mede4 16.08.05, 00:27 .... siedzi młody człowiek i zastanawia się, co się stało.Jak tak mam)))chwilami gdy mi menopauza dokuczy a Wy?))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 07:17 człowiek może być starcem już w wieku dwudziestu lat i znam takie osoby, może mieć lat osiemdziesiąt i dzięki mlodemu duchowi pozostawać wiecznie młodym, ja czuje sie mlodo,o wieku przypominaja mnie bolace kosteczki ale lykam pastylke i dalej odkrywam swiat ))))) Odpowiedz Link
natla Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 09:34 Masz rację Mede, ta młoda ja ciągle nie może uwierzyć, że juz ma tyle lat ))) Odpowiedz Link
tesunia Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 10:49 dzis jestem staruszka) strasznie nieprzespana nocka( ech...moze do wieczorka sie cos zmieni. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 11:53 Taaaaaaaa, duchem jesteśmy młodzi! Tylko ta metryka......... Odpowiedz Link
takanietaka dowcipny Shaw 16.08.05, 13:04 To on chyba powiedział "nie jest problem w tym ,że jestesmy starzy..problemem jest ,że jestesmy młodzi ,ale juz nikt o tym nie wie -tylko my!" Tak to czuje i ja ..jak łuski cebuli ..te lata ..a w środku siedzi ta głupia mała podfruwajaka patrząca na nadchodzący swiat jak na duże ,smakowite ciastko ,które zje z apetytem !Ona jeszcze jest ...ale co z tym ciastkiem?! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
krista57 Re: dowcipny Shaw 16.08.05, 16:38 Nie patrzeć w lustro ...to moja metoda. Nie lubie myslec ani rozmawiac o starosci,mnie to przecież nie dotyczy ! Tylko Ci inni ...jakos wiedzą .... Odpowiedz Link
maladanka Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 18:00 A ja mam skakankę! I czasem sobie poskaczę! To bardzo dobrze robi - szczególnie przekładanka do tyłu! Odpowiedz Link
muraszka1 Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 18:51 tez bym chciala,ale skaczac do tylu w moim malym "m" moge nadepnac kogos niechcacy,albo zwalic komputer Odpowiedz Link
danurn Re: W każdym starym człowieku .... 16.08.05, 23:50 Jak mieszkałam w bloku to po pierwszych skokach skakanką mialam telefon z dołu,że im się żyrandol trzęsie. A teraz mam i skaczę sobie od czasu do czasu. Ale do tyłu? Nie umiem. Odpowiedz Link
takanietaka szeptem... 17.08.05, 00:01 w nocy..jak nikt nie słyszykakanie bardzo niezdrowe dla "niemłodych" osób- chrząstki miedzykręgowe na ogół sa conieco zuzyte..i skakanie tylko je dodatkowo stresuje!Więc może cos innego jako oznake młodosci wymyslimy?Na przykład lekkomyslność i robienie głupstw?? <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
dankarol Re: szeptem... 17.08.05, 00:22 Robienie głupstw jest bardzo fajne. Może być jeszcze joga dla leniwych, kiedyś to oglądałam w telewizji. Nie za bardzo męczy, a człowiek ma poczucie, że jest sprawny i wysportowany. Odpowiedz Link
natla Re: szeptem... 17.08.05, 09:15 Joga jest podobno wspaniała, ale basen jeszcze lepszy. )) Miałam już od wczoraj pływać, ale jeszcze nie nalali wody ( Odpowiedz Link
takanietaka Re: szeptem... 17.08.05, 09:48 Ja zaczne pływac od dzisiaj,juz sie ciesze! <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
tofika Re: W każdym starym człowieku .... 17.08.05, 10:30 A KOGO???macie na mysli ??? piszac"A w kazdym starym czlowieku"?? prosze mi temat watku [przyblizyc ,,bo do mnie nie dociera.. absolutnie..o co chodzi... o rany --jeszcze gorzej, chyba dziecinieje..oby tak mi nie zostalo na starosc... Odpowiedz Link
malwina52 Re: W każdym starym człowieku .... 17.08.05, 10:31 )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: W każdym starym człowieku .... 17.08.05, 14:37 moj mlody w moim srodku sie nie zastanawia, on sie spieszy zeby to i owo jeszcze zrobic zanim nogi noszą.... ) Odpowiedz Link
skrzydlate o masz, ale sie spieszy... 17.08.05, 14:37 dopóki nogi noszą.... )oczywiscie Odpowiedz Link
natla Re: o masz, ale sie spieszy... 17.08.05, 16:21 A w ogóle, to kto taki wątek wymyslił......Mede , oberwiesz....)))))))W końcu tu piszą młode dusze, a nie podstarzałe ciała ) Odpowiedz Link
maladanka Re:już...jeszcze.. 17.08.05, 16:59 Wszyscy się cieszą,że małe dziecko już chodzi,już mówi,już się samo załatwia.. a potem też się cieszą,ze jeszcze chodzi,jeszcze mówi,jeszcze się samo załatwia... I nie mogę sobie przypomnieć gdzie to wyczytałam Odpowiedz Link
natla Re:już...jeszcze.. 17.08.05, 17:15 Przestaniesz????!!!! )) Drugi etap jeszcze daleko Ty, Ty,...........smarkata. )) Odpowiedz Link
august2 Re: w starym 18.08.05, 21:00 .. piecu diabel pali? Czy jest takie powiedzenie? Czy mi sie cos poplatalo? Odpowiedz Link
mede4 Re: W każdym starym człowieku .... 18.08.05, 21:41 Dzieki Auguscie za to przyslowie!!)) trzeba by w tym piecu zapalić!! wszystkim dziękuję za wypowiedzi super. Bardzo mnie rozsmieszyło to co napisała maladanka:"Jeszcze chodzi. jeszcze mówi" choć byl to smiech przez łzy, pamiętam opiekę nad własnym ojcem po wylewie: Już nie mówi, juz nie chodzi, jeszcze oddycha(((Och życie...Zalózylam ten atek chyab pod wplywem tej burej pogody za oknem(((.Pozdrawiam wszystkich i czytam zawsze z radoscią. Odpowiedz Link
dankarol Re: W każdym starym człowieku .... 18.08.05, 21:58 Podsłuchane. Czym się martwisz Krzysiu? Bo babciu ja już jestem za stary na przedszkole. To tak na temat chyba Odpowiedz Link