fleur1 12.04.06, 00:12 Ode mnie życzenia dla tych, którzy obchodzą nadchodzące Święta. img466.imageshack.us/my.php?image=wielkanoc8di.jpg - <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< "La vita e' bella"... sempre Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 07:20 dzieki Jolu i wzajemnie Niechaj Święta Wielkiej Nocy będą pełne Boskiej mocy, aby zdrówko dopisało i jajeczko smakowało. Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 12:19 Wesołych i Spokojnych Świąt, Jolu, życzę Tobie !!! Odpowiedz Link
lili50 Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 20:40 www.s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=000398639777695571711970081&act=&gk=forex Odpowiedz Link
natla Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 21:01 Krysiaczku, jesteś niesamowita. Serdeczne dzieki. I oby Twoje Święta były tak udane jak te życzenia. Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 21:43 Lili, dziękuję i ja, za przepiękne życzenia świąteczne ) Życzę Ci również samych serdeczności w te Wielkanocne Święta !!! Robisz przepięne cudeńka ... Odpowiedz Link
dankarol Re: Życzenia Wielkanocne 12.04.06, 22:18 Krysiu przepiękne te twoje życzenia .Dziękuję i życzę też wspaniałych świąt. Odpowiedz Link
bryza102 Re: Życzenia Wielkanocne i Pesachowe 13.04.06, 01:45 W zależności jakie kto obchodzi : ale dla Wszystkich Miłych,radosnych i zdrowych! Odpowiedz Link
krista57 Re: Życzenia Wielkanocne i Pesachowe 13.04.06, 13:11 Forumowiczom składam serdeczne życzenia, zdrowych pogodnych Swiąt Wielkanocnych smacznego jajka obfitego dyngusa oraz wspanialej atmosfery przy stole. Odpowiedz Link
leontynia Re: Życzenia Wielkanocne i Pesachowe 13.04.06, 13:22 Wiosennego ciepła,pogody ducha,pięknych spotkań rodzinnych,tradycyjnego bogatego zająca z okazji Świąt Wielkanocnych.. życzy leontynia Odpowiedz Link
tesunia Re: Życzenia Wielkanocne i Pesachowe 13.04.06, 16:17 no!! dolanczam sie z zyczeniami.... oby odbyly sie w ciepej atmoswerze, oby brzuszki nie bolaly, spacerki sie udaly, a dyngus Was delikatnie skropil. ALELUJA Odpowiedz Link
e-baba Od baby - wielkanocnej 13.04.06, 20:15 Zdrowych, pogodnych Świąt,pełnych wiary, nadziei i miłości, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół oraz radosnego, wiosennego nastroju - wszystkim Wam życzy e-baba - tym razem jako "baba wielkanocna" Kolorowy załacznik dla Was: mirpralat.republika.pl/kartki/wielkanoc01/wielkanoc01.htm Odpowiedz Link
maladanka Re: i ja i ja! 13.04.06, 20:21 Maladanka wszystkim życzy ślicznych jajek i....../tu proszę pomysleć i na pewno sie spełni/ Odpowiedz Link
yoanna ja również! 13.04.06, 23:56 Wiosenne, świąteczne życzenia... Takie proste...do spełnienia Czekoladowego zająca i pięknych pisanek, Pogodnego uśmiechu w świąteczny poranek Życzę wiele radości i domowego ciepła ... zapachu baby, co się dopiero upiekła Odpowiedz Link
wirella Re: ja również! 14.04.06, 06:12 Ode mnie też najlepsze życzenia zdrowych,wesołych Świąt i spełnienia tego co się komu zamarzy. Odpowiedz Link
fleur1 ja ponownie 14.04.06, 09:54 Życzę rodzinnych Świąt, a tym którzy nie mogą być ze swoimi rodzinami życzę, aby mogli się z najbliższymi jak najszybciej spotkać. Tym, którzy rodziny nie mają życzę dobrych przyjaciół, lub znajomych, którzy ich zaproszą do swoich rodzin. www.poezjaani.republika.pl/an468.htm Odpowiedz Link
regine Re: ja ponownie 14.04.06, 10:15 Kiedy Wielka Noc nastanie życzę Wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niechaj wszystkie żale zagłuszy. Też już po raz drugi, bo mamy dwa wątki życzeniowe) Odpowiedz Link
grazyna10 Re: ja rowniez 14.04.06, 11:32 Wszystkim forumowiczom zycze spokojnych, radosnych swiat i po dlugiej zimie sloneczka, sloneczka, sloneczka Odpowiedz Link
filomena1 Wzajemnie 14.04.06, 13:46 Axo , dziekuje za pamiec i zyczenia, ktore sa bardzo mi potrzebne i mam nadzieje sie urealnia. ze swej strony rowniez zycze Tobie i wszystkim jak naj,naj lepiej, Wesolego Alleuja. Fil. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Życzenia Wielkanocne 14.04.06, 14:21 Wszystkim stałym forumowiczom i odwiedzającym sporadycznie nasze forum oraz ich Rodzinom i Przyjaciołom życzę wielkanocnego odrodzenia, twórczej aktywności oraz radosnych, pogodnych, rodzinnych spotkań przy świątecznych stołach. )) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Życzenia Wielkanocne 14.04.06, 15:16 Zycze radosnych i spokojnych Swiat Wielkanocnych smacznego swieconego oraz mokrego dyngusa U Nas niestety tylko jeden dzien Swiat niedziela w poniedzialek do pracy jeszcze raz wszystkiego naj naj Odpowiedz Link
tofika Re: Życzenia Wielkanocne 14.04.06, 20:18 wiem,wiem 100% ze juz skladalam,,, ale jeszcze raz , Milych Swiat,Spokojnych, Pozdrawiam calutka Forumowa" RODZInke" Odpowiedz Link
fleur1 Podziękowanie 14.04.06, 21:34 Dziękuję wszystkim, od których dostałam życzenia, nie mogłam się odwzajemnić na prywatne konta, bo mam kłopot z komputerem. Jednak zaglądam tutaj i myślami jestem z Wami. Gdy dźwięk dzwonów do nas mknie, na święcone spieszmy się i zwiastujmy dobrą wieść, że nadzieja, miłość jest. Odpowiedz Link
regine Re: Podziękowanie 14.04.06, 21:44 Również tą drogą, składam serdeczne podziękowanie, Wszystkim, za serdeczne życzenia świąteczne, za ogrom kartek z miłymi i ciepłymi słowami. DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link
axsa Wszystkiego dobrego 15.04.06, 07:57 Dobrych wiadomości, sympatycznych ludzi wokół, pomyślności, zdrowia i samych miłych zdarzeń s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=80232158753794866530 Odpowiedz Link
natla Re: Wszystkiego dobrego 15.04.06, 08:01 Ale super życzenia. Udanych Świąt Axsiątko. Odpowiedz Link
lili50 Re: Wszystkiego dobrego 15.04.06, 12:37 Wszystkiego najlepszego img97.imageshack.us/img97/7690/easter21lz.jpg Odpowiedz Link
kryzar Re: Wszystkiego dobrego 15.04.06, 12:57 życzę z okazji Wielkanocnych Świąt wszystkim forumowym gościom stałym i przypadkowym oraz bardzo serdecznie dziękuję za otrzymane życzenia na e-pocztę. kr. Odpowiedz Link
lili50 Re: Życzenia Wielkanocne 16.04.06, 12:32 Życzę wam udanych świąt, miłego odpoczynku w gronie rodzinnym i mokrego dyngusa. www.riversongs.com/flo/jesus.html Odpowiedz Link
tofika Re: Życzenia Wielkanocne... 30.03.07, 13:13 www.samre.info/kartki/7w/wielkanoc7.html serdecznie pozdrawiam wszysciutkich zawsze pamietajaca o WAS Tofika (zaniepokoilam inorm ze net moze moj byc nieaktywny, szybko pobieglam po watek z zyczeniami..2006,) "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
natla Re: Życzenia Wielkanocne... 30.03.07, 20:09 Tofiko, Tobie też wszystkiego najlepszego, a najbardziej aktywności na forum ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Życzenia Wielkanocne 15.04.06, 17:15 Swięta się już prawie zaczęły więc wszystkiego najsmaczniejszego s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=56249838299960519941 Odpowiedz Link
vogino55 Re: Życzenia Wielkanocne 15.04.06, 19:06 Wszystkim Wam spokojnych i miło spędzonych Świąt życzę Wojciech Szynka i kiełbasa to pociecha nasza placek z rodzynkamy o Panie kochany,,,,, ALELUJA ALELUJA Odpowiedz Link
toskania8 Życzenia Wielkanocne-żeby bliscy byli z Wami 15.04.06, 20:22 takie życzenia w tym roku wszystkim, bo kiedy się ich straci, nic już nie jest takie same. Bądźcie więc zdrowi i objadajcie się z Waszymi Najkochańszymi ile wlezie (w atek odchudzjący reaktywujemy po świętach) Odpowiedz Link
ligia12 Re: Życzenia Wielkanocne-żeby bliscy byli z Wami 16.04.06, 08:20 Z okazji Śwoiąt Zmartwychwstania Pańskiego radości,zdrowia,spełnienia każdej dobrej nadziei... ligia Odpowiedz Link
fleur1 Wielkanoc 16.04.06, 10:12 Wesołego Alleluja!!! Spokój, cisza, piękny widok na lekko zamglone góry, niebo niebieskie z białymi chmurkami, gdzieś daleko jakaś ciemna chmura i mam nadzieję, że wiejący wiatr ją przegoni. Taki jest komunikat meteorologiczny opisujący pogodę w mojej kotlinie. Życze wszystkim udanej Wielkanocy. Odpowiedz Link
anka125 Re: Wielkanoc 31.03.07, 21:13 Pomalutku przez podwórze idą sobie dzieci kurze, w kropki, w ciapki ,w malowanki - bo to miały być pisanki. Kogut z kurą siedzą i kiełbasę jedzą Baran w sziopie pali zioło- zaeaz będzie mu wesoło. Ksiądz za stołem już się buja - Wesołego Alleluja! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wielkanoc 31.03.07, 23:16 Niech Wam Mili będzie wiosennie i słonecznie. Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieje. ----------------------------------------------------- Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem. Karol Bunsch. Odpowiedz Link
mania1119 Re: Wielkanoc 05.04.07, 13:07 Wszystkim życzę dużo radosci,pogody ducha,dobrego nastroju-i obysmy dalej spotykali sie tutaj co najmniej do następnych Swiąt ,a potem-o wiele kolejnych dłużej! img179.imageshack.us/img179/2870/s6000171kl5.jpg Hurra!po raz pierwszy udało mi sie zmniejszyc zdjecie!Sami widzicie,jak wazni dla mnie jesteście! _______________________________________________________ Owszem,Aleksander Macedoński był wielkim wodzem.Ale po co od razu łamać krzesła? Odpowiedz Link
krista57 Re: Wielkanoc 05.04.07, 13:26 Wesolych,słonecznych Swiąt Wielkanocnych spedzonych radośnie wielu zajączkowych niespodzianek img85.imageshack.us/img85/4669/img0038zn0.jpg Odpowiedz Link
fleur1 Troche marne rymy, ale zyczenia serdeczne ode mnie 05.04.07, 14:23 JESZCZE OCZY SNEM ZAMGLONE JESZCZE ŚPI W NAS WSZYSTKO A NA STOLE JUŻ "ŚWIĘCONE" KUSI NAS SWĄ SZYNKĄ. TE ZAPACHY, TE KOLORY WIDAĆ TU JUŻ WIOSNĘ ! NA BOK DAJMY ZŁE HUMORY A TE DNI BĘDĄ RADOSNE Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Troche marne rymy, ale zyczenia serdeczne ode 05.04.07, 16:15 Jeszcze jedne święta Przyjdzie mi oglądać Na tym jednym ze swiatów Gdzie kwiat piękny Kładzie się nisko ku ziemi Całując wszystkie ślady Pozostawione przez stworzenia Boże . Wychodzę i ja pokłonić się Wszystkim zakątkom wspaniałym Gdzie nie tylko człowiek Pozostawia swą mysl jedyną I krzyczę głośno Dziękując Niebu za gościnę tutaj Na tym padole gdzie wiosną Piękne dojrzałe kwiaty się barwią I mamią swoim kolorytem mnie Statecznego marzyciela na tym forum. Zyczę Wam mili radości szczerej Spojrzeń rodzinnych i ciepła Dotyku rąk tej jedynej osoby Którą pokochaliście i dotąd Ślad w swym sercu nosicie do dzisiaj . Życzę wam Kochani w czas Świąt Wielkiej Nocy Spokoju i wytchnienia od spraw wszelakich A jesli zdarzy się Wam spacer miły To nasyćcie oczy pięknem świeżym Które na świat ten kiełkuje bez lęku O los swój . Tak i Wam życzę losu takiego Jak w lukrowej bajce i słodkiego niczym Mazurek na waszych stołach . A dla ochłody dyngusa mokrego WESOŁEGO ALLELUJA!! Odpowiedz Link
regine Re: Wesołych Świąt !!! 05.04.07, 16:43 Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, Niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, Życzę Wszystkim Miłej Wielkanocy Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... WESOŁYCH ŚWIĄT !!! img402.imageshack.us/img402/8862/wielkanocnazabawazajcamc2.gif Odpowiedz Link
maladanka Re: Alleluja! 05.04.07, 19:05 img211.imageshack.us/img211/3157/allelujagi5.jpg Niech będą spokojne,syte i wiosennie ciepłe Odpowiedz Link
kryzar życzenia dla wszystkich 05.04.07, 20:10 zdrowia oraz radosnych dni w Święta Wielkanocne krysia Odpowiedz Link
kasia573 Re: życzenia dla wszystkich 05.04.07, 20:38 Zdrowych, radosnych, pełnych nadziei i piękna Świąt Wielkanocnych życzy Wam Wszystkim i Waszym Bliskim Kasia Odpowiedz Link
malwina52 Re: życzenia dla wszystkich 05.04.07, 21:13 www.kartkiflash.pl/kartki/swieta/wielkanoc/33/ zdrowych i wesolych swiat!!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 Kochani, dla Was wszystkich 05.04.07, 21:24 myślę, że zajrzycie tu: img488.imageshack.us/img488/4014/yczeniayk2.png Odpowiedz Link
e-baba Re: Kochani, dla Was wszystkich 05.04.07, 21:42 Niech Wam, Mili, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie!!! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech w śmigus dyngus, zgodnie z tradycją, niech woda się na Was leje a wielkanocny zając przyniesie spokój, radość i nadzieję. www.marhan.pl/Wielkanoc_06.html Odpowiedz Link
ania091951 Re: Kochani, dla Was wszystkich 05.04.07, 21:59 Zdrowych i wesolych Swiat Wielkanocnych Smacznego Swieconego udanego Smingusa oraz milych upominkow od zajaczka Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Kochani, dla Was wszystkich 05.04.07, 22:03 Zdrowia, spokoju, wyciszenia. I żeby tym, co chcą Was zlać, zabrakło w poniedziałek wody. )) Odpowiedz Link
tesunia Re: Kochani, dla Was wszystkich 06.04.07, 11:30 cieplych/spokojnych /pychotkowych Sw.Wielkanocnych. PS;..faktycznie padalcowa miala racje piszac,ze "swiatecznych" tematow sie namnozylo,wystarczyl by jeden,tak ja uwazam. Odpowiedz Link
basiader Re: Życzenia Wielkanocne 06.04.07, 16:02 Z okazji Swiat Wielkanocnych zycze wszystkim wielu Lask Bozych,pogodnych zdrowych Swiat, smacznego jajka(bez cholesterolu),pysznej szyneczki(bez konserwntow),mokrego dyngusa i mnostwo wiosennego slonka Barbara Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Życzenia Wielkanocne 06.04.07, 16:24 Natelko,Regine,dziekuje za piekne swiateczne zyczenia, Wszystkich serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
gabira Re: Życzenia Wielkanocne 06.04.07, 20:41 Wszystkim pięćdziesięciolatkom życzę wspaniałych, nastrojowych i prawdziwie wiosennych Swiąt Wielkanocnych. Odpowiedz Link
dankarol Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 00:01 img452.imageshack.us/img452/3792/wielkanoc4nz1.jpg Odpowiedz Link
graga211 Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 08:44 Niczego netowego nie wklejam, za to własne najserdeczniejsze życzenia wiosennego uśmiechu i iście dziecięcej radości w ten krótki, lecz jak szczelnie optymizmem wypełniny czas! Gr. Odpowiedz Link
grazyna10 Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 08:51 Wszystkim uczestnikom tego forum, najlepsze i najbardziej optymistyczne zyczenia przesylam. ******** Z trzech wiecznych rzeczy jakie znam: wieczne pioro, wieczna milosc i wieczna ondulacja, najtrwalsze jest to pierwsze ******** Odpowiedz Link
vogino55 Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 16:09 Dobre słowa, szczere życzenia ku Wam lecą Wojciech cokolwiek jeszcze zagubiony Odpowiedz Link
julinka601 Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 17:18 Wielkanocny baranek ma złociste różki, pilnuje pisanek na łączce z rzeżuszki, a gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i cichutko beczy WESOŁEGO ALLELUJA! Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Życzenia Wielkanocne 07.04.07, 20:05 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Swięconego w gronie najbliższych osób.... Odpowiedz Link