p.a.d.a.l.c.o.w.a Do e - baby 12.12.06, 15:18 masz dwa maile na e-babie od padalca ( a ile od innych- pewnie tyż niemało ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do e - baby !!! 16.12.06, 21:53 E-babie tak na kilka dni przed świętami) teledyski.onet.pl/10172,849465,teledyski.html Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do e - baby !!! 16.12.06, 22:14 O to chodziło ) to na dokładkę troszkę już oklepany przebój ,ale jak go się słucha)) teledyski.onet.pl/10172,1795066,teledyski.html Odpowiedz Link
czarny.humor Babeczko droga!! 03.01.07, 15:40 Przesyłka już w poczcie??!! Rany ale nerwy!! Wysyłając do Ciebie poprzednio ten utwór, byłem pewien, że wszystko w porządku, ale pewnie poszedł w przestrzeń do nieznanej osoby, która się teraz zatanawia co to za wredny spamer zdobył w przestępczy sposób jej adres. W pierwszej chwili - żeby Cię udobruchać i przeprosić - chciałem się do Ciebie zwrócić jeszcze bardziej zdrobniale per "Babuniu", albo "Babusiu", "Babulu", a nawet "Babolku", ale ostatecznie w trosce o całość swojej czaszki wolałem z tego pomysłu zrezygnować. )) A może sama wybierzesz sobie miano do użycia w ramach przeprosin?! Wtedy wystarczy powiedzieć np. "Eee! - Babucho" i już! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Babeczko droga!! 04.01.07, 19:14 Ufff! Doszło!! I winy odpuszczone! No to jestem kontent!! )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Babeczko droga!! 07.01.07, 21:05 Zajrzyj do wątku:KURS KOMPUTEROWY . Znajdziesz tam post Wiktorii, która opisuje jak zmniejsza zdjęcia. Moze skorzystasz? Powodzenia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Babeczko droga!! 13.01.07, 00:35 Wiem skarbie,ze masz urwanie''parasola''ale zajrzyj do skrzynki przy okazji ,buziaki))))) Odpowiedz Link
kryzar Re: Babeczko droga!! 22.01.07, 08:09 chciałam tylko powiedzieć, że w Gdyni chyba powstało/a może jeszcze się tworzy/ pospolite ruszenie w sprawie kabareciku. Nawet nie przupuszczałam, że było aż tylu zwolenników i w różnym wieku. Może coś z tego wyjdzie i chociaż będzie można kupić na płycie "stare" ale zawsze aktualne nagrania. W tej chwili O.L nie może sama decydować o swojej twórczości, gdyż telewizja jest współwłaścielem. Nasza władza jednak traktuje kabareciki jak "Klosa" czy pancernych, więc przy obecnym kierownictwie raczej nie ma szans na wznowienia czy produkcję nowych. Pozdrawiam Kr Odpowiedz Link
maladanka Re:klub ksiązki 12.02.07, 19:23 Dzieki e-babo, ale ja już wiem! Nawet byłam na spotkaniu w Krakowie,wtedy,gdy zrobiłam zdjęcia z planu filmowego. No i mamy zgryza, bo jeden klub działa, a ten ma troche inne zasady i też ciekawe.Podrzucę wątek do moli książkowych,dobrze? Odpowiedz Link
dankarol Re: Do e - baby !!! 15.02.07, 20:49 Wielkie dzięki za piękne wierszowane życzenia i różę Odpowiedz Link
regine Re: Do e - baby !!! 20.02.07, 21:10 Babsko Kochane, serdecznie dzięki ) No nic, tylko leję łzy wzruszenia po każdym Waszym wpisie...Tak, minęły, o 18:06, dziś 2 lata, gdy Was zamęczam. Ale ja, taki szary człowieczk...Gdzie mi do Was, do reszty. Bardzo, bardzo dziękuje za tak ciepłe słowa. Oj, nie będzie dziś spania, same wspomnienia wracają...) Same miłe wspomnienia wiążą się z tym Forum. Bo jesteście niesamowici, Wszyscy, bez wyjątku i dlategu tu z Wami jestem...)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do e - baby !!! 28.02.07, 18:00 Zajrzyj do skrzynki Babeczko,pozdrawiam serdecznie)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do e - baby !!! 02.03.07, 23:14 Dziękuję Ci Babeczko za piękne zyczenia i kwiaty,wzruszyłam się bardzo,dziekuję. Odpowiedz Link
topciu Re: Do e - baby !!! 03.03.07, 00:43 Babiszcze....zostały mi jeszcze 2 nogi.....chodź ze mną na spacerek do Gawiarenki...... Odpowiedz Link
fleur1 Do e - baby !!! 05.03.07, 23:35 Jesteś kochana, dziękuję za serdeczne słowa, dziekuje za e-mail. Jak wrócę to porozmawiamy w Skype i dalej będę listonoszem. Pozdrawiam i życzę Tobie dobrych dni. Odpowiedz Link
banitka51 Babo! 01.04.07, 23:43 jesteś WIELKA!! Nie wiem, ile czasu bym tego szukała... dzięki, bardzo mi to pomoże. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do e - baby !!! 07.05.07, 08:56 pozdrawiam, podzialm jeszcze na forum tylko dorobie sie porzadnego komputerka stary juz nawet gg nie chce obslugiwac a co dopiero zalogowac sie na forum jednym slowem przymusowe wakacje mam w pracy Was podczytuje bo to juz porzadny nawyk a zbroniony coz praca to praca trzymam kciuki za maturzystow Odpowiedz Link
fleur1 Do e - baby !!! 14.05.07, 11:11 Czy już się zrehabilitowałam miła e-babo? Przepraszam za moje milczenie i poprawiam się od wczoraj. Odpowiedz Link
regine Re: Do e - baby !!! 14.05.07, 16:12 Uzbierało mi się listów do odpisania i nie mogę się wyrobić. Przepraszam i dziękuję Postaram się powoli odpisywać. Ale dziś i juro zakręcony dzień z wyjazdami mam. Pozdrawiam i Ciebie i matrzystów. Odpoczywajcie teraz Odpowiedz Link
fleur1 kwitnące kasztany dla maturzystów 20.05.07, 10:12 img296.imageshack.us/img296/8388/kwitncekasztanyln1.jpg zapomniałam wcześniej przesłać, dalszych sunkcesów życzę Odpowiedz Link
regine Re: Nie zatopiło Cię ... 28.05.07, 22:17 Dziś w wiadomościach w TVN oglądałam co się działo w Łodzi.. Czy wszystko w porządku u Was ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: Forumowa e-babo do raportu Imieninowego !!! 10.06.07, 11:28 Życzę Ci, abyś odnalazła: w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość ! img505.imageshack.us/img505/4272/nacudowniejszykwiatki1.jpg Odpowiedz Link
natla Twoje imieniny? 10.06.07, 11:30 Babeczko nasza kochana Tak mi wyparowało z rana Że Ty poza tym „żeś baba” Masz jeszcze własnego „waba” Czyli Małgośka jesteś przecie , imieniny obchodzisz w lecie. Lece więc z krzewem pod Twój próg, img264.imageshack.us/img264/5343/babaqa4.jpg Byś nie myślała, żem Twój wróg, Życzenia Ci najlepsze składam I same dobre słowa gadam Tak na chybcika, więc bez składu, Ale serdeczne, choć bez ładu.. A najbardziej chyba Ci życzę, byś zdała już tę „maturkę” i ucałować mogła syna i córkę ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Twoje imieniny? 10.06.07, 11:49 By się wszystko dobrze układało by Cię na forum więcej bywało Pipek by mruczał same miłe rzeczy samych radości dostarczały dzieci. byś była krzepka jak rzepa kasa do Cię lgnęła jak muchy do lepa imieninowe życzenia by sie spełniały i same życzliwe buźki Cię otaczały img511.imageshack.us/img511/786/hpim0101arl8.jpg Odpowiedz Link
e-baba Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 13:25 Zgodnie z aktualnymi trendami w polityce - nie potwierdzam (bo to tak, jakbym się życzeń domagała) i nie zaprzeczam (bo przecież nie jestem politykiem i w zaparte iść nie potrafię). Tak więc myślcie sobie jak chcecie (przyzwyczajeni do natłoku wiadomości sprzecznych prawdę wykryją natychmiast), a ja przyjmuję życzenia, za każde otrzymane oraz z góry za ewentualne dalsze serdecznie dziękując, a ich ofiarodawcom rewanżując się takimi samymi, aczkolwiek o podwójnej, ba, o 100- krotnej mocy. W sumie bowiem tak mało między ludźmi jest słów dobrych i serdecznych, więc każde otrzymane na wagę złota cenię, tym bardziej otrzymane tutaj, gdzie kąt swój mam, który wprawdzie ostatnio trochę opuszczony jest przeze mnie z przyczyn różnych, ale wiem, że czeka na mnie. Świadomość, iż mam takie miejsce, gdzie są przyjaźni mi ludzie – sił w codziennych zmaganiach z życiem mi dodaje i szarość dni zwykłych ubogaca. I za to, przy okazji Waszych ciepłych słów – wszystkim Wam dziękuję. Odpowiedz Link
ania091951 Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 16:15 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link
mania1119 Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 10.06.07, 16:39 Dołączam sie bardzo serdecznie! Odpowiedz Link
kryzar też dorzucam wiele dobrzych życzeń 10.06.07, 17:39 no i samych dobrych stopni na maturze, a potem udanego startu na uczelni o ile takie chęci są. I pogody lepszej w Łodzi Kr Odpowiedz Link
czarny.humor Babeńko droga! :))) 10.06.07, 18:26 Miłości Ci życzę, życzliwości, zrozumienia, wyrozumiałości! W dawaniu i w odbiorze! I też Ci życzę nie tylko na imieniny, ale na każdy dzień życia. )) Odpowiedz Link
sagittarius954 E babie do nóżek padam:)) 10.06.07, 19:50 Scielę swe słowo do Ciebie ,by ci umilić te chwile gdy radość i tak sama tryska a rodzina cię ciągle ściska choć tylko w wirtualne życzenia ci przeslę dzisiaj To przecież niech usmiech na twojej twarzy rozbłysnie czytając te nic nie warte strofki od tego co wena nim juz tylko poniewiera a i do ciebie przsez to nic nie dociera . Małgosiu , wszystkiego najlepszego od zcherlałego dziwaka z Warszawy , serca wielkiego , oczu głębokich, rąk czułych , ech piersi falującej , i warg usmiechniętych tego ci dzisiaj życzę . Sagi. Odpowiedz Link
krista57 Re: ...imieninowo 10.06.07, 20:27 W dniu Twoich imienin gorące życzenia wiele uśmiechu i powodzenia, niech Cię nie trapią żadne zmartwienia i niech się spełnią wszystkie marzenia. img64.imageshack.us/img64/5945/p1070230jk0.jpg I jeszcze cos...niesomowitych emocji przy słuchaniu. www.youtube.com/watch?v=aDe77bqgqjE&mode=related&search= Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:21 Babo nasz,Babo miła tak sie cieszę''zem''zdązyła. Do nóg Twoich dzisiaj padam i zyczenia Tobie składam. Sto lat w zdrowiu i radosci, mało trosk i zadnej złosci. Uśmiech niech Twą buzie krasi, słońce niech Ci zawsze świeci, odpoczynku Tobie zyczę a do garów męza,dzieci!!! Patrz,jak cudnie dookoła to przyroda Ciebie wołaaaaaaaa. img521.imageshack.us/img521/3766/53145101fh1.jpg img107.imageshack.us/img107/9980/bukietmieszany2zc5.jpg Odpowiedz Link
takanietaka Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:48 I ja , i ja zycze tego wszystkiego co ci poprzednicy ale jeszcze bardziej ! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
zielona56 Re: ...imieninowo 10.06.07, 22:58 Dołączam się do życzeń . Wszystkiego naj , naj ,naj i jeszcze więcej. Odpowiedz Link
e-baba Jaki miły dzień byl dzisiaj... 10.06.07, 23:54 Co mi tam upał, chocby najwiekszy skwar. Co mi tam burza, co tylko straszy i gdzieś indziej sobie idzie. Pogoda nie ma żadnego znaczenia, kiedy tyle dobrych słów człowiek od innych dostaje. Tą drogą serdeczne podziękowania za wszystkie otrzymane życzenia składam i wszystkim, zgodnie z wcześniejszą moją obietnicą - ich dobre słowa odsyłam z mocą stukrotną dla ich spełnienia. I wbrew zwyczajom - solenizantka życzy Wam wszystkim - zdrowia, miłości, dostatku i urody. Z resztą problemów dacie sobie radę.... Odpowiedz Link
malwina52 Malgosiu!!!! 11.06.07, 08:15 sorry za wcisaknie sie "bele gdzie" skopiowalam i ustawilam sie w kolejeczke buziaczki zasapana, nieco spozniona zycze: co noc kolorowych snow, co dzien nowych przygod, usmiechu od ucha do ucha, gwiazdki z nieba, wspanialych przyjaciol w realu i necie i wesolej rodzinki)))))) Odpowiedz Link
www.alutka.pl Re: Malgosiu!!!! 11.06.07, 09:14 Ja także z życzeniami. Zdrowia i pełni szczęścia Ci życzę. Odpowiedz Link
tofika Re: Malgosiu...ebabo:))) 11.06.07, 18:47 Sto lat, sto lat w szczesciu i radosciach a zdrowiu jak najbardziej ... img262.imageshack.us/img262/5538/drinkkj4.gif Odpowiedz Link
e-baba Tym razem dziekuję zadyszanym... 11.06.07, 21:07 Kochani, na dobre słowa każdy dzień dobry. Serdeczne podziękowania za wszystkie życzenia wszystkim Wam składam. Odpowiedz Link
regine Re: Tym razem dziekuję zadyszanym... 11.06.07, 23:55 Ja też z dyszkantem lekkim, DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... 12.06.07, 07:40 Wszystkiego najlepszego życzy październikowa imienniczka. Odpowiedz Link
kryzar jak miło, że ty jedyna zauważyłaś 04.07.07, 14:05 że mnie nie ma na forum. Już się poprawiam , czytam prasę zachłannie i będę wstawaić co ciekawsze(dla mnie) "kawałki" Oj jaki jest biedny człowiek bez dostępu do netu. Pozdrawiam Kr Odpowiedz Link
del.wa.57 Do e-Baby:))) 27.10.07, 17:27 Gdzie jesteś nasza kochana Babo? Ja mam dzisiaj wielką ochotę na Twoj budyń. ))))) Odpowiedz Link
regine Re: Do e-Baby:))) 27.10.07, 20:17 No już dawno jej nie widziałam. Zapracowane pewnie nasze Babsko... Odpowiedz Link
regine Re: Do e-Baby:))) 28.10.07, 00:19 Rozpuszczalnikiem do farb lub terpentyną musisz i to już oczyścić, nie zalewaj, tylko wacikiem lub czystą gazą, szmatką białą pocieraj, pod spód podłóż warstwę ręcznika jednorazowego, grubo i wymieniaj co raz, aby rozpuszczoną farbę wchłaniał, potem Vanishem polej całą plamę, oczyszczoną, przed praniem, niech chwlię, z 10-15 minut wsiąknie w tą tłustą po czyszczeniu plamę, bo może zostać ślad po terpentynie. Szkoda portek, które lubisz. Babsko, patrzaj Ty na drugi raz w co i na co siadasz Ale mąda po szkodzie to już sama będziesz. Terpentynę chyba w aptece można kupić. Poślij umyślnego jutro rano. Tyle mogę doradzić. Powodzenia, zapracowane i zmęczone e-babsko, życzę Odpowiedz Link
fleur1 Na temat pisania odpowiedzi, albo polemiki. 25.11.07, 18:27 Ty robisz dobrze, odpowiadając np.: po Kryzar, na jej post, ale ważne jest sortowanie. Jeżeli masz sposób sortowania taki, że najstarszy post jest na dole, to Twój właśnie tam będzie. Jeżeli zmienisz sposób sortowania w drzewko, to wtedy bedzie Twój post, tam gdzie sobie życzysz. Sprawdź Ewo i jak się pomyliłam z tymi sortowaniami, albo napisałam w zbyt zagmatwany sposób, to mnie popraw prosze. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do e-Baby:))) 16.12.07, 22:02 Dziękuje bardzo Babo kochana za zyczenia,Tobie i Twoim bliskim,zyczę zdrowych,radosnych,rodzinnych i udanych świąt a Nowym Roku tylko dobrych dni. ) Odpowiedz Link
ovaka Re: Do e-Baby:))) 23.12.07, 23:56 obejrzałam koty, ale nie nadaja sie .Jak bedziesz miała takie fotki jakie sa mi potrzebne ,przyslij! Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Do e - baby !!! 11.04.08, 21:11 Małgosiu, zajrzyj proszę do swojej skrzynki pocztowej.... Pozdrawiam serdecznie.... Odpowiedz Link
graga211 Napisz do... 16.04.08, 16:12 ... chochlik5@gazeta.pl Ona Ci prześle za pobraniem pocztowym i jeszcze dedykację dołączy. Pisała mi, że ostatnie 1000 egzemplarzy wycofała z księgarni dla znajomych, gdyż interesuje ją zdanie czytelnika. A tak, książki giną 'w mrokach' i ona de facto nie wie, co kto o książce myśli. Za 4 dni będziesz miała egzemplarz w domu za jedyne bodaj 24 zł (nie ma narzutów). Warto. Odpowiedz Link