regine 26.07.05, 02:05 W DNIU WASZYCH IMIENIN , Wszystkiego co się zwie Szczęściem. Radości i uśmiechu w "pochmurne dni" Zdrowia,pogody ducha i ciała, Oraz Wszystkiego Najlepszego. Życzy Wam - RENIA @-->-->-- @-->-->-- @-->-->-- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 07:06 100 lat, 100 uśmiechów, 100 wielbicieli, samych niedzieli, przyjaźni wielkiej, radości wszelkiej życzę Wam dzisiaj 100 razy Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 07:27 Axsie, Hannie48, i innym Aniom najszczersze życzenia imieninowe, radości z dzieci i wnuków ( jeśli są), dużo słonecznych dni i wszelkiej pomyślności. Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone! @-->->-->-- @->--->--- @>-->--->- Odpowiedz Link
natla Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 07:29 Życze Wam, aby wszystkie kłopoty, problemy i "uzależnienia" wybyły w kosmos na zawsze! Grażynko, duuuuuuuuuuża buźka. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.05, 07:38 To najpiekniejsze imie Annom duzo szczescia Odpowiedz Link
leontynia Re: WSZYSTKIM ANNOM I GRAŻYNKOM!!! 26.07.05, 07:42 Z okazji imienim życzę Wam dużo zdrowia miłości radości i szczęścia moc... Odpowiedz Link
kla-ra Re: WSZYSTKIM ANNOM I GRAŻYNKOM i MIRKOM 26.07.05, 07:49 Samych szczesliwych dni ktore w zolwim tempie niech Wam uplywaja. Zdrowia,pomyslnosci i radosci zeby zyc Wam bylo prosciej. Sto lat... Klara Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: WSZYSTKIM ANNOM I GRAŻYNKOM i MIRKOM 26.07.05, 08:30 Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy !!!!!!!!!!! @)--->------>------------- @)--->------>------------- @)--->------>------------- Odpowiedz Link
vogino55 Re: WSZYSTKIM ANNOM I GRAŻYNKOM i MIRKOM 26.07.05, 11:20 Miłe życzenia szepczę do uszka niech zatrzepoczą Wasze serduszka,,,,, Serdeczności posyłam Wojciech Odpowiedz Link
tesunia Re: WSZYSTKIM ANNOM I GRAŻYNKOM i MIRKOM 26.07.05, 12:19 dopisuje sie do wszystkich zyczen sciskajac i caluskami obsypujac wszystkie imienniczki,,,, Odpowiedz Link
axsa Dziękuję 26.07.05, 15:46 bardzo za miłe życzenia. Mam nadzieję, że będą sie się spełaniać "pojedynczo i grupkami". )) )) )) Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia ..:))) 26.07.05, 17:07 Żyjcie tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniajcie każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerpcie energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukajcie w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyjcie najpiękniej jak umiecie. Po swojemu. Spełniajcie się. Wczoraj już późno składałam życzenia,dziś składam po raz drugi. Dołączam moc uściśków i buziaków -Renia Odpowiedz Link
natla Aniom, Grażynkom i Mirkom od Małej Danuśki ...... 26.07.05, 17:57 Maleństwo sie nie moze dostać do nas, wiec poprosiło mnie o przekazanie "naj" do jutra: "Natlus - nie ma siły zeby mnie dzis zalogowało, wyrzuca mnie - prosze napisz solenizantkom,ze pamietam i zycze wszystkiego najdłuższego tj.wszystkiego najlepszego może jutro sie wepcham ....." co niniejszym uczyniłam )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Aniom, i Mirkom .. 26.07.05, 18:22 Gdybym miala córkę to miałaby na imie Ania.....wszystkim Anulkom,Aneczkom,Haneczkom z serca płynące życzenia szczęsliwych dni więcej mamony i optymizmu w oczach...... Odpowiedz Link
ligia12 Re: Aniom, i Mirkom .. 26.07.05, 19:49 Dziękuję za życzenia,przynajmniej wiem,że są szczere i jest mi bardzo miło ,a co do imienia Ania to mama mówi,ze to imię jest nieszczęśliwe,tatuś chciał mieć Anie i nie było zadnej dyskusji . W moim przypadku trochę się zgadza. Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re: Aniom, i Mirkom .. 26.07.05, 21:10 Ligia imprezuje u Adasia, ale możemy także spotkać sie na czacie. Klucz leży u Adasia Zapraszamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fanka8 Re: Aniom, i Mirkom .. 26.07.05, 23:31 Wszystkim moim imienniczkom oraz Grażynkom i Mirkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! STO LAT W DOBRYM ZDROWIU (OCZYWIŚCIE FORUMUJĄC!!) Dziękuję wszystkim za życzenia )) Odpowiedz Link
danurn Re: Aniom, i Mirkom .. 26.07.05, 23:43 Witajcie, jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Moje pierwsze dziecko miało mieć na imię ąnia. Urodził się syn. Odpowiedz Link
maladanka Re: Solenizatkom wsiem 27.07.05, 00:28 No to się dorwałam - Dziewczyny przemiłe - wszystkiego tego co już przedmówczynie powiedziały i jeszcze tego co umknęło. I takie malutkie życzenie - żeby Was wszystkie spotkac na zlocie ! Odpowiedz Link
danurn Re: Solenizatkom wsiem 27.07.05, 00:31 Czy ja czegoś nie wiem o jakim organizowanym zlocie? Odpowiedz Link
maladanka do danrun 27.07.05, 00:49 Danuś - to takie zyczenie,które jest i moim marzeniem - żeby się odbył zlot nas wszystkich - a gdzie i kiedy? trudna sprawa. Odpowiedz Link
axsa :))) 27.07.05, 06:46 Najbardziej serdecznie, jak umiem, dziękuję Wam za milutkie życzenia. Co spełnienia sie, już napisałam, że mam nadzieję... no moze chociaz co drugie.... )) Odpowiedz Link
tofika Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.05, 10:05 Wszystkiego najlepszego ,radosci szczescia moc,sloneczka wesolego .. WSZYSTKIM SOLENIZANTKOM WCZORAJSZYM..serdecznie pozdrawiamI)))))))))))) Odpowiedz Link
hania48 Re: WSZYSTKIM ANNOM !!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 20:25 ………..* * * * SPÓŹNIONE * * * * ………..ale najserdeczniejsze życzenia ………..wszystkim solenizantkom ………..z minionego tygodnia Aniom, Anusiom, Annom, Grażynkom i Grażynom !!!!!!!ŻYJCIE DŁUGO I SZCZEŚLIWIE!!!!!! PS. Przepraszam, że dopiero teraz. Miałam zepsuty komputer.Hania Odpowiedz Link