natla 26.03.06, 22:18 Oto premia....własny, osobisty, tylko Twój wątek ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takanietaka dobry wątek 27.03.06, 01:09 na początek....... _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 13:07 a ja Wam powiem co o nim myślę: 1. Żadnych osobistych wątków niegodzien, 2. Filut to i troll jakiś, 3. Bałamut, łasy na poklask pań, 4. Grafoman, z gatunku tych, co dużo ryczą...i tylko ryczą, 5. Leń i obibok, któren jeno o własną wygodę dbając, dobro wspólne zaniedbuje, 6. Egocentryk i autokrata, który często manipulując faktami, wykręca kota ogonem, ...to tyle, na razie! Ale w każdym razie, czujność trzeba zachować...i drania poobserwować )) - to było Re: do tej rymowanki:: dobry wątek > na początek....... ))) Odpowiedz Link
natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:19 ooooooo.......ale nie przejmuj się, masz jedna zaletę, fundamentalną bym powiedziała......jesteś nierzeczywisty ))wiec badź sobie takim, jakim chciałbyś być )))) Odpowiedz Link
natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:21 jeszcze drugą Ci zaletę znalazłam.....jesteś chłopem, czyli nosisz spodnie, a Twoje wady są u Was wszystkuch normą ))podobnie jak inne u nas Odpowiedz Link
takanietaka OOOOOOOOOOO !!!!Natlowa Racja! 27.03.06, 13:31 Własnie !Utrafiłas w sedno !Dopóki mi we własnej mojej łazience nie zostawia klapy niezamknietej.niech sobie ma wad ile chce!!Ale pewnie sie przechwala! Kokiet!!Conie,Natla? _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
natla Re: OOOOOOOOOOO !!!!Natlowa Racja! 27.03.06, 13:48 Oj tak, mamy kokieta, ale nie bój nic, przy nas znormalnieje ) A wiesz, ze podobno otwarta klapa sedesu powoduje uciekanie pieniedzy? ) Jak zaszeleję i konto mi się czyści, to przez kilka dni sama pilnuje zamkniętej klapy )))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 13:36 natla napisała: > jeszcze drugą Ci zaletę znalazłam.....jesteś chłopem, czyli nosisz spodnie, > a Twoje wady są u Was wszystkuch normą - to pewne natla, ale dam Ci dowód, że to drań i łobuz . Jeśli zechcesz, czytaj od dolnej części - tam są początki poczatkitadziawsieci.blox.pl/html Odpowiedz Link
natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:45 Obiecuję, że poczytam. Na razie oglądnełam obrazki, no i najbardziej mi sie spodobał ten list "alkaidy" grożący kotkowi i Jureczek w powijakach )) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 16:55 Mam!!! "Dobre wątki - miłe złego początki" Badaj, jaki "zdolny Tadzio" Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 18:29 O rany!! co tu się dzieję?????? Tadeusz oblegany i juz nawet premnie dostał!!!! Ale masz powodzenie Tadeuszu,tylko,zeby Ci się w głowie nie zakręciło!!! No!!!Nie myśl,ze tak zawsze będzie))))) A gdzie flacha??????????????????????? ))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 20:15 del.wa.57 napisała: > O rany!! co tu się dzieję?????? Tadeusz oblegany i juz nawet premnie dostał!!!! > Ale masz powodzenie Tadeuszu,tylko,zeby Ci się w głowie nie zakręciło!!! > No!!!Nie myśl,ze tak zawsze będzie))))) > A gdzie flacha??????????????????????? - Ja też tak potrafię: O rany!!.............oblegany i co z tego???? Tylko oblegają! A co ja "Festung Breslau" jestem? Oblegają a nie czytają i o flachę wołają ))) - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=39197790&a=3923 Hehehehehehehehehehe ))))))))) nawet ADMINKA????????? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 20:23 Nie uda Ci się cichaczem,nie ma s.....a po krzakach,odpuscimy Ci pare dni!!!! W sobotę czekamy w gawiarence na flache i to nie jedną!!!! My tutaj wszyscy/lubimy/czytać,a jest nas trochę,postaraj się o mały transporterek literatury pięknej!!!! A do tego zagrycha musi być....no!!!!! ))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 20:41 No nie Kawaaaaał roku. Epopeja narodowa tu....a del.wa: > My tutaj wszyscy/lubimy/czytać,a jest nas trochę,postaraj się o mały > transporterek literatury pięknej!!!! - Jak Wy mnie tak szokować będziecie ))) to długo nie pociągnę... A między niewiastami będąc, zemrzeć na serce...wstyd okrutny ....natenczas Wojski chwycił, na taśmie przypięty swój róg bawoli, długi ...... )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 20:47 Nie ma,zadnego chorowanka,dopiero tu wszedłeś i juz chorobowe Ci sie marzy??? Nie wymigasz się i Wojski Ci nie pomoze he..he..i ten na tasmie przypięty tez nie!! ))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 21:20 del.wa.57 napisała: > nie!! - nie??????????????????????? ((((((((( Szedłem se ja kiedyś spacerkiem przez miasto, widzę siedzi kobieta, badyle sprzedaje. Patrzę... jakiejsi sałatki tam różne. To proszę - pokazałem ręką na jakąś "nowoczesną sałatę", do obiadku odmianka się przyda. Dobra, Zośka ze wsi to się zna i coś zrobi Idzie gość z naprzeciwka ... pyta: "panie! a gdzie pan ten szpinak kupił?" Zdębiałem na sekundę..."jaki szpinak!?" - pytam ..".no ten!" - on dośc zdziwiony, pokazuje na moją "sałatę"!? ... dość rzadką miałem minę... "a....taaam" - wskazałem ręką. Co on sobie pomyślał, mogę się domyślać (( Już warzyw nie kupuję!!!! Odpowiedz Link
tadeuszx MUCHA!!!! 28.03.06, 11:17 Jest!!!!)) Pierwsza mucha w tym roku u mnie w domu Wypasiona cholera, może "muszna"? (od kotka - kotna) )) Nie zabiję, niech sobie żyje i rozmanaża te "musze nasienie". Ptaszki też coś jeść muszą Odpowiedz Link
malwina52 Re:Druga MUCHA!!!! 31.03.06, 22:25 i nie umylam zaluzji bo siedziala tam sobie biedaczka chudziutka z polyskliwymi skrzydelkami i sennym wzrokiem nie bardzo wiedziala chyba, ze juz wiosna i czas opuscic legowisko, tez mam dobre serduszko a niech okropkuje moj zyrandol moze go umyje Odpowiedz Link
wiktoria53 Tadeuszu drogi :) 31.03.06, 22:54 Dlaczego przysylasz pustą kopertę? )))))))) Przypomniała mi się piosenka P. Szczepanika Odpowiedz Link
tadeuszx w kwestii czatów... 28.03.06, 11:36 ...żeby jasne było. Unikam - w większości ludzie tam szybciej piszą niż myślą )) Na jeden czasem wchodzę i "rozeznanie" mam. Jest możliwość dialogu z wybraną osobą, "bez świadków". Nie ujawnię co to za czat, by zgorszenia publicznego nie siać. Powiem tyle:"Cztery panie na żądanie" - bo "samarytanki" to są i jak jakiegoś hormony zbyt mocno atakują )), to może liczyć na pomoc bezinteresowną )) ku obopólnemu zadowoleniu )))) Też kwestia indywidualna (zależy jak się chłopak spisze) Stąd, robiąc wrażenie "niezwykle zszokowanego", miałem pyszną zabawę "przy obróbce nowego")))))), za co niniejszym Paniom niezmiernie wdzięczny jestem ))) Odpowiedz Link
tadeuszx ...i coś o Get Paid To Read... 29.03.06, 07:43 Jeśli któraś z Pań czytała tego mojego bloga z linku powyżej, podaję info uzupełniające do tematu. Link do tego „niby banku”, od którego to, zaczęła się cała moja przygoda z GPTR. Nazywa się to Bank Macieja i sugeruje, że ma się do czynienia z ...jakimś bankiem!? Na stronie głównej, po lewej jest sekcja Twoje konto, „świeży” człowiek w internecie, który nie ma pojęcia jak powinno to wyglądać, „nadzieje” się jak nic! Piszą tam też coś o systemie płatnych maili – ktoś pomyśli np. O! to ten bank będzie mi przysyłał reklamy i jeszcze za to płacił! ))))) No, no, zapłaci! W życiu nie! To bzdura i oszustwo! Nielegalne w dodatku! Uprzedzam i ostrzegam – to nie ma nic wspólnego z bankiem! NAWIĄZYWANIE BLIŻSZYCH KONTAKTÓW Z „FIRMAMI TYPU” GPTR, JEST NIEBEZPIECZNE DLA KOMPUTERA. Dla osób uczestniczących w tym – jeszcze nie. Ale to się może zmienić! Skala zjawiska scamowania (sposób oszustwa internetowego) przybrała duże rozmiary, ma zasięg światowy, stąd, nie wykluczona jest interwencja „organów” w celu ukrócenia tego procederu. Nasze „orły” siejąc postrach w tym światku, wyrabiają całemu społeczeństwu opinię oszustów i złodziei!!! „Weterani” w tej działalności, posiadają dużą wiedzę informatyczną (często na poziomie dobrej klasy hackera), stąd, mogą przełamać zabezpieczenia i wpuszczając nam malutki programik szpiegowski, poznać wszystko! Hasła, kody dostępu, adresy...no wszystko! A na koniec, np. dla „zatarcia śladów”, podkręcić procesor i ...spalić go! Oczywiście, zależy to też od typu procesora. I tak np. Intel Pentium4 ma zabezpieczenia rozłączające przy nadmiernym nagrzaniu, (nie ma 100% pewności, że zdąży się wyłączyć), ale Duron, Athlon ...prawdopodobnie są podatne I pali się procesor wraz z z płytą główną, grafiką, kartą dźwiękową... co, wystarczy tych strachów??? ))) Link jest „czysty”, można śmiało wchodzić ... tylko...NIE ZAPISYWAĆ SIĘ, żeby nie było na mnie!!! )))) www.bankmacieja.com/pages/index.php/ Pozdro )))) Odpowiedz Link
regine Re: ...i coś o Get Paid To Read... 31.03.06, 17:34 Przeprasz, ale zapytam jeszcze tutaj. Co to za testy ???? Odpowiedz Link
regine Re: Się zapomniał.... 31.03.06, 22:20 Zalatany Tadeuszek)) Zapomniał, że Admince dane potrzebne. Do Księgi Danych Osobowych.... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Się zapomniał.... 02.04.06, 18:31 ...co? Jakie daty, po co daty? Może jeszcze akt ślubu i zaświadczenie o ukończeniu kursu przedmałżeńskiego?))))))) Macie imię, nazwisko, miasto, wiek... czyli prawie wszystko!? No, czy ktoś był na tyle odważny, adminko, by niemal na samym wstępie, ujawnić Wam wszystko???? Więc sama widzisz ... niekonwencjonalny jakiś, ten Wasz nowy "nabytek" Mówiłem, ostrzegałem, że ze mną kłopoty..)) Aha...imieniny!? To jest w kalendarzu Pozdro sympatyczne Odpowiedz Link
tadeuszx I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 18:20 Żebyście nie sądzili, że ja tylko tutaj tak rozrabiam, kto zechce może sprawdzić, że ten Tadzio nie zawsze bywa grzeczny, uprzejmy i miły. Potrafi też być twardy i używać słów obraźliwych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39625680 Odpowiedz Link
malwina52 Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 18:41 ladna poezja a gdziez tam obrazliwe slowa, powiedzialabym, ze dosadne, trafne i prawdziwe faktem jest, ze prawda potrafi niektorych obrazac Odpowiedz Link
tadeuszx Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 19:05 sam fakt, że już na wstępie twierdzę, że z "kanaliami" nie będę gadał, jest przejawem arogancji i pogardy dla bliźnich. Rozmija się to z naukami Największego Polaka ... widzisz, że ja też jestem... coś tak od tych "kanalii". Poezja??? w żadnym razie, rymowanka sylabowa, ale mnie poniosło i musiałem zareagować Dziękuję bardzo, za życzliwą opinię. Człowiek życie dla świata, dla ludzi, nic dla siebie, a tu zgraja degeneratów moralnych atakuje bezczelnie. Gdy nie żyje - to podłość niespotykana... Pozdrawiam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tadeusz IXS:)))) 02.04.06, 19:05 Gdzies Ty był? jak Ciebie nie było,he???? Zajrzyj na post))) Odpowiedz Link
natla Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 19:10 Tadziu rozrabiako obrażący nietykalnych ) Daty (dzień i miesiąc) potrzebne mi są aby zawiadamić całe forum i świat o święcie narodowym. Jasne? Reszta info mi nie jest potrzebna. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 03.04.06, 18:20 ....a nnnnnie jaaaasne....hę )))))))) dość tego świętowania i próżniaczenia! Do praaacy! Ale lepsze jest to: Do roboooooooooty chłopy, wałkonie jedne))))) Natla,...... kurcze zawaliłem sprawę. Jedna z Was to Grażyna jest! A Grażyny było coś niedawno 1-szego chyba! Natla, szefowo, weź komuś z rozgarniętych forumek, co to wszystkich znają, poleć, żeby Tadzia pilnowała! )))) Ja Was wszystkich nie znam i nie bardzo pilnuję tych spraw imieninowych. A może sama szefowa się Tadziem nieboraczkiem niekumatym zaopiekuje? )))) Co???? Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 19:08 Tadzieńku, ja już mam 2 chłopów pod opieką......i ......wystarczy ))Ale niekumata "ciemnoto rozrabiająca" ) zawsze (no prawie zawsze), kiedy mamy swięto narodowe na forum jest informacja na górze, pod czerwonymi linkami. Poza tym pijaństwo w gawiarence, wątki okazjonalne. Zobacz, dzis opijamy Reginę . Odpowiedz Link
graga21 Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 21:02 Tadziu, rozrabiasz niczym pijany zajac i już nabrałeś takiego szwungu, że nadążyć nie mogę. Chichram się cały czas, aż boje się Adminki, która pewnie zaraz zawoła gromko: „Ty przestań chichrać, tylko w końcu weź się do roboty!” Nnnieee, nic tu po mnie, zaledwie zdążę poczytać, a już czas mojej internetowej sesji kończy się. Nawet nie mam kiedy wejść do gawiarenki na herbatkę prądem. Odpowiedz Link
natla Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 22:29 Gragaa a .....(słyszysz tę groźbę w moim głosie?.................))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 22:47 A co, a co? Aha graga. Noooo właśnie! graga21 ??? chyba jeszcze tak ze 30 latek powinna poczekać??? Adminko, co tu wpuszczasz "małolaty"!? One podsłuchuuuuują... trzeba będzie uważać żeby coś niestosownego... przy młodzieży. Kuuuuurcze i zaś sie nie da porozrabiać! )) Odpowiedz Link
regine Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 23:08 Chyba żartujesz, nie umię się gniewać . A za tyle serdeczności, to byłoby grzechem się gniewać Dziękuję serdecznie...)))))))) "Walnij", jeszcze jednego, aby spełniło się to jedno, jedyne... ŻYCZENIE... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 23:42 ...dobra jescze zdążę dzisiaj)) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Panie Tadeuszu 04.04.06, 17:05 co Panie Tadeuszu, co Panie Tadeuszu!? A co ja epopeja narodowa jestem??? Wiesz ile ona ma już lat? ... będzie mnie tu postarzać ...hmm A Tadziu, a Tadziuniu powiedzieć nie łaska???... ciągle jakieś szykany mnie tu spotykają... Odpowiedz Link
natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 04.04.06, 17:19 Nie ryzykuj z tym "wariatem"....nieprawdaż Tadzieńku ) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 04.04.06, 19:08 natla napisała: >"......nieprawdaż Tadzieńku ) -----> O właśnie) I można tak???. Tadzieńku...baaaardzo ładnie!)))) Z zachwytu to nawet o tym "wariatem", no...gotów jestem zapomnieć. Już zapomniałem! Odpowiedz Link
natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 09:41 No, no, wariatem w cudzysłowie )) A tak na marginesie, cos mi się kojarzy, ze nasz młodociany "kolega" był adminem tego forum. Śmieszny chłopaczek z iście chicagowskim poczuciem humoru )) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:14 aaaa))) To może ma skłonności do.... matczynej miłości? )) Odpowiedz Link
natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:26 No widzisz? wszystko można wytlumaczyć. Leci "nazod" )) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:56 Chwilka Drogie Panie, ja się dowiaduję, że nie jest to troll jakiś. Póki co uważam, że wszelkie insynuacje są przedwczesne. Może to człek normalny? I zwyczajnie pyta??? Pożyjemy, zobaczymy)) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 11:57 Tadeusz,to piekne imie nie mam serca go zmieniac,znalam kiedys kogos o tym imieniu,nie wiem gdzie go losy poniosly,to byla piekielnie inteligentna niespokojna dusza Odpowiedz Link
tadeuszx Tadeuszku kochany... 05.04.06, 18:34 ...o, to brzmi dobrze... tak poprawnie politycznie i dla ucha miło (mojego) )) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:10 I to jaki !!! W głowie może się przewrócić na wiosnę, od takich miłych słówek ) Tadeuszkowi, oczywiście ... Odpowiedz Link
natla Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:32 I mówi się, ze to my jesteśmy łase na komplementy.....no dobra, pewnie jesteśmy, ale panowie jeszcze bardziej....no nie? dziewczyny? )))) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:50 Panowie i owszem ŁASUCHY...na komplementy... Ale nie lubią "głaskania pod włos", tylko "z włosem", jak koty, jak koty )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 20:03 Kochany Tadeuszek!!!!!! Niedopieszczony jakie cy-cós??? )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:11 Tadi daj spokój... rumieniec mi na lica występuje ...))))) Ty lepiej powiedz jaką niespodziankę dla pań musimy przygotować na święta, ot co!)) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:17 To Wielkanoc... prosta sprawa! Zbyszek, Ty wiesz JAJA! Jaja bracie (nie)święcone musimy podrzucić)) Tylko trza bedzie patrzeć, by były "zbuki".)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:33 Tadi żeby to tak nie było : Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą,dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: - Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny...Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej - słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczyni przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta się szczerze i szeroko uśmiecha: - I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda"... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:34 Masz szczęscie,ze mnie na świeta nie bedzie/kochany Tadeuszku/dla nas jaja??? zbuki??No nie!! Jajeczka mogą być,wymyte,czysciutkie,te srodki ostrożności to wiecie/ptasia grypa/pachnące,wygolo...tzn,wywoskowane i takie kształtne,NO!! ))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 23:27 ...musiałem sie wrócić, bo mi zginie to: www.polskieimiona.republika.pl/ I stoi tam dokładnie tak:"Tadeusz - złodziej - kradnie kasę gdzie tylko może. Do tego jeszcze dziwkarz. Nosi wąsy jest łysawy - typowa szuja." - Noooo, nie za ciekawie ...ale wszystko niby się zgadza .... Gdzie ta kasa!!!! Nie ma?? ... no co ja tu podwędzę??? )) ...może jaką kobitkę..??? Odpowiedz Link
tofika Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 23:38 hihihi, Tadeusz teraz bedziesz zamiat spac rozmyslac i rozmyslac.......... poszukaj samych pozytywnych... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:04 hahaha, a właśnie, że nie)) Bo mnie kiedyś uczyli, że "każdy sądzi innych według siebie"! Stąd nieodparcie wniosek się nasuwa, że ta co fika, pewnie sama sypia)) ...i kombinuje... jakby tu Tadeuszka przywabić do łóżka)) Nie trzeba wabić, sam przybiegnie prędko, wystarczy tylko skinięcie paluszka, a Tadeuszek, hooop do Twego łóżka)) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:06 uwazaj prosze na nozki,od jutra strajkuja lekarze Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:22 ...zazdrosna???)) Nie ma sprawy...tylko kolejność jakąś ustalimy i... obskoczymy, załatwimy te sprawy)) Odpowiedz Link
jana2706 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:39 zazdrosna? nie! mam swoje Wspaniale Szczescie,ale Ciebie tez lubie Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 18:14 No i widzisz Tadeuszku, przegapiłeś ) A tak smacznie mi się spało...Ale sama, sama.. Ale byłby ambaras, gdyby dwoje chciało na raz !!! Śpię sama, we własnym łóżku, mówię Ci luksus... Wstałam, jestem...Chyba za mocno "krzyczałeś" na forum, bo coś mnie przebudziło )) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 18:38 Tak, tak... przegapiłeś A co w Gawiarence!??? Kawę zmarnowała, Tadziunia oblała, i jeszcze do mnie przyszła, żeby się nabijać!)) Ale nie daruję... nie daruję Reni!)) I tak Cię dorwę... choćby w tej cyberprzestrzeni)) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 19:03 No i co Ty możesz mi zrobić w tej CYBERPRZESTRZENI....???? Tadeuszku, Tadeuszku...Dobrze, że jest ta cyberprzestrzeń, bo inaczej byśmy rozmawiali... Oj, a Ty inaczej "śpiewał "...)))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 19:22 JA Cię uduszę własnymi rękami...)) Ale dziękuję, śliczne, zwłasza te pierwsze...Ale z Ciebien łobuz, pierwsza klasa)) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 20:58 Też leć jeszcze raz, masz odpowiedż. Może i Ciebie wzruszę )) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:03 Nie, a właśnie, że nie... jest taka jedna sytuacja, że mogłabyś mnie wzruszyć... do głębi nawet)) Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:06 Ja ? Ciebie ??? Nic mi nie wiadomo, o jakiej sytuacji piszesz ??? No to mnie zupełnie "wybiłeś z torów"... Czym Tadeuszu, czym ???? Napisz na priv , bo zeżre mnie ciekawość. Proszę.... Odpowiedz Link
tofika Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 11:50 Tadeusz,, wlasnie ,nie rozpedzaj tak mocno , a ja zreszta nie wiem co takiej sytuacjii napisac, nawet nie przyszloby mi do glowy ze tak mozesz inicjatywnie zareagowac) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 12:07 tofika napisała: > Tadeusz,, ---> a wpisać "proszę" to paluszek boli?)) Albo chociaż jakiś wykrzyknik... nawet ze trzy. I wtedy by było " Tadeusz!!! Ja ci dam gamoniu!!!"... a Ty tak ostrożnie i delikatnie, tyko dwa przecinki??? Spoko, słodziutka, rugaj mnie do woli)) Przecież na tofikę obrazić się nie można) Wiadomo, przez sieć i tak nic nie zrobię, a prowkować i zaczepiać - lubię)) Odpowiedz Link
tofika Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 12:25 Tadeusz!!!!!!!!!! Uprzadkuj sie ja Ciebie prosze,bo tylko prowokowanie Ci w glowie, nie ma czasu na firdki mirdki,tu spokojny teren forumowy a TY chcesz zamieszania narobic..a zeby Cie kaczorki koply .. i dyndulki swisly, )) juz... wyzylam sie juz mi lepiej...tak fikam.. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:09 del.wa.57 napisała: > Zaczepnie fika Tofika)) No nie Tadziu??? Ślicznie)))) Mówię Ci! Ta mnie "zbudowała"...! Nie wolno dawać się Tadziowi "zbałamucić", bo z tego tylko mogą być...przyjemności różne)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:23 Masz rację Tadeuszu,ja tez sadzę,ze po to tu jesteśmy,zeby sie swietnie bawić (ja sie bawię-super) polityka mnie mierzi,nie /wchodze/tam,trzeba i powaznie porozmawiac jak mówisz-to rozmawiamy,ale ogólnie,bawmy się ,śmiejmy bo samo życie daje nam czasem nieżle po du..e. Śmiech to zdrowie!!!!Wypowiadam wojnę ponurakom!!!! Pozdrówka Tadziu)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:05 )))) Ślicznie))))) No widzisz? Należało mu się!!! Taaaak jest! Ścigać tego bałamuta i podrywacza cholernego))))) I jak, jak? Fajnie jest??? Bo o to chodzi, żeby śmiesznie było, ruch ma być w interesach! I nie to wszystko jakieś "osowiałe", poważne, zamyślone wieeeelce. A po co, a dlaczego? W dodatku w wątku tadeuszax!!! Nie, nie dopuszczę do tego, ostrzegam!!!)))). Ja tak uważam, że w wątkach luźnych, ma dominować śmiech i humor. Oczywiście w sprawach ważnych, również należy rozmawiać i ich nie unikać, ale do tego są inne wątki, prawda???? Muszę ją pozdrowić za to, i wysłać duuużego buziaka )))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:09 Tadeuszku, a moze w tych humorkach byś coś czasami dopisał? Napewno znasz wiele. Odpowiedz Link
regine Re: Tadeusz Iks 12.04.06, 12:14 Dziękuję za świąteczne życzenia I wzajemnie, Wesołych, Spokojnych Świąt, Tadeuszu!!! Odpowiedz Link
goskaa.l Gdzie się podziewasz? 27.04.06, 06:58 Tadziu, od świąt nie pojawiłeś się na forum. Czyżby Ci jajeczka zaszkodzily? Nie zauważyłam, żebyś gdzieś się odmeldował. Mam nadzieję, że to nie kłopoty ze zdrowiem, lecz wręcz przeciwnie - niespodziane przyjemności - spowodowały Twoją nieobecność. Odpowiedz Link
wiktoria53 I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie! 29.06.06, 17:07 Zdradziłeś nas dla Chicago? (((((( Odpowiedz Link
tofika Re: I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie 12.09.06, 17:56 Tadeusz!!!!!!!!!! wracaj... o nie jak mogles NAS zostawic!!!! wroclawaianinie juz wroc:!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie 13.09.06, 06:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42263 załozyl sympatyczna prywatke))) Odpowiedz Link