30.06.06, 19:02
Pasuje to forum do mojej daty urodzenia, ale jakos tak cienko, nudno,
monotonnie.Tematy jak na placu apelowym, druhna natla stara sie jak moze o
nastroj, ale mdlo jest i jakos tak sekciarsko. Szukam dalej.
Obserwuj wątek
    • natla Re: nudno tu 30.06.06, 19:11
      No to rozruszaj nas....jak potrafisz wink)
      • natla Re: nudno tu 30.06.06, 19:13
        Kurcze, a czemu druhna???
        My sie nie nudzimy....może z Ciebie nudziarz wink)))))
        • takanietaka no popatrz, 30.06.06, 19:41

• takanietaka Re: no popatrz, 30.06.06, 19:43
            POPATRZ,A TAKA BYM BYŁA CIEKAWA CIEKAWEGO TEMATU,co to by nas rozruszał...a on
            nic tylko sobie poszedł...jak typowy Polak-skrzywi sie pogdera ,pokrytykuje ,i
            idzie poszukac nowego słuchacza.Szkoda,może cos straciłysmy..ho,ho wink)
            _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
            wiadomosmile **
            • natla Re: no popatrz, 30.06.06, 19:46
              Jakoś nikt nas rozruszać nie potrafi....ciężka z nas artyleria. Musi co kręgi
              zainteresowań sie ie pokrywają wink
              • rebbezin Re: no popatrz, 30.06.06, 19:50
                Slodkie wy moje - ja jestem byc kobieta, byc kobietasmile)) Zaden chlop. Falszywe
                rozpoznanie moje panie.
                • natla Re: no popatrz, 30.06.06, 19:54
                  A czy to płeć ważna? wink
                  Wazne co też potrafi poza narzekaniem wink)
                  • graga21 do rebezin 30.06.06, 20:01
                    W poszukiwaniu informacji o hetmanie Filipie Orliku trafilam na „dyskusje”,
                    która zadziwila mnie wyjatkowo niewybrenym slownictwem i niebywala agresja.
                    Czy o cos takiego Ci chodzi??? Jakos dziwnie ludzie rozmilowali się w chamstwie
                    i co ordynarne, to na topie...
                    W Internecie jest tego multum i skoro kreci Cie podniesiony poziom adrenaliny,
                    to wcale nie musisz tutaj bywac. Ale skoro już wdepnalas, to wlacz się w
                    dyskusje albo podrzuc jakis ciekawy temat, bardzo chetnie porozmawiamy.

• rebbezin Re: do rebezin 30.06.06, 20:06
                      Nie wiem o czym czy tez o kim mowisz. ORLIK????? Prowokujesz graga jak smok. A
                      ja poprostu mam dobry humor. Pozdrawiam Cie - mimo wtykow z orlikiem.
                      • natla Re: do rebezin 30.06.06, 20:09
                        I trzymaj ten dobry humor, bo graga czyniła aluzje nie do Ciebie tylko do
                        historii ukrainy, o której pisze na innym wątku.
                      • del.wa.57 Re: do rebezin 30.06.06, 20:11
                        Wyobraż sobie,że nam wcale nie jest nudno,tyle tutaj tamatów!!!!!I dobrze sie
                        bawimy,ale zyczę Ci szczęścia w poszukiwaniach.Pozdrawiam serdeczniesmile
                        • natla Re: do rebezin 30.06.06, 20:12
                          Coś Ty, ona juz wsiąka wink))Trza korzystać, póki ma dobry humor wink))
                          • del.wa.57 Re: do rebezin 30.06.06, 20:22
                            Natluś (druchno)smile)))))))))))))) nic na siłę,wolna wola!!!!!
                            na siłę to wiesz co,gwałcąsmile
                          • graga21 Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:17
                            za sprostowanie mojego wejscia niczym slonia do skladu z porcelana. Mam
                            nadzieje, ze rebbezin to takze rozumie.
                            Fajnie, ze jest Nowa, nie?
                            • natla Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:20
                              Powiem nawet ....super-nowa nam rozbłysła wink)
                              • anka125 Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:39
                                A czy ten rabezin to nie charyzmatek???
                                • natla Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:43
                                  Wiesz co Anka? Ani mi się śni dochodzić.....sprowokował/a świetną zabawę swoim
                                  kosztem i o to chyba chodziło, bo nudno tu wink)))
                                  • graga21 Nie mam nic przeciwko 30.06.06, 23:00
                                    charyzmatkowi, od poczatku bardzo go lubilam. Co niektorych denerwowal - w
                                    gruncie rzeczy nie wiem dlaczego (kazali mu uczyc sie ortografii i takie tam)
                                    ale mnie to nie przeszkadzalo. W mojej rodzinie sa osoby wysoce wyuczone oraz
                                    osoby wykjatkowo intelektualne, ale kompletne nogi ortograficzne. Ja musze
                                    najpierw przeczytac na glos, by zrozumiec, co do mnie napisali i o co im
                                    chodzi.
                                    Nie oceniajmy pochopnie!
                                • rebbezin Re: Dziekuje, Natla 30.06.06, 22:56
                                  Slodka ty moja ja jestem rebbezin, zadnych przekrecanek plissss. A co to za
                                  charyzmatka w sercu nosisz? No no sie ryplo i wydalo.
                                  • del.wa.57 Re: No popatrz.... 30.06.06, 23:15
                                    To i charyzmatka wokół palca okręciłaś? może jeszcze czegoś nowego dowiemy sie
                                    o Natli? i kto tu mówi o nudzie!!!
                                    wink)
    • malwina52 Re: nudno tu 28.02.07, 08:28
      biore sie za robienie kariery zawodowejsmile
      • graga211 ???? 28.02.07, 08:44
        Zdradz wiecej, to moze i ja sie zalapie?
        • filomena1 Re: ???? 28.02.07, 09:03
          w jednym zawodzie raz juz kariere zrobiłam. Może czas zrobic drugi raz, z tym, że w innym zawodzie?
          Tamten mnie już nie podrywa do akcji. Cos nowego owszem.... nawet bardzo . Przyznam sie, ze mała
          próba będzie za dwa tygodnie., powiem Wam czy udana..... a może sami ocenicie?
          Obaczym
          • malwina52 Re: ???? 28.02.07, 09:11
            powodzenia Filomeno, znow bedzie okazja do
            szampanowaniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka