Dodaj do ulubionych

ulubieniec kobiet:))))

21.06.06, 09:49
Peugeota 206 !!!!!!!!

Jak powszechnie wiadomo światem rządzą mężczyźni..., a mężczyznami - kobiety.
Posiadanie tego samochodu stało się wyznacznikiem sukcesu współczesnej damy.
Rozkochał on w sobie więcej pań niż Bruce Willis i Tom Cruise razem wzięci.
Wszystko za sprawą urokliwego spojrzenia i niebanalnych kształtów.

Podobno są takie dwie liczby, które niemal każda kobieta chciałaby mieć. Nr
5 - na półce w łazience i 206 na parkingu przed domem...

motoryzacja.interia.pl/news?inf=761613

pozostaje mi jeno platoniczna milosc do 206 smile)))
Obserwuj wątek
    • natla Re: ulubieniec kobiet:)))) 21.06.06, 10:13
      Coś w tym jest, bo ja po fiatach właśnie marzyłam o tym samochodzie, ale zbieg
      okoliczności moje marzenia i wierność skierowano na renaulta. smile
    • banitka51 Re: ulubieniec kobiet:)))) 21.06.06, 11:28
      a ja się kocham bez wzajemności...
      www.autoextremist.com/NAIAS2005/Porsche/CarreraGTx.jpg
      nie musi być srebrne.
      • natla Re: ulubieniec kobiet:)))) 21.06.06, 12:07
        No cóż....masz rywalkę wink)
        Bardzo podobny kabriolet jest w renaulcie, ale to niestety poza moim zasięgiem,
        chyba, że potem wbiłabym zęby w ścianę....wink)
        • banitka51 Re: ulubieniec kobiet:)))) 21.06.06, 22:03
          zęby można nabyć - a nawet dostać na kasę całą szczękę... ale natlo - to już nie
          to, co porsche. Jak nabędę - przewiozę, abyś odczuła różnicę zachowując własne
          siekacze, kły i trzonowce i dodając wrażenia.
          nie zanosi się, że wygram w totka, obietnica więc jak marzenie o domu na
          Kaszubach - do zrealizowania w kolejnej inkarnacji.
          • sagittarius954 Re: ulubieniec kobiet:)))) 21.06.06, 22:10
            To wreszcie jesteś tą wróżką czy nie , ja tu opowiadam że mam bliskie znajomości
            ze światem zeszłym a Ty nie potrafisz wskazać sobie głupich sześciu cyfr a fe
            ...moja pani wróżko a fe ...smile))))) A zresztą może to i lepiej przynajmniej nie
            rozbijesz sie gdzieś na drodze...smile)))))
            • banitka51 sagi 22.06.06, 03:13
              1. mam przechlapane wg wszystkich wróżb do 2011.
              2. gram z chęci przechytrzenia wyroczni.
              3. wychodzi co w pkt1
              4. takie autko to bez ochroniarzy chyba samobój. i nie o szybkośc mi chodzi.
              • sagittarius954 Re: sagi 22.06.06, 07:23
                To nie rozumiem ,po co kupować auto jak nie polecisz chociaż 180,jeżdżąc 60
                można i fiatem ale atrakcji zadnejsad Zostało ci 5 lat? Przechlapania? To dużo ,i
                nic się nie da zrobić? łał ...to Cię podziwiamsmile
                • banitka51 sagi 22.06.06, 19:22
                  nie o szybkość mi chodziło, raczej o chciejstwo zabrania takiego autka starszej
                  pani przez młódź łysą, barczystą, uzbrojoną (także w dresy) i męską.
                  Parafrazując znane powiedzenie uważam, że jak się nie ma, co się lubi to zawsze
                  zostają marzenia.
                  Za to 2011 ma wspaniały! jak dożyję, to na ziemi.
                  • kryzar do banitki 22.06.06, 20:15
                    a wjakiej to części kaszub ulokowałąś marzenia
                    • del.wa.57 Re: Ulubieniec kobiet:)))) 22.06.06, 20:29
                      Nasz ulubieniec to mała mazdka 323,mieliśmy golfa 3-kę,prawie nówka
                      i.....ukradli w Szklarskiej Porębie,do dzisiaj boli.....potem był passat,nie
                      spaliśmy po nocach/warowaliśmy na zmianę/ nie możemy jechać do siebie dobrym
                      autkiem-niestety,smutne ale prawdziwe.
                      • dankarol Re: Ulubieniec kobiet:)))) 23.06.06, 22:46
                        wolałabym coś bardziej sportowego
                        • sagittarius954 Re: Ulubieniec kobiet:)))) 23.06.06, 22:49
                          Syrena 105L ta to miała sportowe kształty , jakie opływowe pośladki, a jakie
                          te...nadwozie kształtne a jak pięknie prykała smile)))))
                          • dankarol Re: Ulubieniec kobiet:)))) 23.06.06, 22:51
                            Uważaj, uważaj, niedawno były w Krakowie. Przepiękne i wszystkie na chodzie.
                    • banitka51 Kryzar 23.06.06, 01:35
                      Byłam kiedyś w Sulęczynie i się zakochałam w lasach, jeziorach, górzystym
                      terenie i bliskości wielkiej wody. Za lat wczesnych, gdy marzyła mi się budowa
                      statków na politechnice gdańskiej - bardziej od studiów cieszyła możliwość
                      przeniesienia się nad Bałtyk. Gdyby nie opór/upór mniemanego, pewnie byłabym
                      dzisiaj gdziesik
                      miedzy Będominem a Żarnowcem...
                  • sagittarius954 Re: banitko 22.06.06, 20:55
                    Toć się domysliłem, tylko kupować lub niekupować czegoś ze względu ,że Ci
                    odbiorą, banie się, no może nie o autko tylko o swoje zdrowie, jest bez sensu.
                    Kupuję to na co mam ochotę , fakt nie stać mnie na te autka nawet ze średniej
                    półki ( tu przesadzam)ale gdybym miał pieniądze .... jeździłbym leksusem .
                    Rozumiem że coś tam w tej magicznej kuli zobaczyłaś , jeśli tak, to jesteś
                    bardzo mądrą wróżką i chwała Ci za to . Ja jednak nawet jak bym wiedział o czymś
                    okropnym w moim życiu i tak dalej brnąłbym a co stać mnie na tosmile)))))))
                    • banitka51 SAGI 23.06.06, 01:25
                      to ja cie podziwiam, bo do bojazliwych specjalnie nie naleze, ale znam osobiscie
                      jedna anie, co jej autko na wyrwe wzieli a ja nieco pokiereszowali i jest do
                      dzis szczesliwa, ze zyje.
                      powaznie - jakby byla kasa, to mam w pogardzie lysych i pazernych. Tak sie tylko
                      pocieszam, bo mnie nie stac. Na razie. Nikt nie zna jutra. 2011 może być świetny
                      finansowo, albo może być świetny, bo na finanse nie bede zważać. (Dziecko sobie
                      kupi porsche i pożyczy mamie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka