Dodaj do ulubionych

Listonosz puka do drzwi....... 2 .........325 +

09.09.05, 15:21
Autor: axsa
Data: 11.06.05, 12:22

Sadzę, że przyda sie taki wątek, w którym będziemy umieszczać dodatkowe
informacje o mejlowej poczcie.

Moja jest taka:
Wysłałam Wam /no może nie wszystkim, bo coś mi sie pokitłasiło jak nie
chciało wysyłać/ 2 prezentacje.

Kto dostał tylko jedną, albo nie dostał nic, niech napisze, załatwię
reklamację.

Otwieraja sie w tych komputerach, w których jest
program PowerPoint lub program PowerPoint View, który można
legalnie i bezpłatnie ściągnąć z internetu.
Czasem nie chca się otwierać z listu i wtedy należy najpierw zapisać.

Ostatni liścik w cz. 1 , to podziękowania dla Yoanny od Tofiki.

Link do części 1 :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=25071664
Obserwuj wątek
    • axsa Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 09:30
      Szczególne podziękowania dla Leontyni.
      smile)) wink)) smile))
      • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 11:02
        Leontynio smile))
        bbbb dziekujesmilesmilesmile
        • yoanna Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 11:29
          Ja też dziękuję bardzosmile
          • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 13:18
            Yoanno,Leontynio,Takanietaka,Tofiko...Dziekuje poczte otrzymuje, jestem
            naprawde mile zaskoczona....Yoasiu smialam sie az bolaly
            boki,tatanietaka...Tragedia,tu tez w telewizji na biezaco jestesmy...Coz
            zrobic ,a zdjecia porazajace i bardzo smutne ,takie niestety jes zycie ,raz sie
            smiejem, drugi raz placzemy ....
            Fleur1 dzieki za przepiekne widoki.
            Nie wszystka poczte moge otworzyc ,dzis z corka popracuje nad tym...Nie moj
            komputer i stad problemy ...Natury czysto "technicznej".Korzystam z sluzbowego
            laptopa ziecia...
            • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 15:08
              Leontynio, serdecznie dziękuję za miłą przesyłkę.smile
              • vogino55 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.09.05, 22:14
                Leontyniu pięknie dziękuje.Obdarowałem kilka osób i z ich strony masz również
                podziekowanie i DOBRE Słowa.
                Wojciech
            • bryza102 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.09.05, 18:23
              Do Regine
              =========
              Obawiam się,czy mój list doszedł na Twoją pocztę?/wątek o wnuku napisałam
              jeszcze raz,wysłałam.
              Szalom całej Twojej rodzince!
              • regine Re: Bryzo !!!! Fleur !!!Tofiko !!!! 11.09.05, 20:27
                List Bryzo dostalam ,przepraszam, ze nie odpisalam .Doszedl za drugim razem.Nie
                Mam za bardzo kiedy odpisac...Bo komputer sluzbowy ziecia ,sego jeszcze nie
                doniosl z pracy..A i corka tez mnie tu "wygryza ", bo ma swoich
                znajomych.Postaram sie odpisac moze jutro,bo dzis tylko na chwileczke wpadlam
                na forum.
                Fleur, dziekuje za 2 przepiekne przesylki...smile))
                Tofiko,piosenke dzis odsluchalam ,nawet corce sie podobala ,DZIEKUJE WAM
                WSZYSTKIM smile))
                • bryza102 Re: Bryzo !!!! Fleur !!!Tofiko !!!! 11.09.05, 23:17
                  regine napisała:

> List Bryzo dostalam ,przepraszam, ze nie odpisalam .Doszedl za drugim
                  razem.Nie
                  >
                  > Mam za bardzo kiedy odpisac...Bo komputer sluzbowy ziecia ,sego jeszcze nie
                  > doniosl z pracy..A i corka tez mnie tu "wygryza ", bo ma swoich
                  > znajomych.Postaram sie odpisac moze jutro,bo dzis tylko na chwileczke wpadlam
                  > na forum.
                  > Fleur, dziekuje za 2 przepiekne przesylki...smile))
                  > Tofiko,piosenke dzis odsluchalam ,nawet corce sie podobala ,DZIEKUJE WAM
                  > WSZYSTKIM smile))

=================

Witaj Regino!
                  Oczywiście,nie musisz się spieszyć z odpowiedzią!Rozumię doskonale!I tak
                  podziwiam Cię,że znajdujesz czas na wszystko...Trochę to chyba stresujące?
                  Ja byłam tylko ciekawa,czy mój list dotarł.Spokojnie,nie pali się,poczekam.
                  Życzę wszystkiego dobrego!
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 14.09.05, 11:26
      Yoannosmile)))
      Listonosz bbbbb pracowitysmile
      A tresc listu --
      • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 14.09.05, 12:16
        Leontyniu dziekuję bardzo, bardzo za wszystkie ciekawostki.
        Tobie Reginko nie bedę odpisywała bo w takim gorącu jaki panuje teraz w moim
        kochanym Izraelu to komputer jest ostatnim miejscem, przy którym powinnaś
        siedzieć. Dobrze, że uciekłaam w porę i jestem w kraju, ale jak u nas zrobi się
        zimno to myślę jechać ponownie i spędzić tam zimę.
        Puk, puk Reginko bądź szczęśliwa i pij dużo.
        • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 14.09.05, 19:13
          Fleur, dziękuję za wspaniałe przesyłki.Dali, Italia cudowne.trzeciej przesyłki
          jeszcze nie oglądałam. Zrobię to później, długo się otwiera. Pozdrawiam.
          • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 14.09.05, 21:15
            • regine Re: Danusiu ,Fleur,Yoanno !!! 14.09.05, 21:20
              Danusiu, Tobie za piekne zdjecia ,piekny uklonsmile)
              Fleur,Tobie za piekne prezentacje jezior i S. Dali,rowniez,
              Yoanno, Tobie za Dziekuje za "gore" smiechu smile)
              Wszystkim, oczekujacym na zdjecia ode mnie ,zycze jeszcze odrobine
              cierpliwosci smile)
              • zlapalamoddech Yoanno !!! 17.09.05, 09:56
                Dzięki wielkie za te wszystkie śmiesznostki. Skąd Ty to bierzesz?
                @)----->----->------------
                • natla Bardzo prosze..... 17.09.05, 10:14
                  wysyłajcie do mnie pocztę na tlen (natla5@tlen.pl), ale kopię na gazete. Mam
                  już 3 przesyłki bez adresata i nie mogę ich otworzyć.....
                  • natla Re: Bardzo prosze..... 17.09.05, 10:15
                    ......pardon...bez nadawcy, a nie adresta smile
                    • natla Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 17:24
                      ....zaglądnijcie do poczty smile
                      • natla Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 18:52
                        ......piszcie do mnie na adres gazetowy, bo na tlenie nie wychodzą nadawcy,
                        wiec nie mogę otworzyc wiadomości. Może ktoś z Was wie, dlaczego tak sie dzieje?
                        Moze coś powinnam kliknac, zmienic?
                        • yoanna Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 20:41
                          Natuś! Zajrzałam do poczty i niczego tam nie znalazłam.
                          Czy mam wyglądac nadal czy też listonosz padł po drodze? wink))
                          • regine Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 21:34
                            Wyslalam, zdjecia, 12 sztuk. Kto nie dostal, niech sie zglosi.
                            • fleur1 Dziekuje Bardzo Reginko 18.09.05, 23:19
                              Ja dostalam aż 2 razy zdjęcia od Ciebie,
                              bardzo dziekuję, miałam chwilę wspomnień.
                              • yoanna Re: Dziekuje Bardzo Reginko 19.09.05, 08:58
                                Niczego nie dostałam Reginko!!!wink))
                                • maladanka Re: Dziekuje Bardzo Reginko i Yoanno 19.09.05, 11:47
                                  a ja dostalam od Reginki i Joasi dziekuje ,ale od Joasi dopiero w domu
                                  poogladam bo tu nie mam jak, skrzynka jest pojemna,wszystko zmiesci, a w
                                  przyszly poniedzialek juz w domku i bedzie co ogladac smile
                          • regine Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 21:37
                            Wyslalam zdjecia, 12 sztuk. Kto nie dostal, niech sie zglosi.
                            • wiktoria53 Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 21:41
                              Ja się zgłaszam, nie otrzymałam żadnej przesyłki sad
                              • tofika Re: Bardzo prosze..... 18.09.05, 22:27
                                Reginko , jesli nie wyslalas to nie szkodzi,,
                                zawiesza mi sie komputer ,zupelny nicpon sie robi , a naprawic nie bedzie
                                komu ,,bo moj 4 synek pomyka do Angli,,inni pracuja nie maja jak wpasc..
                                P o z d r a w i a m....
                                • wiktoria53 Fleur............... 19.09.05, 18:11
                                  Dzięki za przesyłkę pocztową.Jeszcze raz za stronkę do piosenek francuskich.:-
                                  ))))))))
                                  • regine Re: wiktorio,Yoanno i inni.............. 19.09.05, 20:47
                                    Przeslalam list poczta, ale mam straszne problemy z poczta,nie wiem kiedy bede
                                    mogla cokolwiek wyslac.przepraszam ,jak wroce do domu,juz niedlugo ,to z kraju
                                    szybciej mi pojdzie....Mam straszne problemy ,nie wiemy co jest z lacznascia.
                                    Przepraszam jeszcze raz i pozdrawiam.niektore zdjecia sa bardzo osobiste,prosze
                                    o zachowanie ich dla siebie.Z gory dziekujesmile)
                                    • natla Fleur, Regina 19.09.05, 21:16
                                      Fler dzięki, uśmiałam się. smile)
                                      Regina, Ty lepiej do kraju nie wracaj, bo Ci wszystkie szyby w tej "Twojej"
                                      Warszawce powybijam......nie dostałam ani pół zdjęcia i proszę mi tu na
                                      łącznosć nie zwalać wink)))
                                    • natla Dziękii tym......... 19.09.05, 21:17
                                      ...którzy odpowiedzieli na mój list. smile
                                      • yoanna Dziękuję listonoszom 20.09.05, 12:45
                                        Dziękuję Wszystkim za pocztę , dziekuję Reginie za fotkismile))
                                        Doszły! smile
                                        • tofika Re: Dziękuję za niespodzianki.. 20.09.05, 18:07
                                          Reginko,Yoanno_____wielkie , podziekowania za przesylki -
                                          milutkie pozdrowionka i smile)))))
                                        • tofika Re: Dziękuję listonoszom 23.09.05, 15:39
                                          Joanno,liscik z zalacznikiem juz tu sie przedemna prezentuje..dziekujesmile))
                                          • krista57 Re: Dziękuję listonoszom-Regina 23.09.05, 17:53
                                            Reniu list dostałam.
                                            Odpiszę,jak wrocę w wycieczki.
                                            Pozdrawiam.
                                            • yoanna Re: Dziękuję listonoszom-Tofika 23.09.05, 22:44
                                              Dziękuję za pocztę Tofikosmile
                                              Niestety coś nie tak jest z załącznikiem...czyli piosenką, jeśli znajdziesz
                                              chwilkę i poślesz jeszcze raz listonosza będzie miłosmile
                                              Odezwę się kiedy przebrnę przez imprezę urodzinową mojej córki smile))

Pozdrawiamsmile
                                              • natla Re: Dziękuję listonoszom-Tofika 23.09.05, 22:53
                                                .....na dywanik! Czemu ja nic od Ciebie nie dostaję??? wink)
                                                Sama nie wysyłam, bo na tej emeryturze, to juz w ogle czasu nie mam na latanie
                                                po internecie smile)
                                                Dziękuję wszystkim za przesyłki smile
                                    • bryza102 Re: wiktorio,Yoanno i inni.............. 26.09.05, 09:10
                                      Regino!Bardzo dziękuję za zdjęcia.Odpiszę dzisiaj.Byłam trochę zajęta,wszystko
                                      będzie na poczcie.
                                      Pozdrawiam!
    • bryza102 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 26.09.05, 09:13
      Natla,nadal nie wiem czy moja poczta doszła do Ciebie?
      Co ze zlotem?
      Pozdrowionka ze słonecznego Poznania!
      • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 26.09.05, 10:39
        Joannosmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        Natlus,dziekuje za liscik............jeszcze proszesmile))))))
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 28.09.05, 21:18
      prosze ,prosze bardzo wejsc...
      zostawia mi listonosz tylko listy... nadawca YOANNA--sliczne dziekismile)
      juz poszedl ,... co juz tam niektorym po glowce pomyslalo... smile)))poszedl!
      • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 28.09.05, 21:39
        Yoanno, czy wysłałaś tego kundla warczącego na.....???? wink))))))))) koniecznie,
        dawno się tak nie śmiałam długo i na głos wink))))))))))))
        • yoanna Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 28.09.05, 23:13
          Juz sie pogubiłam co wysłałam, a co nie...smile))))
          Jesli nie wysłałam to doślę...tylko proszę o infosmile
          • axsa Listonosz puka do drzwi 01.10.05, 12:24
            Natla do Twoich,
            nie słyszysz??
            smile))
            • maladanka Re: Reniu - nie puka:( 02.10.05, 08:06
              Reniu od 19.09. - nic nie ma,powtórz wysyłkę jesli możesz
              • zlapalamoddech Joanno bardzo dziękuję 02.10.05, 08:17
                Joanno jesteś wspaniałym źródłem wiadomości. Dziękuję smile))))))))))
    • axsa Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.10.05, 12:36
      Natla
      img419.imageshack.us/img419/4994/92iq.gif
      smile))
      • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.10.05, 12:45
        Axsa
        img419.imageshack.us/img419/4994/92iq.gif
        wink)))
        • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.10.05, 12:53
          Fleur, dzięki smile)
          • tofika Re: Listonosz puka do drzwi..Leontynii:) 11.10.05, 16:05
            Dziekuje , moja Lusterkowa Lwiczko
            (UR nie obchodzilysmy i bedziemy o rok mlodsze hihi..
            A mozesz mi podeslac bbb prosze"Mlynek kawowysmile)
            wraz z napr mi znikl mlynek Leosiusad,serdecz.pozzdrawiam
          • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... Do Joanny:))) 11.10.05, 16:05
            • yoanna Re: Listonosz puka do drzwi....... Do Joanny:))) 12.10.05, 09:26
              Tofiko...Listonosz chyba zasłabł bo nie dotarłwink
              • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... Do Joanny:))) 12.10.05, 09:48
                Joanno,nowe sposoby wysylania listow listonosz wynalazl ,
                strzela jak z katapulty i pusciutkie koperty,
                zupelnie jak w piosence:"Przysylaj choc puste koperty ,niech mysle ,ze
                wciaz ....smile popatrz jaki zdolniacha ten listonoszsmile
                DZIEKUJE MALWINCE i Joannie i Reni--och Renius ,Ty wracaj, bo musze Cie do
                porzadku poukladac...smile))I tu podrozilam Ci paluszkiem--tak czytajsmile
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi ...Maladaneczki:)):) 11.10.05, 16:09
      Fyrgaj ,po tych Swoich gorkach , cykaj,powstana albumy do ogladania--ale
      bedziemy miec frajde..uzywaj dzwonaeczka i hamulcow! smile
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... REGINKO... 11.10.05, 16:09
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... Reniusiu, 11.10.05, 16:11
      • leontynia Re: Listonosz puka do drzwi....... Tofiki, 11.10.05, 18:07
        zajrzyj do skrzneczki.....Moja,Miła,Formuowa,Koleżanko wink
        • tofika Re: Listonosz puka do drzwi.......Leontynii:)) 11.10.05, 18:29
          • krista57 Re: Listonosz puka do drzwi....... 12.10.05, 17:35
            Miłym listonoszom ....Leontynii,Owiance,Reginie i Gosi ...bardzo dziekuję.
            Dostosowalam sie do listów.
            • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 12.10.05, 18:11
              Dziękuję za liściki
              • maladanka Re: Listonosz puka do drzwi.......zlotowiczek 17.10.05, 07:55
                Mysle,że niedługo powinien dotrzec - już wrzuciłam listy do skrzynki
                • dankarol Re: Listonosz puka do drzwi.......zlotowiczek 17.10.05, 09:42
                  Dzięki
                  • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi...... 17.10.05, 10:19
                    Danusiu, dzięki za stronkę
                    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi...... 18.10.05, 22:05
                      Reginko ,czytam i patrze ,patrze i czytam ,
                      dziekuje bardzo za widokoweczke ..ach co te Twoje oczeta tam widzialy...to
                      mowie ,ze oj bedziesz miala co opowiedziec ,,tak tak..pozdrawiam .. tylko ,i
                      juz bedziesz blisko...Maria
                      • regine Re: Listonosz puka do drzwi...... 21.10.05, 17:41
                        Przyjacielu, wielkie dzieki smile)
                        Wlasnie dzis ,w takim dniu....
                        • regine Re: Listonosz puka do drzwi...... 24.10.05, 23:13
                          Właśnie listonosz już poszedł z pierwszym listem.
                          • regine Re: Listonosz puka do drzwi...... 26.10.05, 12:36
                            Natlo, Tofiko....smile)
                            • natla Re: Listonosz puka do drzwi...... 26.10.05, 15:36
                              Lecę....wink
                              • fleur1 Listonosz przyniósł list następującej treści: 26.10.05, 18:07
                                Do Serwisu Technicznego:

Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze.
                                Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie
                                promowany pakiet Mąż v.1.0.
                                Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam,
                                że system pracuje dużo wolniej, szczególnie jeśli chodzi o aplikacje związane
                                z kwiatami i biżuterią, które pod pakietem Przyjaciel 5.0 działały
                                błyskawicznie i bezbłędnie.
                                Jakby tego było mało, instalacja pakietu Mąż 1.0 spowodowała automatyczne
                                odinstalowanie tak wartościowych programów, jak Romantyczność 9.9, za to
                                zainstalowanie istnego śmiecia informatycznego, jak Żużel 4.5 i Liga Polska
                                3.0. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0, a próba uruchomienia
                                programu Sprzątanie & Porządki 2.6 powoduje zawieszenie całego systemu.
                                Próbowałam ratować system uruchamiając Pretensje 5.3, - ale bez widocznych
                                rezultatów. Co robić?

Zdesperowana

-------------------------------------------

Szanowna Zdesperowana,

Przede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel 5.0 to pakiet rozrywkowy, a Mąż 1.0
                                to profesjonalny system operacyjny. Radzę spróbować komendy:
                                C:JUZ_MNIE_NIE_KOCHASZ, po czym zainstalować Łzy 6.2. System Mąż 1.0
                                powinien wtedy automatycznie uruchomić aplikacje Poczucie Winy 3.0 i Kwiaty
                                7.0. Pamiętaj jednak: nadużywanie aplikacji Łzy 6.2 może spowodować, że Mąż 1.0
                                zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5, Hulaj Dusza 7.0 lub Gorzała 6.1.
                                Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje wygenerowanie plików
                                dźwiękowych Chrapanie.
                                POD ŻADNYM POZOREM nie instaluj pakietu Teściowa 1.0. Nie próbuj też
                                reinstalować nowej wersji pakietu Przyjaciel. Oprogramowania te spowodują
                                definitywne zniszczenie systemu operacyjnego Mąż 1.0.
                                Podsumowując: System Mąż 1.0 to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie.
                                Jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie
                                nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić się nad zakupem dodatkowego
                                oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż 1.0.
                                Osobiście polecam Wykwintna Kolacja 3.0 oraz Sex Bielizna 6.9.

Powodzenia,
                                Serwis Techniczny
                                • krista57 Re: Listonosz ... 27.10.05, 10:14
                                  Szanownym listonoszkom dziękuję za przesyłki...
                                  szczególnie Pia.ed za wczorajszą przysługę,
                                  można na Ciebie liczyć.
    • dankarol Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 27.10.05, 11:28
      Ratunku! dostałam przesyłkę od Reni i nie mogę jej otworzyć mój antyk mówi, że
      czegoś mi brakuje.
      • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 27.10.05, 11:57
        A czegoo jej brakuje ???? Bo mi się pięknie otwiera....Prześlę Ci jeszcze razsmile)
        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 29.10.05, 03:26
          Listonosz poniósł , opisy po powrocie.
          • tofika Re: Listonosz pracus ,pilny... 02.11.05, 22:05
            Serdeczne podziekowania JOANNIE
            za bardzo fajne filmiki --pozdrawiam kolorami pieknej JESIENIsmile
            • tofika Re: Listonosz pracus ,pilny... 02.11.05, 22:08
              REGINKO-uczciwie i solidnie na czas listonosz mnie odwiedzil ,
              Tak piekne fotografie ,ogladalam wielokrotnie ,cudenka --dziekuje bbbb smile))
              CUdownie ,ze masz tyle wrazen z pobytu w Izraelu..
            • yoanna Tofiko!!! 03.11.05, 00:12
              Żaden listonosz od Ciebie do mnie nie dociera..wink
              • axsa Kochane listonoszki 03.11.05, 06:36
                Baaaardzo dziekuję za przesyłki.
                Sama ostatnio mało szperam,
                więc tymczasem
                nie mogę się zrewanżować.
                Obiecuję jednak, ze niebawem to nastąpi.
                smile))
              • tofika Re: Yoanno, 03.11.05, 13:39
                dzis od 8 rano wysylam listonosza ,
                chyba gazetowy taki dzis oporny,
                albo lubi klamac ,a u Ciebie moze jest juz wiadomosc
                • yoanna Re: Yoanno, 06.11.05, 17:13
                  Nasz biedny listonosz padł chyba rażony ptasią grypąwink
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 06.11.05, 15:39
      Malwinko, czy odpuscilas listonoszowi , i zajrzalas co w lisciku?
    • goskaa.l Re: Listonosz puka do drzwi Dankarol 08.11.05, 09:10
      Da_nut_ko, otwórz mu, to priorytet!!!
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 09.11.05, 00:36
      Dziekuje Malwince,za niespodziankesmile
      Yoannie za Roznoscismile dziekuje...
      ale ja sie zachowuje..nagannie
      Reginie tez bbbb dziekujesmile
      • maladanka Re: Listonosz puka do Fleur i Yoanny 09.11.05, 09:50
        dziekuję za wszystko - ale jak mówie troche mi schodzi z rozpakowywaniem -
        • fleur1 Re: Listonosz puka do Fleur i Yoanny 09.11.05, 09:55
          Dziekuję za pocztę tym, które mi przesłaly coś nowego, a szczegolnie Regince,
          która wytrwale walczyła z oporną pocztą Gazety.
          • regine Re: Listonosz..... 09.11.05, 14:24
            LISTONOSZ ZAPUKA DZIŚ DO PRAWIE WSZYSTKICH. PROSZĘ O WNIKLIWE ROZPATRZENIE MEJ
            PETYCJI. RESZTA POD WSKAZANYM ADRESEM LUB KONTAKT LISTOWY DO MNIE,
            JEŚLI BĘDĄ JAKIEŚ NIEJASNOŚCI. CHOĆ WSZYSTKO W LIŚCIE CHYBA WYJAŚNIŁAM,
            WYKLAROWAŁAM DOKŁADNIE.
            MYŚLĘ, ŻE WSZYSCY POPRĄ PROJEKT.
            UWAŻAM,ŻE WARTO BYĆ GRUPĄ ZWARTĄ !!!!
            WIĘC DO PRACY, A MOŻE KTOŚ MA INNĄ PROPOZYCJĘ ???
            PROSZĘ PISAĆ.
            • wiktoria53 Re: Listonosz..... 09.11.05, 18:28
              Przykro mi Reniu, że jestem poza prawie wszystkimi sad(((((((((( Nie wiem o czym
              mowa więc czekam również na przesyłkę.Jestem bardzo ciekawa Twojego projektu.
              • regine Re: Listonosz.....Poniósł co tylko mógł,..... 09.11.05, 19:39
                WSZYSTKICH JESZCZE RAZ PROSZĘ !!!!PROSZĘ UPRZEJMIE ZAJRZEĆ DO SKRZYNEK GAZETY,
                POSZŁA DRUGA PRZESYŁKA....Kontakty każdy dostał jak na dłoni...Proszę tam
                zwracać się , jakby co....
                A ja tak społecznie za listonosza robięsmile)
                • bryza102 Re: Listonosz.....Poniósł co tylko mógł,..... 10.11.05, 01:26
                  Reniu,w tej sprawie zamieściłam wpis na Twoim privie,ale chciałam dodać,że
                  całość nie chce się otworzyć.Dostałaś mój list?
                  • regine Re: Listonosz.....Poniósł co tylko mógł,..... 10.11.05, 09:09
                    Wszystko się pięknie potwierało, dziękuję,
                    Ale czy,to mam przesłać dalej ?
                    Bo nie napisałaś ???
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.11.05, 12:17
      Yoanno ,Twoje czesc liscikow otworzylamwink, ale
      malutko ,w porownaniu ,z ty ,,jaklistonosz napracowal..
      komputer niedobry... dziekuje Wszystkim ,ktorzy mi wysylaja , robia mi sie
      zapasy wirtualne na zimowe dlugie wieczorysmile
      • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.11.05, 23:34
        Puk, puk, listonosz późną porą zaczął chodzić......
        • krista57 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 10.11.05, 23:40
          ...a do mnie trafi ?
          • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.11.05, 00:31
            Powinien...smile
            • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 11.11.05, 12:19
              juz najwyzszy czas,, czekam cierpliwie,, zapuka..
              • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 16.11.05, 22:32
                Leontynii za kaczuszki, a Fleur za zawał dziękuję smile
                • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 16.11.05, 22:34
                  ...i ja też smile
                  • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 08:46
                    Jaki pracowity listonosz porannysmile
                    Natlus ,dziekuje,
                    cuda ...
                    • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 08:57
                      Ja nie dziękuję, bo nie mam za co...sad( Listonosz ze stron Natli, ma zawsze do
                      mnie pod górkę. Ciągle go pytam, czy ma coś dla mnie, odpowiada
                      wtedy : "Jeszcze napiszą, pani poczeka...".
                      No i doczekać się pewnie, nie doczekam...sad( Trudno, dobrze, że od innych
                      docierają przesyłki...
                      • nowakowa2 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 09:02
                        Też sie zreflektowałam, żeby do poczty zaglądnąc.
                        Dzieki bardzo za listy.
                        Za ten z obsztorcem ze mnie niema to nie dziekuje.
                        • krista57 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32- 17.11.05, 09:08
                          Mnie rowniez poczta Natli omija "szerokim łukiem"
                          widocznie zapomniala mnie wpisac do swojej listy,tak ?
                          • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 09:35
                            Sprawdziwłam w wysłanych......nic nie rozumiem. Wysłałam do wszystkich wg
                            alfabetu, w wysłanych skończyło się na Hani, wiec jakim cudem tofika
                            dostała.....wysyłam jeszcze raz.
                            Aha i proszę mnie nie posądzać ciągle o złe intencje, bo jest mi przykro.
                            • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 09:50
                              Nic od Natli nie dostałam sad(((((
                              Listonosz z przesyłką ode mnie puka do waszych skrzynek.

img390.imageshack.us/img390/3349/misiuzagldadoskrzyn3op.gif
                              • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 10:05
                                Listonosz działa na przyśpieszonych obrotach smile)
                                Już dotarł, aż z Chin....DZIĘKUJĘ.
                                A Ty mi się tu nie obrażaj, tylko miej pretensję do pocztyliona, który lazł i
                                lazł....smile) Aż przylazł....smile)
                                • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 17.11.05, 10:14
                                  Ciekawa jestem, czy dostałyście świeżutką przesyłkę (właśnie skończyłam
                                  wysyłać), czy wczorajszą. Wczoraj wysłałam hurtem do wszystkich za jednym
                                  razem, wyszło mi, że mogę wysyłać tylko na określoną liczbę adresów, chyba
                                  jakieś 5-6. Nie wiem czemu, bo dostaje przesyłki z dziesiątkami adresów.
                                  Już wiem dlaczego Tofika była, mimo, że na "t". W adresach poukładało mi sie wg
                                  alfabetu, ale nie nicków tylko moich pseudonimów wink np. Tofika u mnie rezyduje
                                  jako Fikająca Maria smile)
                                  • natla natla5@tlen.pl.......... 17.11.05, 10:19
                                    Bardzo jeszcze raz proszę, starajcie się wysyłać na ten adres, bo
                                    gazetowa "krzinka nie wyrabia" wink))
                                    • krista57 Re: natla5@tlen.pl.......... 17.11.05, 11:57
                                      Natla ,dostalam Chiny ale wysłane dzisiaj,
                                      no własnie jak pisala Regina "prosze mi sie nie obrażac"

Dziękuję za tyle nowoczesnosci ...jestem aktualnie w XIX wieku.
                                      • natla Re: natla5@tlen.pl.......... 17.11.05, 13:05
                                        Czy wyście zwariowały? Ja obrażać sie? Juz dawno z tego wyrosłam smile
                                        Natomiast muszę pisać choć sprostowania, bo nie lubie być posądzana o brzydkie
                                        rzeczy.....Wy chyba też wink))
                                        • regine Re: Listonosz pracuje pomimo zimy :)) 18.11.05, 18:48
                                          Listonosz zaraz powinien dotrzeć.
                                          Wiktorio, nic nie dostałam od Ciebie sad
                                          • axsa Re: Listonosz pracuje pomimo zimy :)) 18.11.05, 18:49
                                            Reniu
                                            Bardzo dziękuje za piękne obrazki.
                                            smile))
                                            • wiktoria53 Re: Listonosz pracuje pomimo zimy :))Reniu 18.11.05, 19:47
                                              Sprawdź pocztę w wp.
                                              • natla Reginko i Wszyscy 18.11.05, 21:06
                                                Reniu, kapitalne...koń by sie uśmiał wink))
                                                Dalej jednak dostaję pocztę na tlen czasem bez nadawcy, i nie mogę wtedy
                                                otworzyć koperty smile....nadawca pokazuje się po kilku h lub na drugi dzień.
                                                Dlatego proszę w pilnych sprawach jednak przesyłać na gazetę, ale tylko
                                                w pilmnych .
                                                • fleur1 Do wszystkich Listonoszek 18.11.05, 21:27
                                                  Dziekuję za przesłana pocztę, mało ostatnio zaglądałam
                                                  do komputerka, ale jak przeczytam wszystko to odpowiem
                                                  i przeslę coś od siebie.
                                                  Oglądałam dzisiaj wspaniałe zdjęcia z wyprawy ojca moich
                                                  dzieci do Nepalu, pojechał tam pod koniec września na 16 dni,
                                                  739 zdjęć + komentarz, on zapamiętuje świetnie nazwy miejsc,
                                                  w których przebywa i opowiada ciekawie.
                                                  To była pierwsza porcja zdjęć, będą następne.
                                                  Cudownie jak ktoś może spełniać swoje marzenia.
                                                  • natla Re: Do wszystkich Listonoszek 18.11.05, 21:33
                                                    Kwiatuszku, mam nadzieję, ze coś "skapnie dla nas" wink))
                                                  • regine Re: Do wszystkich Listonoszek 18.11.05, 21:37
                                                    Wiktorio, przepraszam, była wiadomość na wp. Ale rzadko tam zaglądam, korzystam
                                                    częściej z poczty gazety, jakoś mi tak podręczniej.
                                                    Dziękuję smile)
                                                  • krista57 Re;Gosia :Renia 18.11.05, 22:04
                                                    Dziekuje dziewczyny za poczte
                                                    fajnie sie ogląda
                                                  • vogino55 Re: Re;Gosia :Renia 18.11.05, 22:56
                                                    Hej miłe listonoszki.Jolanto,Regine,Staszko i Wiktorio(alfabetycznie)
                                                    wszysko doszłoDziękuję(smile))))
                                                    Wojciech
                                    • mira21 Re: natla5@tlen.pl.......... 18.11.05, 23:16
                                      Wielkie dzięki za miłą przesyłkę, dopiero dziś zajrzałam do poczty.
                        • mira54 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 19:32
                          Serdeczne dzieki wszystkim listonoszom.
                          Dziekuje rowniez za to , ze o mnie pamietacie wysylajac poczte.
                          • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 19:47
                            A co z Davidem Copperfieldem, czyżby nikt nie starał się
                            rozwiązać zagadki z kartami?
                            • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 19:50
                              Proszę o Copperfielda, nie udało mi się umieścić w mioch dok.i wszystko
                              przepadło.........ratunkuuuuuuuuu, kto będzie tak dobry i mi podeśle? Z góry
                              dziękuje.
                            • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 19:51
                              Patrzyłam,zauważyłam zmianę kart, ale jak i co nic nie pojmuję...
                              Bo na miejsce tej "mojej"wskauje inna, której nie było..Ale jak ???
                              • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 20:34
                                Popatrzcie na karty jakie są na pierwszym obrazku i...
                                no i co?
                                ... patrzcie dalej
                                • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 00:00
                                  Rzeczywiście z tymi kartami prosta sztuczkasmile
                                  • wiktoria53 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 00:02
                                    Reniu, dzięki.
                                    • maladanka Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 10:12
                                      Regince,Joannie,czarnemu Humorowi..i wszystkim kogo nie wymieniłam ...dziekuję,
                                      jak zwykle oglądam wszystko z wielkim opóźnieniem ale tak mam z internetem..
                                      • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 11:36
                                        Nikt mi nie wysłał odpowiedzi jak zrobił sztuczkę
                                        z kartami David Copperfield.
                                        Dalej czekam, to naprawdę bardzo proste zadanie.
                                        • czarny.humor Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 11:48
                                          To jest tak proste, że aż nie warto o tym pisać. Ja się nie dałem nabrać. za
                                          pierwszym razem zapamiętałem wszystkie sześć kart.

Sztuczka polega na tym, że:
                                          Autor wykorzystuje to, że odbiorca skupia się wyłącznie na jednej karcie - tej
                                          którą sobie upatrzył. Później znikają wszystkie sześć, a na ich miejsce pojawia
                                          się pięć innych. Odbiorca z reguły nie ma pojęcia o innych kartach i zauważa,
                                          że brakuje właśnie tej, którą wybrał.

Sprytne i może robić wrażenie, ale rzeczywiście prościutkie.

smile))
                                          • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 12:08
                                            Też zauważyłam zmianę 2 pierwszych kart, ale na nsatępne nawet nie spojrzałam,
                                            że się zmieniły...sad Dobrze, że nie prowadzę auta....smile)
                                          • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 12:34
                                            Tak Czarny.humorze napisalam na początku,
                                            sztuczka z kartami jest bardzo prosta.
                                            • czarny.humor Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 25.11.05, 12:50
                                              Trudno tu w ogóle mówić o sztuczce.

Kogo ten przystojniak zauroczy, ten daje się nabrac. Ja jestem odporny na jego
                                              wdzęki i wcale nie patrzyłem mu w ślepia jak sobie tego życzył.

No i się nie dałem.smile))
    • bryza102 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 18.11.05, 22:53
      Pytanie,czy otrzymaliście pocztę ode mnie pt.Skandal?
      • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 18.11.05, 23:07
        Dostałam "skandal" tylko Ciebie jako nadawcy nie mam, więc otworzyć nie
        mogę....pewnie jutro sie uda. Dzięki.
        • mira54 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 18.11.05, 23:20
          Natlo, dziekuje za przesylke.
          • yoanna Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 00:36
            Dziękuję Wszystkim miłym listonoszom za pocztęsmile
            Pozdrawiamsmile
            • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 00:41
              Bryzo, nie dostałam "Skandalu" sad
              • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 12:47
                Dziękuję za pocztę kochane koleżanki,
                Renia o mnie zapomina jak zwykle.

Wszystkich, którzy chcą otrzymywać ode mnie pocztę z różnościami
                proszę o przesłanie wiadomości na mój gazetowy adres.
                Czasem coś wysyłam, a możecie sobie nie życzyć,
                zostawię w książce adresy osób, które się zgodzą
                na przyjmowanie poczty ode mnie.
                Jeszcze jedno, dostaję wiele ładnych i ciekawych
                prezentacji w Power Point, kto nie ma tego programu
                to nie może odtworzyć pokazu slajdów, o tym tez napiszcie,
                macie czy nie macie, nie będę zapychała Waszej poczty.
                • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 12:56
                  Ja poprosze smile....no......sprawdziłam, nie mam "powera".....muszę to załatwić,
                  zamelduję jak będę mieć.
                  • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 15:57
                    Jolu, chyba nie muszę Tobie o sobie przypominać, moja poczta zawsze czeka....smile)
                    • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 17:00
                      Reginko wiem, ale napisałam do wszystkich.
                      Piosenka ode mnie na sobotni wieczor.

www.malhanga.com/musicafrancesa/barriere/mavie.htm
                      Piękna prezentacja zdjęcia i muzyka, nie martwcie sie angielskim, warto
                      posłuchać i pooglądać.
                      • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 17:08
                        Miałam natychmstowe skojarzenie z Paulem Anką (ale jak on sie pisał....nie
                        pamietam wink) Pamietam ten szał, kiedy dostałam bilet na jedyny w Polsce jego
                        koncert, rany, jak mi wszyscy zazdrościli wink)))A ten powiew zachodu....wink)
                        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.11.05, 18:36
                          Dziękuję Jolu smile)
                  • axsa Natla 20.11.05, 21:12
                    To gdzie podziałaś.
                    Jeszcze tydzień temu miałaś.
                    Jeśli wtedy obejrzałaś prezentacje imieninowe to znaczy, ze masz "powera"
                    • natla Re: Natla 20.11.05, 21:34
                      Nie szukałam za głęboko, tylko w programach, moze jest gdzieś schowany.
                      Sprawdze.
                      • wiktoria53 Serdecznie dziekuje za przesyłki.............. 20.11.05, 22:29
                        Dzięki Wam dziewczyny za piękne nieraz śmieszne przesyłki.Dzięki Leontyniu,
                        Jolu, Sarno i Malwino. Buźka dla Was )*
                      • takanietaka Re: Natla 21.11.05, 12:35
                        natla ..w Office !
    • bryza102 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 17:33
      Już wiem czemu nie wszyscy dostali "Skandal"...za dużo adresów i obcięło.A kto
      dostał,abym nie powtarzała?Wiem że Natla napewno..
      • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 17:37
        Tak, i już sie nawet ujawniłaś jako nadawca .smile
      • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 20:12
        Ja nie dostalam "Skandalu",
        prosze o przesłanie na moje konto.
      • vogino55 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 20:45
        bryza102 napisała:

> Już wiem czemu nie wszyscy dostali "Skandal"...za dużo adresów i obcięło.A
        kto
        > dostał,abym nie powtarzała?Wiem że Natla napewno..

Bryzo jeśli to nie sprawi kłopotu Poproszę blisko na Kujawy(smile)))))
        Wojciech
        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 21:08
          Bryzo,dziękuję za "Skandal" ,Jolu dziękuję za jogę, uśmiałam się
          serdecznie smile)). Jednak jest to możliwe, co zdawało się niemożlliwym. Metodą
          prób i błędów i udało się... smile)
          • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 20.11.05, 23:33
            Joannosmile)) widzialam ,ze mam dwa lisciki od Ciebie,,
            Dziekujesmile))
            • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 21.11.05, 11:44
              Jolu, Bryzo, Dziękuję smile)
              • axsa Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 21.11.05, 16:15
                Ja bardzo dziekuję za otrzymane przesyłki i proszę o przesyłanie, jeśli można
                prosić..
                Za kazdą jestem bardzo wdzięczna.

smile))
                • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 21.11.05, 16:21
                  Yoanno,ale sie dzis naogladalam...
                  Smiech to zdrowiesmile)
                  dzieki..
                  • maladanka Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 21.11.05, 16:24
                    i ja dziekuję, choc czasem oglądam dopiero po 2-3 dniach, ale tak mam...więc
                    prosze mnie mieć w swoich ksiązkach adresowych, ja nie mam co wysyłać za
                    bardzo, ale sie cieszę dostawaniem smile
                    • natla Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 21.11.05, 17:01
                      "......i ja dziekuję, choc czasem oglądam dopiero po 2-3 dniach, ale tak
                      mam...więc prosze mnie mieć w swoich ksiązkach adresowych, ja nie mam
                      co wysyłać za bardzo, ale sie cieszę dostawaniem smile"
                      Jakbym to sama napisała smile)
                      • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 23.11.05, 12:17
                        Senka-senka, dziękujęsmile)Za malinową zimową herbatkę i to ciasto do niej smile)
                        Niezbyt często zaglądam na wp.A wczoraj- niespodzianka.... Przepiękne
                        dzięki...smile))))))
                        • fleur1 Puk Puk dostalysmy sztuczkę... 24.11.05, 13:00
                          karcianą Davida Copperfielda i jest dziecinnie prosta,
                          ale łatwo ludzi oszukać, dobra zabawa!!!
                          Wiecie na czym to polega? Ja zgadłam od razu.
                          • regine Re: Puk Puk dostalysmy sztuczkę... 24.11.05, 13:20
                            Za sztuczkę dziękujęmy , świetna, Jolu tobie też dziękuję, za przesyłki...smile)
                            A zdradź tajemnicę...Oglądałam już dawno temu jego sztuczki - magię w TV,
                            naprawdę podziwiałam....Choć podobno nic takiego tam nie ma , to tylko iluzja.
                            • fleur1 no wlasnie... 24.11.05, 14:03
                              zawsze mamy sie dawać oszukiwać?

iluzja, magia!!!
                              popatrzcie na karty jakie sa na pierwszym obrazku i...
                              no i co?
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 24.11.05, 15:41
      pieknie ,takiej poczty ogromnej ,to ja jeszcze nie dostalam nigdysmile))))
      dziekuje Regincesmile).Humorkowismile)) Jolismile))) Yoanniesmile))
      ..nie moge odwdzieczyc,, bo ja nico nie mam,,do zalacznikow...
      chyba ze troszke muzyki...pusty bar, zostan --univwersu.. czarne oczy..
      a szukam utworu o takich slowach:
      "Milosc to nie pluszowy mis ani kwiaty.... ???
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>,

ale kiedy jedno spada w dol ,to drugie ciagnie go ku gorze....."
      gdzie to jest do przegrania??? jak odnalezc????? Axsunia moze pomoze?poczekam
      moze ktos wpadnie na pomysl...
    • czarny.humor A niespodziewajki już widziały??!! 27.11.05, 10:12
      Nieee??!!

To na pocztę!!
      Szybko!!
      • tofika Re: A niespodziewajki już widziały??!! 27.11.05, 10:17
        jaki ten listonosz ptacowity..
        dobry chlopczyna,dobry,
        ciekawe jeszcze jakie niespodziwajki???
        ----podziekowanko,
        smile"usmiech jest najlepszy ,choc nic nie kosztuje"
        • fleur1 Świnka w Animal Planet 28.11.05, 15:23
          animal.discovery.com/fansites/petstar/videogallery/season3/ep307_winner.html
          • natla Ja chcę taką świnke ;))))) 28.11.05, 16:25

• regine Re: Ja chcę taką świnke ;))))) 28.11.05, 17:35
              Masz psa i wystarczy, naucz go tego co umie świnka, spróbuj,
              A zobaczysz ile taka świnka kosztuje...nerwów, bo jak tu uczyć świnię
              tresury ??? To nie to co pies, on pojętniejszy jest smile)
              A widziałam już to w TV na "Animal Planet",
              Świetne zwierzaki, nie ma co smile)
              • natla Re: Ja chcę taką świnke ;))))) 28.11.05, 17:40
                Ale ja chcę taką JUZ wytresowaną...cykora na razie odcykorzam, ale łapki już
                daje wink)
                • regine Re: Ja chcę taką świnke ;))))) 28.11.05, 17:45
                  To już masz sukcesy, gratulacje...
                  A siad, robi...A czy patyki rzucone przynosi...i oddaje ????
                  Ile pracy jeszcze masz przy Topie, zostaw świnkę w spokoju.
                  Może dawno poszła już na kiełbasy i kaszanki...
                  Dobre z takiej tresowanej musza być...smile)
                  • natla Re: Ja chcę taką świnke ;))))) 28.11.05, 17:56
                    Idę na wątek plotkarski smile
                    • regine Re: Ja chcę taką świnke ;))))) 29.11.05, 12:31
                      Dziękuję Jolu za dzisiejszą pocztę...smile)
                      Dużo i tylko jedna pozycja była, którą już miałam...
        • mira54 Re: A niespodziewajki już widziały??!! 28.11.05, 16:16
          Jolu, bardzo dziekuje za poczte.
        • tofika Re: A niespodziewajki już widziały??!! 29.11.05, 15:39
          Humor,
          podziekowanie nr 2,
          bo uzmyslowilam,ze
          sluchawki na uszach dobra sprawa,
          i ze moje rodzone trzecie ma Andrzej na imie i ..
          tym bardziej uwierac mi powinny sluchawkismile))))))))
    • tofika Re: Listonosz puka do drzwi i mowi.. 29.11.05, 16:52
      Flur,Joanno ,dziekuje za Listy,
      Joli nie zdaze dzis ogl ,,wiec po ...
      opowiem Ci jak bylosmile))))))))))))
    • czarny.humor Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 29.11.05, 16:57
      Dzięki za wszystkie przesyłki!!

Zwłaszcza Joli.
      Skąd Ty masz tyle super slajdów??

smile))
      • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 01.12.05, 09:56
        Listonosz ode mnie przychodzi kilka razy dziennie,
        dzisiaj już u niektórych był.
        Ja rownież dziękuję za przesyłki, tym którzy o mnie pamiętają.
        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 01.12.05, 13:40
          Jolu, BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!
          Za tak ładne i aż tyle smile)))))))
          • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 01.12.05, 15:11
            Reginko, Joanno, Fleur,
            bbbb dziekuje, i Malwince za liscikismile)))

Zima mnie zasypie bede miala co ogladac,narazie real ,nie pozwala na dluzsze
            ogladanie,
            Wszystko o czsie...smile
            • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 01.12.05, 19:07
              Wysłałam wam dużo prezentacji i mam nadzieję,
              że nie pozapychałam skrzynek, teraz będzie już mniej poczty.
              • natla Kto mi przysłał "thanks" 01.12.05, 23:42
                jakiś numeryczny nick i .....nie otworzyłam. Więc poproszę o wyjaśnienie smile
                • axsa Tofiko 07.12.05, 07:16
                  Proszę chociaż o tytuły książek.
                  Na ostatnio wałkowany temat dostałam od Ciebie tylko jeden list, ten z
                  zapowiedzią następnego.
                  Proszę.
                • regine Re: Kto mi przysłał "thanks" 07.12.05, 11:38
                  Lepiej wywal do kosza, bo też coś podobnego dostałam, pod koniec ubiegłego
                  tygodnia, był zięć rzucił okiem, i "mamcia wywalić!!!". Dziwny adresat,
                  którego nie znamy , wszystko do kosza...Pamiętaj !!!!
                  • natla Bardzo Was proszę....... 07.12.05, 23:20
                    Jezeli wysyłacie pocztę z jakiegoś innego, nieznanego adresu, to napiszcie
                    słowko od kogo jest przesyłka. Znów mam jakąś (chrap....) i nie otworzę, bo nie
                    wiem kto zacz.
                    • yoanna Re: Bardzo Was proszę....... 08.12.05, 14:08
                      Tak jestwink
                      • regine Re: Yoasiu :)) 08.12.05, 15:27
                        Dziękuję smile)
    • mira54 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 08.12.05, 18:15
      Dziekuje listonoszkom za poczte.
      • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 12.12.05, 01:52
        Nie mogę nikomu podziękować, ani nic wysłać. Od kilku dni mam komunikat "SERWER
        POCZTOY NIECZYMMY Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH - PRZEPRASZAMY".
        Więc i ja przepraszam...
        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 12.12.05, 12:04
          Jolu ,Leontynio, Tofiko, Yoanno, dziękuję za przesyłki. Serwer pocztowy
          zadziałał, o 3 w nocy...Makabra....
          • fleur1 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 12.12.05, 19:07
            Weszłam tutaj i miałam zadać pytanie co się z Tobą dzieje Reginko,
            że nic nie piszesz i odpowiedź uzyskałam od razu.
            Coś marna ta Twoja poczta, moja jest w porządku.
            • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 14.12.05, 14:26
              Jolu, dziękujęsmile)
    • czarny.humor No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:26

smile))
      • kesaira Re: No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:28
        Ciekawe do kogo, o tej porze, listonosz miał przyjść...
        Bedzie pukał dwa razy?
        ...nasłuchuje...
        • kesaira Re: No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:30
          U mnie zapukał DWA RAZY !!@!
          Ach ten listonosz...całkiem, całkiem...
        • czarny.humor Re: No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:31
          Już powinien być niecnota.
          U Ciebie też.

smile))
          • kesaira Re: No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:33
            Jest
            • kesaira Re: No co?? Doszło?? 18.12.05, 01:34
              A u Ciebie, ten zbereźnik.
              smile)
              • wiktoria53 Dzięki za przesyłki 18.12.05, 13:46
                Dziękuję Joli, Andrzejowi, Gosi, Danusi za przesyłki.Andrzeju, piękne jest to
                wykonanie "Cichej Nocy".
                • natla Re: Dzięki za przesyłki 18.12.05, 16:07
                  Do mnie wczoraj doszły 3 przesyłki, ale bez nadawcy....muszę czekać, aż sie
                  pojawi....dziękuję nadawcy za nastrój....zobaczymy.
                  • czarny.humor Zdaje się, że znowu łajza się kręcił. 18.12.05, 22:56
                    Chyba już dość dawno słyszałem dzwonek od jego rowera.

Ten to sobie dopiero wybiera aurę i porę nie??!!

smile))
                    • tofika Re: Zdaje się, że znowu łajza się kręcił. 19.12.05, 00:15
                      Humorku,
                      pilnuj swojego" ogrodu",
                      bo dobrze przeczuwasz,
                      nie wiadomo z tym listonoszem jak i co,,
                      ale mi dobrze dostaczyl lisck od Ciebie i nawet zlacznikow nie zgubilsmile))
                      moze .jakis bb zaradny ten listonosz ...smile)
    • axsa Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.12.05, 16:28
      Bardzo wszystkim dziękuję za przesyłki,
      A Y/Joannie szcególnie.
      • tofika Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.12.05, 16:47
        bardzo dziekuje,
        Joannie
        Humorkowi---tych [..] nie pisz bo mnie przestraszyles..smile
        Reni
        Joli (KWIATUSZEK)
        Kriscie..
        tesuni
        wiktorii
        Wojciechowi za to ze bawi sie w chowanego(taki Duzy) obiecal =ze znajdziesmile))
        .......dobra nie bede mocno sie chowac...smile)
        ......
        .....
        • regine Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.12.05, 17:00
          Yoanno, Jolu, Kersairo i Humorku, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PRZESYŁKI smile))))))))))
          • zlapalamoddech Yoanno!!! 19.12.05, 17:40
            Bardzo, bardzo dziękuję za przesyłki. Są ekstra smile
          • del.wa.57 Re: Listonosz puka do drzwi....... 2 .........32 19.12.05, 18:12
            Dziękuje równiez tą/drogą/listonoszowi czyli(Joli) za przesyłkęwink))
    • axsa Natluś 02.01.06, 08:37
      Listonosz przyszedł do Ciebie i pragnie sie dotlenić.
      smile))
      • regine Re: Natluś 02.01.06, 11:50
        Dziękuję Wszystkim serdecznie, za życzenia świątecznne i noworoczne !!!!
        • krista57 Re:Listonosz.... 13.01.06, 11:35
          ...gdzie niegdzie zawita ..otwórzcie mu.
    • goskaa.l Re: Listonosz puka do drzwi Małejdanki 19.01.06, 14:12
      Danusziu, odbierz moją pocztę jak najszybciej, bardzo proszę
      • regine Re: Listonosz puka do Wszystkich prawie 20.02.06, 22:53
        Tak, już poszedł, nie dojdzie do Wszystkich, bo nie znam adresów.
        Ale niespodziankę zostawi i na forum, tylko nie wiem kiedy, więc pozostali
        również dostaną. Miłego....smile))))))))))))
        • yoanna Re: Listonosz puka do Wszystkich prawie 21.02.06, 00:54
          Dziękuję za pocztęwink
          Szczególne usmiechy do Owianki,Reginy i Senkiwink
          -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka