Dodaj do ulubionych

GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II

26.03.06, 23:30
ale rozpusta wink))
Obserwuj wątek
    • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 10:08
      Och, jak tu dziś czysciutko, śladu po balangach nie ma. Otwieram szeroko okna i
      drzwi do ogrodu, parzę kawę........i lecę z nia na obchód. Kundelki, nie
      machajcie tak ogonami, bo wiatr robicie.....poczekajcie na upały.....no to
      idziemy.
      Aha, kawa dla bywalców w dzbanku na ekspresie czeka i bułeczki chrupiące też.
      Coś nam ich ostatnio Alutka nie dostarcza. Muszę do niej zaglądnać i awanturke
      zrobić.wink)
      • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 10:58
        Co za rozpusta, to się dopiero zaczęło smile)
        Wojtuś biedak, nie zdążył wczoraj ..sad
        • tesunia Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 11:13
          niewiem,jak u Was,ale ja dokladam drewienka do kominka,
          bo mgliscie i zimnawo u mnie....
          do kawci pare tabliczek czekoladki wrzucam i siadam wygodnie w fotelu do
          delektowania sie aromatem i smakiem kawcismile)

cieplego dnia i sloneczka w seduchachsmile)
          • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 11:51
            Parę tabliczek? wink))

Zauważyłyście , jak nam się koty rozgadały?
            s001.wyslijto.pl/?file_id=20827166986232354685
            • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 12:25
              No nie mogę, ale się rozgadały smile))
              Moja tez chyba chciała coś dodać, bo patrzyła w ekran,
              i tylko głowę przechylała smile))
              • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 13:04
                świetne te kociaczki i strasznie gadatliwe. O kawa, jaka pachnąca, to przed
                spacerkiem wypiję jedną. A tu zdjęcie na pokrzepienie, teraz już mogę śmiało
                patrzyć w lustro img83.imageshack.us/img83/2345/i210141lh.jpg
                • tesunia Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 13:10
                  przeogromnie sliczne psiunki....
                  niech zostana w kawiarencesmile)
                  tez juz bes skrupolw patrze w lustrowink)
                  • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 13:16
                    Aaaaaaa, załapałam wink jeszcze by brakowało, żebysmy takie tłuste zmarszczki
                    miały wink
                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 18:38
                      Pusto..cicho,no ja tez spadam,popatrzyłam tylko czy wszystko wporządu,pieski
                      wyleguja się nakarmione,żółwiki baraszkują w ogrodzie,łykne trochę kawy
                      hmmmmmmmm pyszna,tego mi trzeba było i uciekam prasowanie czekasmile))))
                      • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:17
                        img84.imageshack.us/img84/7748/truskawkiwczekoladzie27qe7ic.jpg
                        mam malutkie święto, więc poczęstuję Was truskaweczkami w czekoladzie. A co mam
                        gest (to za 1800)
                        • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:28
                          Dzieki Danutkasmile) skąd Ty wziełas te truskaweczki o tej porze?
                          Dobrze,ze jestem pierwsza,jak sie dorwę....to nie wiem czy cóś zostanie,dobra
                          obejde sie bez czekolady,niech inni tyjąsmile)))))))
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:32
                            To dla Ciebie Danutka,tylko nie mów,ze sama (żeżrłam) te truskawkiwink))
                            img470.imageshack.us/img470/5490/21337tp.jpg
                            Gratulacjesmile)))
                            • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:36
                              Dzięki Halutka, chciałam podrzucić ci drugi talerzyk truskaweczek, ale zezłolik
                              zabrał. Lakomczuch jeden (11 razy się logowałam- idę sobie na spacer)
                              • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:42
                                Współczuje Tobie i sobie,miłego spacerkusmile))
                                Acha,i Reni teżsmile))
                        • tofika Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 27.03.06, 20:57
                          witam wieczorowa pora,
                          ja chce ,ja truskawek,troszke chociaz,
                          Dankarol--pyszne sam miodzik,
                          gratulacje 1800..smile)
                          • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 15:08
                            No i po robocie, siadam i odpoczywam...
                            Troszkę już świątecznie w domu, przynajmniej świat widać zza szyb, aż miło
                            popatrzeć.Jeszcze obiadek i jak zjem to chyba padnę choćby na godzinkę,
                            zmachałam się z lekka...Cóż wiosenne przesilenie, +15 na termometrze chyba
                            swoje robi...Należy mi się chyba, mała drzemka, zarobiłam jak nic dzisiaj smile
                            • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 15:30
                              Przyszłam na moment na małą kawę, pogoda się spartoliła i leje, ja obolała
                              przez Was.....ech życie wink)
                              • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 15:45
                                Nie narzekaj, nie narzekaj, jutro może być już tylko lepsze smile)))
                                • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 16:02
                                  Czy mogę paniom przygotować lurkę??... wolę wodę z kranu...tylko nie gotowaną
                                  proszę..smile))))
                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 16:31
                                    Tylko nie lurkę,prosze o duuuużżżżąąąą kawe bez cukru z mleczkiemsmile))
                                    A dla Ciebie Sagi mam niegazowaną wodę,taka pijesz??czyżbys nie pij kawy???
                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 16:32
                                    Wody z kranu nie pijam, ale dobrą kawusię z miłą chęcią, czas na relaks...
                                    Ale mi dobrze, już co najgorsze zrobione, a teraz luziksmile
                                    Szpaki drą się za oknem jak oszalałe, gwizdy i świst tylko słychać.
                                    • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 17:23
                                      No i co z tą kawą Sagi??? czekamy z Reginą,chyba poprosimy kundzie o kawę.
                                      smile))
                                      • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 17:28
                                        Tak to jest z tymi mężczyznami...Jak sobie sama nie zrobisz , to się i nie
                                        napijesz...Już widzę Kundzia niesie, ummmmAle pachnie...smile
                                        Proszę Delwuś, zobacz, jaka goraca, i aromatyczna, prosto z ekspresu smile)
                                        img400.imageshack.us/img400/1182/gorcakawa8vy.gif
                                        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 17:37
                                          ummmm...ale ta woda z kranu u was pyszna , Helenko kawy nie pijam jedynie tą no
                                          tego kapuccino smile))))) kawy nie przyniosłem taka kolejka do kasy że hohohoho.smile)))
                                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 17:45
                                            No...skoro kawy nie pijesz,to wybaczamy Ci /tą/kolejkę Zbyszku,szkoda a juz
                                            chciałam Ciebie na kawę zaprosić,tak woda u nas pyszna,dlatego tak kawa nam
                                            smakujesmile))
                                            Dziękuje Reniusmile hmmmmm ten aromat,pychotttkaaaaasmile)))
                                            • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 19:11
                                              Kundziu, zostało jeszcze trochę kawy, bo ten deszcz tak ładnie pada, że mogę
                                              zasnąć nad klawiaturą.
                                              • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 28.03.06, 19:14
                                                No i mnie obłożyło, niech to licho, kawa nie pomogła...
                                                Ale drzemka była "lustereczko "...smile)
                                                Zdałaby się "powtórka"...smile))))))))))
                                                • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 21:53
                                                  Stawiam flaszkę, nie ksiązeczkę, ale gąsior cały!!!!!!!!!!!!!
                                                  A za co, to w odpowiednim czasie napiszę smile)))))))))))
                                                  img453.imageshack.us/img453/4529/stzastawiony8vs.jpg
                                                  Zdrowie !!!!
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:08
                                                    Podrzucę jeszcze, bo może być za mało.
                                                    Trochę na jutro może zostanie smile))))))))
                                                    img140.imageshack.us/img140/3075/alkohole8ah0oc.jpg
                                                  • tadeuszx Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:10
                                                    Szampanik, ho ho smile a te ciacha różne...smile)))))
                                                    Na później może coś mocniejszego? Pewnie znacie, ale... wink)))
                                                    kuchnia.o2.pl/przepisy/?id_kat=12
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:10
                                                    O rany!!! ale zastawiny stół!!!
                                                    Reginko co z Tobą?? musi to byc cos barrrdddzzoooo fajnego jak tak sie smiejesz
                                                    i miłego,ja chce szampana pod kiwi

Na zdrówkosmile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:12
                                                    O kurcze,ale mamy bufet obficie zaopatrzonysmile))))))))))))))))))))))))))))
                                                    Dobrze,ze dołozyłas Reniu,bo z tego szampana niewiele zostało,tak mi sie jakoś
                                                    przechyliło....niechcącysmile)
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:15
                                                    Tadeusz tez coś dorzucił,no..no,ale i tak stawiasz w sobotę,tylko sie nie
                                                    wykrecajsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:19
                                                    Jezusie,Reniu cos Ty taka tajemnicza!!!!!!!
                                                    Musiało sie naprawde cos pięknego wydarzyć,zakochałaś się? moze jesteś w ciązy?
                                                    No dobra,nie bede Cię męczyc,obiecałas,ze powiesz-poczekamy.
                                                    A teraz chlup,na szczęscie,na zdrowiesmile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:15
                                                    Znamy, znamy Tadeuszu, my nie takie smile))
                                                    A okazji ostatnio nie brakuje i będzie coraz więcej...smile)
                                                    Same niespodzianki, o których niebawem.
                                                    częstujcie się do woli, szampan, ciacho, nie wiem od kogo, ważne że jest.
                                                    Taka okazja, trafia się raz w życiu smile)))))))))))))))
                                                    Alem szczęśliwa, jak cholera !!!!!!!!!!!!1
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:17
                                                    Ty nie mów, ze niechcący, bo już drugi raz Ci Tadeuszek polewa smile))))))
                                                    Nie tłumacz się będzie tego więcej, w kwietniu w maju...itd.smile)
                                                    A co będę Wam żałować, ma się ten gest, no nie ?
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:21
                                                    Ale co to?? to ja,to Ty,to my oboje....Tadeusz polał i poszedł,zwiałsmile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:34
                                                    I jedno i drugie odpada Delwuś, nie w tym wieku dzieci, a co do miłości, no
                                                    poczekamy. Ale to nie te okazje, nie te.
                                                    Wszystko w swoim czasie. Wszystko musi dojrzeć, ja też smile))))))
                                                    Cały dzień jak w kalejdoskopie...Trochę łez szczęścia, trochę goryczy, "ale nic
                                                    to, nic to Baśka" , jak mawiał Wołodyjowski smile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:37
                                                    Cokolwiek to jest Reniu,ciesze sie razem z Tobąsmile)))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 29.03.06, 22:39
                                                    Dzięki Delwuś, dzięki smile))))))))
                                                  • wirella Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 08:59
                                                    Wpadłam na kawę, ale nie mam ochoty pić jej samotnie. O tej porze nie
                                                    przeczytam nawet nowelki, zresztą dzięki Lili mam wspaniały humor. Słoneczko
                                                    pieknie świeci, więc wyprowadzę pieski na spacer. Przyjdę na kawę około
                                                    południa może znajdzie się jakaś towarzyszka.
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 15:24
                                                    To ja zaczne kapucynką z półki, dwie łyzeczki + dwie cukru, oooooo jak wy wogóle
                                                    mozecie to pić , sete i galarete proszę oooooooccccccchhhhhhhhh to jest to...
                                                    Wirella poszła rano i musiały ją te pieski nieźle pociągnąć skoro nie wróciła ,
                                                    rude wajlery pewnie to byłysmile))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 16:00
                                                    druga seta i druga galareta i od razu zrobiło sie ładniej ....uchu, sie
                                                    narobicie przy tej gawiarence na wiosne , normalnie remoncik by się przydał...smile))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 16:13
                                                    ups ... leciutka czkawka , a te 68000 jużżżżżż, bliziutko, bambalam....galaretka
                                                    z kapucynką ummmm nawet nawet.....smile)))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 16:55
                                                    Sam tak męczyczysz się Zbyszku? dołacze do Ciebie,duża kawę poproszę bez
                                                    cukru,dasz radę zrobić mi te kawę????cos tak oczka Ci sie błyszczą za dużo
                                                    czytasz Zbyszku,przemeczony jesteś,rzuc sie na kanapę, ja posiedzę na fotelusmile))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 17:04
                                                    Eee, to nieładnie kłaść sie gdy Ty pijesz kawke , pozwól że poobserwuję Cię
                                                    delektującą się kawą, a kawkę oczywiście umiem dzbanuszek wody,torebka kawki
                                                    zagotować to podobnie jak zbożową prawda??? smile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 17:13
                                                    Kazdą kawe wypiję,zrobioną i podaną przez Ciebiesmile))
                                                    Jestes gentelmen!!!
                                                    smile))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 17:18
                                                    Helenko taki tam ze mnie gentelman, a kawkę zawsze mieszam długo przed
                                                    zaparzeniem , smacznego niepoznana.wink)
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 17:36
                                                    Nie burz mojej wyobrazni o Tobie Zbyszku!!!!!
                                                    Dziękuję,kawa pysznnnaaaasmile)))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 18:38
                                                    Poproszę o kawę, strasznie padnięta jetem, wszyscy juz widzę piją...
                                                    Ale coś mi tu cykorią daje..Dajcie spokój, zbożową pijecie ?
                                                    No nie takiej, to ja nie pijam. Czasami do śniadania.
                                                    A, że śniadań nie jadam, to i smaku kawy też już nie pamiętam.
                                                    Poproszę o rozpuszczalną, naturalną z mlekiem smile
                                                    A czy ktoś zrobi ?
                                                    Ech, nie ma na kogo się oglądać, najlepiej liczyć na siebie...
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 19:21
                                                    Zbyszek śpi na kanapie,biedaczek naczytał się tych nowelek i oczka mu sie
                                                    zmęczyłysmile)))
                                                    Co nie ma go tam? moze spadł za tapczan??
                                                    smile))))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 19:23
                                                    Nikogo nie widać, ani na ani pod tapczanem.
                                                    za fotelem i w fotelu też nikogo.
                                                    Zrobiła sobie sama, już połowę wypiłam.
                                                    Tak to Delwuś liczyć na kogoś. Najlepiej to na siebie...smile)))))
                                                  • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 19:28
                                                    O moje panie , o moje panie, tylko nie spadł , sobie cichutko przycupnąłem i
                                                    właśnie wychodzę z przycupnięcia prostuję sie a jakże ooooooo.....smile))
                                                  • del.wa.57 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 19:48
                                                    O znalazło sie nasze słoneczko!!!!
                                                    Zbyszku,zrób Reni kawę,bo zaśnie,wiesz zaraz inaczej smakuje jak ktoś
                                                    zrobi,podasmile))
                                                  • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 30.03.06, 19:59
                                                    Ciekawe gdzie znowu przycupnął....????
                                                    Delwuś, daj spokój, już kończę...
                                                    Jak sobie człowiek sam pościele, to najlepiej się wyśpi...smile)))))))))
                                                    Nie ma się co oglądać, na nikogo...
    • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 31.03.06, 17:07
      Przewietrzę gawiarenke, wypiję popołudniową herbatę i lecę dalej. Do wieczora
      • regine Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 31.03.06, 18:42
        No i po robocie. Siadam i spokojnie wypiję kawę.
        Został jeszcze maniciure, ale za chwileczkę, bo się deczko zmachałam...
        Psiaki, nie pójdę nigdzie z wami, bo leje jak licho, ale taki zapach niesie się
        przez otwarte okna.Ummmmm... nic tylko wąchać, leszczyna i brzoza kwitnie.
        Wiosna, wiosna, piękna i radosna...smile
        Koty śpią jak zabite, cisza, spokój, tylko muzyczka w tle..
        To się nazywa relaks na 100 fajerek smile
        • sagittarius954 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 31.03.06, 18:50
          Zazdroszczę wam....
          • wirella Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 07:19
            Kawa pyszna , tylko brak ludzi a zwierzętom dziś humor nie dopisuje. Nie mam
            czasu na spacer i tylko żółwiowi przyniosłam salatę.Idę na zakupy, bo spiżarnia
            pusta.
            • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 09:18
              Aleś Ty Wirello brzydka......żeby z piesami na cedzonko nie wyjsć? wink
              Dobra, ja tu dla naszych kochanych solenizantek przytargałam dyżurny forumowy
              tort img182.imageshack.us/my.php?image=10006572ee.jpg kawa zaparzona
              i....zaczynamy świętowanie wink)
              Chodźcie pieseczki, pobiegamy sobie troszkę.
              • ligia12 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 10:15
                Ojjj!! jak dawno mnie tu nie było i przy okazji załapałam się na torcika i kawkę

pozdrawiam Ligia
                • natla Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 10:21
                  Ligia, do raportu! Czemu Cię tak dawno nie było? wink)
                  • leontynia Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 11:30
                    Moi Mili..mam ograniczone możliwości dostępu,do komputerkasad
                    wpadłam na chwilkę..
                    zostawiam trunki..wódeczki,winka.. do wyboru i koloru smile))
                    bawcie się dobrze..
                    dziękuje za pamięć i miłe życzenia..
                    uśmiecham się do Was smile)))))))))))
                    leontynia
                    • lili50 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 12:04
                      img98.imageshack.us/img98/3755/rose9dn.gif
                      • dankarol Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 12:11
                        Wypiję kawę a na resztę po spacerku samych radości dla solenizantek
                  • ligia12 Re: GAWIARENKA- MARZEC 2006 cz. II 01.04.06, 12:41
                    natla napisała:

> Ligia, do raportu! Czemu Cię tak dawno nie było? wink)

Natla,miło mi,że jescze mnie pamiętasz,niestety sprawy rodzinne troche sie
                    skaplikowały i nie było odpowiedzniego nastroju... postanowiłam to zmienic i
                    zagladać do Was!!
                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a to i ja - na krzywy ryj..... 01.04.06, 12:48
                      ...sie tu zalapie.
                      I to od razu wrednie i z pretensj wink) do Natli, ze mi ma mail nie odpisuje sad(
                      (-)smutny padalec
                      • regine Re: to i ja - na krzywy ryj..... 01.04.06, 13:01
                        No i ja też, a co tam, ale tylko na chwileczkę.
                        Zdrowie solenizantek. Sto Lat Dziewczyny !!!,
                        I już mnie nie ma smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka