mira40 02.06.06, 04:59 kochani pomozcie,chce zrobic niespodzianke mezowi na jego urodziny,macie jakies pomysly?podpowiedzcie cos!prosze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwina52 Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 07:06 moze jakis wypad we dwoje na uroczysta kolacyjke z kuszaca Mireczka ))) Odpowiedz Link
regine Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 08:54 Ubierz się ładnie, przygotuj jakieś jedno danie, wino, świece i spędźcie ten wieczór w domu. Jak Cię zobaczy, nie będzie ważne co na talerzach... ) Życzę miłych urodzin. Ale wyskok na taką kolacyjkę, na jaką namawia Malwinka też jest "pierwyj sort", może być miło. Odpowiedz Link
natla Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 09:48 Tydzień w Wenecji. Poczekajmy, może nasi panowie się wypowiedzą. To najbardziej miarodajne źródło. Odpowiedz Link
tesunia Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 10:03 proponuje tydzien w Paryzu, teraz tam tak pieknie . albo jakis krysning?? albo teatr po powrocie do domu kolacja przy swiecach z finalem))))))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 10:18 niespodzianka czyli cos czego sie nie spodziewa, może ma jakieś hobby,na które narzekasz a tu akurat coś z tego dostanie,albo drugi telewizor na mundial, albo coś z tych bajerów technicznych - Odpowiedz Link
goskaa.l Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 12:13 A może zamów do domu stripiserkę? To dopiero byłaby niespodzinka ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 13:30 O matko tylko nie ta pania od rozbierania )))))Wyjdź z domu , dobry hotel , macie sie czuć swobodnie ,, co preferujecie?... wieczorem na pustych polach wokół miejscowości której mieszkacie mały stolik butelka szampaqna Ty i rozbłyskające ognie sztuczne .Twoje oczy będą wyglądały jak te ognie i szybki powrót do hotelu na drugą część wieczoru ale tu sp€ścimy już zasłonę.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: 50 urodziny meza 02.06.06, 13:49 Mojemu męzowi na 50-te,urodziny,kupiłam telefon/motorola/taki płaski,składany,marzył o takim,potem była kolacja z szampanem w domu,przy swiecach(nie chciał iśc do restauracji) sama wszystko gotowałam,nakryłam pięknie stół,był zadowolony i mile zaskoczony. Odpowiedz Link
rebbezin Re: 50 urodziny meza 30.06.06, 21:04 No typowy maz haremowy - z niewolnica delwa. A co z tym watkiem - jak autorka wypadla u mezusia? Odpowiedz Link