natla 21.12.05, 01:11 Ewula, to Twój prywatny wątek....łatwiej Cie bedzie znaleźć. Wykaz wszystkich naszych prywatnych masz na górze naszej strony głównej.....jutro wkleję tam link "do Ciebie" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka1021 Re: Ewka1021 21.12.05, 01:19 nic nie rozumiem co do mnie mówisz, powtórz powoli i szerzej, tak dla słabszych... Odpowiedz Link
natla Re: Ewka1021 21.12.05, 01:26 )))) Doba, choć pora nie na wykłady.... Jak bede chciała Ci i tylko Tobie powiedzieć, ze jesteś np. grzeczną dziewczynką bo coś tam, to Ci tu napiszę. Większość z nas zadomowionych ma takie wątki. Zobacz na górze głównej naszej strony linki do "pywatnych" wątków forumowiczów, klikij w to czerwone i np. kliknij w mój link, aby mnie powiadomić, że zrozumiałas. Odpowiedz Link
ewka1021 Re: Natla 21.12.05, 01:42 dzięki Ci Yoanno, bo z głową tak pełną nowych informacji to aż trudno zasnąć :- )))... już miałam iść spać, ale jak zobaczyłam swój login wywołany na pierwszego to ciekawość była silniejsza ... A Tobie Natlo, dziękuję Odpowiedz Link
yoanna Ewo:) 21.12.05, 01:44 Wieeem,znam to łaskoczące uczucie ))) Śpij dobrze, a informacje same się ułożą we właściwym miejscu Dobrej nocki Odpowiedz Link