Dodaj do ulubionych

Do e - baby !!!

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Do e - baby 12.12.06, 15:18
      masz dwa maile na e-babie od padalca ( a ile od innych- pewnie tyż niemało wink)
    • sagittarius954 Re: Do e - baby !!! 16.12.06, 21:53
      E-babie tak na kilka dni przed świętamismile)
      teledyski.onet.pl/10172,849465,teledyski.html
      • sagittarius954 Re: Do e - baby !!! 16.12.06, 22:14
        O to chodziło smile) to na dokładkę troszkę już oklepany przebój ,ale jak go się
        słuchasmile))
        teledyski.onet.pl/10172,1795066,teledyski.html
    • czarny.humor Babeczko droga!! 03.01.07, 15:40
      Przesyłka już w poczcie??!!
      Rany ale nerwy!!

Wysyłając do Ciebie poprzednio ten utwór, byłem pewien, że wszystko w porządku, ale pewnie poszedł w przestrzeń do nieznanej osoby, która się teraz zatanawia co to za wredny spamer zdobył w przestępczy sposób jej adres.

W pierwszej chwili - żeby Cię udobruchać i przeprosić - chciałem się do Ciebie zwrócić jeszcze bardziej zdrobniale per "Babuniu", albo "Babusiu", "Babulu", a nawet "Babolku", ale ostatecznie w trosce o całość swojej czaszki wolałem z tego pomysłu zrezygnować. smile))

A może sama wybierzesz sobie miano do użycia w ramach przeprosin?!
      Wtedy wystarczy powiedzieć np. "Eee! - Babucho" i już!

smile))
      • czarny.humor Re: Babeczko droga!! 04.01.07, 19:14
        Ufff! Doszło!!
        I winy odpuszczone!

No to jestem kontent!!

smile))
        • wiktoria53 Re: Babeczko droga!! 07.01.07, 21:05
          Zajrzyj do wątku:KURS KOMPUTEROWY . Znajdziesz tam post Wiktorii, która opisuje
          jak zmniejsza zdjęcia. Moze skorzystasz? Powodzenia. smile
          • del.wa.57 Re: Babeczko droga!! 13.01.07, 00:35
            Wiem skarbie,ze masz urwanie''parasola''ale zajrzyj do skrzynki przy
            okazji ,buziakismile)))))
            • kryzar Re: Babeczko droga!! 22.01.07, 08:09
              chciałam tylko powiedzieć, że w Gdyni chyba powstało/a może jeszcze się tworzy/
              pospolite ruszenie w sprawie kabareciku. Nawet nie przupuszczałam, że było aż tylu zwolenników i w różnym wieku. Może coś z tego wyjdzie i chociaż będzie można kupić na płycie "stare" ale zawsze aktualne nagrania. W tej chwili O.L nie może sama decydować o swojej twórczości, gdyż telewizja jest współwłaścielem. Nasza władza jednak traktuje kabareciki jak "Klosa" czy pancernych, więc przy obecnym kierownictwie raczej nie ma szans na wznowienia czy produkcję nowych.
              Pozdrawiam Kr
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a manatki 23.01.07, 21:36
      pakuj już i hit the road smile)
      i Renia tyż.
      • maladanka Re:klub ksiązki 12.02.07, 19:23
        Dzieki e-babo, ale ja już wiem! Nawet byłam na spotkaniu w Krakowie,wtedy,gdy
        zrobiłam zdjęcia z planu filmowego. No i mamy zgryza, bo jeden klub działa, a
        ten ma troche inne zasady i też ciekawe.Podrzucę wątek do moli
        książkowych,dobrze?
    • dankarol Re: Do e - baby !!! 15.02.07, 20:49
      Wielkie dzięki za piękne wierszowane życzenia i różę
      • regine Re: Do e - baby !!! 20.02.07, 21:10
        Babsko Kochane, serdecznie dzięki smile) No nic, tylko leję łzy wzruszenia po
        każdym Waszym wpisie...Tak, minęły, o 18:06, dziś 2 lata, gdy Was zamęczam. Ale
        ja, taki szary człowieczk...Gdzie mi do Was, do reszty. Bardzo, bardzo dziękuje
        za tak ciepłe słowa. Oj, nie będzie dziś spania, same wspomnienia wracają...smile)
        Same miłe wspomnienia wiążą się z tym Forum. Bo jesteście niesamowici, Wszyscy,
        bez wyjątku i dlategu tu z Wami jestem...smile))
        • del.wa.57 Re: Do e - baby !!! 28.02.07, 18:00
          Zajrzyj do skrzynki Babeczko,pozdrawiam serdeczniesmile))
          • del.wa.57 Re: Do e - baby !!! 02.03.07, 23:14
            Dziękuję Ci Babeczko za piękne zyczenia i kwiaty,wzruszyłam się bardzo,dziekuję.
            • topciu Re: Do e - baby !!! 03.03.07, 00:43
              Babiszcze....zostały mi jeszcze 2 nogi.....chodź ze mną na spacerek do
              Gawiarenki......
              • fleur1 Do e - baby !!! 05.03.07, 23:35
                Jesteś kochana, dziękuję za serdeczne słowa, dziekuje za e-mail.
                Jak wrócę to porozmawiamy w Skype i dalej będę listonoszem.
                Pozdrawiam i życzę Tobie dobrych dni.
    • banitka51 Babo! 01.04.07, 23:43
      jesteś WIELKA!! Nie wiem, ile czasu bym tego szukała...
      dzięki, bardzo mi to pomoże.
    • malwina52 Re: Do e - baby !!! 07.05.07, 08:56
      pozdrawiam, podzialm jeszcze na forumsmile
      tylko dorobie sie porzadnego komputerka
      stary juz nawet gg nie chce obslugiwac
      a co dopiero zalogowac sie na forumcrying
      jednym slowem przymusowe wakacje mam
      w pracy Was podczytuje bo to juz porzadny nawyksmile
      a zbronionysad
      coz praca to praca
      trzymam kciuki za maturzystow
      • dankarol Re: Do e - baby !!! 07.05.07, 09:29
        trzymam kciuki aż mi ręce drętwieją. smile))
        • fleur1 Do e - baby !!! 14.05.07, 11:11
          Czy już się zrehabilitowałam miła e-babo?
          Przepraszam za moje milczenie i poprawiam się od wczoraj.
          • regine Re: Do e - baby !!! 14.05.07, 16:12
            Uzbierało mi się listów do odpisania i nie mogę się wyrobić. Przepraszam i
            dziękuję smile Postaram się powoli odpisywać. Ale dziś i juro zakręcony dzień z
            wyjazdami mam. Pozdrawiam i Ciebie i matrzystów. Odpoczywajcie teraz smile smile
            • regine Re: Do e - baby !!! 20.05.07, 00:08
              Skarbie odpisałam wreszcie. Pozdrawiam smile
              • fleur1 kwitnące kasztany dla maturzystów 20.05.07, 10:12
                img296.imageshack.us/img296/8388/kwitncekasztanyln1.jpg
                zapomniałam wcześniej przesłać, dalszych sunkcesów życzę
                • regine Re: Nie zatopiło Cię ... 28.05.07, 22:17
                  Dziś w wiadomościach w TVN oglądałam co się działo w Łodzi..sad
                  Czy wszystko w porządku u Was ?
                  Pozdrawiam smile
                  • regine Re: Forumowa e-babo do raportu Imieninowego !!! 10.06.07, 11:28
                    Życzę Ci, abyś odnalazła:
                    w ciszy swoje myśli i marzenia,
                    w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
                    w otaczającym świecie radość istnienia,
                    w kolorach, smakach i zapachach
                    wielkość natchnienia,
                    a w sobie miłość !
                    img505.imageshack.us/img505/4272/nacudowniejszykwiatki1.jpg
                  • natla Twoje imieniny? 10.06.07, 11:30
                    Babeczko nasza kochana
                    Tak mi wyparowało z rana
                    Że Ty poza tym „żeś baba”
                    Masz jeszcze własnego „waba”
                    Czyli Małgośka jesteś przecie ,
                    imieniny obchodzisz w lecie.
                    Lece więc z krzewem pod Twój próg,
                    img264.imageshack.us/img264/5343/babaqa4.jpg
                    Byś nie myślała, żem Twój wróg,
                    Życzenia Ci najlepsze składam
                    I same dobre słowa gadam
                    Tak na chybcika, więc bez składu,
                    Ale serdeczne, choć bez ładu..smile

A najbardziej chyba Ci życzę,
                    byś zdała już tę „maturkę”
                    i ucałować mogła syna i córkę wink)
                    • dankarol Re: Twoje imieniny? 10.06.07, 11:49
                      By się wszystko dobrze układało
                      by Cię na forum więcej bywało
                      Pipek by mruczał same miłe rzeczy
                      samych radości dostarczały dzieci.
                      byś była krzepka jak rzepa
                      kasa do Cię lgnęła jak muchy do lepa
                      imieninowe życzenia by sie spełniały
                      i same życzliwe buźki Cię otaczały
                      img511.imageshack.us/img511/786/hpim0101arl8.jpg
                      • e-baba Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 13:25
                        Zgodnie z aktualnymi trendami w polityce - nie potwierdzam (bo to tak, jakbym
                        się życzeń domagała) i nie zaprzeczam (bo przecież nie jestem politykiem i w
                        zaparte iść nie potrafię).
                        Tak więc myślcie sobie jak chcecie (przyzwyczajeni do natłoku wiadomości
                        sprzecznych prawdę wykryją natychmiast), a ja przyjmuję życzenia, za każde
                        otrzymane oraz z góry za ewentualne dalsze serdecznie dziękując, a ich
                        ofiarodawcom rewanżując się takimi samymi, aczkolwiek o podwójnej, ba, o 100-
                        krotnej mocy.
                        W sumie bowiem tak mało między ludźmi jest słów dobrych i serdecznych, więc
                        każde otrzymane na wagę złota cenię, tym bardziej otrzymane tutaj, gdzie kąt
                        swój mam, który wprawdzie ostatnio trochę opuszczony jest przeze mnie z
                        przyczyn różnych, ale wiem, że czeka na mnie. Świadomość, iż mam takie miejsce,
                        gdzie są przyjaźni mi ludzie – sił w codziennych zmaganiach z życiem mi dodaje
                        i szarość dni zwykłych ubogaca. I za to, przy okazji Waszych ciepłych słów –
                        wszystkim Wam dziękuję.
                        • ania091951 Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 16:15
                          WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
                          • mania1119 Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 16:39
                            Dołączam sie bardzo serdecznie!
                            • kryzar też dorzucam wiele dobrzych życzeń 10.06.07, 17:39
                              no i samych dobrych stopni na maturze, a potem udanego startu na uczelni o ile takie chęci są. I pogody lepszej w Łodzi Kr
                        • czarny.humor Babeńko droga! :))) 10.06.07, 18:26
                          Miłości Ci życzę, życzliwości, zrozumienia, wyrozumiałości!
                          W dawaniu i w odbiorze!

I też Ci życzę nie tylko na imieniny, ale na każdy dzień życia.

smile))
                          • sagittarius954 E babie do nóżek padam:)) 10.06.07, 19:50
                            Scielę swe słowo do Ciebie ,by ci umilić te chwile
                            gdy radość i tak sama tryska a rodzina cię ciągle ściska
                            choć tylko w wirtualne życzenia ci przeslę dzisiaj
                            To przecież niech usmiech na twojej twarzy rozbłysnie
                            czytając te nic nie warte strofki od tego co wena nim
                            juz tylko poniewiera a i do ciebie przsez to nic nie dociera .

Małgosiu , wszystkiego najlepszego od zcherlałego dziwaka z Warszawy ,
                            serca wielkiego , oczu głębokich, rąk czułych , ech piersi falującej ,
                            i warg usmiechniętych tego ci dzisiaj życzę . Sagi.smile
                            • krista57 Re: ...imieninowo 10.06.07, 20:27
                              W dniu Twoich imienin gorące życzenia wiele uśmiechu i powodzenia,
                              niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
                              i niech się spełnią wszystkie marzenia.
                              img64.imageshack.us/img64/5945/p1070230jk0.jpg
                              I jeszcze cos...niesomowitych emocji przy słuchaniu.
                              www.youtube.com/watch?v=aDe77bqgqjE&mode=related&search=
                              • del.wa.57 Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:21
                                Babo nasz,Babo miła
                                tak sie cieszę''zem''zdązyła.
                                Do nóg Twoich dzisiaj padam
                                i zyczenia Tobie składam.
                                Sto lat w zdrowiu i radosci,
                                mało trosk i zadnej złosci.
                                Uśmiech niech Twą buzie krasi,
                                słońce niech Ci zawsze świeci,
                                odpoczynku Tobie zyczę
                                a do garów męza,dzieci!!!
                                Patrz,jak cudnie dookoła
                                to przyroda Ciebie wołaaaaaaaa.
                                img521.imageshack.us/img521/3766/53145101fh1.jpg
                                img107.imageshack.us/img107/9980/bukietmieszany2zc5.jpg
                                • takanietaka Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:48
                                  I ja , i ja zycze tego wszystkiego co ci poprzednicy ale jeszcze bardziej !
                                  * nigdy nic nie wiadomosmile **
                                  • zielona56 Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:58
                                    Dołączam się do życzeń . Wszystkiego naj , naj ,naj i jeszcze więcej.
                                    • e-baba Jaki miły dzień byl dzisiaj... 10.06.07, 23:54
                                      Co mi tam upał, chocby najwiekszy skwar. Co mi tam burza, co tylko straszy i
                                      gdzieś indziej sobie idzie. Pogoda nie ma żadnego znaczenia, kiedy tyle dobrych
                                      słów człowiek od innych dostaje. Tą drogą serdeczne podziękowania za wszystkie
                                      otrzymane życzenia składam i wszystkim, zgodnie z wcześniejszą moją obietnicą -
                                      ich dobre słowa odsyłam z mocą stukrotną dla ich spełnienia. I wbrew zwyczajom -
                                      solenizantka życzy Wam wszystkim - zdrowia, miłości, dostatku i urody.
                                      Z resztą problemów dacie sobie radę....
                                      • malwina52 Malgosiu!!!! 11.06.07, 08:15

sorry za wcisaknie sie "bele gdzie"
                                        skopiowalam i ustawilam sie w kolejeczkesmile
                                        buziaczki

zasapana, nieco spozniona zycze:
                                        co noc kolorowych snow,
                                        co dzien nowych przygod,
                                        usmiechu od ucha do ucha,
                                        gwiazdki z nieba,
                                        wspanialych przyjaciol w realu i necie
                                        i wesolej rodzinkismile))))))

• www.alutka.pl Re: Malgosiu!!!! 11.06.07, 09:14
                                          Ja także z życzeniami. Zdrowia i pełni szczęścia Ci życzę.
                                          • tofika Re: Malgosiu...ebabo:))) 11.06.07, 18:47
                                            Sto lat, sto lat w szczesciu i radosciach a zdrowiu jak najbardziej ...
                                            img262.imageshack.us/img262/5538/drinkkj4.gif
                                            • e-baba Tym razem dziekuję zadyszanym... 11.06.07, 21:07
                                              Kochani, na dobre słowa każdy dzień dobry.
                                              Serdeczne podziękowania za wszystkie życzenia wszystkim Wam składam.
                                              • regine Re: Tym razem dziekuję zadyszanym... 11.06.07, 23:55
                                                Ja też z dyszkantem lekkim, DZIĘKUJĘ smile
                        • goskaa.l Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 12.06.07, 07:40
                          Wszystkiego najlepszego życzy październikowa imienniczka.
                          • kryzar jak miło, że ty jedyna zauważyłaś 04.07.07, 14:05
                            że mnie nie ma na forum.
                            Już się poprawiam , czytam prasę zachłannie i będę wstawaić co ciekawsze(dla mnie) "kawałki"
                            Oj jaki jest biedny człowiek bez dostępu do netu.
                            Pozdrawiam Kr
                            • del.wa.57 Do e-Baby:))) 27.10.07, 17:27
                              Gdzie jesteś nasza kochana Babo?
                              Ja mam dzisiaj wielką ochotę na Twoj budyń.
                              wink)))))
                              • regine Re: Do e-Baby:))) 27.10.07, 20:17
                                No już dawno jej nie widziałam. Zapracowane pewnie nasze Babsko...sad
                                • regine Re: Do e-Baby:))) 28.10.07, 00:19
                                  Rozpuszczalnikiem do farb lub terpentyną musisz i to już oczyścić,
                                  nie zalewaj, tylko wacikiem lub czystą gazą, szmatką białą pocieraj,
                                  pod spód podłóż warstwę ręcznika jednorazowego, grubo i wymieniaj co
                                  raz, aby rozpuszczoną farbę wchłaniał, potem Vanishem polej całą
                                  plamę, oczyszczoną, przed praniem, niech chwlię, z 10-15 minut
                                  wsiąknie w tą tłustą po czyszczeniu plamę, bo może zostać ślad po
                                  terpentynie.
                                  Szkoda portek, które lubisz.
                                  Babsko, patrzaj Ty na drugi raz w co i na co siadasz smile
                                  Ale mąda po szkodzie to już sama będziesz. Terpentynę chyba w aptece
                                  można kupić. Poślij umyślnego jutro rano. Tyle mogę doradzić.
                                  Powodzenia, zapracowane i zmęczone e-babsko, życzę smile
                                  • fleur1 Na temat pisania odpowiedzi, albo polemiki. 25.11.07, 18:27
                                    Ty robisz dobrze, odpowiadając np.: po Kryzar, na jej post,
                                    ale ważne jest sortowanie. Jeżeli masz sposób sortowania taki,
                                    że najstarszy post jest na dole, to Twój właśnie tam będzie.
                                    Jeżeli zmienisz sposób sortowania w drzewko, to wtedy bedzie
                                    Twój post, tam gdzie sobie życzysz.
                                    Sprawdź Ewo i jak się pomyliłam z tymi sortowaniami, albo
                                    napisałam w zbyt zagmatwany sposób, to mnie popraw prosze.
                                  • del.wa.57 Re: Do e-Baby:))) 16.12.07, 22:02
                                    Dziękuje bardzo Babo kochana za zyczenia,Tobie i Twoim bliskim,zyczę
                                    zdrowych,radosnych,rodzinnych i udanych świąt a Nowym Roku tylko dobrych dni.
                                    wink)
                                    • ovaka Re: Do e-Baby:))) 23.12.07, 23:56
                                      obejrzałam koty, ale nie nadaja sie .Jak bedziesz miała takie fotki
                                      jakie sa mi potrzebne ,przyslij!
    • gwiazda37 Re: Do e - baby !!! 11.04.08, 21:11
      Małgosiu, zajrzyj proszę do swojej skrzynki pocztowej.... Pozdrawiam serdecznie....
    • graga211 Napisz do... 16.04.08, 16:12
      ... chochlik5@gazeta.pl
      Ona Ci prześle za pobraniem pocztowym i jeszcze dedykację dołączy.
      smile
      Pisała mi, że ostatnie 1000 egzemplarzy wycofała z księgarni dla
      znajomych, gdyż interesuje ją zdanie czytelnika. A tak, książki
      giną 'w mrokach' i ona de facto nie wie, co kto o książce myśli.
      Za 4 dni będziesz miała egzemplarz w domu za jedyne bodaj 24 zł (nie
      ma narzutów).
      Warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka