Dodaj do ulubionych

Dla regine,,,,,,,

• goskaa.l Wzory haftu 09.03.06, 13:34
      Natknęłam się w sieci - może skorzystasz?
      • del.wa.57 Re: Dla Regine. 09.03.06, 16:20
        Reniu bardzo dziękuje za piękne/Chwile/cmok....cmok...cmok..
        • wiktoria53 Re: Dla Regine. 09.03.06, 17:31
          fakty.interia.pl/news?inf=726106
          • natla Re: Dla Regine. 09.03.06, 19:14
            Reginko, a kiedy onio śpią? Ja bym im w tym czasie puściła na kwadrans np.
            Pendereckiego bardzo głosno, albo arie operowe, najlepiej współczesne wink)
            Oczuwiscie żartuję, bo prostaków nie należy prowokować, ale nóż sie w kieszeni
            otwiera.....znam to, choć dotyka mnie na szczeście bardzo rzadko.
            • regine Re: Dla Regine. 09.03.06, 19:48
              Wiesz lubię arie i Pedereckiego i Bacha.
              Ale dla motłochu szkoda...Może wytrwam do lata, podobno ma właściciel z
              kontraktu wrócić. A ja 19 kwietnia wybywam z kraju, tak ze wytrwam.
              Już niedługo...
              • natla Re: Dla Regine. 09.03.06, 22:16
                Ważne, że oni na pewno nie lubią wink)
                • vogino55 Re: Dla Regine. 09.03.06, 22:53
                  (smile)) od ucha do ucha (smile)) za "Chwile,,,"
                  Dziekuję
                  Wojciech
                  • vogino55 Re: Dla Regine. 09.03.06, 23:44
                    Jeszcze nie całuj (wink))tu link do mp3 z Wysockim tylko trzeba duzo cierpliwości
                    tylko próbować,,,,
      • goskaa.l Re: Wzory haftu 10.03.06, 07:23
        Masz rację, Reniu - to ta strona, którą podałam Krysi. Tylko że dla Ciebie była
        otwarta na wzorach.
      • goskaa.l Re: Wzory haftu 10.03.06, 07:24
        Przepraszam, gapa ze mnie - to ten link:
        graza.serwus.pl/hafty.htm
        • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 15:08
          Reniu juz dwa listy napisałam,ale nie mozna ich wysłać.
          List nie został wysłany z powodu nieznanych błędów-paranoja co?
          • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 15:28
            Reniu zerknij na post,do trzech razy sztukasmile))
          • tofika Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 19:39
            Reginko,bbb dziekuje .."chwile....
            przepiekne..smile
            • vogino55 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 20:51
              Reniu żadnych mp3 Aloszy Awdiejewa za free nie ma mogę podac linki gdzie mozna
              jego płyty zakupić,,,tak bardzo sie starałem lalalalala
              • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 18:17
                Reniu..chyba mnie /skręci/4 razy do Ciebie pisałam dzisiaj i du.....a,co my za
                poczte chorą mamy???ciągle jakiś błąd,szkoda,chciałam cos zaproponować,ale to
                wyłacznie na prv.jak miną mi nerwy,jeszcze raz spróbujęsmile)
                • regine Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 18:41
                  Nic nie dostałam...Aż się dziwię..Bo od Humorka i jeszcze kilka.
                  Wszystko działa u mnie...
                  • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 20:43
                    Jezu///wreszcie poszło,ale juz palce mnie bolą od klikaniasmile))))
                    • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 22:56
                      Dostałam,dziękismile))))
                      poszła odpowiedż.
                      cmok...cmok...cmok
                      • takanietaka MAM Avdiejeva, 12.03.06, 11:14
                        wiec jak kto chce .to moge powolutku ...codzieninie.po troszeczku .w mp3.......-

_______________________________________________________ ** nigdy nic nie wia
                        • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 12.03.06, 11:18
                          Reniu,kuknij na post,zrobiłam próbę,reszta póżniejsmile))))
                          • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 12.03.06, 14:13
                            Dzięki,cudny ten postsmile))
                            Jest rewanżsmile))))
                            • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 12.03.06, 17:01
                              Dzieki Reginko,przekazesmile))
                              • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 17:36
                                Miło usłyszeć Reginko,że troche lepiej sie czujeszsmile))
                                • krista57 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 17:52
                                  Dziękuję Reniu za wszystko,czyli za róze,życzenia i pocztę.
                                  Na ptaszki w lesie trzeba poczekac ,słoncem jeszcze nie mogę się nacieszyć
                                  za ogniskiem tęsknę...chociaz za 2 tygodnie wybieram się na pieszy rajd
                                  z ręką w temblaku smile))
                                • regine Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 17:56
                                  Dzięki Dewuś, dochodzę do siebie smile)
                                  • vogino55 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 22:55
                                    Na słupie ogłoszeń masz swoje wyniki (wink)))malomówna hihihihi
                                    • wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 14.03.06, 17:40
                                      Reginko, dzięki za podobieństwa smile Aha, obejrzałam sobie trochę Twoje dawne
                                      miasto i poczytałam o obecnym, które gościło mojego ulubionego Torzewskiego smile
                                      • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 15:00
                                        Dzieki Reniu za pocztę,sliczną wiosne mi przesłalaś,chciałabym,zeby juz tak
                                        było.A dzieciaczki sa cudowne,uśmiałam się do łez,muszę przesłac to córce.
                                        Dzięki raz jeszczesmile))))
                                        Cos dzisiaj nie mam czasu,wróciłam z zakupów,teraz szybko obiad,zajrze potem.
                                        Pozdrawiam cieplutkowink))
                                        • pysiadwa Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 17:45
                                          Reniu to miłe,że moja przesyłka tak Cię rozbawiławink))
                                          dziękuje za "wiosenną"i pozdrawiam ciepłowink)))))))
                                          • wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 17:50
                                            Reniu, od czego ma się przyjaciół..........? Nawet w necie.......? smile)))))))))
                                            Pozdrówka.
                                            • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 19:24
                                              Reniu!! ale Ci się wielbiciel/ka trafił/asmile))))))
                                              • pysiadwa Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 23:17
                                                Reniu masz wyjaśnienie na poczcie,przepraszam,że nieuważnie czytałam
                                                posty,przykro mi,że tak to odebrałaś,nie chciałam Cię w żaden sposób
                                                urazić,przepraszam myślałam,że wiesz...
                                                • vogino55 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 23:35
                                                  Jeszcze troszkę i u nas też będzie kolorowo,,,Dziękuje

Wojciech
                                                  • dankarol Re:Dla Regine:)) 16.03.06, 20:49
                                                    Dzięki Reniu, na Ciebie zawsze można liczyć.
                                                  • dankarol Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 11:58
                                                    Reniu dziękuję za pocztę.Piękne
                                                  • leontynia Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 14:58
                                                    Reniu,wszystko ładnie się otwiera,dziękuje,ślicznewink))
                                                  • wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 15:36
                                                    Dzięki Reniu, piekne.
                                                  • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 16:22
                                                    Dzięki serdeczne Reniu,cudeńka dostałam,piękne.Szczególnie A.German.
                                                    Cmok...cmok...cmoksmile
                                                  • tofika Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 16:35
                                                    Reginko,ja tez ...cmok cmok... zacalujemy ... ales warta tych caluskowsmile)))
                                                  • pysiadwa Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 17:20
                                                    weekendowe cmokasy posyłam cooooooook,cmooooooook........
                                                  • wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 20:18
                                                    Reginuś droga, cóż Ci to, no cóż ? Któż to zawinił, że masz takiego hiper doła?
                                                    Posłuchaj sobie piosenki, może poprawię chociaż trochę Twoje samopoczucie?

s001.wyslijto.pl/download.php?file_id=74064321381528147361&t=7406432138152814736197086
                                                  • dankarol Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 20:31
                                                    Reniu proszę trochę wiosny na tego doła
                                                    img460.imageshack.us/img460/6489/przylaszczka7pz.jpg
                                                    może pomoże
                                                  • wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 19.03.06, 22:03
                                                    Dziękuję za śliczną przesyłkę wink)))))))) Uśmiałam sie.....smile))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 19.03.06, 23:11
                                                    Dzięki Reniu,popłakałam sie ze smiechusmile))))))
                                                    Jaja nie z tej planety,tylko boki zrywaćsmile))))
                                                  • dankarol Re:Dla Regine:)) 20.03.06, 14:14
                                                    Reniu dziękuję bardzo smile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 20.03.06, 20:22
                                                    Bardzo..bardzo dziękuję Reniusmile)))
                                                    Milutka niespodziankasmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 21.03.06, 18:33
                                                    Reniu!!!
                                                    POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Chciałas,zeby Cię obudzićsmile)))
    • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 22.03.06, 13:37
      Regine jadę na działkę wrócę około godzny 17 będę się odzywał.
      • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 22.03.06, 18:13
        regine jestem, ale nie odnalazłem tego dokumentu więc adresu na razie też nie
        mogę Ci podać , jednak pracuję nad tym. W Wołominie jest lub było archiwum, tych
        co pracowali w Warszawie a ponieważ w minionych latach dosyć często zmieniało
        swoją siedzib,ę to i teraz tak być może czekaj, lub dzwoń dna Czerniakowską ,smile)
    • goskaa.l Re: Reniu 23.03.06, 11:07
      rusz głową. Książka, której dwa fragmenty podałam, jest bardzo znana.
      Podpowiadma, że autor polski.

Spod jego pióra wyszły te słowa:

Kiedy się czuję pociąg fizyczny,
      nieczystą namiętność fizycznych
      kształtów, to nie jest miłość. Miłość
      jest pożądaniem czyjejś duszy.

I jest to zgodne z poglądami męskiej połowy społeczeństwa. Pisałam gdzieś (może
      nie na tym forum) o takiej właśnie męskiej postawie. Stąd zdrada fizyczna nie
      jest dla mężczyzny zdradą (ale to nie dotyczy przypadku, gdy to zrobi kobieta).
      • goskaa.l Re: Reniu 23.03.06, 11:57
        A ja bardzo lubię fantastykę, choć fantasy nie aż tak. W ogóle zawsze lubiłam
        niesamowity świat baśni, a w tych książkach jest coś z tamtego klimatu.
        Ale tu nie ruszyłam takich ksiązek, jestem grzeczna.
        A że mam tak rózne lektury - no cóz, taka właśnie jestem.
        Swoją drogą kosmologia wpadła mi w ręce przypadkowo na wyprzedaży i kupiłam ją
        głównie dlatego, że mojego Zbyszka córka robi studia doktoranckie w YToruniu z
        tej właśnie dziedziny (dokładniej z ciemnej materii).
        • tofika Re: Reniu 25.03.06, 11:03
          Reginko,juz biegusiem pedze na poczte,
          a co? wypatrujesz kogos? przez okno?smile))..
          ach ta Wiosna...odmienia Swiatsmile))
          • fleur1 Re: Reniu 25.03.06, 11:13
            megi33.republika.pl/dygat.htm
            Reginko buziaki polskie przesyłam, jestem od 3 w nocy w domku, zjem sniadanie,
            wybietram sie na poczte odebrac listy polecone, a potem w odwiedziny do mojej
            siostry na imieniny.
            Jak bedzie okazja to porozmawiamy w Skype albo GG, stesknilam sie.
            • tofika Re: Reniu 25.03.06, 19:37
              Reginko,dziekuje za przepiekne przesylkismile))
              • yoanna Re: Reniu 26.03.06, 09:10
                Dzięki Reginkowink
                • dankarol Re: Reniu 26.03.06, 11:31
                  Reniu dla Ciebie wszystko, albo zrobię , albo wyszukam.(zaraz po wyścigu wink
                  • tofika Re: Reniu 26.03.06, 15:07
                    Reginko,,gg zawiesza sie a tu weszlam narazie,
                    boje ze to link o rydzyku w gg mi wszystko psujesad(
                    Ale czytam przesylke od Ciebie...RENIUS ..Cudniesmile
                    • dankarol Re: Reniu 26.03.06, 19:15
                      a może to - zaglądnij na pocztę
                      • dankarol Re: Reniu 26.03.06, 22:15
                        Reniu, czy przed 20 przyszła poczta?
                        • regine Re: Reniu 26.03.06, 22:25
                          Nic nie przyszło Danusiu, czekałam..sad
                          • del.wa.57 Re: Reniu 29.03.06, 15:02
                            Okey,Reniu nie pali się,poczekamy.
                            Buziaczkismile)))
        • goskaa.l Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 16:06
          Poddaję się, nie kojarzy mi się - widać nie czytałam. I podaj coś następnego,
          bo wątek uschnie - a tak to może ktoś jeszcze sie podłączy?
          • dankarol Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 18:25
            Reniu piękne dzięki, obśmiałam się jak norka
            • regine Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 19:03
              A myślała, ze nie doszło, to fajnie, ze miałaś frajdę. Cieszę sięsmile
            • del.wa.57 Re: Dla Regine. 29.03.06, 19:04
              Dzieki Reniu,mozna sie posmiać,musze uwazać komu rękę podaję!!!!
              smile))))
              • del.wa.57 Re: Dla Regine. 29.03.06, 19:59
                Szczególnie NAZWISKO ważne Reniusmile))))
                • dankarol Re: Dla Regine. 29.03.06, 20:23
                  popracuję, może się uda
                  • fleur1 Hej hej tu ja 31.03.06, 14:17
                    Zawsze to coś co pobudza jest miłe.
                    hi hi hi....
                    • maladanka Reniu nie zadrepcz się! 31.03.06, 23:07
                      REGINKO - ale Ci się zamęt szykuje - ale pamietaj,że dzieci mają ręce i pozwól
                      się czasem wyręczyc i obsłuzyć! I na zdjęcia czekamy - wnuczka pewno podrosła!
                      Trzymaj się i wpadaj do nas odpocząć smile))
                      • vogino55 Re: Reniu nie zadrepcz się! 31.03.06, 23:56
                        Na pewno jak juz wszystko zrobisz to wpadniesz zgasić światło(smile)))
                        Pozdrawiam Wojciech
                        • del.wa.57 Re: Do Regine:))) 01.04.06, 14:51
                          Dzięki Reniusmile)) to ja strzeliłam,powaznie? nawet o tym nie wiem,wpadam tam i
                          tylko dzigam i dzwigam....ale sie cieszę,ze mnie cos przypadłosmile))
                          Jak sobie radzisz,szczęsliwa laseczko????
                          wink)))
                          • natla Re: Do Regine:))) 03.04.06, 08:21
                            Reniu, duuuuża urodzinowa buźka, żeby oprócz zdrowia i mamony wyszły
                            wszystkie "pokątne" marzenia....no wiesz które wink))
                            W horoskopie drzewnym jesteś jarżębiną:
                            Efektowna, pełna wdzięku, rozpoznawalna z daleka. Dba o siebie, zarówno o swój
                            wygląd, jak i zachowanie, poddawane ostrej samokontroli. Często niepotrzebnie
                            komplikuje kontakty z innymi. Równie często (także niepotrzebnie) czuje się za
                            wszystko odpowiedzialna. Dlatego niekiedy rozdrabnia się na sprawy niegodne
                            uwagi, co sprawia, że nie odnosi wielkich, wymarzonych sukcesów. W miłości
                            nader wymagająca. Wiele żąda, ale w uczuciach sama też bywa szczodra. Zraniona,
                            nie przebacza. Ze względu na poczucie odpowiedzialności jest za to doskonałym
                            kandydatem do małżeństwa.
                            A w horoskopie kwietnym - geranium:
                            Optymizm. Wola działania. I wiara we własne siły. Czyli to, co w sporcie
                            określa się mianem: "ciąg na bramkę". To najbardziej typowe cechy urodzonych na
                            początku kwietnia. Obdarzonych w dodatku wielką przychylnością losu,
                            pozwalającą im bez wysiłku wychodzić z najtrudniejszych sytuacji.
                            Baw sie dzis dobrze ze swoimi dziewczynami. smile
                            • malwina52 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 08:28
                              zagaladam a tu urodzinki naszej Reni,
                              "Zyj, chwytaj kazdy dzien jak kolorowego motyla
                              i nie boj sie, ze pozbawisz go pylku na skrzydełkach.
                              Kochaj, smiej sie, płacz - to jedyny niepowtarazlny dar
                              nie pozwol by sie znarnowal"
                              Reni sloneczko Ty nasze swiec nam w zdrowku i szczeciusmile
                              • tofika Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:21
                                W Dniu tak bardzo swiatecznym
                                Skladam Ci moc zyczen najlepszych,
                                zdroweczka , pelnego portfelika,
                                cudownych wrazen z dni zycia codziennego,
                                i jeszcze Ci to zanuce:
                                "Kocha sie raz ,potem drugi i trzeci i znow...smile))
                                powodzonka w zyciu rodzinnym i osobistym --szczegolnie.. tak to od Tofikismile)
                                • regine Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:36
                                  Dziękuję, bardzo, za życzeniasmile)))))))))))
                                  I za bardzo miłe słowa....
                                • sagittarius954 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:37
                                  Sąsiadko, droga sąsiadko, czego mogę Ci życzyć , żebyś życie brała jak
                                  taniec,uśmiechu , szczęścia, zdrowia, portfelika zasobnego i chłopaka miłego.
                                  Czy można wyrazić życzenie spotkania Ciebie w realu?smile)))
                                  • emma50 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:52
                                    Dzień Urodzin jest wspaniały:
                                    wokół bliscy, przyjaciel,
                                    torcik z kremem doskonały
                                    i serdecznych życzeń wiele.
                                    Ta przepiękna atmosfera
                                    zawsze sprawia, że ten dzień,
                                    bardzo wzrusza, dech zapiera
                                    i odsuwa smutki w cień.
                                    Wszystkiego najlepszego: img80.imageshack.us/img80/4270/k895ol.gif
                                  • sagittarius954 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 11:57
                                    Do regine, do regine , do regine, do regine, do regine, do regine, do regineDo
                                    regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do
                                    regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do
                                    regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do
                                    regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do
                                    regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do
                                    regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do
                                    regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do
                                    regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do
                                    regine : Sąsiadko żyjecie?! Ja do Was macham ręką na tą zachodnią stronę.wink)

• goskaa.l Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 11:59
                              Reniu, lepszego zdrowia, aby starczyło Ci go dla Twoich bliskich i dla forum.
                              Jak najwięcej dni radosnych. Niech Twoje migreny pójdą daleko od Ciebie i do
                              nikogo się nie przyczepią. I jak najwięcej nowych wrażeń, z którymi się z nami
                              podzielisz...
                              życzy Gośka
                              • regine Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:04
                                Dziękuję Kochani, Dziękuję smile))
                                • natla Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:13
                                  Masz, urodzinowe, jeszcze ciepłe.....wink)
                                  img111.imageshack.us/img111/1135/10009865ms.png
                                  img89.imageshack.us/img89/5151/10009839jf.png
                                  img215.imageshack.us/img215/847/10009894tp.png
                                  img111.imageshack.us/img111/5823/10009880jm.png
                                • del.wa.57 Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:14
                                  Reniu!!!!!!
                                  Samych radosnych dni w zyciu,bez zmartwień,problemow i chorób!!!!
                                  Spelnienia marzeń,trafnych wyborów,pociechy z dzieci,wnukow.
                                  Bądż sobą zawsze i wszędzie.
                                  cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok...cmok...cmok..cmok...
                                  cmok...cmok..cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...
                                  smile)))))
                                  • dankarol Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:17
                                    Reniu, samych dobrych chwil w życiu
                                    img116.imageshack.us/img116/7079/renia0px.jpg
                                    • regine Re: DZIĘKUJĘ :)))) 03.04.06, 12:25
                                      Dziewczyny: Danusiu, Delwo, Gosiu, Emmo DZIĘKUJĘ smile)))))))))
                                      Natluś cudowne, jeszcze pachną smile))
                                      • sagittarius954 Re: DZIĘKUJĘ :)))) 03.04.06, 13:56
                                        Jak Wy to mówicie: I hop do górysmile))))))
                                        • leontynia Re:Wszystkiego najlepszego...)))) 03.04.06, 15:05
                                          Reniu wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń,zdrowia,radości,miłości..
                                          • krista57 Re:Wszystkiego najlepszego...)))) 03.04.06, 17:56
                                            Regino,nieco spóznione zyczenia urodzinowe
                                            wiele zdrowia
                                            zwykłych codziennych radości
                                            i wiele serdecznosci od najblizszych
                                            oraz forumowych przyjazni

img421.imageshack.us/my.php?image=p22606567sy.jpg
                                            • vogino55 Re:Wszystkiego najlepszego...)))) 03.04.06, 20:37
                                              @-->-->
                            • bryza102 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 22:07
                              Reginko kochana,i ja przyłączam się do życzeń;

...Słońca dnia każdego,
                              uśmiechów tysiące,
                              miłych ludzi wokól
                              humorem kipiących,
                              przyjaciół - niewielu
                              lecz od serca,szczerych,
                              co w biedzie,weselu
                              trwać będą do końca
                              przy Tobie i zawsze
                              gdziekolwiek byś była...
                              i marzeń Ci życzę
                              -aby się spełniły
                              i szczęścia w dniu szarym
                              gdy nic już nie cieszy
                              i czasu na wszystko
                              gdy się zbytnio śpieszysz
                              i jeszcze Ci życzę
                              Reginko ma miła
                              okularów różowych
                              byś przez nie patrzyła!
    • tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 20:43
      Wszystkiego najlepszego, dużo i jeszcze więcej. I uśmiechów
      smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).
      Tak masz rację Reniu....... smile
      www.kartki.planty.pl/details.php?image_id=146&sessionid=7e08dc38d9b297ed18898fbeb14aca18
    • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 21:13
      Regina - imię żeńskie oznaczające żonę lub córkę, króla, wielką panią, taką,
      która nosi się jak "wielka dama", kobietę wyniosłą, dumną, pewną swej urody i
      powodzenia, która przynajmniej we własnych oczach jest królową piękności.
      Skróty i zdrobnienia: Rena, Renia.
      W innych językach: łac. Regina, niem. Regina, Regine, hisz. Reina.
      Z imieniem Regina związane są następujące przysłowia:
      - święta Regina gałęzie ugina.
      - W dzień świętej Reginy wabią chłopaków dziewczyny.
      • annal74 Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 21:29
        Regine , wszystkiego dobrego i najlepszego zdrowia , szczęścia , wielu
        przyjaciół i samych ciepłych uczuć . Orginalna nie jestem ale szczerze życzę
        Annal.
    • wirella Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 22:19
      Drogiej Regine z okazji urodzin składam najlepsze życzenia zdrowia ,,wielu
      słonecznych dni ,spełnienia marzeń i wielu ciekawych wypadów turystycznych
      oraz Pani uczciwej ,niedrogiej do mycia okien.Jestem chyba już ostatnia ,ale
      mój note -book przechodził lekką kurację.
      • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 22:30
        img422.imageshack.us/img422/8979/loldlareni4rd.jpg
        • tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 23:01
          Reniu wpadłem jescze na kilicha... chluuuup w ten głupi dziób. Nie gniewasz się?
          smile No wiesz za cowink)) Teraz puszczam oczko (pyk) wink
          • maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 04.04.06, 00:59
            Reginko - w poczcie wszystko zawarte smile
            • del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 14:48
              Hej,Regine..Gdzie jestes? cos nie widac dzisiaj Ciebie,jak samopoczucie?
              Pozdrawiamwink
              • del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 18:41
                Dzięki Reniu,mmnie tez bedzie Was brakować,ale bardzo sie cieszę,ze zobacze
                moich bliskich,jak tylko będe miała dostęp do kompa odezwe się.
                Bużka Reniu i Zdrowych,wesołych i miłych Świąt życzęsmile)))
                • del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 18:55
                  Reniu daj znac czy dostałas odemnie post.
                  • del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 19:22
                    Wysłałam Ci kartkę jedna na urodziny/wcześniej/druga dzisiaj,chora ta
                    poczta,szkodasad
    • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:28
      No jak wyciągnełaś mnie czy nie? Tylko nie ciągnij za mocno bo sie poruszę...smile))
      • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:40
        Bo to był aparat ale telefoniczny , wiesz sie go słabo trzymasmile)))
        • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:44
          Dżuljo, jak mogę robić za Roberta?smile)))))))))))))))))))
          • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:54
            No wiesz , co ci tez chodzi po główce?:smile))) Banknoty?smile))))))))))))))
            • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 22:07
              Dziękuję regine , dziekuje za wspólny wieczór . Dobranoc.smile)
    • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 20:22
      Dzięki Reniu.winkWzruszyłaś mnie...
      • tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 20:53
        Reniu, zajrzyj na pocztęwink)) Oooo, Reniu, widzę Zbyszek się wzruszył!!! Uważaj,
        bo jak ma problemy z krążeniem, będziesz go mieć na sumieniu! Dzięki Reniuwink
        • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 21:12
          Wzruszyłaś mnie....tą kotką w objęciach tego grubasa , gdzie ona miała oczy
          co??smile))))) AAAA... ciemno było.sad
          • sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 21:58
            regine za 70000
            • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 10.04.06, 21:18
              Reniu dzięki za przesyłkę. piękne
              • vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 17.04.06, 23:21
                Serdeczne życzenia Wielkanocne dla Ciebie "moja wina moja wina lecz wina to
                była przyczyna(wink))) dodatkowo CMOK CMOK
                wOJCIECH
                • maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 19.04.06, 23:13
                  doszło dzisiaj - wstydam się,że ja tylko wirtualnie,a Sylwusię szczególnie
                  pozdrawiam
                  • del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 14:28
                    Dzięki Reniu za /cmokale/pozdrawiam i słoneczka zyczęsmile)))
    • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 22:03
      Reniu miłego odpoczynku, ale jak ty sobie bez nas poradzisz. A może ostatnia
      przed snem wizyta w gawiarence
    • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 23:20
      Reniu masz jak w banku, szczurek jest chętny do spacerów prawie zawsze. Jedyny
      wyjątek wczesno ranne godziny. Włazi pod kanapę i warczy.
    • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 23:23
      Reniu mimo wszystko (buuuu) życzę Ci szczęśliwej podróży i udanego pobytu u
      mamy. No i wracaj do nas, my tu na Ciebie czekamy.
      • maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 24.04.06, 08:43
        i ja wybywam Reginko, ale na 3 dni tylko - a potem jak wrócisz to może fotki
        wrzucisz ze Świąt?
        • krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 24.04.06, 09:13
          Raz jeszcze miłego pobytu,nasłuchaj sie swiergotu ptakow
          opowiadan Mamy i poszukaj tych kwitnących mleczy.
          • fleur1 Re: Dla regine,,,,,,, 04.05.06, 15:39
            I nie odpoisala, ale rozumiem bo pewnie jestes znow zajeta.
            Pozdrawiam serdecznie Reginko.
            • natla Re: Dla regine,,,,,,, 04.05.06, 23:05
              Regina, może byś coś o swoich wojażach poopowiadała? Nie wystarczy się
              zameldować na forum. wink
              Opaliłaś się? Wytarzałaś w przyrodzie? A może jeszcze inne miałaś przyjemności?
    • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 05.05.06, 00:29
      jak dla mnie to jedną, ale może być trzy i powidełko smile
    • dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 05.05.06, 00:37
      Może być, acha i sałatę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka