axsa 22.03.05, 19:10 Poniższy link prowadzi do życzeń ode mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Świąteczne życzenia 22.03.05, 22:00 dzieki! jest co poogladac, to Twoje raczki takie zdolne? oooooooooooooooooooooooooooo zajaknelam sie z podziwu Odpowiedz Link
natla Re: Świąteczne życzenia 22.03.05, 22:16 Axsa, jesteś genialna! Spróbuję cię gonic na emerytrze, ale przy Twojej pomocy. )) Odpowiedz Link
yoanna Re: Świąteczne życzenia 23.03.05, 00:55 natla napisała: > Axsa, jesteś genialna! Spróbuję cię gonic na emerytrze, ale przy Twojej > pomocy. )) Myslę, że powinam od jutra pójść na emeryturę... i też zacząć gonitwę... ale Axsa i tak jest za daleko ))) Odpowiedz Link
axsa Re: Świąteczne życzenia 23.03.05, 08:07 Nie, ja jestem tuż, na wyciągnięcie ręki i ganiać mnie nie trzeba. I wszystkiego, co umiem mogę nauczyć. Nieskromnie sie pochwale, że takie życzenia zestawiłam w formie prezentacj pps,w oparciu o program Microsoft Power Point, ale moge tylko /i będę niebawem/ je "rozprzestrzeniać" jako załacznik do maili, bo opublikowac w sieci jeszcze nie potrafię. Mam jednak warunki do nauczenia się - umiem czytać. )) )) )) Odpowiedz Link
natla Re: Świąteczne życzenia 23.03.05, 18:16 Cos taka złoślwa ))))) My też umiemy czytać, ale czasu brak, więc dopiero na emeryturze. ) Wyczytaj gdzieś, dlaczego nie mogę linków z poczty przenieść na forum. Nie są aktywne na forum. Szkoda, że nie mogę niektórych przenieść. Są aktywne, nawet bez , jeżeli przeniosę je na kartkę nowego dokumentu, a tu nie. Odpowiedz Link
natla Re: Świąteczne życzenia od Kristy 23.03.05, 21:23 ....dla Wszystkich: kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Odpowiedz Link
axsa Re: Świąteczne życzenia 24.03.05, 07:33 Złosliwa? No nie. A tAmte uśmiechy? A te Usmiechy? )) )) Nie mam takiego problemu z linkami/chociaz za moment moze sie okazać, ze sie mylę/. 1.skopiowałam link z poczty. 2.wklejam tutaj kartki.onet.pl/31625550-87052-35427697.html 3. Moze byc ważne, żeby zaraz za linkiem postawić kursor i dać spację lub enter. 4. Jest? Odpowiedz Link
malwina52 Re: Świąteczne życzenia 24.03.05, 07:36 otwiera sie! www.garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/zajaczek/zajaczek.html Odpowiedz Link
hania48 Re: Świąteczne życzenia 24.03.05, 08:27 Wszystkim Odwiedzającym to Forum, aktywnym i pasywnym, z okazji Ś W I Ą T W I E L K A N O C N Y C H Odpowiedz Link
hania48 Re: Świąteczne życzenia 24.03.05, 08:33 Wszystkim Odwiedzającym to Forum, aktywnym i pasywnym, z okazji Ś W I Ą T W I E L K A N O C N Y C H życzę smacznego jajka, oraz radości życia, pomyślności i spokoju W E S O Ł E G O A L L E L U J A Hania Odpowiedz Link
mada50 Re: Świąteczne życzenia 24.03.05, 20:27 Radosnych spotkań przy wielkanocnym stole, wiosennej pogody w duchu i na dworze, spokoju i nadziei oraz radosnego Śmingusa! Odpowiedz Link
maladanka Re: Świąteczne życzenia/zniknęły!/ 24.03.05, 22:21 oj,chciałam sobie zyczenia pooglądac - a tu...Nie ma takiego albumu,nie ma takiego albumu,nie ma.. Odpowiedz Link
maladanka Re: Świąteczne życzenia/zniknęły!/ 24.03.05, 22:47 jak ten link od axy otwieram na czerwono co jest,to były przedtem kartki świateczne, a teraz - nie ma takiego albumu,bu... Odpowiedz Link
mira54 Re: Świąteczne życzenia/zniknęły!/ 25.03.05, 08:46 Zeby smialy sie pisanki, usmiechaly sie baranki, mokry dyngus zraszal skronie, duzo szczescia sypiac w dlonie. Wesolych Swiat Wielkanocnych. Odpowiedz Link
axsa Re: Świąteczne życzenia/zniknęły!/ 25.03.05, 09:01 No nie ma. I nie wiem gdzie sobie poszedł. )) Mam nadzieję, że sie znajdzie. Odpowiedz Link
tesunia Re: Świąteczne życzenia 25.03.05, 09:37 Wszystkim pieknej Wielkiej Nocy, milej atmosfery wsrod najblizszych i przyjaciol, obfitego zajaczka, smacznego jedzonka, mokrego dyngusa i zdrowka ..... zyczy tesunia. Odpowiedz Link
axsa Świąteczne życzenia 25.03.05, 09:43 Zyczenia znowu sa: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=37106&grupa=0&kat=20&a=axsa1 Odpowiedz Link
tesunia Re: Świąteczne życzenia 25.03.05, 09:47 axsa napisała: > Zyczenia znowu sa: > > > foto.onet.pl/albumy/album.html?id=37106&grupa=0&kat=20&a=axsa1 fajnie Ci to wyszlo axso.... Dziekuje) Odpowiedz Link
regine Re: Świąteczne życzenia 25.03.05, 20:11 Wszystkim Furmowiczkom i Furmowiczom -Zdrowych,Spokojnych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych,smacznego jajka oraz Wesołego Alleluja !!! Życzy - Regina Odpowiedz Link
araukaria_ge Re: Świąteczne życzenia 25.03.05, 20:33 Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanek I tak znamienne w polskim krajobrazie W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, Gdy wielkanocne na stole śniadanie Kiedy Wielka Noc nastanie życzę Wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niechaj wszystkie żale zagłuszy. Odpowiedz Link
yoanna Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 02:36 Życzę Wam Wszystkim Świąt radosnych i pogodnych, Wiele spokoju i ciepła wiosennej świeżości i zapału, a także Dobrych spotkań przy świątecznym, wirtualnym stole )) Odpowiedz Link
sloggi Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 02:37 Spokojnych, wiosennych i rodzinnych świąt życzy sloggi z salonu Odpowiedz Link
august2 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 03:55 W E S O L Y C H S W I A T Z Y C Z Y AUGUST Odpowiedz Link
krista57 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 10:48 Żeby śmiały się pisanki uśmiechały się baranki mokry dyngus zraszał skronie dużo szczęscia sypiąc w dłonie zyczy Krista www.100lat.pl/kartki/wielkanoc/twardziele/ Odpowiedz Link
krista57 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 11:13 www.100lat.pl/kartki/wielkanoc/twardziele/ Odpowiedz Link
takanietaka Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 11:40 WIELKANOCNIE,MAZURKOWO I JAJECZNIE----OD TAKIEJ-OVAKIEJ-NIETAKIEJ DLA WSZYSTKICH !!! Odpowiedz Link
leontynia Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 11:43 Ciepłych i udanych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich ona44 Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 14:08 Świątecznych,ciepłych,radośnie spędzonych dni Wielkanocnych Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 14:11 cd.oby obudziły w Was nowe życiei pobudziły do radosci z kazdego nowego dnia. Przepraszam że w dwóch turach,ale mi uciekło. Odpowiedz Link
ewa556 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 14:46 Wesołych Świąt Wielkanocnych, Błogosławieństwa ZMARTWYCHWSTAŁEGO JEZUSA, smacznego jajka, obfitego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i radosnych dni spędzonych w miłym gronie rodzinnym. Zyczy Ewa Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 15:19 Z okazji Wielkiej Nocy zycze wszystkiem, co najlepsze. Oby ten Swiateczny czas przyniosl duzo radosci, slonca, i wiosennej swiezosci. Odpowiedz Link
obecna48 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 16:31 Niech Święta Wielkanocne będą okazją do radosnych rodzinnych spotkań. I życzę Wam, by w ten Czas Zmartwychwstania odżyły w Was wszystkie radości i nadzieje. Niech spotyka Was samo dobro, pełne cudnych wschodów słońca i nie tylko Odpowiedz Link
vogino55 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 17:44 Puk puk tu zajączek niesie dary wprost do rączek Ma pisanki i słodycze pomyślności moc Wam życzy Zdrowia szczęścia i radości w pierwsze świeto dużo gości w drugie święto dużo wody ,to dla zdrowia i urody,,, WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 17:50 Hurrrraaaa! Zjesz! Wszystkiego najlepszego. ))) Odpowiedz Link
hancza47 Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 18:07 Radości, słonecznych, ciepłych świąt w gronie rodziny. Odpoczynku i spokoju życzy wszystkim Hania Odpowiedz Link
kla-ra Re: Świąteczne życzenia 26.03.05, 19:30 Niech te Swieta beda mile spedzone, dadza sily na co dzien, niech wszystko w zyciu sie dobrze uklada, niech wiosena gosci w sercach. Wesolego biesiadowania. Odpowiedz Link
tesunia Re: * * W E S O L Y C H S W I A T ** 27.03.05, 13:32 Milych kontynuacji swiatecznych wsrod rodziny /przyjaciol.... nie zapomnijcie o spacerach. Odpowiedz Link
toskania8 Re: Świąteczne życzenia 27.03.05, 14:11 witajcie, dopiero teraz składam wszystkim Swiąteczne "Wesołego...", bo cały czas dyzuruję przy mojej biednej, chorej Mamulce. Największą radością Świąt jest to, że mamy bliskich, z którymi możemy je spędzić. Cieszcie się Ich obecnością. Bo kiedyś może Ich nie być. Odpowiedz Link
maladanka Re: Świąteczne życzenia 27.03.05, 18:51 Toskanio - masz rację - moi Rodzice juz dawno nie żyją - a mnie sie zdarza na głos cos nagle do Mamy lub Taty powiedziec jakby byli - w myslach czasem z Nimi rozmawiam. Ja nie bardzo lubie Wielkanoc, dawno akurat przed Wielkanocą zmarł nagle mój Tatuś.To było straszne gdy jeszcze przez jakis czas nadchodziły kartki z zyczeniami Wesołych Świąt. Przepraszam,że tak się rozżaliłam... Odpowiedz Link
barba50 Re: Świąteczne życzenia 27.03.05, 21:51 Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, udanego polewania i suchego ubrania. Wszystkim miłym forumowiczom najserdeczniejsze świąteczne życzenia składa Barbara Odpowiedz Link
kla-ra Re: Świąteczne życzenia 27.03.05, 23:57 Toskania, zycze Ci wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
toskania8 Re: Świąteczne życzenia 28.03.05, 22:49 dzięki kla-ro, dzięki maladanko; zeszłam właśnie z ponad pięćdziesięciogodzinnego dyżuru przy Mamie, nieludzko zmęczona. Ludzie mówią - dobrze, że ciąge jest. I ja też tak myślę, cieszę się, wśród moich rówieśników a nawet wiele młodszych tylko ja mam ciągle Ich oboje. Ale są chwile, kiedy nie wiem, czy mam się cieszyć. I nie dlatego, że mnie jest za ciężko, nie !! Ale kiedy patrzę jak Ona cierpi - chwilami myślę, czy powinnam chcieć przedłużania tego cierpienia. Tak bardzo bym chciała jej ulżyć i tak rozpaczliwie mało mogę zrobić. Chyba jednak najwięcej tym, że po prostu przy Niej jestem. Więc jestem, kiedy tylko mogę. Odpowiedz Link
natla Re: Świąteczne życzenia 28.03.05, 23:18 Znam tą bezsilność okrutną, dlatego rozumiemiem Twój stan. Bozia to wszystko źle wymiślila Masz rację, że Twoja oecnosć i bliskość jest najważniejsza. Przeraiam to od kilkunastu lat. Jutro zlatujemy się w Krakowie, niestety ja tylko na kilka godzi, bo......choć ojciec sobie z samotnością daje świetnie radę, to wiem, że chce abym ja była blisko. Odpowiedz Link