Dodaj do ulubionych

znalazles ciekawa strone internetowa.......

29.12.05, 07:48
polec ja innym smile
Obserwuj wątek
    • malwina52 Re: spieprzaj dziadu....... 29.12.05, 07:49
      www.spieprzajdziadu.com/index.php
      • tofika Re: spieprzaj dziadu....... 29.12.05, 10:18
        Malwinkoi,,,dobre super ,,jak wroce od dentysty to poczytamsmile)
        • takanietaka dobry wywiad z S.Lemem 29.12.05, 11:43
          ciekawy wywiad!

wiadomosci.onet.pl/1302741,2677,1,kioskart.html
          _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
          wiadomosmile **
          • kryzar słownik biograficzny 07.01.06, 09:05
            może znacie, a jak nie to poczytajcie
            ipsb.tvp.pl/wps/portal
            • regine Re: Izrael i prawie cały świat do podglądania :)) 09.01.06, 12:22
              www.worldcam.pl/312,5,10,podglad.html
              • regine Re: Katalog ciekawych stron... 09.01.06, 12:42
                www.gdzieszukac.pl/
                • regine Re: Program do zdjęć, umieszczania, zmniejszania.. 09.01.06, 12:46
                  www.czterdziestolatki.pl/content/view/478/42/
                  • regine Re:Portal wiedzy - Tłumacz. 09.01.06, 12:48
                    portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html
                    • regine Re:Dla poszukujących, wątpiących ..... 09.01.06, 12:53
                      www.katolik.pl/
                      I nie tylko wierzących ....
                      • regine Re:Też ciekawa stronka...Polecam. 09.01.06, 13:14
                        wirtualnemedia.pl/
                        • regine Re:Ciekawa stronka..dla haftujących....:)) 09.01.06, 13:16
                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20039
                          • regine Re:Ciekawa stronka..dla graczy....:)) 09.01.06, 13:19
                            www.sudoku.name
                            Gra znana na całym świecie, fascynują się nią raczej mężczyźni...
                            Strasznie wciągająca i trzeba "pokręcić" troszkę główką...smile)
                            • regine Re:Ciekawe stronki dla tych.... 09.01.06, 13:29
                              Których, fascynuje tworzenie slajdów, czyli grafika komputerowa:
                              office.microsoft.com/pl-pl/assistance/CH790018081045.aspx,
                              No i tworzenie podkładów muzycznych :
                              office.microsoft.com/pl-pl/assistance/CH063500651045.aspx
                              Polecam, może komuś się przydadzą smile)
                              • skrzydlate Re:Ciekawe stronki dla tych.... 09.01.06, 15:08

moja ulubiona jest u mnie na wizytowce wink))))))) ... poza tym lubie
                                www.joemonster.org
                                • vogino55 Re:Ciekawe stronki dla tych.... 09.01.06, 20:48
                                  skrzydlate napisała:

>
                                  > moja ulubiona jest u mnie na wizytowce wink))))))) ... poza tym lubie
                                  >
                                  www.joemonster.org/
                                  W ramach aspirantury trza Bojowniczce iść z pomocą
                                  Wojciech
                                  • skrzydlate Re:Ciekawe stronki dla tych.... 09.01.06, 23:24
                                    jestem bojowniczką bojowniczą... ale pomoc się zawsze przyda wink
                                    • dankarol Re:Ciekawe stronki dla tych.... 10.01.06, 16:10
                                      www.kultur-online.net/?q=node/7325
                                      wklejam jakby ktoś chciał pooglądać i posłuchać
                                      • natla Wpisujcie proszę temat linku....... 10.01.06, 16:31
                                        .....choćby całkiem ogólnikowo....np. muzyka, muzyka jazzowa, muzyka poważna itp
                                        i pamiętajcie, ze do linków "wartosciowych" mamy "Nasze linki" na górze str.
                                        głównej. Linki tam są podzielone w miarę tematycznie.
                                        • skrzydlate recykling idei :) 11.01.06, 18:00
                                          www.recykling.uni.wroc.pl/
                                          • takanietaka KONIECZNIE !CO RANO! DLA KAŻDEGO! 12.01.06, 10:51
                                            Sami sprawdźcie !poleca z entuzjazmem genialna Ovaka
                                            www.gdynia.mm.pl/~tupti/solution.html
                                            _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
                                            wiadomosmile **
                                            • regine Re: KONIECZNIE !CO RANO! DLA KAŻDEGO! 12.01.06, 21:21
                                              Można posłuchać, a słuchając wyciszyć się polecam, nie tylko Paniom, ale
                                              Wszystkim smile)
                                              Miłego słuchania, podobno "Muzyka łagodzi obyczje"....
                                              www.starnews2001.com.br/beethoven/obras.html
                                              • axsa jak uratowac zdjecie 13.01.06, 08:37
                                                www.fotopolis.pl/
                                                • axsa jak uratowac zdjecie poprawka sznureczka 13.01.06, 08:42
                                                  www.fotopolis.pl/index.php?gora=5&lewa=5&e=3403
                                                  • axsa góralskie wyscigi 14.01.06, 07:44
                                                    www.watra.pl/rozne/gonba2006/szaflary.html
                                                  • wiktoria53 Ziemia z kosmosu. 14.01.06, 13:17
                                                    ziemia.blox.pl/html
                                                  • regine Re: Kamerki ...Na terenie Polski 15.01.06, 00:30
                                                    emkr.strefa.pl/kamery/r_kamery.htm
    • dankarol Re: dla miłośników storczyków 17.01.06, 11:22
      www.storczyki.org.pl/galeria/index.html
      • muraszka1 Re: dla miłośników storczyków 17.01.06, 11:48
        dzieki,przepiekne sa storczyki,to moje ulubione kwiaty smile
    • goskaa.l strony poświęcone SZczecinowi 19.01.06, 07:32
      www.sedina.pl/index.php
      www.czejarek.pl/stettin/sttnew1.php
      www.wszczecinie.pl/
      www.cmentarzcentralny.szczecin.pl/
      www.szczecin.xt.pl/ - na stronie zdjęcia z kanału mojego klubu (przy
      kąpielisku Dziewoklicz); możecie zobaczyć trochę tego, co już widziała Krista
    • dankarol Re: o psach i kotach....... 23.01.06, 10:51
      www.naszemiasto.pl/pies?pm_ses_id=9d7961d2d7d707b030af3439bcc396831
      strona nazywa się twój pies, ale jest też o kotkach , porady, prawo, galeria
      zdjęć i humor
    • sagittarius954 Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 27.01.06, 17:56
      www.clubcafe.pl/
      a tu byłyście?
      • sagittarius954 Dla ziomali 15.02.06, 18:06
        sprite.pl/ride2/
        To może druga gra Wam przypadnie do gustu
        • waldek915 Re: Dla ziomali 17.02.06, 00:16
          zlapalem ziomala w 26 sekund
          mimo gololedzi i przybywania w pracy big_grin
          • morsa Icehotel - Jukkasjärvi, Szwecja 17.02.06, 01:18
            www.moviemakersguide.com/data/i/iceho0299/iceho0299a.htm
          • sagittarius954 Re: Dla ziomali 17.02.06, 09:03
            Popatrz, ja dojechałem do cycatej nimfy i dalej się nie ruszyłem ... smile))))
            • poconick Re: Dla ziomali 20.02.06, 22:10
              bo facetem kierujesz a panowie (wybaczcie) ale czasem to sami soba nie sa
              wstanie kierowac big_grin
              a ja zlapalam dzis pragnienie w 9 sekund big_grin
    • lili50 Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 20.02.06, 15:01
      Bajecznie kolorowe gry dla naszych milusińskich:
      casualgames.playclique.com/index.htm?RefId=&origin=category.htm&errDesc=NoGamesInCat110011937
      • morsa Troche nostalgii 22.02.06, 00:57
        www.polskaludowa.com/
        republika.pl/printo/warszawa/
        • dankarol Re: dolinki podkrakowskie 26.02.06, 21:26
          Idzie wiosna, a wiec trzeba zaplanować wycieczki,
          gwarki.freelinuxhost.com/wyprawy_item.php?Id=18&Pg=5
          miłych wędrówek
          • kryzar Frombork 17.04.06, 13:31
            zamki.res.pl/frombork.htm
    • vogino55 Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 18.04.06, 21:02
      tu są zdjątka satelitarne typu Zoomify mozna powiekszac itp Lowicz, Bartoszyce-
      to dla Tofiki, Warszawa, Poznan Zakopane,Szczecin Police,Gdask Olsztyn, Wrocław
      i Tatry i jeszcze kilka,,,,,,,,,,

www.bcgis.com.pl/ga.htm
      i jak znam życie to forum zamilknie WIEM ale to dla Was
      • maladanka Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 18.04.06, 21:06
        a mi cos tylko plumka sad
    • axsa Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 05.05.06, 15:14
      Filmiki

www.putfile.com/browse.php
    • malwina52 senior.pl 25.05.06, 07:19
      www.senior.pl/
      • del.wa.57 Podróże po świecie, 25.05.06, 14:49
        Bardzo ciekawa stronka.
        www.oltex.net/~gerber/
        • tofika Re: przydasie.... 27.05.06, 15:12
          czasem zdarza zapomniec...
          a tu mozna zorganizowac i nam przypomnĄsmile
          www.100lat.pl/
          • del.wa.57 Re: przydasie.... 27.05.06, 17:10
            Stronka superrr,dziękismile))))
            • del.wa.57 Re:Do Axsy,filmiki wspaniałe:))) 27.05.06, 17:24
              Najbardziej podobały mi się o zwierzętach a policjant/tanczący/w Super-
              markecie,mocnysmile)))
              Dzięki, fajna rozrywkasmile
              • e-baba Poetycki przewodnik po Tatrach 31.05.06, 21:39
                Wiem już, że sporo jest tu miłośników gór. Dla nich - Poetycki przewodnik po
                Tatrach.
                • regine Re: Poetycki przewodnik po Tatrach 31.05.06, 22:11
                  No i gdzie ten Poetycki Przewodnik po Tatrach e-babo ?
                  Umknął Ci link chyba smile)
                  • e-baba Re: Poetycki przewodnik po Tatrach 31.05.06, 22:17
                    Dziekuję Ci, Reniu..
                    Oj, cos ze mnie dziś taka zakołowana baba. Już lecę, lecę z tym linkiem do
                    Poetyckiego Przewodnika po Tatrach. Proszę bardzo:
                    www.tatry-w-poezji.xemantic.com/index.html
                    • graga21 A moze takie cos i u nas? 01.06.06, 08:35
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=14258491
                      • malwina52 Re: A moze takie cos i u nas? 01.06.06, 08:42
                        graga sprawdz link bo sie nie czerwieni
                        i nie mozna otworzyc,
                        pokombinuje sama moze mi sie udasmile))
                        • malwina52 Re: A moze takie cos i u nas? 01.06.06, 08:44
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=638&w=14258491
                          teraz sie otwiera, fajne dzieki smile))))
                          • malwina52 Re: A moze takie cos i u nas? 01.06.06, 08:47
                            chyba u nas to sie nie uda,
                            do pokazywania sie trzeba troche odwagi,
                            a to forum otwarte, no nie wiem????????
                            ale jakis album forumnowy moznaby zrobicsmile)))
                            • regine Re: A moze takie cos i u nas? 01.06.06, 09:01
                              Moglibyśmy, czemu nie...Miła pamiątka, a jeszcze dodatkowo te piękne , niektóre
                              egzotyczne ogrody i nasi pupile smile
                              Ale to się raczej na tym forum nie uda, nie należymy chyba do tych , którzy
                              chcieliby "upublicznić " swoją twarz, właśnie z powodu forum otwartego.
                              Ale album forumnowy, czemu nie, pomysł niezły..Coś tam kombinuję.
                              Zobaczymy, jak wrócę...smile
    • czarny.humor Allle super strona!! Znacie??!! 01.06.06, 18:09
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923

smile))
      • sagittarius954 Re: Allle super strona!! Znacie??!! 01.06.06, 18:10
        NASZA NASZA stronka , od razu przyjemniejsmile)))
        • graga21 Re: Allle super strona!! Znacie??!! 01.06.06, 18:23
          Zabieracie czas.........smile)))))))
          • wiktoria53 Poradnia internetowa-naprawdę warto :))))))zajrzeć 09.06.06, 22:39
            www.zdrowemiasto.pl/
            • del.wa.57 Re: Poradnia internetowa-naprawdę warto :))))))za 09.06.06, 23:04
              Ciekawa stronka,tam jest wszystkosmile)
              Dziekuję Wiktorio.
              • del.wa.57 Re: Prawie jak reklama:)) 16.06.06, 20:51
                prawie.nuh.pl/
                ciekawa i śmieszna stronkasmile
                • del.wa.57 Re: Wycieczka po świecie, 16.07.06, 18:56
                  Niestety nie ma wersji polskiej,ale pozwiedzać można i warto.
                  www.galenfrysinger.com/index.htm
                  • wiktoria53 Re: Wycieczka po świecie, 16.07.06, 19:02
                    Dzięki, fajna stronka Helciusmile
                    • mania1119 Re:Ovaka-jestes genialna! 16.07.06, 21:13
                      Wlasnie odkrylam i wlączyłam Maszyne Pochwalna!Po prostu nie mam słow!Swiat
                      bywa naprawde piekny!
                      • del.wa.57 Re:Wycieczka po swiecie:)) 03.10.06, 13:58
                        www.visualgui.com/motion/BonjourVietnam.html
                        Bardzo ciekawy filmik,wklejam tutaj ,zeby kazdy mógł obejrzeć.
                        • regine Re:Wycieczka po swiecie:)) 03.10.06, 14:02
                          Obejrzałam Helenko, smile
                          Przepiękny spacer. Dzięki smile))
                        • tofika Re:Wycieczka po swiecie:)) 21.11.06, 23:08
                          Helenko,
                          wyszukalam od Ciebie ..
                          nawet nie wiedziialam zemoge tak zwiedzac Swiatsmile
                          dziekuje,,
                          • krista57 Re:Sprawdz..... 06.03.07, 15:07
                            Sprawdzilam...wyszło mi,że dożyje do 87 lat.
                            www.przychodnia.pl/poradnik/ilelat.php3?s=3&d=7
                            • natla Re:Sprawdz..... 06.03.07, 16:02
                              On jest guuuupi! Wyliczył mi 74, ale szczera byłam do bólu i z przesadą
                              nawet. wink)
                              • regine Re:Sprawdz..... 07.03.07, 09:31
                                No i ja sobie pożyję. Uczciwie wypełniłam ankietę i aż się przestraszyłam...
                                83 lata ! Może i tak, bo wszyscy prawie przodkowie przeżywali po 90 lat i
                                więcej...Tylko co ze sklerozą ?
                            • maladanka Re:Sprawdz..... 08.03.07, 10:47
                              ja - 86, slubny 89
                              Pożyjemy,zobaczymy smile
                              • maladanka Re:nie strona ale forum fajne 08.03.07, 10:48
                                Forum Herbata z musztardówki czyli wspomnienia PRL - można poczytać i
                                powspominac
                                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16256
                                • wiktoria53 Ciekawy informator. Dla mnie super!!! 14.03.07, 23:07
                                  www.infor.pl/kalkulatory.html

Ale dlaczego nie mogę wejść na forum? Po kliknięciu forum, na sekundę się
                                  pojawia i szybko znika. Wy też tak macie?
                                  • wiktoria53 Konieczna rejestracja aby wejść na forum 14.03.07, 23:13
                                    www.infor.pl/profil.html
                                    • mania1119 Re: Film in 5 seconds 15.03.07, 19:25

Wpisuje sie w wyszukiwarce angielski tytul filmu , np:"Amadeus in 5
                                      seconds","Fargo in 5 seconds"- i jest zabawny klip z czyms dla filmu
                                      najbardziej charakterystycznym.
                                      _______________________________________________________
                                      Owszem,Aleksander Macedoński był wielkim wodzem.Ale po co od razu łamać krzesła?
                                      • maladanka Re:Historia kobiet - ciekawa nadzwyczaj 18.03.07, 10:18
                                        historia_kobiet.w.interia.pl/glowna.html
                                        Szkoda,że nie ma nowych aktualizacji, ale strona arcyciekawa
                                        • del.wa.57 Re:Historia kobiet - ciekawa nadzwyczaj 18.03.07, 17:13
                                          Galeria portretów wspaniała,muzeum Konopnickiej,ogólnie bardzo ciekawa
                                          stronka ,dzieki Maławink))))
                                          • del.wa.57 Re:Bonjour Vietnam 18.03.07, 18:32
                                            Ciekawy filmik z podkładem muzyczynym,troche trzeba czekac,ale wartosmile
                                            • sagittarius954 Re:Bonjour Vietnam 18.03.07, 19:41
                                              Ależ świetne , i ten głos kobiecy ... Bonjour Vietnam, piosenka świetna , ha
                                              trafię tu nie raz smile))) Skąd taki adres ? Del ... jak tam trafiłaś ?smile))
                                              • maladanka Re:emotikonki,gify itp... 27.03.07, 10:51
                                                Poniewaz jestesmy z pokolenia,które "russkij jazyk" chociaz w piśmie posiada
                                                więc z odczytaniem co i gdzie nie będzie chyba problemu.
                                                Mnóstwo gifów,buziek itp...do gg sie przyda albo do liścików
                                                smiles.33b.ru/index.php
                                                • del.wa.57 Re:emotikonki,gify itp... 28.03.07, 19:19
                                                  Dzięki Danuś,swietna stronka,pokopałam sobie dzisiaj i
                                                  nazbierałam ''obrazkow''przydazą sie do prezentacjiwink)
                                                  • maladanka Re:Słowniki do nauki języków/z wymawianiem!/ super 03.04.07, 12:47
                                                    Znowu w blogu pana Zbigniewa znalazłam
                                                    www.languageguide.org/index.jsp
                                                    nawet po chińsku i arabsku są podstawowe słowka /lektor lub lektorka mówi po
                                                    wskazaniu słowa lub obrazka/
                                                  • kryzar światowy czas 08.04.07, 18:45
                                                    24timezones.com/
                                                    może się komuś przyda
                                                  • wiktoria53 Ksiażka telefoniczna 30.04.07, 15:02
                                                    Ponoć nielegalna hi hi hi. Można nawet po numerze znaleźć dane abonenta.

www.prywatni.info/
                                                    A że nielegalna, to tu:

wiadomosci.onet.pl/1527944,18,1,0,120,686,item.html
                                                  • www.alutka.pl :-) 30.04.07, 19:44

• del.wa.57 Kraków-Panorama. 30.04.07, 22:01
                                                    krakow.zaprasza.net/fotogaleria/panorama/#_top
                                                    Piekna stronka warta obejrzenia.
                                                  • del.wa.57 Re: Kraków-Panorama. 30.04.07, 22:23
                                                    Dlaczego ta stronka tak dłuuugo się otwiera?
                                                    krakow.zaprasza.net/fotogaleria/panorama/#_top
                                                    Wkleiłam jeszcze raz.
                                                  • kryzar stop tarczy 01.05.07, 12:14
                                                    www.stop-bazom-usa.pl/
                                                  • kryzar już niedługo strajki lekarzy 01.05.07, 12:57
                                                    jeszcze trochę i nie będzie miał kto strajkować , no chyba , że pacjenci
                                                    www.gazetawyborcza.pl/1,75515,4095617.html
                                                  • wiktoria53 Darmowe porady prawne, przepisy prawa,kodeks pracy 04.05.07, 01:09
                                                    www.maszprawo.eu/index.php
                                                  • wiktoria53 Mapa Polski z dokładnymi adresami do 452 miejsc. 26.05.07, 20:01
                                                    www.targeo.pl/
                                                  • krista57 Re: raczej śmieszne niż ciekawe... 31.05.07, 09:45
                                                    Milo rozpoczynac dzien z usmiechem..
                                                    muzeumhumoru.onet.pl/1153390,1913,art.html?MASK=5173512
                                                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Darmowe porady prawne, przepisy prawa,kodeks 01.06.07, 17:10
                                                    wiktoria53 napisała:

> www.maszprawo.eu/index.php

To nie są BEZPŁATNE porady, lecz płatne
                                                  • del.wa.57 Piękna i ciekawa stronka.... 27.06.07, 20:03
                                                    www.telesisjournals.com/wonders/index.htm
                                                  • e-baba Re: Piękna i ciekawa stronka.... 27.06.07, 22:13
                                                    Świetne zdjęcia.
                                                  • kryzar stare parowozy w Kościerzynie 11.07.07, 20:08
                                                    www.fotobank.pl/index23.html
                                                    w ubiegłym roku z przyjemnością wspinałam się do parowozów i wagonów.
                                                    Również muzeum kolejowe znajduje się w Wenecji, a poniżej stosowna stronka
                                                    www.paluki.pl/mzp/kolejka.php
                                                    Ze Żnina przez Wenecję do Biskupina można przejechać się koleją wąskotorową
                                                    przez piękne tereny. Postój jest w Wenecji aby zwiedzić wenecką parowozownię
                                                  • maladanka Re:link do wierszy ks.Twardowskiego 13.08.07, 17:57
                                                    Niedawno było głośno o przepychankach spadkobierców księdza
                                                    Twardowskiego co do praw autorskich itp. Na wszelki wypadek można
                                                    sobie ulubione wiersze zapisać do kompa
                                                    www.wpk.p.lodz.pl/~sebekmez/t/spis.html
                                                  • kryzar dla mnie ciekawa 15.08.07, 14:21
                                                    więc wklejam
                                                    www.maciejzembaty.pl/
                                                    może jeszcze komuś przypadnie do gustu.
                                                  • kryzar Mappet Sejm 18.08.07, 09:07
                                                    macdac.blox.pl/html
                                                  • del.wa.57 Re: dla mnie ciekawa 18.08.07, 20:14
                                                    Dzieki Kryzarko za M.Zębatego,bardzo go lubie.Danuś wielkie dzięki
                                                    za wiersze Ks.Twardowskiego,które moge czytac pasjami.
                                                  • del.wa.57 Polska i Ukraina 19.08.07, 19:40
                                                    pinker.wjh.harvard.edu/photos/poland_and_ukraine/index.htm
                                                  • del.wa.57 Co można zrobic z papieru czyli Origami.. 22.11.07, 19:22
                                                    www.oriland.com/studio/gallery.asp?ID=Decorations
                                                    Może to byc ispiracja dla babć,przedszkolanek zając dzieci
                                                    fantastyczną zabawą.
                                                    Link dostałam od zaprzyjażnionej dziewczyny,Basiu myślę,ze nie
                                                    będziesz miała nic przeciwko?
                                                    smile
                                                  • sagittarius954 Re: Co można zrobic z papieru czyli Origami.. 22.11.07, 20:40
                                                    Del.wo ,ucałowania smile) aleś mi zrobiła frajde z tą stroną , wnusia będzie
                                                    wniebowzięta smile)
                                                  • mira21 Re: Co można zrobic z papieru czyli Origami.. 22.11.07, 20:45
                                                    Ja tez sie ucieszylam,bo wlasnie dzis spedzilam czas na kusadamach.
                                                  • del.wa.57 Śliczne kartki świąteczne i nie tylko.... 23.11.07, 19:23
                                                    www.riversongs.com/christmas_cards.html
                                                  • del.wa.57 Książka ze starymi fotkami erotycznymi:))))) 11.02.08, 20:28
                                                    www.pawelwojcik.com/grandfathersgirls/
                                                  • sagittarius954 Re: Książka ze starymi fotkami erotycznymi:))))) 11.02.08, 20:34
                                                    uuuuuu....to perełka smile)
                                                    a na strony 112 i 113 będę zaglądał częstosmile)
    • graga211 Lord of the Dance 02.03.08, 10:00
      Byłam.
      Super.
      I niech przeintelektualizowani intelektualisci sobie mowia, ze
      holywoodzki kicz, ale za to jaaaaki!!!
      Na CD mam jeszcze z tworca spektaklu Michaelem Flatley'em i jak nie
      lubie ogladac 2x tego samego filmu, tak do tego siegam chetnie.
      Polecam, natychmiast rozrusza nawet zastałą krew!
      www.tvn24.pl/24467,1540822,wiadomosc.html
      • del.wa.57 Re: Lord of the Dance 02.03.08, 17:47
        Dzięki Grago,takie spektakle mogę odlądac godzinami!!
        smile)
        • del.wa.57 Pliki do pobrania i dużo wiecej ciekawostek.... 08.03.08, 18:40
          morageng.artvision.co.il/main/home/doc.asp?mCatID=8081&mCatPID=0&tpMID=0
          • del.wa.57 Jewisch Life in Poland. 30.06.08, 20:23
            www.tachna.com/jlp/1.htm
            Piękne stare fotki mozna tam znaleśc z opisami.
            • easy.mamajka Re: Jewisch Life in Poland. 01.07.08, 01:06
              I te ,i poprzednie,jakze erotyczne zdjecia smile))-swietne!
              • del.wa.57 ''żywe'' ogrody;)) 03.09.08, 18:17
                www.thelivinggarden.com/divine/video.html
                • del.wa.57 Dookoła swiata... 04.09.08, 15:33
                  www.alovelyworld.com/index2.html
                  Można pochodzić ulicami Nowego Yorku czy innych metropoliiwink
                  • milata2 Re: Dookoła swiata... 04.09.08, 16:30
                    Powłóczyłam się trochę po Toledowink)))
                    • del.wa.57 Uczta dla....małp;)) 14.09.08, 18:41
                      www.youtube.com/watch?v=8d__0irvnTI
                      W Tailandi wierzą,że małpy szczęście przynoszą i taka ucztę przygotowały dla
                      małpiatek
                      • milata2 Re: Uczta dla....małp;)) 15.09.08, 17:19
                        Fajnie Delwuś, że umieszczasz ciągle coś nowego, dziękismile).
                        • del.wa.57 Zycia za życie.. 21.09.08, 18:26
                          www.zyciezazycie.pl/
                          Pamięci Polaków,którzy narażali życie by ratowac żydów.
                          • wiktoria53 Super! 08.10.08, 07:53
                            jacek50.blox.pl/2008/10/Drukuj-co-chcesz-ze-strony.html
                            • wiktoria53 Poszperajcie po prawej stronie... 08.10.08, 08:14
                              muzyczka np

mixtube.org/
                              • graga211 Czasami lubię poszperać w cudzej duszy... 08.10.08, 11:09
                                www.charaktery.eu/
                                • del.wa.57 Groty,jaskinie i różności.. 06.11.08, 21:51
                                  www.darkroastedblend.com/2008/10/caves-world-beneath-world.html
                                  • marii51 Re: Groty,jaskinie i różności.. 08.11.08, 22:54
                                    a tu... delwa jestes wielka!
                                    nie dosc ze jaskinie- to jeszcze -groty- mało nizej !!
                                    nastepny -----dzieje lotow... od Ikarasmile dzieki
                                    • marii51 Re:aranzacje -kompozycje kwiatowe na zime... 08.11.08, 23:30
                                      www.we-dwoje.pl/aranzacje;kwiatowe;modne;zima;2008,artykul,9241.html
                                      • del.wa.57 Re:aranzacje -kompozycje kwiatowe na zime... 09.11.08, 18:05
                                        Cudności tam Marylko,układanie kwiatów i kompozycji to po prostu sztuka.
                                        • del.wa.57 Animalss planet-ekologiczne bajeczki:-) 09.11.08, 18:23
                                          www.animalssavetheplanet.com/media/swf/design_video.swf?vidNumber=1
                                          • del.wa.57 Ashes and Snow/popiól i piasek 09.11.08, 18:30
                                            nl.youtube.com/watch?v=gSX444hQ5Vo
                                            • del.wa.57 Andante-ABBA:) 09.11.08, 18:56
                                              www.greatdanepro.com/Andante/index.htm
                                              • del.wa.57 Re: Andante-ABBA:) 09.11.08, 18:57
                                                Sorka,nie wyszło,nie ma ABBYsad
                                                • del.wa.57 The T-Mobile Dance:) 22.03.09, 22:07
                                                  www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM
                                                  • del.wa.57 Lady In Red 22.03.09, 22:10
                                                    Piękne róże z podkładem muzyczynymsmile
                                                    www.landercasper.com/LadyInRed/Lady.html
                                                  • wilczyca1953 Re:del.wa 57 23.03.09, 09:10
                                                    Róże są ale muzyki żadnej.
                                                  • wiktoria53 Róże i.... 23.03.09, 09:23
                                                    Chris de Burg pięknie śpiewa smile
                                                  • sagittarius954 Re: Róże i.... 23.03.09, 09:40
                                                    Podobno nie mam wtyczek big_grin
                                                  • del.wa.57 Wilku.. 23.03.09, 18:52
                                                    U mnie to gro big_grin
                                                  • izis52 Re: Wilku.. 23.03.09, 19:16
                                                    U mnie też gra. big_grin
                                                  • wiktoria53 Można się pobawić w tworzenie np. nicka:))) 25.03.09, 10:08
                                                    www.namemasher.com/default.aspx
                                                  • wiktoria53 Zdjęcia na mokrym podłożu 25.03.09, 10:37

www.wetfloormaker.com/index.php
                                                  • del.wa.57 Bardzo wzruszający filmik 11.05.09, 23:15
                                                    Zobaczcie samismile
                                                    www.flixxy.com/nature-film-cougar-bear.htm
                                                  • bogatka1 Re: Bardzo wzruszający filmik 12.05.09, 17:49
                                                    Dzięki Delwuniu, warto było zobaczyć.
                                                  • natla Re: Bardzo wzruszający filmik 12.05.09, 23:40
                                                    Cudny, choć to właśnie okrutna przyroda.....
                                                  • wiktoria53 Re: Bardzo wzruszający filmik 14.05.09, 05:45
                                                    Śliczny film
    • natla Kuchnia! 28.05.09, 16:30
      ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html
      Bardzo mi sie podoba.
      • del.wa.57 New York 10.06.09, 21:16
        www.pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
        • del.wa.57 Fontanna w Dubaju 16.08.09, 19:06
          Największa,tańcząca fontannasmile
          www.youtube.com/watch?v=bw50qsH5aDs
          • izis52 Re: Fontanna w Dubaju 16.08.09, 19:13
            Śliczna. Tym szejkom od petro-kasy to się w głowach wywraca. A
            mogliby załatać naszą dziurę budżetową. Na służbę zdrowia,
            pielegniarki podesłać. Na wojsko chyba nie daliby przeciw talibom.big_grin
            • del.wa.57 Re: Fontanna w Dubaju 16.08.09, 19:17
              Prędzej nas załatwią a nie dziurę budżetową big_grin
              A przewraca im się,oj, przewraca.
            • del.wa.57 Największe akwarium na świecie 16.08.09, 19:19
              www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw
              • misia007 Dla mnie bomba!!! 24.08.09, 11:58
                www.odliczamy.pl/odliczamy/
                • misia007 Re: Dla mnie bomba!!! 24.08.09, 12:01
                  balsamlomzynski.blox.pl/html tu jeszcze lepiej!!!!
                  • izis52 Re: Dla mnie bomba!!! 24.08.09, 12:39
                    Sporo tych dni jeszcze, a gdyby doszły nastepne... Te zęby chyba
                    zniszczył na rozgryzaniu myślących inaczej...
    • marc-in07 Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 25.03.10, 15:59
      odlotek.pl/zaproszenie/36801
      dzięki tej stronie można wygrać fajne nagrody.. jest całkowicie
      darmowa... ja wygrałem już toster... poleca,
      • natla Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 25.03.10, 21:56
        Jak już "chłopie" reklamujesz stronke, to przynajmniej daj porządny
        link, bo inaczej, to antyreklama.
    • aleks652 Re: znalazles ciekawa strone internetowa....... 04.05.10, 15:03
      Strona z artykułami, informacjami i poradami dla seniorów

Być Seniorem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka