Dodaj do ulubionych

Tadeusz Iks

26.03.06, 22:18
Oto premia....własny, osobisty, tylko Twój wątek wink)
Obserwuj wątek
    • takanietaka dobry wątek 27.03.06, 01:09
      na początek.......
      _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
      wiadomosmile **
      • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 13:07
        a ja Wam powiem co o nim myślę:
        1. Żadnych osobistych wątków niegodzien,
        2. Filut to i troll jakiś,
        3. Bałamut, łasy na poklask pań,
        4. Grafoman, z gatunku tych, co dużo ryczą...i tylko ryczą,
        5. Leń i obibok, któren jeno o własną wygodę dbając, dobro wspólne zaniedbuje,
        6. Egocentryk i autokrata, który często manipulując faktami, wykręca kota ogonem,
        ...to tyle, na razie! Ale w każdym razie, czujność trzeba zachować...i drania
        poobserwować wink))
        - to było Re: do tej rymowanki:: dobry wątek > na początek....... smile)))
        • natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:19
          ooooooo.......ale nie przejmuj się, masz jedna zaletę, fundamentalną bym
          powiedziała......jesteś nierzeczywisty wink))wiec badź sobie takim, jakim
          chciałbyś być wink))))
        • natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:21
          jeszcze drugą Ci zaletę znalazłam.....jesteś chłopem, czyli nosisz spodnie,
          a Twoje wady są u Was wszystkuch normą wink))podobnie jak inne u nas smile
          • takanietaka OOOOOOOOOOO !!!!Natlowa Racja! 27.03.06, 13:31
            Własnie !Utrafiłas w sedno !Dopóki mi we własnej mojej łazience nie zostawia
            klapy niezamknietej.niech sobie ma wad ile chce!!Ale pewnie sie przechwala!
            Kokiet!!Conie,Natla?
            _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
            wiadomosmile **
            • natla Re: OOOOOOOOOOO !!!!Natlowa Racja! 27.03.06, 13:48
              Oj tak, mamy kokieta, ale nie bój nic, przy nas znormalnieje wink)
              A wiesz, ze podobno otwarta klapa sedesu powoduje uciekanie pieniedzy? wink)
              Jak zaszeleję i konto mi się czyści, to przez kilka dni sama pilnuje zamkniętej
              klapy wink))))
          • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 13:36
            natla napisała:
            > jeszcze drugą Ci zaletę znalazłam.....jesteś chłopem, czyli nosisz spodnie,
            > a Twoje wady są u Was wszystkuch normą
            - to pewne natla, ale dam Ci dowód, że to drań i łobuz smile. Jeśli zechcesz,
            czytaj od dolnej części - tam są początki poczatkitadziawsieci.blox.pl/html
            • natla Re: dobry wątek 27.03.06, 13:45
              Obiecuję, że poczytam. Na razie oglądnełam obrazki, no i najbardziej mi sie
              spodobał ten list "alkaidy" grożący kotkowi i Jureczek w powijakach wink))
              • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 16:55
                Mam!!! "Dobre wątki - miłe złego początki" smile Badaj, jaki "zdolny Tadzio" sad
                • del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 18:29
                  O rany!! co tu się dzieję?????? Tadeusz oblegany i juz nawet premnie dostał!!!!
                  Ale masz powodzenie Tadeuszu,tylko,zeby Ci się w głowie nie zakręciło!!!
                  No!!!Nie myśl,ze tak zawsze będziesmile)))))
                  A gdzie flacha???????????????????????

smile)))
                  • natla Re: dobry wątek 27.03.06, 18:51
                    Właśnie....głucha psiajuha.
                  • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 20:15
                    del.wa.57 napisała:

> O rany!! co tu się dzieję?????? Tadeusz oblegany i juz nawet premnie dostał!!!!
                    > Ale masz powodzenie Tadeuszu,tylko,zeby Ci się w głowie nie zakręciło!!!
                    > No!!!Nie myśl,ze tak zawsze będziesmile)))))
                    > A gdzie flacha???????????????????????
                    - Ja też tak potrafię: O rany!!.............oblegany sad i co z tego???? Tylko
                    oblegają! smile
                    A co ja "Festung Breslau" jestem? Oblegają a nie czytają i o flachę wołają wink)))
                    - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=39197790&a=3923
                    Hehehehehehehehehehe smile))))))))) nawet ADMINKA????????? wink
                    • del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 20:23
                      Nie uda Ci się cichaczem,nie ma s.....a po krzakach,odpuscimy Ci pare dni!!!!
                      W sobotę czekamy w gawiarence na flache i to nie jedną!!!!
                      My tutaj wszyscy/lubimy/czytać,a jest nas trochę,postaraj się o mały
                      transporterek literatury pięknej!!!!
                      A do tego zagrycha musi być....no!!!!!
                      smile)))))))
                      • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 20:41
                        No nie wink Kawaaaaał roku. Epopeja narodowa tu....a del.wa:
                        > My tutaj wszyscy/lubimy/czytać,a jest nas trochę,postaraj się o mały
                        > transporterek literatury pięknej!!!!
                        - Jak Wy mnie tak szokować będziecie smile))) to długo nie pociągnę...
                        A między niewiastami będąc, zemrzeć na serce...wstyd okrutny sad
                        ....natenczas Wojski chwycił, na taśmie przypięty
                        swój róg bawoli, długi ...... smile))))
                        • del.wa.57 Re: dobry wątek 27.03.06, 20:47
                          Nie ma,zadnego chorowanka,dopiero tu wszedłeś i juz chorobowe Ci sie marzy???
                          Nie wymigasz się i Wojski Ci nie pomoze he..he..i ten na tasmie przypięty tez
                          nie!!
                          smile)))))
                          • tadeuszx Re: dobry wątek 27.03.06, 21:20
                            del.wa.57 napisała:
                            > nie!!
                            - nie??????????????????????? sad(((((((((
                            Szedłem se ja kiedyś spacerkiem przez miasto, widzę siedzi kobieta, badyle
                            sprzedaje.
                            Patrzę... jakiejsi sałatki tam różne. To proszę - pokazałem ręką na jakąś
                            "nowoczesną sałatę", do obiadku odmianka się przydasmile. Dobra, Zośka ze wsi to
                            się zna i coś zrobismile
                            Idzie gość z naprzeciwka ... pyta: "panie! a gdzie pan ten szpinak kupił?"
                            Zdębiałem na sekundę..."jaki szpinak!?" - pytam
                            ..".no ten!" - on dośc zdziwiony, pokazuje na moją "sałatę"!?
                            ... dość rzadką miałem minę... "a....taaam" - wskazałem ręką.
                            Co on sobie pomyślał, mogę się domyślać sad((
                            Już warzyw nie kupuję!!!! smile
    • tadeuszx MUCHA!!!! 28.03.06, 11:17
      Jest!!!!smile)) Pierwsza mucha w tym roku u mnie w domusmile Wypasiona cholera, może
      "muszna"? (od kotka - kotna) smile)) Nie zabiję, niech sobie żyje i rozmanaża te
      "musze nasienie". Ptaszki też coś jeść musząwink
      • malwina52 Re:Druga MUCHA!!!! 31.03.06, 22:25
        i nie umylam zaluzji bo siedziala tam sobie biedaczka
        chudziutka z polyskliwymi skrzydelkami i sennym wzrokiemsmile
        nie bardzo wiedziala chyba, ze juz wiosna i czas opuscic
        legowisko, tez mam dobre serduszko a niech okropkuje
        moj zyrandol moze go umyjesmile
        • wiktoria53 Tadeuszu drogi :) 31.03.06, 22:54
          Dlaczego przysylasz pustą kopertę? wink)))))))) Przypomniała mi się piosenka P.
          Szczepanika smile
    • tadeuszx w kwestii czatów... 28.03.06, 11:36
      ...żeby jasne było. Unikam - w większości ludzie tam szybciej piszą niż myślą wink))
      Na jeden czasem wchodzę i "rozeznanie" mam. Jest możliwość dialogu z wybraną
      osobą, "bez świadków". Nie ujawnię co to za czat, by zgorszeniawink publicznego
      nie siać. Powiem tyle:"Cztery panie na żądanie" - bo "samarytanki" to sąwink i jak
      jakiegoś hormony zbyt mocno atakują wink)), to może liczyć na pomoc bezinteresowną
      smile)) ku obopólnemu zadowoleniu smile)))) Też kwestia indywidualna (zależy jak się
      chłopak spiszewink) Stąd, robiąc wrażenie "niezwykle zszokowanego", miałem pyszną
      zabawę "przy obróbce nowego"wink)))))), za co niniejszym Paniom niezmiernie
      wdzięczny jestem smile)))
      • tadeuszx ...i coś o Get Paid To Read... 29.03.06, 07:43
        Jeśli któraś z Pań czytała tego mojego bloga z linku powyżej, podaję info
        uzupełniające do tematu. Link do tego „niby banku”, od którego to, zaczęła się
        cała moja przygoda z GPTR.
        Nazywa się to Bank Macieja i sugeruje, że ma się do czynienia z ...jakimś
        bankiem!? Na stronie głównej, po lewej jest sekcja Twoje konto, „świeży”
        człowiek w internecie, który nie ma pojęcia jak powinno to wyglądać, „nadzieje”
        się jak nic! Piszą tam też coś o systemie płatnych maili – ktoś pomyśli np. O!
        to ten bank będzie mi przysyłał reklamy i jeszcze za to płacił! smile))))) No, no,
        zapłaci! W życiu nie! smile To bzdura i oszustwo! Nielegalne w dodatku!wink
        Uprzedzam i ostrzegam – to nie ma nic wspólnego z bankiem! NAWIĄZYWANIE
        BLIŻSZYCH KONTAKTÓW Z „FIRMAMI TYPU” GPTR, JEST NIEBEZPIECZNE DLA KOMPUTERA. Dla
        osób uczestniczących w tym – jeszcze nie. Ale to się może zmienić! Skala
        zjawiska scamowania (sposób oszustwa internetowego) przybrała duże rozmiary, ma
        zasięg światowy, stąd, nie wykluczona jest interwencja „organów” w celu
        ukrócenia tego procederu. Nasze „orły” siejąc postrach w tym światku, wyrabiają
        całemu społeczeństwu opinię oszustów i złodziei!!!sad „Weterani” w tej
        działalności, posiadają dużą wiedzę informatyczną (często na poziomie dobrej
        klasy hackera), stąd, mogą przełamać zabezpieczenia i wpuszczając nam malutki
        programik szpiegowski, poznać wszystko! Hasła, kody dostępu, adresy...no
        wszystko! A na koniec, np. dla „zatarcia śladów”, podkręcić procesor i ...spalić
        go! Oczywiście, zależy to też od typu procesora. I tak np. Intel Pentium4 ma
        zabezpieczenia rozłączające przy nadmiernym nagrzaniu, (nie ma 100% pewności, że
        zdąży się wyłączyć), ale Duron, Athlon ...prawdopodobnie są podatnesad I pali się
        procesor wraz z z płytą główną, grafiką, kartą dźwiękową... co, wystarczy tych
        strachów??? wink)))
        Link jest „czysty”, można śmiało wchodzić ... tylko...NIE ZAPISYWAĆ SIĘ, żeby
        nie było na mnie!!! smile))))
        www.bankmacieja.com/pages/index.php/
        Pozdro smile))))
        • regine Re: ...i coś o Get Paid To Read... 31.03.06, 17:34
          Przeprasz, ale zapytam jeszcze tutaj.
          Co to za testy ????
          • natla Dzięki..... 31.03.06, 22:15
            ....ale gdzie te daty?
            • regine Re: Się zapomniał.... 31.03.06, 22:20
              Zalatany Tadeuszeksmile)) Zapomniał, że Admince dane potrzebne.
              Do Księgi Danych Osobowych....smile
              • tadeuszx Re: Się zapomniał.... 02.04.06, 18:31
                ...co? Jakie daty, po co daty? Może jeszcze akt ślubu i zaświadczenie o
                ukończeniu kursu przedmałżeńskiego?smile))))))) Macie imię, nazwisko, miasto,
                wiek... czyli prawie wszystko!?wink No, czy ktoś był na tyle odważny, adminko, by
                niemal na samym wstępie, ujawnić Wam wszystko???? Więc sama widzisz ...
                niekonwencjonalny jakiś, ten Wasz nowy "nabytek" sad Mówiłem, ostrzegałem, że ze
                mną kłopoty..smile))
                Aha...imieniny!? To jest w kalendarzusad
                Pozdro sympatycznewink
        • tadeuszx I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 18:20
          Żebyście nie sądzili, że ja tylko tutaj tak rozrabiam, kto zechce może
          sprawdzić, że ten Tadzio nie zawsze bywa grzeczny, uprzejmy i miły. Potrafi też
          być twardy i używać słów obraźliwych:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=39625680
          • malwina52 Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 18:41
            ladna poezjasmile
            a gdziez tam obrazliwe slowa,
            powiedzialabym, ze dosadne, trafne i prawdziwe
            faktem jest, ze prawda potrafi niektorych obrazac
            • tadeuszx Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 19:05
              sam fakt, że już na wstępie twierdzę, że z "kanaliami" nie będę gadał, jest
              przejawem arogancji i pogardy dla bliźnich. Rozmija się to z naukami
              Największego Polaka ... widzisz, że ja też jestem... coś tak od tych "kanalii".
              Poezja??? w żadnym razie, rymowanka sylabowa, ale mnie poniosło i musiałem
              zareagowaćsad
              Dziękuję bardzo, za życzliwą opinię. Człowiek życie dla świata, dla ludzi, nic
              dla siebie, a tu zgraja degeneratów moralnych atakuje bezczelnie. Gdy nie żyje -
              to podłość niespotykana...
              Pozdrawiam
            • del.wa.57 Re: Tadeusz IXS:)))) 02.04.06, 19:05
              Gdzies Ty był? jak Ciebie nie było,he????
              Zajrzyj na postsmile)))
            • natla Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 02.04.06, 19:10
              Tadziu rozrabiako obrażący nietykalnych wink)
              Daty (dzień i miesiąc) potrzebne mi są aby zawiadamić całe forum i świat
              o święcie narodowym. Jasne? Reszta info mi nie jest potrzebna. smile
              • tadeuszx Re: I jeszcze... "rozrabiaka" 03.04.06, 18:20
                ....a nnnnnie jaaaasne....hę smile)))))))) dość tego świętowania i próżniaczenia!
                Do praaacy! Ale lepsze jest to: Do roboooooooooty chłopy, wałkonie jednesmile)))))
                Natla,...... kurcze zawaliłem sprawę. Jedna z Was to Grażyna jest! A Grażyny
                było coś niedawno 1-szego chyba! Natla, szefowo, weź komuś z rozgarniętych
                forumek, co to wszystkich znają, poleć, żeby Tadzia pilnowała! smile)))) Ja Was
                wszystkich nie znam i nie bardzo pilnuję tych spraw imieninowych. A może sama
                szefowa się Tadziem nieboraczkiem niekumatym zaopiekuje? wink)))) Co????
                Pozdrawiamwink
                • natla Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 19:08
                  Tadzieńku, ja już mam 2 chłopów pod opieką......i ......wystarczy wink))Ale
                  niekumata "ciemnoto rozrabiająca" wink) zawsze (no prawie zawsze), kiedy mamy
                  swięto narodowe na forum jest informacja na górze, pod czerwonymi linkami.
                  Poza tym pijaństwo w gawiarence, wątki okazjonalne. Zobacz, dzis opijamy
                  Reginę .smile
                  • graga21 Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 21:02
                    Tadziu, rozrabiasz niczym pijany zajac i już nabrałeś takiego szwungu, że
                    nadążyć nie mogę. Chichram się cały czas, aż boje się Adminki, która pewnie
                    zaraz zawoła gromko: „Ty przestań chichrać, tylko w końcu weź się do roboty!”
                    Nnnieee, nic tu po mnie, zaledwie zdążę poczytać, a już czas mojej internetowej
                    sesji kończy się. Nawet nie mam kiedy wejść do gawiarenki na herbatkę prądem.
                    • natla Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 22:29
                      Gragaa a .....(słyszysz tę groźbę w moim głosie?.................wink)))))))))
                      • tadeuszx Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 22:47
                        A co, a co? Aha graga. Noooo właśnie! graga21 ??? chyba jeszcze tak ze 30 latek
                        powinna poczekać??? Adminko, co tu wpuszczasz "małolaty"!? One
                        podsłuchuuuuują... trzeba będzie uważać żeby coś niestosownego... przy
                        młodzieży. Kuuuuurcze i zaś sie nie da porozrabiać! smile))
                        • regine Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 23:08
                          Chyba żartujesz, nie umię się gniewać .
                          A za tyle serdeczności, to byłoby grzechem się gniewać smile
                          Dziękuję serdecznie...smile))))))))
                          "Walnij", jeszcze jednego, aby spełniło się to jedno, jedyne...
                          ŻYCZENIE...
                          • tadeuszx Re: Niekumata "rozrabiaka" ;)) 03.04.06, 23:42
                            ...dobra jescze zdążę dzisiajwink))
                            • muraszka1 Panie Tadeuszu 04.04.06, 09:50
                              dziekuje za mila poczte,pozdrawiam smile
                              • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu 04.04.06, 17:05
                                co Panie Tadeuszu, co Panie Tadeuszu!? A co ja epopeja narodowa jestem??? Wiesz
                                ile ona ma już lat? wink... będzie mnie tu postarzać ...hmmsad A Tadziu, a
                                Tadziuniu powiedzieć nie łaska???... ciągle jakieś szykany mnie tu spotykają...wink
                                • natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 04.04.06, 17:19
                                  Nie ryzykuj z tym "wariatem"....nieprawdaż Tadzieńku wink)
                                  • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 04.04.06, 19:08
                                    natla napisała:
                                    >"......nieprawdaż Tadzieńku wink)
                                    -----> O właśniewink) I można tak???. Tadzieńku...baaaardzo ładnie!smile))))
                                    Z zachwytu to nawet o tym "wariatem", no...gotów jestem zapomnieć. Już zapomniałem!
                                    • natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 09:41
                                      No, no, wariatem w cudzysłowie smile))
                                      A tak na marginesie, cos mi się kojarzy, ze nasz młodociany "kolega" był
                                      adminem tego forum. Śmieszny chłopaczek z iście chicagowskim poczuciem
                                      humoru wink))
                                      • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:14
                                        aaaawink))) To może ma skłonności do.... matczynej miłości? wink))
                                        • natla Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:26
                                          No widzisz? wszystko można wytlumaczyć.
                                          Leci "nazod" wink))
                                          • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 10:56
                                            Chwilka Drogie Panie, ja się dowiaduję, że nie jest to troll jakiś. Póki co
                                            uważam, że wszelkie insynuacje są przedwczesne. Może to człek normalny? I
                                            zwyczajnie pyta???
                                            Pożyjemy, zobaczymysmile))
                                            • muraszka1 Re: Panie Tadeuszu.....Muraszka 05.04.06, 11:57
                                              Tadeusz,to piekne imie nie mam serca go zmieniac,znalam kiedys kogos o tym
                                              imieniu,nie wiem gdzie go losy poniosly,to byla piekielnie inteligentna
                                              niespokojna dusza smile
                                              • tadeuszx Tadeuszku kochany... 05.04.06, 18:34
                                                ...o, to brzmi dobrze... tak poprawnie polityczniewink i dla ucha miło (mojego) smile))
                                                • sagittarius954 Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 18:37
                                                  smile)))))
                                                • del.wa.57 Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 18:37
                                                  ŁASUCHsmile))))))
                                                  • regine Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:10
                                                    I to jaki !!!
                                                    W głowie może się przewrócić na wiosnę, od takich miłych słówek smile)
                                                    Tadeuszkowi, oczywiście ...
                                                  • natla Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:32
                                                    I mówi się, ze to my jesteśmy łase na komplementy.....no dobra, pewnie
                                                    jesteśmy, ale panowie jeszcze bardziej....no nie? dziewczyny? wink))))
                                                  • regine Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 19:50
                                                    Panowie i owszem ŁASUCHY...na komplementy...
                                                    Ale nie lubią "głaskania pod włos", tylko "z włosem", jak koty, jak koty smile))
                                                  • del.wa.57 Re: Tadeuszku kochany... 05.04.06, 20:03
                                                    Kochany Tadeuszek!!!!!!
                                                    Niedopieszczony jakie cy-cós???
                                                    smile))))
    • sagittarius954 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:11
      Tadi daj spokój... rumieniec mi na lica występuje ...smile))))) Ty lepiej powiedz
      jaką niespodziankę dla pań musimy przygotować na święta, ot co!smile))
      • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:17
        To Wielkanoc... prosta sprawa! Zbyszek, Ty wiesz wink JAJA! Jaja bracie
        (nie)święcone musimy podrzucićwink)) Tylko trza bedzie patrzeć, by były "zbuki".smile))
        • sagittarius954 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:33
          Tadi żeby to tak nie było :
          Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków.
          Siedzą,dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym
          drinku.
          Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia
          chłopaka,
          aby go skosztował.
          Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka.
          Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki:
          solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku
          z
          limonki.
          Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu
          tłumaczy:
          - Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język,
          po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach,
          a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki.
          Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała.
          Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki,
          aromatyczny, bardzo przyjemny...Wporzo!
          W końcu bierze kieliszek z limonką...
          W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z
          limonki,
          w drugiej sekundzie Baileys się zwarza,
          w trzeciej - słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk.
          To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić
          dziewczyni przykrości,
          przełyka z trudem.
          Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny.
          Ta się szczerze i szeroko uśmiecha:
          - I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda"...
        • del.wa.57 Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 20:34
          Masz szczęscie,ze mnie na świeta nie bedzie/kochany Tadeuszku/dla nas jaja???
          zbuki??No nie!!
          Jajeczka mogą być,wymyte,czysciutkie,te srodki ostrożności to wiecie/ptasia
          grypa/pachnące,wygolo...tzn,wywoskowane i takie kształtne,NO!!
          smile)))))))
          • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 23:27
            ...musiałem sie wrócić, bo mi zginie to: www.polskieimiona.republika.pl/
            I stoi tam dokładnie tak:"Tadeusz - złodziej - kradnie kasę gdzie tylko może. Do
            tego jeszcze dziwkarz. Nosi wąsy jest łysawy - typowa szuja."
            - Noooo, nie za ciekawiesad ...ale wszystko niby się zgadza .... Gdzie ta
            kasa!!!! Nie ma??
            ... no co ja tu podwędzę??? wink)) ...może jaką kobitkę..???
            • tofika Re: Tadeusz Iks 05.04.06, 23:38
              hihihi,
              Tadeusz teraz bedziesz zamiat spac rozmyslac i rozmyslac..........
              poszukaj samych pozytywnych...smile
              • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:04
                hahaha,
                a właśnie, że niewink)) Bo mnie kiedyś uczyli, że "każdy sądzi innych według siebie"!
                Stąd nieodparcie wniosek się nasuwa, że ta co fika, pewnie sama sypiawink))
                ...i kombinuje... jakby tu Tadeuszka przywabić do łóżkawink)) Nie trzeba wabić,
                sam przybiegnie prędko, wystarczy tylko skinięcie paluszka, a Tadeuszek, hooop
                do Twego łóżkawink))
                • muraszka1 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:06
                  uwazaj prosze na nozki,od jutra strajkuja lekarze wink
                  • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 10:22
                    ...zazdrosna???wink)) Nie ma sprawy...tylko kolejność jakąś ustalimy i...
                    obskoczymy, załatwimy te sprawywink))
                    • jana2706 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:39
                      zazdrosna? nie!
                      mam swoje Wspaniale Szczescie,ale Ciebie tez lubie wink
                      • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 18:14
                        No i widzisz Tadeuszku, przegapiłeś smile)
                        A tak smacznie mi się spało...Ale sama, sama..
                        Ale byłby ambaras, gdyby dwoje chciało na raz !!!
                        Śpię sama, we własnym łóżku, mówię Ci luksus...
                        Wstałam, jestem...Chyba za mocno "krzyczałeś" na forum, bo coś mnie
                        przebudziło smile))
                        • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 18:38
                          Tak, tak... przegapiłeśsad A co w Gawiarence!??? Kawę zmarnowała, Tadziunia
                          oblała, i jeszcze do mnie przyszła, żeby się nabijać!smile)) Ale nie daruję... nie
                          daruję Reni!wink)) I tak Cię dorwę... choćby w tej cyberprzestrzeniwink))
                          • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 19:03
                            No i co Ty możesz mi zrobić w tej CYBERPRZESTRZENI....????
                            Tadeuszku, Tadeuszku...Dobrze, że jest ta cyberprzestrzeń, bo inaczej byśmy
                            rozmawiali... Oj, a Ty inaczej "śpiewał "...smile))))))))
                            • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 19:22
                              JA Cię uduszę własnymi rękami...smile))
                              Ale dziękuję, śliczne, zwłasza te pierwsze...Ale z Ciebien łobuz, pierwsza
                              klasasmile))
                              • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 20:05
                                Tadeuszku, pędź do listonosza smile
                                • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 20:58
                                  Też leć jeszcze raz, masz odpowiedż. Może i Ciebie wzruszę smile))
                                  • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:03
                                    Nie, a właśnie, że nie... jest taka jedna sytuacja, że mogłabyś mnie wzruszyć...
                                    do głębi nawetwink))
                                    • regine Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:06
                                      Ja ? Ciebie ??? Nic mi nie wiadomo, o jakiej sytuacji piszesz ???
                                      No to mnie zupełnie "wybiłeś z torów"...
                                      Czym Tadeuszu, czym ????
                                      Napisz na priv , bo zeżre mnie ciekawość. Proszę....
                • tofika Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 11:50
                  Tadeusz,,
                  wlasnie ,nie rozpedzaj tak mocno ,
                  a ja zreszta nie wiem co takiej sytuacjii napisac,
                  nawet nie przyszloby mi do glowy ze tak mozesz inicjatywnie zareagowacsmile)
                  • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 12:07
                    tofika napisała:
                    > Tadeusz,,
                    ---> a wpisać "proszę" to paluszek boli?wink)) Albo chociaż jakiś wykrzyknik...
                    nawet ze trzy. I wtedy by było " Tadeusz!!! Ja ci dam gamoniu!!!"... a Ty tak
                    ostrożnie i delikatnie, tyko dwa przecinki??? Spoko, słodziutka, rugaj mnie do
                    woliwink)) Przecież na tofikę obrazić się nie możnawink) Wiadomo, przez sieć i tak
                    nic nie zrobię, a prowkować i zaczepiać - lubięwink))
                    • tofika Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 12:25
                      Tadeusz!!!!!!!!!!
                      Uprzadkuj sie ja Ciebie prosze,bo tylko prowokowanie Ci w glowie,
                      nie ma czasu na firdki mirdki,tu spokojny teren forumowy a TY chcesz
                      zamieszania narobic..a zeby Cie kaczorki koply ..
                      i dyndulki swisly, smile))
                      juz... wyzylam sie juz mi lepiej...smiletak fikam..
                      • del.wa.57 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 12:39
                        Zaczepnie fika Tofikasmile)) No nie Tadziu???
                        • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:09
                          del.wa.57 napisała:

> Zaczepnie fika Tofikasmile)) No nie Tadziu???
                          Śliczniewink)))) Mówię Ci! Ta mnie "zbudowała"...! Nie wolno dawać się Tadziowi
                          "zbałamucić", bo z tego tylko mogą być...przyjemności różnewink))))
                          • del.wa.57 Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:23
                            Masz rację Tadeuszu,ja tez sadzę,ze po to tu jesteśmy,zeby sie swietnie bawić
                            (ja sie bawię-super) polityka mnie mierzi,nie /wchodze/tam,trzeba i powaznie
                            porozmawiac jak mówisz-to rozmawiamy,ale ogólnie,bawmy się ,śmiejmy bo samo
                            życie daje nam czasem nieżle po du..e.
                            Śmiech to zdrowie!!!!Wypowiadam wojnę ponurakom!!!!

Pozdrówka Tadziusmile))))
                      • tadeuszx Re: Tadeusz Iks 06.04.06, 13:05
                        wink)))) Śliczniewink))))) No widzisz? Należało mu się!!! Taaaak jest! Ścigać tego
                        bałamuta i podrywacza cholernegowink))))) I jak, jak? Fajnie jest??? Bo o to
                        chodzi, żeby śmiesznie było, ruch ma być w interesach! I nie to wszystko jakieś
                        "osowiałe", poważne, zamyślone wieeeelce. A po co, a dlaczego? W dodatku w wątku
                        tadeuszax!!! Nie, nie dopuszczę do tego, ostrzegam!!!smile)))). Ja tak uważam, że w
                        wątkach luźnych, ma dominować śmiech i humor. Oczywiście w sprawach ważnych,
                        również należy rozmawiać i ich nie unikać, ale do tego są inne wątki, prawda????
                        Muszę ją pozdrowić za to, i wysłać duuużego buziaka smile))))
                        • mira54 Re: Tadeusz Iks 09.04.06, 21:09
                          Tadeuszku, a moze w tych humorkach byś coś czasami dopisał?
                          Napewno znasz wiele.
                          • natla Re: Tadeusz Iks 10.04.06, 23:44
                            poszła poczta.
                            • regine Re: Tadeusz Iks 12.04.06, 12:14
                              Dziękuję za świąteczne życzenia smile
                              I wzajemnie, Wesołych, Spokojnych Świąt, Tadeuszu!!!
    • goskaa.l Gdzie się podziewasz? 27.04.06, 06:58
      Tadziu, od świąt nie pojawiłeś się na forum. Czyżby Ci jajeczka zaszkodzily?
      Nie zauważyłam, żebyś gdzieś się odmeldował. Mam nadzieję, że to nie kłopoty ze
      zdrowiem, lecz wręcz przeciwnie - niespodziane przyjemności - spowodowały Twoją
      nieobecność.
      • ania091951 Re: Gdzie się podziewasz? 27.04.06, 22:32
        urzeduje na forum Chicago
        • wiktoria53 I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie! 29.06.06, 17:07
          Zdradziłeś nas dla Chicago? sad(((((( wink
          • tofika Re: I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie 12.09.06, 17:56
            Tadeusz!!!!!!!!!! wracaj... o nie jak mogles NAS zostawic!!!!
            wroclawaianinie juz wroc:!!!!!!!!!!!
            • malwina52 Re: I Tadziu nas opuścił? Nieladnie, oj nieładnie 13.09.06, 06:55
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42263
              załozyl sympatyczna prywatkesmile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka