tofika Re: Radio internetowe 25.09.05, 19:54 Wiktorio, jakie bledy popelniam ,jesli 1 raz wlaczylam ... a teraz nie potrafie Moze cos jakas wskazoweczkabbb prosze bede wdziecznoscia Cie oplatywywac Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Radio internetowe 25.09.05, 20:51 Tofiko, kliknij tylko na ten kwadracik z żółtą obwódką i czekaj, jeżeli cisza to powtórz klik powinno zadziałać.Przynajmniej u mnie działa. Odpowiedz Link
lucjona Re: Radio internetowe 26.09.05, 09:50 Wiktorio,witam Cie muzycznie))))))))))))))))))))) tak sie ciesze........ Odpowiedz Link
lucjona Re: Radio internetowe 26.09.05, 09:52 ale sie wydalo..............Wiktorio ,to ja tofika))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Radio internetowe 26.09.05, 09:58 lucjono, tofiko, powiedz ile masz jeszcze nicków? Oj ty fikasz fikasz A ja z rana chcę posłuchać radia com i nie mogę włączyć ;-((((((, a próbuję i próbuję a nie chcę niczego instalować Odpowiedz Link
tofika Re: Radio internetowe 26.09.05, 10:23 Wiktorio,nie bylo wlaczone to jesienne melodie mi graly a ja pomyslalam ,ze radio com, WLASNIE --nie gra .. mi tez zawolajmy moze kogos niech nam naprawi... jakbonedydy mam nicki tylko 2, kiedys nie moglam wejsc na czat i wymyslilam ze moze drugi loggin potrzebny i pomoglo ...i tak zostalo.. Odpowiedz Link
regine Re: Radio internetowe-trzeba zainstal.darmowe pr. 05.01.06, 00:06 Przyda się rano i Wiktorii i Tofice )) Może jeszcze komuś, zapraszam ) Odpowiedz Link