rebbezin 02.07.06, 13:51 Co moherowy czlowiek ma na siebie wlozyc latem? Moze jakos poradzicie? Nie jestem moherowym fanem, ale mam z tym wielki problem. Licze na was kochane panie i panowie bo (ja nie mam co na siebie wlozyc) juz mnie dobija. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 14:12 Polecam kompres z wody z octem. Ludzie mówią, że niektórym osobom po zdjęciu mocherowego berecika bardzo pomaga. Spóbuj. Taki kompresik, w zalezności od fantazji w nałożeniu może byc bardzo twarzowy, a z uwagi na to, że pozostawia część głowy odkrytej - świetny do zastosowania w upalne dni. Dla walorów estetycznych można stosować różne tkaniny (dla przywiązanych do mocheru - również jego elementy)i różną fakturę materiałów. Ps. Nie było potrzeby zakładania nowego watku. Pytanie dotyczy ściśle mody i należało je umieścić juz w istniejącym wątku o tej problematyce. Odpowiedz Link
takanietaka Re: moherowe latem 02.07.06, 14:14 Najlepiej chustka porządnie zwiazana pod brodą .Oczywiście perkalikowa!) bedzie skromnie i pokornie. _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 14:22 Tak, masz rację, Taka, perkalikowa chustka to jest to. Stosowne, na zmianę z berecikiem nakrycie głowy. Ja po prostu miałam na mysli nakrycie głowy na większe okazje, bo a nuż Rebbezin to kobieta bywała i pomysłu na bardziej ekscentryczne nakrycie głowy poszukuje. Zapomniałam jescze napisać, że i przozodbić taki kompresikowy zawój można piórkami, koralikami lub inszą bizuterią można. Odpowiedz Link
takanietaka Re: moherowe latem 02.07.06, 14:36 jakis medalik tez może byc gustownie wpleciony w okład! _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 14:39 Ale świetnie ubrałyście P.Rebbezin,a ta perkalikowa to musi byc koniecznie w kratkęMoże by tak jeszcze gdzies to piórko wsadzić co? nie zapomnij o wyskokowych bucikach Rebbezin,muszą być na szelkach z nóg nie spadną. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 14:52 Wybierz sobie do tego kapelusz,napewno znajdziesz cos dla siebie,przytrzyma ten kompresik z wody i octu.Co by jeszcze? img87.imageshack.us/img87/3112/damski20jeanspapier2ue.jpg Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 14:59 A na naprawdę wielkie upały proponuję: leo.ogme.pl/pstryk/kapelutek.jpg Odpowiedz Link
rebbezin Re: moherowe latem 02.07.06, 15:04 Co sie tej glowy uczepily a na grzbiet a na najwaznejsza czasc? Tyle tu artystek w (O)grodku a radza byle co trzy po trzy. Prowincja. Tak to maz spyla do mlodszej i nie dziwota zadna. Odpowiedz Link
rebbezin Re: moherowe latem 02.07.06, 15:05 Wiesz co babo? Golic to sie gole ale nie z tej strony. Kremik moge dobry i w dobrej cenie polecic. Lagodny dla alergikow. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 15:06 No i medalik o którym wspomniała Owaka,pięknie się prezentuje i praktyczny img91.imageshack.us/img91/1959/im0047776dh.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 15:24 Piszesz coś o nagiej prawdzie o ostrym sexie,nie wiedziałyśmy że chcesz okryć swoje ciało) Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 15:33 Tak, przybliż nam swoje preferencje. Wtedy dobór będzie bardziej trafny. Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 15:49 E tam, widzę, że Rebbezin ma problemy z określeniem swych upodobań. A że nie mam czasu .html czekać, aż sie wypowie w tej kwestii - ja ją widzę tak: www.bigjoy.com/dressup/dressup2 Zwracam uwagę, iż prezentowany strój nader na lato odpowiedni jest, a te obok, przydatne na różne okazje - możesz przymierzyć do sylwetki. Mam nadzieję, Rebbezin, że coś sobie wybrałaś. Odpowiedz Link
rebbezin Re: moherowe latem 02.07.06, 15:54 Szafa sie nie otwiera prosze pani czy baby. Podpucha jakas. ((( Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 16:01 Najgorsze to wszędzie węszyć podstęp. Ot, po prostu zamek w szafie się zaciął. Otwieram ponownie, prosze bardzo: www.bigjoy.com/dressup/dressup2.html Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 16:10 Ciekawe,co wybierze Rebbezin,piękna kolekcja!!! Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 16:12 Nie znając gustów Rebbezin - zaproponowalam szeroka gamę ubiorów. Mam nadzieję, że w końcu kobita znajdzie cos dla siebie, choc ona taka bardziej wybredna jest. Odpowiedz Link
rebbezin Re: moherowe latem 02.07.06, 16:23 A kuku widze was.)) Nic nie pasujace.(( To uszyli dla motyli co utyli. Odpowiedz Link
rebbezin Re: moherowe latem 02.07.06, 16:25 www.bigjoy.com/dressup/dressup2.html# takie cos, niestety nie te gabaryty Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 16:26 Po prostu sobie zwęzisz lekko, skrócisz albo zbierzesz po bokach. I juz nie marudź. Ludzie chcą jak najlepiej a Tej ciagle coś nie pasuje. Ludzie to takie dziwne są... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moherowe latem 02.07.06, 16:27 Kurcze,ale wybredna jesteś,nie pasuje?? Cóż Babeczko,Rebbezin potrzebuje nowej szafy z wystrojem,pomyślisz? ) Odpowiedz Link
e-baba Re: moherowe latem 02.07.06, 16:44 Jak taka wybredna i starań babskich nie umie docenić, to niech se goła lata.. Prosiłam przeciez, aby preferencje swoje przyblizyła. Ale milczała. To teraz ma. Idę pooglądać wspaniałe, jak zwykle, zdjęcia Augusta. A Ona niech siedzi taka nieubrana. Odpowiedz Link