rebbezin 30.06.06, 19:02 Pasuje to forum do mojej daty urodzenia, ale jakos tak cienko, nudno, monotonnie.Tematy jak na placu apelowym, druhna natla stara sie jak moze o nastroj, ale mdlo jest i jakos tak sekciarsko. Szukam dalej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: nudno tu 30.06.06, 19:13 Kurcze, a czemu druhna??? My sie nie nudzimy....może z Ciebie nudziarz ))))) Odpowiedz Link
takanietaka Re: no popatrz, 30.06.06, 19:43 POPATRZ,A TAKA BYM BYŁA CIEKAWA CIEKAWEGO TEMATU,co to by nas rozruszał...a on nic tylko sobie poszedł...jak typowy Polak-skrzywi sie pogdera ,pokrytykuje ,i idzie poszukac nowego słuchacza.Szkoda,może cos straciłysmy..ho,ho ) _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
natla Re: no popatrz, 30.06.06, 19:46 Jakoś nikt nas rozruszać nie potrafi....ciężka z nas artyleria. Musi co kręgi zainteresowań sie ie pokrywają Odpowiedz Link
rebbezin Re: no popatrz, 30.06.06, 19:50 Slodkie wy moje - ja jestem byc kobieta, byc kobieta)) Zaden chlop. Falszywe rozpoznanie moje panie. Odpowiedz Link
natla Re: no popatrz, 30.06.06, 19:54 A czy to płeć ważna? Wazne co też potrafi poza narzekaniem ) Odpowiedz Link
graga21 do rebezin 30.06.06, 20:01 W poszukiwaniu informacji o hetmanie Filipie Orliku trafilam na „dyskusje”, która zadziwila mnie wyjatkowo niewybrenym slownictwem i niebywala agresja. Czy o cos takiego Ci chodzi??? Jakos dziwnie ludzie rozmilowali się w chamstwie i co ordynarne, to na topie... W Internecie jest tego multum i skoro kreci Cie podniesiony poziom adrenaliny, to wcale nie musisz tutaj bywac. Ale skoro już wdepnalas, to wlacz się w dyskusje albo podrzuc jakis ciekawy temat, bardzo chetnie porozmawiamy. Odpowiedz Link
rebbezin Re: do rebezin 30.06.06, 20:06 Nie wiem o czym czy tez o kim mowisz. ORLIK????? Prowokujesz graga jak smok. A ja poprostu mam dobry humor. Pozdrawiam Cie - mimo wtykow z orlikiem. Odpowiedz Link
natla Re: do rebezin 30.06.06, 20:09 I trzymaj ten dobry humor, bo graga czyniła aluzje nie do Ciebie tylko do historii ukrainy, o której pisze na innym wątku. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do rebezin 30.06.06, 20:11 Wyobraż sobie,że nam wcale nie jest nudno,tyle tutaj tamatów!!!!!I dobrze sie bawimy,ale zyczę Ci szczęścia w poszukiwaniach.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
natla Re: do rebezin 30.06.06, 20:12 Coś Ty, ona juz wsiąka ))Trza korzystać, póki ma dobry humor )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do rebezin 30.06.06, 20:22 Natluś (druchno))))))))))))))) nic na siłę,wolna wola!!!!! na siłę to wiesz co,gwałcą Odpowiedz Link
graga21 Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:17 za sprostowanie mojego wejscia niczym slonia do skladu z porcelana. Mam nadzieje, ze rebbezin to takze rozumie. Fajnie, ze jest Nowa, nie? Odpowiedz Link
natla Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:43 Wiesz co Anka? Ani mi się śni dochodzić.....sprowokował/a świetną zabawę swoim kosztem i o to chyba chodziło, bo nudno tu ))) Odpowiedz Link
graga21 Nie mam nic przeciwko 30.06.06, 23:00 charyzmatkowi, od poczatku bardzo go lubilam. Co niektorych denerwowal - w gruncie rzeczy nie wiem dlaczego (kazali mu uczyc sie ortografii i takie tam) ale mnie to nie przeszkadzalo. W mojej rodzinie sa osoby wysoce wyuczone oraz osoby wykjatkowo intelektualne, ale kompletne nogi ortograficzne. Ja musze najpierw przeczytac na glos, by zrozumiec, co do mnie napisali i o co im chodzi. Nie oceniajmy pochopnie! Odpowiedz Link
rebbezin Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:56 Slodka ty moja ja jestem rebbezin, zadnych przekrecanek plissss. A co to za charyzmatka w sercu nosisz? No no sie ryplo i wydalo. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: No popatrz.... 30.06.06, 23:15 To i charyzmatka wokół palca okręciłaś? może jeszcze czegoś nowego dowiemy sie o Natli? i kto tu mówi o nudzie!!! ) Odpowiedz Link
filomena1 Re: ???? 28.02.07, 09:03 w jednym zawodzie raz juz kariere zrobiłam. Może czas zrobic drugi raz, z tym, że w innym zawodzie? Tamten mnie już nie podrywa do akcji. Cos nowego owszem.... nawet bardzo . Przyznam sie, ze mała próba będzie za dwa tygodnie., powiem Wam czy udana..... a może sami ocenicie? Obaczym Odpowiedz Link
malwina52 Re: ???? 28.02.07, 09:11 powodzenia Filomeno, znow bedzie okazja do szampanowania Odpowiedz Link