malwina52 28.04.05, 08:14 moze jeszcze tych nie znacie lub nie zdobyliscie ...)))) www.olek.friko.pl/szczyty.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: szczyty! 28.04.05, 10:12 Nie wszystkie znalam, tylko kilka POJEDYNCZYCH. Sa swietne, juz je "sprzedalam" na www.space.tami.pl gdzie czesto bywam. Odpowiedz Link
pia.ed Dlaczego??? 28.04.05, 10:14 Dlaczego czasem zamieszcony link nie wychodzi tak, ze tylko nacisnac i sie otworzy??? www.space.tami.pl Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dlaczego??? 28.04.05, 10:18 pia nie zaczerwienil sie, jest nieaktywny, dlaczego nie wiem Odpowiedz Link
axsa Trzy małe "górki" 29.04.05, 09:12 Szczyt precyzji -Zrobić kupę w stringi Szczyt prostytucji - Puszczać się na Saharze za garść piasku. Szczyt bólu - zgwałcić jeża w ulu. Odpowiedz Link
malwina52 Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 19:45 moje ostatnie osiagniecie to, Morskie Oko , po kolana w sniegu to chyba 1400 m n.p.m oj nozki bolaly )))) Odpowiedz Link
natla Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 19:48 Gerlach......sądzę , że Maleństwo wyżej, bo łaziło po Alpach..... (ja sie nie chwalę, ja stwierdzam fakt ))) Odpowiedz Link
regine Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 19:54 Chyba jednak Maleństwo,było najwyżej....Ja raczej preferuję dolinki.... Choć Giewont, mam zaliczony ,jako 15 letnie dziewczę,wdrapałam się tam))) Teraz jak patrzę,jestem w szoku,że tak wysoko byłam ,choć lęku wysokości nie mam.... Odpowiedz Link
malwina52 Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 19:56 to malenstwo jest bardzo ruchliwe, chyba byla juz na kazdym szczycie )) moze wpisze tu wysokosci? Odpowiedz Link
danurn Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 23:12 Ja najwyżej w swoim zyciu byłam na Jungfrau/ok.4000m/, w Alpach Szwajcarskich, w 1997r. No ale nie weszłam, tylko wjechałam kolejką, to chyba się nie liczy? Odpowiedz Link
regine Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 23:20 Co się nie liczy ???? Liczy się,byłaś bardzo wysoko))) A to się liczy, z jakiej wysokości spoglądaliśmy na dół) A ty byłaś wysoko i to się liczy,nikt tu nie pytał, w jaki sposób, tam się dostaliśmy))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 23:28 bylas wysoko i wszystko sie tu liczy, a widoki pewnie przepiekne ))) Odpowiedz Link
danurn Re: kto wdrapal sie najwyzej? 01.07.05, 23:32 W tamtym roku , w sierpniu wjechalismy po raz kolejny na Łomnicki Szczyt w Tatrach Słowackich / 2432m/. To było bez sensu ale chceliśmy pokazać wnuczce, szczyt był w chmurach i widoczność była żadna. Złośliwość losu sprawiłam, że na drugi dzień, kiedy koniecznie musieliśmuy wracać powietrze było cudownie przejrzyste a panorama gór wspaniała. Żadne morze, tylko góry i jeszcze raz góry. Tak naprawdę tylko tam mnie ciągnie. Zwłaszcza Tatry Slowackie, byłam tam wielokrotnie, Tatr dużo a turystów mało. Wspaniałe. Odpowiedz Link
malwina52 Re: szczyty! 21.12.05, 13:10 sniegiem obsypane, sprzet wyszykowany tylko szusowac )))) Odpowiedz Link
takanietaka szczyt Kosciuszki! 21.12.05, 13:19 w Australii!!Brzmi wspaniale ..ale idzie sie jak na spacer...tyle ze długo ..i nawet jest ścieżka zrobiona z bali drzewnych ,żeby było wygodnie!!Ale i tak czułam sie dumnie -nie pamietam cyfr,wiec nie wiem jakiej jet wysokosci. Australiczycy wciąż dyskutuja nad zmiana nazwy ,bo nie moga jej wymówić! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
axsa Re: szczyt Kosciuszki! 22.12.05, 07:52 Jak sie liczy skąd spogladaliśmy w dół, to czy pokład samolotu tez sie liczy? )) Odpowiedz Link
natla Re: szczyt Kosciuszki! 22.12.05, 23:43 oj, te wiedoki ze szczytów...na całe życie...... Odpowiedz Link