Dodaj do ulubionych

L i l i 50

05.02.06, 14:57
Lili, jeżeli mogę Ci coś zasugerować to zacznij nas poznawać od czerwonych
linków na górze naszej głównej strony. Inaczej sie nie połapiesz. smile)

• natla Re: L i l i 50 05.02.06, 18:48
      Lili, uczestnictwo w forum to jest praca. Wpisujac się na wątek "Skąd
      przybywamy" podpisujesz umowę. Muszę jeszcze tylko ją dokładnie opracować, aby
      każdy mógł podpisać ilość listów/dzień wink)
      A skoro to praca, to i lista obowiązuje, nie? Chyba jasne. smile)
    • natla Aha.... 05.02.06, 18:49
      ....są też wolontariusze, którzy listy nie podpisuja, ale jak to
      wolontariusze.....działają na korzyść firmy wink))
    • czarny.humor Witaj Lilijo !!! :))) 05.02.06, 18:55
      Spoooko!

Tu jest w dechę!!

smile))
      • del.wa.57 Re: Witaj Lilijo !!! :))) 05.02.06, 19:45
        Mowa....jasne,że tu jest super w dechesmile)))
        Witamysmile)
        • natla Lili!!! 18.02.06, 23:16
          ...a miałaś kupić "staremu" kolejkę elektryczną wink))
          • tesunia Re: Lili!!! 19.02.06, 10:08
            mielismy podobny problem ze slubnym z czasem przed kompem,
            ustalilismy godziny przesiadywania przy kompie i teraz funkcjonuje OK,

pozdrawiam cieplutko zyczac udanej umowy ze slubnym co do" czasu
            komputerowego"wink)
            • dankarol Re: Lili!!! 19.02.06, 10:41
              tu co i raz gonią do pracy, ale za to jest bardzo wesoło
              • natla Re: Lili!!! 19.02.06, 10:42
                Ty tyle Karolciu nie gadaj, tylko bierz sie do roboty wink)
                • tesunia Re: Lili!!! 19.02.06, 20:38
                  ale bedziesz miec frajde,jeno garow niepoprzypaja,jak mi sie to zdazylo pare
                  razysmile)
                  ja niby po poludniu moge stukac do woli nawet cala noc jak wytrzymam,ale cos
                  ostanio checi mi odeszly na kompa,wpadam i co nieco poczytam cos skrobne i
                  zamykamwink)
                  pozdrawiam cieplutko.
                  • natla Re: Lili!!! 19.02.06, 22:55
                    Jestem zachwtcona Twoja przesyłką. To naprawde swietne ujęcie. Nie
                    przypuszczałam, że to takie ładne miasto. Dzięki.
                    No a kiedy wreszcie kupi tego kompa? wink)))))
                    • natla Re: Lili!!! 20.02.06, 00:45
                      Ta przecież nie ma za co wink)))
                      • natla Re: Lili!!! 21.02.06, 00:17
                        Rany, jakie forum, dawaj adres. Pewnie , ze mozesz.....każdy może, ale ....no
                        nic zobaczymy smile
                        • natla Re: Lili!!! 21.02.06, 19:56
                          Wejdź w "zarządzaj forum" postrzelona kobieto wink))))))))))))
                          • maladanka Re: Lili!!! 23.02.06, 15:19
                            poczytałam na innym wątku i zezłościłam autentycznie,że z góry odrzucasz
                            propozycję Gosi,bo dzieci itd..Martwię się,czy nie jestes jak moja znajoma, o
                            której kiedyś pisałam,że za cel zycia wzieła sobie poświęcenie się dla rodziny
                            czyli celebracja obiadów, wszystko lsni, podtykanie pod nos itd..a jej dzieci
                            mnie proszą,żebym ja namówiła na jakis wypad, bo chętnie zjadłyby
                            pizzę,zaprosiły znajomych na piwo i frytki ip..
                            One są po prostu zmęczone jej poświęcaniem się zupełnie niepotrzebnym.
                            Lilii...zaryzykuj - zobaczysz,że nikt nie umrze z głodu w domu.
                            A dlaczego tylko Ty sprzątasz? ceń się trochę!
                            Kristę poznałam osobiście,Gosię przez telefon - wierz mi,że pokażą Ci świat
                            inny niż tylko gary.
                            Przepraszam,że tak burczę ...ale uważam,że musisz mieć "swój kawałek podłogi"
                            To wspaniale,że trafiłaś do nas to już dużo, a spacer z Kristą i Gośką to na
                            pewno będzie cos wspaniałego. Ja mam do nich po skosie przez całą Polskę inie
                            moge tego przeżałować.
                            Lilii -omieć kurz wzrokiem,a Ty do ludzi smile
                            • maladanka Re: Lili!!! 23.02.06, 17:25
                              Lili ...masz swoje racje,ale skoro córka ma prawo do wolnego to i Ty masz takie
                              samo prawo - pomoc finansowa to co innego, a trochę przyjemności dla Ciebie to
                              co innego - nie mówię,żeby zycie wywracać, ale tak malutkimi kroczkami - juz
                              ich troche zrobiłaś bo przyszłaś do nas i zostań smile
                              • goskaa.l Re: Lili!!! 23.02.06, 17:52
                                Piszesz tak:
                                "Starsza z 5-cio letnim, wciąż mi siedzi na karku, mężowi ugotuje na cały
                                tydzień, a ona z dzieckiem do nas i zawsze się na obiad załapie.
                                A młodsza pracuje, ma małe zarobki i ledwo jej starcza na opłaty, jest po
                                rozwodzie, więc ja zajmuję się jej 5-cio letnim synem, bo na przedszkole nas
                                nie stać. Kupiliśmy jej mieszkanie i spłacamy kredyt. Ona z pracy po małego
                                przychodzi po południu i odrazu je obiad, a w sobotę lub w niedzielę, to chce
                                gdzieś wyskoczyć i małego znów mam na karku, takie to życie babci."
                                Oj, babciu, babciu! Przykro mi to mówić, ale "ubrały" Cię córki na Twoje własne
                                życzenie, że ho,ho!
                                Skoro obie mają dzieci w takim samym wieku, mogłyby na przykład ustalić sobie
                                zamiennie opiekę nad nimi. A starsza - co stoi na przeszkodzie, żeby czasem
                                choćby włączyła się w przygotowanie obiadu? A czy z kolei młodsza musi gdzieś
                                wyskakiwać w każdą sobotę i niedzielę?
                                Odnośnie zresztą propozycji, które Ci składałam, nic nie stoi na przeszkodzie,
                                zebyś zabrała obu chłopców ze sobą. Rajdy organizowane przez "Samych Swoich" są
                                przeznaczone m. in. dla dzieci z Ośrodka Specjalnego, więc skoro takie dzieci
                                dają sobie radę, to zdrowy pięciolatek nie będzie mieć problemu. Chyba że Twoi
                                wnukowie spędzają wolny czas na siedzeniu przed telewizorem lub komputerem, a
                                marsz jest im obcy. Twój siedemnastolatek (gdyby chciał) też może pójść, choć
                                to wiek kiedy chodzi się z dala od rodziców.
                                Pomyśl nad tym, co Ci napisałam. Jestem daleka od tego, żeby Ciebie odsuwać od
                                rodziny, ale w ten sposób poznasz ludzi!!! Nie pracujesz, wiec w jaki sposób
                                masz ich poznać (z konieczności masz mocno zawężony kręg poruszania się i
                                znajomych).
                                Jeszcze traz Cie proszę - zastanów się, co by się stało, gdyby Ciebie nie stało?
                                • natla Re: Lili!!! 05.03.06, 01:31
                                  Liluchna, popraw błędy!!!!
                                  - _____________________________________________________
                                  Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!!wink
                                  • natla Re: Lili!!! 05.03.06, 09:34
                                    Lili, przecież Ty mnie nie masz za co przepraszać, ja Ci chcę tylko pomóc
                                    w tamtym forum, stąd moja reakcja.
                                    Biedna jesteś z tą chorobą, ale wspaniale sobie radzisz i nie dajesz się,
                                    jesteś wesoła, pełna energii. Trzymaj tak dalej i na nas też licz. smile
                                    Działaj tu i tam, bo to na pewno dobra terapia.

_____________________________________________________
                                    • natla Re: Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 05.03.06, 12:10
                                      Ja Cię naprawdę zabiję.wink A o co ja sie mam gniewać......i za co Ty mnie
                                      przepraszasz......po tym co dziś opowiedziałaś, uważam, że piszesz wspaniale,
                                      przecież Ty nie robisz błędów. Twoja choroba była zupełnie niezauważalna.
                                      Jedynie chodziło mi o wstęp na tamtym forum. wink)))Ale czy to ważne....?
                                      I tak Cię podziwiam i cieszę sie, że jesteś z nami, potrafisz się bawić. smile
                                      Pisz jak najwięcej, bo to na pewno dobra terapia dla Ciebie.
                                      _____________________________________________________
                                • goskaa.l Wybacz, Lili!!! 06.03.06, 08:45
                                  Dziś przeczytałam o Twojej chorobie - jesteś bardzo dzielna. Przepraszam,
                                  napisałam do Ciebie nie znając Twojego problemu. Może zanadto silnie chciałamn
                                  Tobą potrząsnąć? Może właśnie taka Twoja aktywność trzyma cię dość stabilnie?
                                  Mimo wszystko, nadal uważam, że powinnaś znaleźć trochę czasu tylko dla siebie -
                                  w Twojej sytuacji musici liczyć się z tym, że może przyjść nagle chwila, gdy
                                  nie będziesz w stanie pomóc, a sama tej pomocy będziesz wymagała. Nie wiesz,
                                  ile Ci jeszcze zostało sprawności i pamięci do wykorzystania - a dni biegną
                                  jeden za drugim nieubłaganie...
                                  • pysiadwa Re: Lili!!! 06.03.06, 17:35
                                    Witaj,gdzie masz to swoje forum?
                                    • natla Re: Lili!!! 06.03.06, 18:22
                                      Masz Pysia, tylko pamiętaj o "korzeniach" wink)))
                                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37303
                                      _____________________________________________________________
                                      • krista57 Re: Lili!!! 13.03.06, 18:21
                                        Lili-Krystynko,dziękuję za zyczenia i perełkową różę.
                                        Czy jestes również marcową solenizantką ...jeżeli tak
                                        to wszystkiego najlepszego,co Cię moze spotkac od ludzi smile))
                                        • dankarol Re: Lili!!! 20.03.06, 20:39
                                          Wprawdzie wnuków nie mam i mieć nie będę, ale wilka i zająca bardzo lubię i
                                          pooglądałam dzięki
                                          • regine Re: Lili!!! 22.03.06, 10:25
                                            Lili- Krystynko. To nie chodzi o Ciebie.
                                            Przepraszam, jeśli to tak odczułaś.
                                            Nie bedę wyjaśniała, bo to nie ma sensu. Ale zapowiadało się całkiem
                                            przyjemnie, cóż...
                                            • wiktoria53 Re: Lili!!! 30.03.06, 08:21
                                              Lili, nie jestem jeszcze babcią ale weszłam na wątek dla babć i chciałam Tobie
                                              podziekować za link do "Wilka i zająca" zawsze lubiłam ten film więc i teraz na
                                              dzień dobry obejrzałam coś wesołego. Poza tym masz cudnego wnusia! Aha i
                                              jeszcze jedno, potrafisz tyle zdiełać na kompie.....jestem pod
                                              wrazeniem.Pozdrawiam.
                                            • del.wa.57 Re: Lili!!! 31.03.06, 13:08
                                              Lili,piękne te Twoje dzieńdoberkismile)))
                                              Zdolna bestyjka z Ciebiesmile)))))
    • goskaa.l do Lili 05.04.06, 06:51
      Zajrzyj, kochanie, do wątku o śmieciach. Podałam Ci tam policki przepis o
      sprzątaniu po psach.
      • maladanka Re: do Lili 05.04.06, 13:55
        Lilii - czy Ty sama takie np.wodospadziki jak w wątku powitalnym dla Hani
        robisz?
        • natla Re: do Lili 16.04.06, 22:06
          Liluchna......dzieci tak mają......nie rozumieją ciągle wielu
          rzeczy.....przyjdzie i na nie pora. Taka jest kolej rzeczy. Bądź z nami, tu Ci
          nikt krzywdy nie zrobi.
          • maladanka Re: do Lili 16.04.06, 22:47
            przeczytałam na" jak minał dzien" - i troche mnie zamurowało..
            Lilii - proszę,zacznij SIEBIE szanować i cenić..
            jest czas odnowy,wiosny, odrodzenia - pomyśl ...czy nie przydałoby Ci się
            trochę zdrowego egoizmu?
    • dankarol Re: L i l i 50 17.04.06, 10:41
      Krysiu , a ja na dobry dzień daję Ci bukiet tulipanów. Uśmiechnij się do nich.
      img86.imageshack.us/img86/4727/tulipany27oh.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka