del.wa.57 Re: Dla Regine. 09.03.06, 16:20 Reniu bardzo dziękuje za piękne/Chwile/cmok....cmok...cmok.. Odpowiedz Link
natla Re: Dla Regine. 09.03.06, 19:14 Reginko, a kiedy onio śpią? Ja bym im w tym czasie puściła na kwadrans np. Pendereckiego bardzo głosno, albo arie operowe, najlepiej współczesne ) Oczuwiscie żartuję, bo prostaków nie należy prowokować, ale nóż sie w kieszeni otwiera.....znam to, choć dotyka mnie na szczeście bardzo rzadko. Odpowiedz Link
regine Re: Dla Regine. 09.03.06, 19:48 Wiesz lubię arie i Pedereckiego i Bacha. Ale dla motłochu szkoda...Może wytrwam do lata, podobno ma właściciel z kontraktu wrócić. A ja 19 kwietnia wybywam z kraju, tak ze wytrwam. Już niedługo... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla Regine. 09.03.06, 22:53 ()) od ucha do ucha ()) za "Chwile,,," Dziekuję Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla Regine. 09.03.06, 23:44 Jeszcze nie całuj ())tu link do mp3 z Wysockim tylko trzeba duzo cierpliwości tylko próbować,,,, Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Wzory haftu 10.03.06, 07:23 Masz rację, Reniu - to ta strona, którą podałam Krysi. Tylko że dla Ciebie była otwarta na wzorach. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Wzory haftu 10.03.06, 07:24 Przepraszam, gapa ze mnie - to ten link: graza.serwus.pl/hafty.htm Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 15:08 Reniu juz dwa listy napisałam,ale nie mozna ich wysłać. List nie został wysłany z powodu nieznanych błędów-paranoja co? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 15:28 Reniu zerknij na post,do trzech razy sztuka)) Odpowiedz Link
tofika Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 19:39 Reginko,bbb dziekuje .."chwile.... przepiekne.. Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dla Regine:)) 10.03.06, 20:51 Reniu żadnych mp3 Aloszy Awdiejewa za free nie ma mogę podac linki gdzie mozna jego płyty zakupić,,,tak bardzo sie starałem lalalalala Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 18:17 Reniu..chyba mnie /skręci/4 razy do Ciebie pisałam dzisiaj i du.....a,co my za poczte chorą mamy???ciągle jakiś błąd,szkoda,chciałam cos zaproponować,ale to wyłacznie na prv.jak miną mi nerwy,jeszcze raz spróbuję) Odpowiedz Link
regine Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 18:41 Nic nie dostałam...Aż się dziwię..Bo od Humorka i jeszcze kilka. Wszystko działa u mnie... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 20:43 Jezu///wreszcie poszło,ale juz palce mnie bolą od klikania)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 11.03.06, 22:56 Dostałam,dzięki)))) poszła odpowiedż. cmok...cmok...cmok Odpowiedz Link
takanietaka MAM Avdiejeva, 12.03.06, 11:14 wiec jak kto chce .to moge powolutku ...codzieninie.po troszeczku .w mp3.......- _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 12.03.06, 11:18 Reniu,kuknij na post,zrobiłam próbę,reszta póżniej)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 17:36 Miło usłyszeć Reginko,że troche lepiej sie czujesz)) Odpowiedz Link
krista57 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 17:52 Dziękuję Reniu za wszystko,czyli za róze,życzenia i pocztę. Na ptaszki w lesie trzeba poczekac ,słoncem jeszcze nie mogę się nacieszyć za ogniskiem tęsknę...chociaz za 2 tygodnie wybieram się na pieszy rajd z ręką w temblaku )) Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dla Regine:)) 13.03.06, 22:55 Na słupie ogłoszeń masz swoje wyniki ()))malomówna hihihihi Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 14.03.06, 17:40 Reginko, dzięki za podobieństwa Aha, obejrzałam sobie trochę Twoje dawne miasto i poczytałam o obecnym, które gościło mojego ulubionego Torzewskiego Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 15:00 Dzieki Reniu za pocztę,sliczną wiosne mi przesłalaś,chciałabym,zeby juz tak było.A dzieciaczki sa cudowne,uśmiałam się do łez,muszę przesłac to córce. Dzięki raz jeszcze)))) Cos dzisiaj nie mam czasu,wróciłam z zakupów,teraz szybko obiad,zajrze potem. Pozdrawiam cieplutko)) Odpowiedz Link
pysiadwa Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 17:45 Reniu to miłe,że moja przesyłka tak Cię rozbawiła)) dziękuje za "wiosenną"i pozdrawiam ciepło))))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 17:50 Reniu, od czego ma się przyjaciół..........? Nawet w necie.......? ))))))))) Pozdrówka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 19:24 Reniu!! ale Ci się wielbiciel/ka trafił/a)))))) Odpowiedz Link
pysiadwa Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 23:17 Reniu masz wyjaśnienie na poczcie,przepraszam,że nieuważnie czytałam posty,przykro mi,że tak to odebrałaś,nie chciałam Cię w żaden sposób urazić,przepraszam myślałam,że wiesz... Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dla Regine:)) 15.03.06, 23:35 Jeszcze troszkę i u nas też będzie kolorowo,,,Dziękuje Wojciech Odpowiedz Link
dankarol Re:Dla Regine:)) 16.03.06, 20:49 Dzięki Reniu, na Ciebie zawsze można liczyć. Odpowiedz Link
leontynia Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 14:58 Reniu,wszystko ładnie się otwiera,dziękuje,śliczne)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 16:22 Dzięki serdeczne Reniu,cudeńka dostałam,piękne.Szczególnie A.German. Cmok...cmok...cmok Odpowiedz Link
tofika Re:Dla Regine:)) 17.03.06, 16:35 Reginko,ja tez ...cmok cmok... zacalujemy ... ales warta tych caluskow))) Odpowiedz Link
pysiadwa Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 17:20 weekendowe cmokasy posyłam cooooooook,cmooooooook........ Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 20:18 Reginuś droga, cóż Ci to, no cóż ? Któż to zawinił, że masz takiego hiper doła? Posłuchaj sobie piosenki, może poprawię chociaż trochę Twoje samopoczucie? s001.wyslijto.pl/download.php?file_id=74064321381528147361&t=7406432138152814736197086 Odpowiedz Link
dankarol Re:Dla Regine:)) 18.03.06, 20:31 Reniu proszę trochę wiosny na tego doła img460.imageshack.us/img460/6489/przylaszczka7pz.jpg może pomoże Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dla Regine:)) 19.03.06, 22:03 Dziękuję za śliczną przesyłkę )))))))) Uśmiałam sie.....)))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 19.03.06, 23:11 Dzięki Reniu,popłakałam sie ze smiechu)))))) Jaja nie z tej planety,tylko boki zrywać)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 20.03.06, 20:22 Bardzo..bardzo dziękuję Reniu))) Milutka niespodzianka Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dla Regine:)) 21.03.06, 18:33 Reniu!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałas,zeby Cię obudzić))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 22.03.06, 13:37 Regine jadę na działkę wrócę około godzny 17 będę się odzywał. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 22.03.06, 18:13 regine jestem, ale nie odnalazłem tego dokumentu więc adresu na razie też nie mogę Ci podać , jednak pracuję nad tym. W Wołominie jest lub było archiwum, tych co pracowali w Warszawie a ponieważ w minionych latach dosyć często zmieniało swoją siedzib,ę to i teraz tak być może czekaj, lub dzwoń dna Czerniakowską ,) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Reniu 23.03.06, 11:07 rusz głową. Książka, której dwa fragmenty podałam, jest bardzo znana. Podpowiadma, że autor polski. Spod jego pióra wyszły te słowa: Kiedy się czuję pociąg fizyczny, nieczystą namiętność fizycznych kształtów, to nie jest miłość. Miłość jest pożądaniem czyjejś duszy. I jest to zgodne z poglądami męskiej połowy społeczeństwa. Pisałam gdzieś (może nie na tym forum) o takiej właśnie męskiej postawie. Stąd zdrada fizyczna nie jest dla mężczyzny zdradą (ale to nie dotyczy przypadku, gdy to zrobi kobieta). Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Reniu 23.03.06, 11:57 A ja bardzo lubię fantastykę, choć fantasy nie aż tak. W ogóle zawsze lubiłam niesamowity świat baśni, a w tych książkach jest coś z tamtego klimatu. Ale tu nie ruszyłam takich ksiązek, jestem grzeczna. A że mam tak rózne lektury - no cóz, taka właśnie jestem. Swoją drogą kosmologia wpadła mi w ręce przypadkowo na wyprzedaży i kupiłam ją głównie dlatego, że mojego Zbyszka córka robi studia doktoranckie w YToruniu z tej właśnie dziedziny (dokładniej z ciemnej materii). Odpowiedz Link
tofika Re: Reniu 25.03.06, 11:03 Reginko,juz biegusiem pedze na poczte, a co? wypatrujesz kogos? przez okno?)).. ach ta Wiosna...odmienia Swiat)) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Reniu 25.03.06, 11:13 megi33.republika.pl/dygat.htm Reginko buziaki polskie przesyłam, jestem od 3 w nocy w domku, zjem sniadanie, wybietram sie na poczte odebrac listy polecone, a potem w odwiedziny do mojej siostry na imieniny. Jak bedzie okazja to porozmawiamy w Skype albo GG, stesknilam sie. Odpowiedz Link
dankarol Re: Reniu 26.03.06, 11:31 Reniu dla Ciebie wszystko, albo zrobię , albo wyszukam.(zaraz po wyścigu Odpowiedz Link
tofika Re: Reniu 26.03.06, 15:07 Reginko,,gg zawiesza sie a tu weszlam narazie, boje ze to link o rydzyku w gg mi wszystko psuje( Ale czytam przesylke od Ciebie...RENIUS ..Cudnie Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 16:06 Poddaję się, nie kojarzy mi się - widać nie czytałam. I podaj coś następnego, bo wątek uschnie - a tak to może ktoś jeszcze sie podłączy? Odpowiedz Link
dankarol Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 18:25 Reniu piękne dzięki, obśmiałam się jak norka Odpowiedz Link
regine Re: Reniu, rozwiąż zagadkę 29.03.06, 19:03 A myślała, ze nie doszło, to fajnie, ze miałaś frajdę. Cieszę się Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla Regine. 29.03.06, 19:04 Dzieki Reniu,mozna sie posmiać,musze uwazać komu rękę podaję!!!! )))) Odpowiedz Link
maladanka Reniu nie zadrepcz się! 31.03.06, 23:07 REGINKO - ale Ci się zamęt szykuje - ale pamietaj,że dzieci mają ręce i pozwól się czasem wyręczyc i obsłuzyć! I na zdjęcia czekamy - wnuczka pewno podrosła! Trzymaj się i wpadaj do nas odpocząć )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Reniu nie zadrepcz się! 31.03.06, 23:56 Na pewno jak juz wszystko zrobisz to wpadniesz zgasić światło())) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Regine:))) 01.04.06, 14:51 Dzięki Reniu)) to ja strzeliłam,powaznie? nawet o tym nie wiem,wpadam tam i tylko dzigam i dzwigam....ale sie cieszę,ze mnie cos przypadło)) Jak sobie radzisz,szczęsliwa laseczko???? ))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Regine:))) 03.04.06, 08:21 Reniu, duuuuża urodzinowa buźka, żeby oprócz zdrowia i mamony wyszły wszystkie "pokątne" marzenia....no wiesz które )) W horoskopie drzewnym jesteś jarżębiną: Efektowna, pełna wdzięku, rozpoznawalna z daleka. Dba o siebie, zarówno o swój wygląd, jak i zachowanie, poddawane ostrej samokontroli. Często niepotrzebnie komplikuje kontakty z innymi. Równie często (także niepotrzebnie) czuje się za wszystko odpowiedzialna. Dlatego niekiedy rozdrabnia się na sprawy niegodne uwagi, co sprawia, że nie odnosi wielkich, wymarzonych sukcesów. W miłości nader wymagająca. Wiele żąda, ale w uczuciach sama też bywa szczodra. Zraniona, nie przebacza. Ze względu na poczucie odpowiedzialności jest za to doskonałym kandydatem do małżeństwa. A w horoskopie kwietnym - geranium: Optymizm. Wola działania. I wiara we własne siły. Czyli to, co w sporcie określa się mianem: "ciąg na bramkę". To najbardziej typowe cechy urodzonych na początku kwietnia. Obdarzonych w dodatku wielką przychylnością losu, pozwalającą im bez wysiłku wychodzić z najtrudniejszych sytuacji. Baw sie dzis dobrze ze swoimi dziewczynami. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 08:28 zagaladam a tu urodzinki naszej Reni, "Zyj, chwytaj kazdy dzien jak kolorowego motyla i nie boj sie, ze pozbawisz go pylku na skrzydełkach. Kochaj, smiej sie, płacz - to jedyny niepowtarazlny dar nie pozwol by sie znarnowal" Reni sloneczko Ty nasze swiec nam w zdrowku i szczeciu Odpowiedz Link
tofika Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:21 W Dniu tak bardzo swiatecznym Skladam Ci moc zyczen najlepszych, zdroweczka , pelnego portfelika, cudownych wrazen z dni zycia codziennego, i jeszcze Ci to zanuce: "Kocha sie raz ,potem drugi i trzeci i znow...)) powodzonka w zyciu rodzinnym i osobistym --szczegolnie.. tak to od Tofiki) Odpowiedz Link
regine Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:36 Dziękuję, bardzo, za życzenia))))))))))) I za bardzo miłe słowa.... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:37 Sąsiadko, droga sąsiadko, czego mogę Ci życzyć , żebyś życie brała jak taniec,uśmiechu , szczęścia, zdrowia, portfelika zasobnego i chłopaka miłego. Czy można wyrazić życzenie spotkania Ciebie w realu?))) Odpowiedz Link
emma50 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 09:52 Dzień Urodzin jest wspaniały: wokół bliscy, przyjaciel, torcik z kremem doskonały i serdecznych życzeń wiele. Ta przepiękna atmosfera zawsze sprawia, że ten dzień, bardzo wzrusza, dech zapiera i odsuwa smutki w cień. Wszystkiego najlepszego: img80.imageshack.us/img80/4270/k895ol.gif Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 11:57 Do regine, do regine , do regine, do regine, do regine, do regine, do regineDo regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine Do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine, do regine : Sąsiadko żyjecie?! Ja do Was macham ręką na tą zachodnią stronę.) Odpowiedz Link
goskaa.l Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 11:59 Reniu, lepszego zdrowia, aby starczyło Ci go dla Twoich bliskich i dla forum. Jak najwięcej dni radosnych. Niech Twoje migreny pójdą daleko od Ciebie i do nikogo się nie przyczepią. I jak najwięcej nowych wrażeń, z którymi się z nami podzielisz... życzy Gośka Odpowiedz Link
natla Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:13 Masz, urodzinowe, jeszcze ciepłe.....) img111.imageshack.us/img111/1135/10009865ms.png img89.imageshack.us/img89/5151/10009839jf.png img215.imageshack.us/img215/847/10009894tp.png img111.imageshack.us/img111/5823/10009880jm.png Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:14 Reniu!!!!!! Samych radosnych dni w zyciu,bez zmartwień,problemow i chorób!!!! Spelnienia marzeń,trafnych wyborów,pociechy z dzieci,wnukow. Bądż sobą zawsze i wszędzie. cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok...cmok...cmok..cmok... cmok...cmok..cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok...cmok... ))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Wszystkiego najlepszego 03.04.06, 12:17 Reniu, samych dobrych chwil w życiu img116.imageshack.us/img116/7079/renia0px.jpg Odpowiedz Link
regine Re: DZIĘKUJĘ :)))) 03.04.06, 12:25 Dziewczyny: Danusiu, Delwo, Gosiu, Emmo DZIĘKUJĘ ))))))))) Natluś cudowne, jeszcze pachną )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: DZIĘKUJĘ :)))) 03.04.06, 13:56 Jak Wy to mówicie: I hop do góry)))))) Odpowiedz Link
leontynia Re:Wszystkiego najlepszego...)))) 03.04.06, 15:05 Reniu wszystkiego dobrego,spełnienia marzeń,zdrowia,radości,miłości.. Odpowiedz Link
krista57 Re:Wszystkiego najlepszego...)))) 03.04.06, 17:56 Regino,nieco spóznione zyczenia urodzinowe wiele zdrowia zwykłych codziennych radości i wiele serdecznosci od najblizszych oraz forumowych przyjazni img421.imageshack.us/my.php?image=p22606567sy.jpg Odpowiedz Link
bryza102 Re: Do Regine:))) 03.04.06, 22:07 Reginko kochana,i ja przyłączam się do życzeń; ...Słońca dnia każdego, uśmiechów tysiące, miłych ludzi wokól humorem kipiących, przyjaciół - niewielu lecz od serca,szczerych, co w biedzie,weselu trwać będą do końca przy Tobie i zawsze gdziekolwiek byś była... i marzeń Ci życzę -aby się spełniły i szczęścia w dniu szarym gdy nic już nie cieszy i czasu na wszystko gdy się zbytnio śpieszysz i jeszcze Ci życzę Reginko ma miła okularów różowych byś przez nie patrzyła! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 20:43 Wszystkiego najlepszego, dużo i jeszcze więcej. I uśmiechów ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Tak masz rację Reniu....... www.kartki.planty.pl/details.php?image_id=146&sessionid=7e08dc38d9b297ed18898fbeb14aca18 Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 21:13 Regina - imię żeńskie oznaczające żonę lub córkę, króla, wielką panią, taką, która nosi się jak "wielka dama", kobietę wyniosłą, dumną, pewną swej urody i powodzenia, która przynajmniej we własnych oczach jest królową piękności. Skróty i zdrobnienia: Rena, Renia. W innych językach: łac. Regina, niem. Regina, Regine, hisz. Reina. Z imieniem Regina związane są następujące przysłowia: - święta Regina gałęzie ugina. - W dzień świętej Reginy wabią chłopaków dziewczyny. Odpowiedz Link
annal74 Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 21:29 Regine , wszystkiego dobrego i najlepszego zdrowia , szczęścia , wielu przyjaciół i samych ciepłych uczuć . Orginalna nie jestem ale szczerze życzę Annal. Odpowiedz Link
wirella Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 22:19 Drogiej Regine z okazji urodzin składam najlepsze życzenia zdrowia ,,wielu słonecznych dni ,spełnienia marzeń i wielu ciekawych wypadów turystycznych oraz Pani uczciwej ,niedrogiej do mycia okien.Jestem chyba już ostatnia ,ale mój note -book przechodził lekką kurację. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 22:30 img422.imageshack.us/img422/8979/loldlareni4rd.jpg Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 03.04.06, 23:01 Reniu wpadłem jescze na kilicha... chluuuup w ten głupi dziób. Nie gniewasz się? No wiesz za co)) Teraz puszczam oczko (pyk) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 14:48 Hej,Regine..Gdzie jestes? cos nie widac dzisiaj Ciebie,jak samopoczucie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 18:41 Dzięki Reniu,mmnie tez bedzie Was brakować,ale bardzo sie cieszę,ze zobacze moich bliskich,jak tylko będe miała dostęp do kompa odezwe się. Bużka Reniu i Zdrowych,wesołych i miłych Świąt życzę))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 18:55 Reniu daj znac czy dostałas odemnie post. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 06.04.06, 19:22 Wysłałam Ci kartkę jedna na urodziny/wcześniej/druga dzisiaj,chora ta poczta,szkoda Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:28 No jak wyciągnełaś mnie czy nie? Tylko nie ciągnij za mocno bo sie poruszę...)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:40 Bo to był aparat ale telefoniczny , wiesz sie go słabo trzyma))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:44 Dżuljo, jak mogę robić za Roberta?))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 21:54 No wiesz , co ci tez chodzi po główce?:))) Banknoty?)))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 08.04.06, 22:07 Dziękuję regine , dziekuje za wspólny wieczór . Dobranoc.) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 20:53 Reniu, zajrzyj na pocztę)) Oooo, Reniu, widzę Zbyszek się wzruszył!!! Uważaj, bo jak ma problemy z krążeniem, będziesz go mieć na sumieniu! Dzięki Reniu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dla regine,,,,,,, 09.04.06, 21:12 Wzruszyłaś mnie....tą kotką w objęciach tego grubasa , gdzie ona miała oczy co??))))) AAAA... ciemno było. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dla regine,,,,,,, 17.04.06, 23:21 Serdeczne życzenia Wielkanocne dla Ciebie "moja wina moja wina lecz wina to była przyczyna())) dodatkowo CMOK CMOK wOJCIECH Odpowiedz Link
maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 19.04.06, 23:13 doszło dzisiaj - wstydam się,że ja tylko wirtualnie,a Sylwusię szczególnie pozdrawiam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 14:28 Dzięki Reniu za /cmokale/pozdrawiam i słoneczka zyczę))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 22:03 Reniu miłego odpoczynku, ale jak ty sobie bez nas poradzisz. A może ostatnia przed snem wizyta w gawiarence Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 23:20 Reniu masz jak w banku, szczurek jest chętny do spacerów prawie zawsze. Jedyny wyjątek wczesno ranne godziny. Włazi pod kanapę i warczy. Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 23.04.06, 23:23 Reniu mimo wszystko (buuuu) życzę Ci szczęśliwej podróży i udanego pobytu u mamy. No i wracaj do nas, my tu na Ciebie czekamy. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dla regine,,,,,,, 24.04.06, 08:43 i ja wybywam Reginko, ale na 3 dni tylko - a potem jak wrócisz to może fotki wrzucisz ze Świąt? Odpowiedz Link
krista57 Re: Dla regine,,,,,,, 24.04.06, 09:13 Raz jeszcze miłego pobytu,nasłuchaj sie swiergotu ptakow opowiadan Mamy i poszukaj tych kwitnących mleczy. Odpowiedz Link
fleur1 Re: Dla regine,,,,,,, 04.05.06, 15:39 I nie odpoisala, ale rozumiem bo pewnie jestes znow zajeta. Pozdrawiam serdecznie Reginko. Odpowiedz Link
natla Re: Dla regine,,,,,,, 04.05.06, 23:05 Regina, może byś coś o swoich wojażach poopowiadała? Nie wystarczy się zameldować na forum. Opaliłaś się? Wytarzałaś w przyrodzie? A może jeszcze inne miałaś przyjemności? Odpowiedz Link
dankarol Re: Dla regine,,,,,,, 05.05.06, 00:29 jak dla mnie to jedną, ale może być trzy i powidełko Odpowiedz Link