Gość: ania IP: 203.212.145.* 09.11.02, 15:39 Czekam na opinie :) Dalej kolezanki panowie kochaja te...tematy i to jest wporzadku czemu nie.... To nie feministyczne wyzwanko ....porozmawiajmy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedziczka Re: rozmiar 09.11.02, 16:24 Romzmiar się nie liczy, liczy się technika :) To, że samochd jest większy, wcale nie znaczy, że lepiej jeździ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: rozmiar 09.11.02, 17:21 niedzwiedziczka napisała: > To, że samochd jest większy, wcale nie znaczy, że lepiej > jeździ..... A to akurat nie prawda w większości przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 Re: rozmiar 09.11.02, 17:35 chyba chodzilo o rozmiar tzw. fifulki ? chyba wiadomo, ze i rozmiar i technika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: rozmiar IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.02, 17:39 Gość portalu: ania napisał(a): > Czekam na opinie :) > Dalej kolezanki panowie kochaja te...tematy i to jest wporzadku czemu > nie.... > > To nie feministyczne wyzwanko ....porozmawiajmy:) Przepraszam,ze sie wtracam.Nie wystarczy miec narzedzie.Trzeba jeszcze wiedziec co z nim zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: rozmiar 09.11.02, 19:45 Gość portalu: marucha napisał(a): >> Przepraszam,ze sie wtracam.Nie wystarczy miec narzedzie.Trzeba jeszcze > wiedziec co z nim zrobic. żeby sobie i komuś kuku nie zrobić :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: rozmiar IP: *.hwr.arizona.edu 09.11.02, 19:23 niewazne jaki duzy, wazne zeby byl wariat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: A ja tam uwazam....ze IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 09.11.02, 19:27 nie rozmiar ani technika sie licza ale "pociag" :)))) tzn. atrakcyjnosc i uczucia ...a fantazja dokona reszty. Pozdrowionko. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: A ja tam uwazam....ze 09.11.02, 21:22 technika jest rownie wazna jak rozmiar. z maluszkiem za wiele sie nie zdziala. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: rozmiar IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 21:59 Mam ptaka o dl. 15cm. Dziewczyna jest zadowolona bo nie za duzy i nie za maly. Do buzi w sam raz, do piczki rowniez, a i gdy w pupe wloze to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: rozmiar IP: *.sympatico.ca 10.11.02, 00:10 Ona tak Ci gada ze jest mocno zadowolona, a skrycie mysli ze ten centymetr by sie przydal, a i drugi tez by nie szkodzil do jej szczescia. O trzecim to ona sama wie najlepiej. Skad wiesz ze troche dluzszy by bolal? Westchnienia kobiety nie zawsze swiadcza o tym ze ja sie krzywdzi, a i nie mysl gdy wzdycha, ze dobrze jej robisz. Sa takie co "spiewaja" gdy im sie nie gra. A co do pociagu (ktos go wspomnial, chyba uczuciowo) to dlugi i szybki jest naogol w poczytaniu. Oczywiscie gdy jedzie na szerokim "ruskim" torze. Waskotorowki tez sa romansem, ale............. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś