stało. Był jedynie odnotowany stan
              faktyczny informujący o tym, kto aktualnie jest twórcą i moderatorem forum, w
              obecnym stanie, bo nie ma się co łudzić, że osoba prowadzaca forum nie ma
              wpływu na jego kształt.

A dopraszam się aktualizacji stanu, bo Nie pasuje mi Natla w roli "macochy",
              wolałabym ja na stanowisku "matki".
              smile)) smile)) smile))
            • pia.ed Do poduszeczki 04.05.05, 09:51
              Pytalam czy sprawdzasz poczte, nie odpowiedzialas... Wyslalam do Ciebie majl
              jako OPIEKUNKI forum. Niemozliwoscia jest czytanie wszystkich wpisow na
              "piecdziesiatkach", aby wiedziec jakie panuja tu uklady...
              • kla-ra Re: Do poduszeczki 04.05.05, 10:09
                Poduszeczko,
                Jestem na tym forum od jego poczecia.
                Nie kwestionuje iz Ty jestes jego zalozycielka.To fakt nie podlegajacy dyskusji.
                Przyznajesz ze Natla jest adminka i to bardzo dobra.
                Czas abys to Jej administrowanie okreslila nie tylko w watku,ale tez na glownej
                stronie.
                Jest to niezmiernie wazne dla osob nowoprzybylych.
                Dla wielu Natla bez okreslenia funkcji obok zalozyciela bedzie dla Nowych tylko
                zwyklym uczestnikiem forum.
                mam nadzieje,ze wyciagniesz z tego odpowiednie wnioski.
                Serdecznie pozdrawiam.
                • wiktoria53 Re: Do poduszeczki 04.05.05, 10:39
                  Poduszeczko, założyłaś to forum i bardzo dobrze. Jestem tu od niedawna, a
                  bywając tu wiedzialam kto jest założycielką lecz bardzo rzadko można było czuć
                  Twoją obecność tzn nie włączasz się do dyskusji, nie piszesz listów. Natomiast
                  od początku mojego wejścia tutaj czułam obecność Natli i nie wiedziałam co tu
                  jest grane. Więc ..............
                  Pozdrawiam.
                  • gabrysca Re: Do poduszeczki 04.05.05, 15:42
                    mam jedno pytanie czy dlatego ze wpadam tutaj od czasu do czasu, w zwiazku z
                    tym pisze lisciki nieregularnie, czy ja mam sie z tego tutaj i teraz
                    wytlumaczyc?,a moze zabronicie mi za brak aktywnosci bywac tutaj na forum?
                    i jeszcze jedno , w glowie mi sie nie miesci jak mozna zmuszac kogos, no moze
                    inaczej napisze "prosic" zeby sie swej honorowej funkcji zrzekl, gdzie wy
                    zyjecie? Axsa nie masz wiekszych problemow?
                    • natla Re: Do Gabryśki 04.05.05, 16:06
                      Gabrysiu, tu nikt nikomu niczego nie zabrania ( no może poza niekulturalnym
                      zachowaniem i językiem).
                      Przecież jasne, że różnie dysponujemy czasem. Ja tylko proszę, abyście
                      się "odmeldowywali" na dłuższe nieobecności, bo potem się martwimy....tak jak
                      np. o Lilumarlen czy Chminkę. Oczywiście ten cały rejestr to tez zabawa,
                      w której można brać udział lub nie.
                      Wpadaj kiedy chcesz i pisz, bo na tym to polega.smile)))))
                    • axsa do Gabrysi 04.05.05, 17:15
                      Mam, ale pisząc o nich umieszczam sad((, a nie tak jak tutaj, czego łaskawa
                      byłas nie zauważyć.
                      • axsa Re: do Gabrysi 04.05.05, 17:20
                        smile)) smile)) smile))
                        I jeszcZe jedno - tu żyjemy Gabrysiu, Ty zreszta też, i piszemy o takich
                        sprawach jakie akurat nam przychodza do głowy, a ja osobiście nie zajmuję się
                        tym co się komuś w jego osobistej głowie mieści lub nie.
                        smile)) smile)) smile))
      • natla Re: Dziewczyny, poproszę o............. 04.05.05, 16:15
        ........zakończenie tej dyskusji. Była dla mnie b. miła i dziękuję Wam za to.
        Czuję się dowartościowana. wink)))))))))))))
        Uważam, że forum jest Poduszeczki i koniec. I naprawdę nie chcę być powieszona
        w prawym górnym rogu, bo to nie moja zasługa.smile
        Natomiast jeżeli się Poduszeczka zgodzi, to mogę na górze zostawić krótką
        informacje o wątku "Do Natli", wtedy "nowi" będą wiedzieć. Nie wiem, czy to
        dobry pomysł......piszę na gorąco.
        Pamiętajcie, że ja na forum jestem "podszefką" i bardzo mi to odpowiada, zawsze
        mam za plecami ratunek od szefowej. smile)))))
        • natla Re: Poduszeczko! 04.05.05, 16:19
          Kiedyś to napisała?smile)))))))
          Pewnie nie zauważyłam wcześniej, albo nadawałyśmy na jednej fali. wink)))
          • kla-ra Re: Poduszeczko! 04.05.05, 17:03
            Gabrysiu,chyba niczego nie zrozumialas.

Poduszeczko,
            i o to chodzilo.
            Pozdrawiam
          • wiktoria53 Zgadzam się z Gabrysią! 04.05.05, 17:08
            Każdy może wejść na fora i pisać również nie obrażając nikogo, zakładać wątki
            też - jest to chyba mile widziane! Chyba nam chodzi o wypowiadanie się na
            ciekawe tematy.Ale wystarczy poczytać nieco wypowiedzi niektórych szanownych
            Pań to ma się wrażenie, że jesteśmy w grupie przedszkolnej! Przepraszam jezeli
            kogoś uraziłam, ale musiałam to z siebie wyrzucić!!Także nie dyrygujmy innymi!
            Skupmy się na ciekawych wypowiedziach. Pozdrawiam miłe panie.
    • axsa Miłe współforumowiczki. :))) :))) :))) 04.05.05, 17:39
      smile)) smile)) smile))

Trochę luzu i trochę uwazniejszego czytania oraz zwracania uwagi na emotki.
      Piszę o czyms co mogłoby komuś sprawic przyjemność lub żartuje, "oblepiam"
      swoje teksty uśmiechami i przymrużonymi oczkami.
      I co widzę?
      Pytanie /bardzo poważne i aż wwiercajace sie wgłąb/ - czy nie mam wiekszych
      problemów. Przecież każdy ma, bo cóż to jest forum, jeśli tak do sprawy
      podchodzić??? Jedno kliknięcie i... nie ma.
      Dla mnie jednak jest zupełnie czyms innym, a mianowicie bardzo przyjemnym,
      interesujacym i ważnym miejscem. Widać to chyba po tym co piszę i o co się
      postarałam /staram/, więc nie widzę powodu, żeby zadawać mi takie pytania.

smile)) smile)) smile))
      • vogino55 Re: Miłe współforumowiczki. :))) :))) :))) i f 04.05.05, 21:21
        axsa napisała:

> smile)) smile)) smile))
        >
        > Trochę luzu i trochę uwazniejszego czytania oraz zwracania uwagi na emotki.
        > Piszę o czyms co mogłoby komuś sprawic przyjemność lub żartuje, "oblepiam"
        > swoje teksty uśmiechami i przymrużonymi oczkami.
        > I co widzę?
        > Pytanie /bardzo poważne i aż wwiercajace sie wgłąb/ - czy nie mam wiekszych
        > problemów. Przecież każdy ma, bo cóż to jest forum, jeśli tak do sprawy
        > podchodzić??? Jedno kliknięcie i... nie ma.
        > Dla mnie jednak jest zupełnie czyms innym, a mianowicie bardzo przyjemnym,
        > interesujacym i ważnym miejscem. Widać to chyba po tym co piszę i o co się
        > postarałam /staram/, więc nie widzę powodu, żeby zadawać mi takie pytania.
        >
        > smile)) smile)) smile))
        • vogino55 Re: Miłe współforumowiczki.i forumowicze 04.05.05, 21:33
          Witam. Miałem nosa nazywając naszą Natle "Prześwietna Adminka"
          Pozdrawiam
          Wojciech

Ps. porzedni post to"cóś mi się zatło i klikło"(wink))
          • natla Re: Miłe współforumowiczki.i forumowicze 04.05.05, 21:42
            smile)))))))))))))))))))))))))))))))))
            Uważaj, bo woda sodowa mi do głowy uderzy wink)))
      • natla Re: Miłe współforumowiczki. :))) :))) :))) 04.05.05, 21:26
        Ja naprawdę proponuje zakończenie tej dyskusji, bo na pewno nie jest ona dobra
        w formie pisemnej. Od słowa do słowa, łapanie się za słówka, niedoczytanie
        i już zaczynają robić się kwasy, zupełnie niepotrzebne.
        Jak się spotkamy w realu, to co innego, wtedy możemy dyskutować. Ok? smile)))))
        • gabrysca Re: Miłe współforumowiczki. :))) :))) :))) 05.05.05, 01:36
          do Axsy
          " Nie złość się.
          Przecież chyba miałaś jakiś cel jak zakładałaś forum, miałaś pewnie też, gdy
          uznałaś, że prawie Cię tu nie będzie, sądzę, że masz też jakiś teraz tłumacząc
          mi rzeczy oczywiste.
          Pewnie poleci coś na moją głowę, ale zapytam - nie jesteśmy warci, nawet z tą
          gwiazdką, tego, żebyś zamiesciła choć kilka wpisów w ciągu miesiąca? Naprawdę
          założyłaś forum /które zgromadziło taką grupę ludzi/ po to,żeby sie nim nie
          zajmować? Trudno mi uwierzyć?
          Prawdopodobnie istnieje przyczyna tego stanu rzeczy, pewnie tak prosta, ze az
          trudna do zrozumienia.

A teraz wyjaśnienia.
          Za pierwszym razem prosiłam Natlę, żeby Ciebie poprosiła o scedowanie tytułu,
          oprócz nałożenia funkcj[.
          Jaka jest Natla, kazdy widzi i czuje, i ja pierwsza rozprawiłabym się z kimś,
          kto by sie jej czepiał.
          Widze też doskonale, od samego początku, co jest przy Twoim nicku, ale to nie
          powód, żebyś nie rozważyła podarowania tego Natli. To nie jest niemożliwe.
          Znam takie fora, gdzie podobne zmiany miały miejsce.
          Np. jedno , znane mi doskonale, założył i przez jakis czas prowadził X, potem
          nie miał czasu zajmowac się forum, więc przekazał Y, następnie zajmował się Z,
          a teraz po dwu latach, znowu adminuje X, Każda zmiana była uwidoczniana w tymże
          prawym rogu. I nic strasznego się nie stało. Był jedynie odnotowany stan
          faktyczny informujący o tym, kto aktualnie jest twórcą i moderatorem forum, w
          obecnym stanie, bo nie ma się co łudzić, że osoba prowadzaca forum nie ma
          wpływu na jego kształt.

A dopraszam się aktualizacji stanu, bo Nie pasuje mi Natla w roli "macochy",
          wolałabym ja na stanowisku "matki"."

smile)) smile))
          po 1. jest wielkim nietaktem proponowac Poduszeczce zeby zrezygnowala ZE
          SWOJEGO PRYWATNEGO FORUM, ktore sobie sama zalozyla.
          2. wypominac jej ze nie po to zalozyla zeby nie bywac tutaj itd, itd...

zreszta co sie bede rozpisywac((((((((((((( STRASZNIE nie lubie ludzi ktorzy
          cudzym kosztem robia sie dobrzy.

• axsa Gabrysiu :))) :))) :))) 05.05.05, 08:40
            Co się stało, ze tak bardo Cie dotyka moje pisanie?
            Jeśli ono tak bardzo źle na Ciebie działa,
            że aż nie mieści sie w głowie,
            że odczuwasz je jako ogromny nietakt z mojej strony,
            że moje pytania odbierasz jako wypominanie
            i ze zmusza Cie ono do publicznego wyznawania, że mnie strasznie nie lubisz za
            coś co wg Ciebie robię,
            to Cię przepraszam.
            Przepraszać za to, ze żyję w takiej właśnie postaci, nie mam zamiaru.

Dodam jeszcze, ze wiem, iż nietaktem jest wtracanie się do dyskusji, publiczne
            zwracanie uwagi, napastliwość, ocenianie ludzi, szczególnie niekoniecznie
            właściwe. Wiem jeszcze wiele rzeczy na temat sposobu bycia na forum, a przede
            wszystkim zawsze patrzę na emotki, one czasem więcej mówia niz słowa.

Jeszcze raz,
            tym razem juz ostatni,
            przepraszam Cię za to,
            że jestem taka jaka jestem i że to tak niemiło Cie dotyka
            Anka

smile))
        • axsa Natla 05.05.05, 08:46
          Dyskusje na temat sprawy adminowania zakończyłam w momencie, gdy sie
          dowiedziałam o wpisie w czołówce forum.

Jednak wpisałam jeszcze jeden post w tym wątku,
          bo miałam sprawę do Gabrysi

i... już mnie tu nie ma wink) zgodnie z Twoja wolą ;;wink))
        • pia.ed Mam pytanie ...................... Do Natli??? 05.05.05, 08:47
          Widze, ze w roznych sprawach mozemy sie teraz zwracac na topik DO NATLI.
          Chcialam sie wiec zapytac jak mozna go znalezc?
          Czy za kazdym razem mam wertowac iles tam stron, aby do tego topiku sie dokopac
          czy szukac go na wyszukiwarce?
          • natla Re: Mam pytanie ...................... Do Natli?? 05.05.05, 09:02
            Pia, żaden problem, będę się starała codziennie podrzucać do góry ten wątek,
            znalezienie go naprawdę nie jest trudne. wink
    • malwina52 Re: natla-operatorem na tym forum 16.12.05, 23:41
      smile))))
      wpadamy, klikamy
      i jest ciekawie
      • natla Re: natla-operatorem na tym forum 17.12.05, 00:25
        Oj, pamiętam ten szok......ja naprawde nic nie umiałam....
        a jak mi Tesunia z Chminką kazały wątki połączyć, to juz całkiem zgłupiałam
        i co dziwne, kilku adminów też nie wiedziało o co chodzi....sama w końcu na to
        wpadłam po pewnym czasie smile
        • regine Re: natla-operatorem na tym forum 18.12.05, 03:39
          Dobrze "operujesz", jak chirurg, co mu ręka nigdy nie drgnie.
          Dyryguj i "operuj dalej, powodzenia...smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka