Dodaj do ulubionych

Coś wesołego na koniec dnia :)))))))))))))))

19.07.06, 19:25

Jeśli ożenisz się, toś przepadł, a jeśli pójdziesz do wojska to masz dwa
wyjścia:
albo zostaniesz w jednostce, albo pójdziesz na front.
Jeśli zostaniesz w jednostce toś przepadł, a jak pójdziesz na front to masz
dwa wyjścia:
albo przeżyjesz i odeślą cię do domu, albo zginiesz.
Jak cię odeślą toś przepadł, a jak zginiesz to masz dwa wyjścia:
albo cię pochowają pod jodliną, albo pod brzeziną.
Jak cię pochowają pod brzeziną toś przepadł, jak pod jodliną to masz dwa
wyjścia:
albo zgnijesz, albo pójdziesz do tartaku.
Jak zgnijesz toś przepadł, jak pójdziesz do tartaku to masz dwa wyjścia.
Albo pójdziesz na opał albo na papier.
Jak pójdziesz na opał toś przepadł, a jak na papier to masz dwa wyjścia.
Albo przerobią cię na zeszyty albo na papier toaletowy.
Jak cię przerobią na zeszyty toś przepadł, a jak na papier toaletowy to masz
dwa wyjścia.
Albo cię powieszą w domu albo na dworcu.
Jak w domu toś przepadł a jak na dworcu to masz dwa wyjścia.
Albo cię powieszą w męskiej albo w damskiej.
Jak w męskiej toś przepadł, a jak w damskiej to masz dwa wyjścia.
Albo cię użyje stara albo młoda.
Jak cię użyje stara toś przepadł a jak młoda to masz dwa wyjścia.
Albo będzie ładna albo brzydka.
Jak będzie brzydka toś przepadł, a jak ładna to masz dwa wyjścia.
Albo cię użyje z tyłu albo z przodu.
Jak cię użyje z tyłu toś przepadł, a jak z przodu to... tak jakbyś się ożenił.
Obserwuj wątek
    • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 19.07.06, 20:03
      A to dobre, jakby nie kombinował,to i tak przepadłsmile))))))))))))))))))))))))))))
      Gdzie to wykopałaś nasza ''szperaczko''
      smile
      • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 20.07.06, 19:27
        Ząbki fruuuuuuuuuuuu smile)))

www.polewka.pl/readarticle.php?article_id=178
        • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 20.07.06, 20:01
          O rany!!!! rzeczywiście wyleciały jej zębysmile)))))))))))))))))))))))))))))))
          • wiktoria53 Milionerzy 21.07.06, 20:40

img230.imageshack.us/img230/228/milionerzymt1.jpg
            • dankarol Re: Milionerzy 21.07.06, 22:14
              Wiktorio ale się uśmiałam , dzięki gdzie ty te śmieszne rzeczy znajdujesz.
            • vogino55 Re: Milionerzy 21.07.06, 22:31
              wiktoria53 napisała:

>
              > img230.imageshack.us/img230/228/milionerzymt1.jpg

no przeca wiem Wojciech,,,,,ile wynosi nagroda????
              • dankarol Re: Milionerzy 21.07.06, 22:59
                jak sama nazwa wskazuje milion, a więc będziesz milionerem
                • natla Re: Milionerzy 21.07.06, 23:26
                  Rany, Wojtek, pardon, Wojciechu, jak ja Cię lubie!!!! wink))
                  • vogino55 Re: Milionerzy 21.07.06, 23:38
                    natla napisała:

> Rany, Wojtek, pardon, Wojciechu, jak ja Cię lubie!!!! wink))
                    o matko tylko Fanclubu nie zakładaj(wink)))))))))
                    Wojciech no prawie jak ten na dachu(wink)))
                    • natla Re: Milionerzy 22.07.06, 00:31
                      Cos Ty, fanklubu nie załozę......przecież nie będę sobie do żłoba dodawać
                      duszyczek. Ten milion moze się zrobić za "ciasny" wink)
                    • del.wa.57 Re: Milionerzy 22.07.06, 01:00
                      Wojtuś,guzik byś wiedział jakbym Ci nie podpowiedziałasmile)))))))
                      10% dla mnie,no.....dobra,chociaż dobre zaopatrzenie zrób w (oft-drewutni)Bo
                      będzie długa i mrożna zima,górale cóś zaczynają przepowiadaćsmile))
                      • slonko544 Dla pocieszenia 22.07.06, 22:38
                        www.dennyweb.com/viking_kittens.htm tylko trzeba włączyć głośnik żeby
                        to posłuchać, pozdrawiam
                      • natla Re: Milionerzy 22.07.06, 23:10
                        Jak Ci górale przepowiadają zime tak jak lato, to Wojtek nie musisz sie wysilać
                        i ...... pamiętej, ze to ja Cie szczególnie lubię wink))))
                        • del.wa.57 Re: Milionerzy 22.07.06, 23:16
                          Wojtuś....ja też Cię lubię,naprawdęsmile)))))
                          • dankarol Re: Milionerzy 22.07.06, 23:26
                            hi hi hi, a jednak fanclub
                            • natla Re: Milionerzy 22.07.06, 23:39
                              Nie dopuszczam fanklubu do miliona....ja jestem jedna i kuniec....jasne? !!!wink)
                              • del.wa.57 Re: Milionerzy 22.07.06, 23:46
                                Jaki fanklub? to juz nic Wojtusiowi powiedzieć nie można!!!!
                                A CO DO MILIONA...to może Wojtuś jakieś rady potrzebuje,pomocy....sam nie da
                                rady udżwignąć tyle kasy,ja to tak z dobrego serca,co by nam Wojtuś się nie
                                przedżwignął...O!!
                                smile)))))
                                • natla Re: Milionerzy 22.07.06, 23:49
                                  Poszła?!!!!! Ty "miglancko" Ty.....
                                  • del.wa.57 Re: Milionerzy 22.07.06, 23:52
                                    Materialistka!!!!!!!!!
                                    Chytruska jedna!!!!!
                                    smile)
                                    • wiktoria53 Śpiewające krówki 23.07.06, 19:08
                                      www.tomex.kom.pl/flash/index.php?swf=cowgirls
                                      • wiktoria53 Las Ketchup 23.07.06, 19:18
                                        www.tomex.kom.pl/flash/index.php?swf=lasketchup
                                        • wiktoria53 Ładowarka do komórki :)))))))))) 24.07.06, 22:07
                                          img378.imageshack.us/img378/9665/ladowarkayg2.jpg
                                          • dankarol Re: Ładowarka do komórki :)))))))))) 24.07.06, 22:26
                                            Dzięki Wiktorio, tak sie obśmiałam, że aż mnie wylogowało
                                            • del.wa.57 Re: Ładowarka do komórki :)))))))))) 24.07.06, 22:28
                                              Wiktorio jestes wspaniała,wszystkie Twoje(wykopaliska) są świetne a z ładowarki
                                              to jeszcze sie smiejesmile))))))
                                              • wiktoria53 Cwaniara :)))))))))))))))) 24.07.06, 22:34
                                                img382.imageshack.us/img382/1435/myszkawhemietk8.jpg
                                                • dankarol Re: Cwaniara :)))))))))))))))) 24.07.06, 22:40
                                                  hi hi teraz to już tylko mysz z pilotem do zatrzaskiwania pułapki
                                                  • natla Re: Cwaniara :)))))))))))))))) 24.07.06, 23:22
                                                    ....bije wszystko wink)))))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Cwaniara :)))))))))))))))) 24.07.06, 23:33
                                                    Myśląca ta myszka,przechytrzyła tego kto na nią pułapkę zastawiłsmile))))))
                                                  • natla Re: Cwaniara :)))))))))))))))) 24.07.06, 23:38
                                                    A moja sie buntuje w upały, chyba ja wymienie na nowszy model...wink
                                                  • natla Coś wesołego na środek dnia ;)) 26.07.06, 14:59
                                                    To Padalecjeden mi podesłał i skasował, więc ja Wam to wklejam:

METAJĘZYKOWA REFLEKSJA:

Mężczyzna to człowiek, a kobieta???

Hiszpan - człowiek...... Hiszpanka = grypa.
                                                    Polak - człowiek..... Polka = taniec ludowy
                                                    Amerykanin - człowiek..... Amerykanka = mebel.
                                                    Japończycy - ludzie...... Japonki = klapki.
                                                    Fin - człowiek...... Finka = nóż.
                                                    Ziemianin - człowiek...... Ziemianka = taka chatka.
                                                    Węgier - człowiek. Węgierka = śliwka.
                                                    Graham - pisarz. .....Grahamka = bułka.
                                                    Czesi - ludzie. Czeszki = komunistyczne obuwie, które nosiło się na wuefie
                                                    Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa (płeć
                                                    nieznana),
                                                    koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem -! znaczy człowiek.
                                                    Bawarka = herbata z mlekiem
                                                    Rumun - chłop jak każdy inny.
                                                    Rumunka = tirówka.
                                                    Anglik - dżentelmen..... Angielka = kostka lodu z dziurką.
                                                    Walijczyk - człowiek. Walijka = pieszczotliwe określenie kija basebalowego.
                                                    Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka = rodzaj kajaka.
                                                    Filipińczyk - facet...... Filipinka = gazeta

Mnie wyszedł "ratunkowy" Francuz....narzędzie wink)
                                                  • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))))))) 31.07.06, 00:02
                                                    mężowska troskliwość
                                                    - Co mówi mąż do żony w kolejnych latach małżeństwa, gdy przechodzą przez
                                                    jezdnię?
                                                    W pierwszym: Poczekaj złotko, bo auto jedzie!
                                                    W drugim: Zosiu, poczekaj, auto!
                                                    W trzecim: Zocha, auto!
                                                    W czwartym: Uważaj!
                                                    W piątym: Tumanie, ślepa jesteś?
                                                    W szóstym: Gdzie leziesz pod koła?
                                                    W siódmym: Jak żeś babo ślepa, to leź pod koła!
                                                    --------------------------------------------------------------------------------
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))))))) 31.07.06, 00:18
                                                    To się nazywa mężowska troskliwość!!!!
                                                    Jest w tym trochę prawdy-ach ci mężczyżni,czy my do nich tez tak sie zwracamy z
                                                    każdym rokiem coraz cieplejsmile))))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na środek dnia ;)) 31.07.06, 00:15
                                                    Czyli rodzaj męski górąsmile))))))))
                                                  • natla Re: Coś wesołego na środek dnia ;)) 31.07.06, 00:21
                                                    Małżeństwo jedzie w podróż poślubną pociagiem. Tłok na stacjach kolejnych. Żona
                                                    na kolejnej stacji podchodzi do okna i chce sie wychylić, mąż prosi: "kochnie
                                                    nie pokazuj sie w oknie, bo zaraz tłum mężczyzn wejdzie do naszego przedziału".
                                                    Po 20 latach w identycznej sytuacji maż mówi do żony : "stara, wychyl się przez
                                                    okno, bo jak zobaczą twoją gębe, to nikt nie wejdzie do naszego przedziału".
                                                    Ot, życie wink)))
                                                  • dankarol Re: Coś wesołego na środek dnia ;)) 03.08.06, 14:14
                                                    img397.imageshack.us/img397/2496/z3517144xsy2.jpg
                                                    no i kto mi powie jaki numer ma ten tramwaj i gdzie sie nim dojedzie
                                                  • natla Re: Coś wesołego na środek dnia ;)) 03.08.06, 14:44
                                                    Wygląda mi to jednak na 4 i dojechać można ( przynajmniej parę lat temu) do
                                                    ronda na os. Widok. smile
                                                  • takanietaka TO MÓJ TRAMWAJ!!!:) 03.08.06, 15:28
                                                    TO JEST CZWÓRKA ,ale chwilowo "robi za ósemke "..dojedzie sie tym na Wilczak!
                                                    Rozpoznaje i wiem!
                                                  • del.wa.57 Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 16:43
                                                    Przydala by się taka -czasemsmile)))
                                                    img521.imageshack.us/img521/4783/klawiarurauz0.jpg
                                                  • e-baba Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 21:24
                                                    Świetna, ale wymaga modyfikacji. Brakuje popielniczki, bo bez niej, nie wiadomo
                                                    dlaczego, ale klawiatura się tak jakoś "spopiela"smile))).
                                                    A może lepiej - Precz z tymi papierochami!? Ale jak to zrobić? Podobno
                                                    niektórym sie udało, ale to jacyś męczennicy chyba byli.
                                                  • del.wa.57 Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 23:12
                                                    Słuszna uwaga Babeczko,popielniczka...a wiesz,że sama miałam to dopisać,ale
                                                    pomyślalam sobie....tu chyba większość nie palących,kurcze,ja palę a co !!!
                                                  • dankarol Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 23:13
                                                    a klariaturka i tak mi sie podoba, Czy można ja zamówić?
                                                  • del.wa.57 Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 23:26
                                                    Danutka dla Ciebie gratissmile)))
                                                  • bar_nata Re: Klawiarura:))))) 03.08.06, 23:31
                                                    Klawiaturka superowa ....nawet bez popielnikasmile Chętnie się na nią załpięwink
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na środek dnia:)))) 04.08.06, 13:29
                                                    Teraz strój do tej klawiaturysmile))))))))))))))
                                                    img508.imageshack.us/img508/5164/bikinicy2.jpg
                                                  • wiktoria53 Noc poślubna :)))))))) 06.08.06, 21:59
                                                    img436.imageshack.us/img436/72/nocpolubnaei7.jpg
                                                  • wiktoria53 Drugie śniadanko 06.08.06, 22:03
                                                    img211.imageshack.us/img211/6193/drugiesniadaniejs5.gif
                                                  • wiktoria53 Piosenka 07.08.06, 22:59
                                                    dojo.fi/~rancid/loituma__.swf
                                                  • dankarol Re: Coś wesołego na środek dnia:)))) 08.08.06, 10:48
                                                    miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3530218.html
                                                    będzie jak znalazł za kilka miesięcy
                                                  • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 09.08.06, 00:09
                                                    img112.imageshack.us/img112/2598/142sq0.jpg
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 09.08.06, 19:36
                                                    Wiktorio,gdzie Ty to wykopujesz? ten cennik jest nie do podrobieniasmile)))))
                                                  • natla Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 01.09.06, 23:21
                                                    www.satyr.pl/html/film/Hipcio_i_Pies_3/YLq0iTec0xA
                                                  • dankarol Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 03.09.06, 21:00
                                                    adonai.pl/sympatyczne/?id=1&action=5
                                                    znalazłam moje ulubione śpiewające koniki. Mały koński koncert na koniec dnia proponuję.
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 03.09.06, 22:32
                                                    Dzięki Danutka,świetnie,że to przypomniałaś to jest bardzo fajna stronka a
                                                    koniki wspaniale śpiewająsmile))
                                                  • annal74 Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 03.09.06, 22:51
                                                    Cudownie rozweselające , dziękuję ; radofsna pójdę do snu .
                                                  • ira.mak Re: Coś wesołego na koniec dnia:)))) 04.09.06, 23:55
                                                    -Przyjaciółka pyta przyjaciółkę-słuchaj,powiedz,czy ty patrzysz swojemu mężowi w
                                                    oczy podczas stosunku?-Raz spojrzałam i to było straszne...-Dlaczego?-Właśnie
                                                    stał w drzwiach.....
                                                    Tato-woła malutkie yeti-a gdzie są ludzie? -Ludzie się skończyli,jedz
                                                    dżem
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na środek dnia:)))) 24.09.06, 12:17
                                                    Biegnę poszukać takie drzewosmile))))))))))))))))
                                                    img101.imageshack.us/img101/1773/13854001en1.jpg
                                                  • regine Re: Coś na koniec dnia od Gosi:)))) 28.09.06, 20:31
                                                    Umieszczam tu te fotki na prośbę Gosi. Nie wiem, czy się komuś podobają czy
                                                    nie. Są to pomniki, nie wiem skąd je dorwała. Może sama wyjaśni. Niektóre są
                                                    może zbyt kontrowersyjne, ale gdzieś stoją, oglądają je przechodzący, lub nie
                                                    zwracają na nie uwagi.Po prostu są.
                                                    img171.imageshack.us/img171/1475/1df1b90100040d1344b39a65kl8.jpg
                                                    img66.imageshack.us/img66/1820/3a71210f0024415d44b39a6bbz5.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/4083/5a2f6b06001e8cd244b39b03vc1.jpg
                                                    img66.imageshack.us/img66/3408/6da268390008de8344b39a9bjv3.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/6237/7f6e1d2c000c553b44b39b11jr0.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/5049/8caf36410012b69f44b39af2gd1.jpg
                                                    img66.imageshack.us/img66/3562/9f6f04a1002d149744b39ad6xy0.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/4640/013c3e63001dfa2444b39abekl2.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/561/15b763870007fcc644b39ab3bi1.jpg
                                                    img236.imageshack.us/img236/2174/19a39653002156c644b39aafhp9.jpg
                                                    img236.imageshack.us/img236/2434/71ca140b0022506b44b39a7dnr0.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/6170/72db9b510014cc2944b39a90tr3.jpg
                                                    img148.imageshack.us/img148/2460/7108d19f0014686444b39a72nc6.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/1039/7727e894000b893544b39aa5xv6.jpg
                                                    img148.imageshack.us/img148/7020/8770c69700010f4644b39b07lp2.
                                                    img148.imageshack.us/img148/7743/21536db90002c60844b39afame2.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/3642/61075a110005cd6544b39a88bc6.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/4138/106947d00006172344b39acftr7.jpg
                                                    img71.imageshack.us/img71/5054/439875b600110fc544b39ac3pq6.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/4576/aa5805bf00022fc144b39ac8bj2.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/4576/aa5805bf00022fc144b39ac8bj2.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/1037/af6a81890020b7b944b39a55yk0.jpg
                                                    img140.imageshack.us/img140/4485/c036273200203b5244b39ab9db0.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/1536/cbd3beaf0023f05144b39a5foj9.jpg
                                                    img171.imageshack.us/img171/9044/da0f697a000ec05244b39b0cqw9.jpg
                                                    img245.imageshack.us/img245/4990/dc7ba75200166d2f44b39ae9mu6.jpg
                                                    img245.imageshack.us/img245/2419/dd9007160026c37144b39a5aep4.jpg
                                                    Umieściłam Gosiu. Jeśli Adminka uzna niektóre za zbyt "ostre", proszę o
                                                    usunięcie. A ja dostanę naganę. Cóż nie wiem,dlaczego poprosiłaś o to akurat
                                                    mnie. Wiem, że z masz problemy z internetem. Dlatego to zrobiłam.
                                                    Choć tak szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego poprosiłaś o to mnie....?
                                                  • sagittarius954 Re: Coś na koniec dnia od Gosi:)))) 28.09.06, 20:42
                                                    regine , regine ty nie zwalaj na gosię smile))) a najbardziej podobało mi sie to
                                                    img171.imageshack.us/img171/6237/7
                                                  • takanietaka Pyszne są ,dzieki Gosiu! 28.09.06, 23:44
                                                    niktóre juz widziałam ,ale niektórych nie .....fajne ..przydadzą mi sie !
                                                    * nigdy nic nie wiadomosmile **
                                                  • ania091951 Re:Na wesolo 30.09.06, 05:51
                                                    Zdenerwowany Kowalski pyta kelnera:
                                                    -Panie kelner,co w tej zupie plywa?
                                                    -Nic
                                                    -No wlasnie,ta zupa miala byc z makaronem
                                                    Panie kelner w tym jajku jest kurczak
                                                    -Dziekuje,ze mi pan powiedzial,juz doliczam do rachunku
                                                  • ania091951 Re:Na wesolo 30.09.06, 05:56
                                                    Gosc wola kelnera:
                                                    Panie kelner!Juz od pol godziny probuje odkroic kawalek tego kotleta!
                                                    Prosze sie nie martwic....Zamykamy dopiero o 22
                                                  • wiktoria53 Re:Na wesolo 12.10.06, 21:57
                                                    Kobieta przed ślubem
                                                    1. Pachnie jak kwiatuszek.
                                                    2. Ćwierka jak wróbelek.
                                                    3. Urocza żabka.
                                                    4. Kusi.
                                                    5. Obiecuje.
                                                    6. Budzi pożądanie.
                                                    7. Niezwykle pociąga.
                                                    8. Robi oczko.
                                                    9. Pokazuje ząbki.
                                                    10. Otwiera usteczka.
                                                    11. Daje buzi.
                                                    12. Czarodziejka.
                                                    13. Skarb.

Kobieta po ślubie:
                                                    1. Parzy jak pokrzywa.
                                                    2. Kracze jak wrona.
                                                    3. Wstrętna ropucha.
                                                    4. Nie musi.
                                                    5. Maltretuje.
                                                    6. Budzi do roboty.
                                                    7. Wyciąga pieniądze.
                                                    8. Podbija ślepia.
                                                    9. Szczerzy kły.
                                                    10. Drze mordę.
                                                    11. Wali po pysku.
                                                    12. Czarownica.
                                                    13. Skarbonka.
                                                  • wiktoria53 Re:Na wesolo 12.10.06, 22:01
                                                    Wiek mężczyzn:
                                                    0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny.
                                                    20 - 30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny.
                                                    30 - 40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny.
                                                    40 - 50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić.
                                                    50 - 60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować.
                                                    60 -... lat - wypada zmienić markę.
                                                  • tofika Re:Na wesolo 12.10.06, 22:02
                                                    smile))))))))))))))))
                                                  • wiktoria53 Co to jest polityka? 12.10.06, 22:04
                                                    Syn pyta ojca:
                                                    - Tato, co to jest POLITYKA?
                                                    Ojciec odpowiada:
                                                    - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama
                                                    rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na
                                                    swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ
                                                    ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś
                                                    LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!
                                                    Zrozumiałeś synku?
                                                    Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W
                                                    nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się
                                                    wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju
                                                    rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej
                                                    dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią
                                                    ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że
                                                    nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie
                                                    spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
                                                    - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA
                                                    - TAK! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI
                                                    ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie
                                                    ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie! TO JEST POLITYKA!
                                                  • wiktoria53 O mężczyznach 12.10.06, 22:06
                                                    O mężczyznach
                                                    P: Jakie są trzy największe nieszczęścia dla mężczyzny?
                                                    O: Śmierć żony, utrata pracy, rysa na lakierze!

P: Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru?
                                                    O: A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło?

P: Dlaczego mężczyźni jeżdżą tak chętnie BMW?
                                                    O: Bo to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować.

P: Kiedy mężczyzna otwiera drzwi samochodu swojej żonie?
                                                    O: Gdy ma nową żonę. Albo nowy samochód.

P: Jaka jest różnica między mężczyzną, a jogurtem?
                                                    O: Jogurt ma kulturę!

P: Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
                                                    O: Ładnie wyglądam?

P: Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
                                                    O: Na razie tam nie wchodź.

P: Czym się różni mężczyzna od świni?
                                                    O: Świnia po alkoholu nie zmienia się w mężczyznę.

P: Czego żąda w procesie rozwodowym naprawdę okrutna żona?
                                                    O: Pilota od telewizora.

P: Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość?
                                                    O: Kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej.

P: Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego?
                                                    O: Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do
                                                    niczego nie był potrzebny.

P: Jaka jest różnica miedzy punktem G, a pubem?
                                                    O: Wielu facetów wie, jak znaleźć pub.

P: Jak mężczyźni sortują pranie?
                                                    O: Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć".

Mąż: A może dla odmiany szybki numerek?
                                                    Żona: Odmiany od czego...?

P: Dlaczego psychoterapia mężczyn trwa krócej niż kobiet?
                                                    O: Oni nie muszą się cofać do dzieciństwa. Już tam są.

P: Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę?
                                                    O: Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka.
                                                    Mężatka wraca do domu, patrzy, co jest w łóżku i idzie do lodówki.

P: Po czym poznać, że twój facet cię zdradza?
                                                    O: Zaczyna się myć dwa razy w tygodniu.

P: Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramów wstrętnego,
                                                    niepotrzebnego tłuszczu?
                                                    O: Rozwód.

P: Co znaczy dla mężczyzny małżeństwo?
                                                    O: Kosztowny sposób na darmowe pranie.

P: Dlaczego mężczynom jest trudno utrzymać z kobietą kontakt wzrokowy?
                                                    O: Cycki nie mają oczu.

P: Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks?
                                                    O: Kochanie! Wróciłem!

P: Jaką najinteligentniejszą rzecz może powiedzieć mężczyzna?
                                                    O: Tak, kochanie.

Mąż: Gdybyś nauczyła się gotować, obylibyśmy się bez kucharki. A gdybyś jeszcze
                                                    sprzątała, zwolnilibyśmy sprzątaczkę.
                                                    Żona: Gdybyś umiał mnie zaspakajać, nie potrzebowalibyśmy też ogrodnika.

P: Co zrobić, żeby mężczyzna był zawsze zadowolony w łóżku?
                                                    O: Przenieść telewizor do sypialni.

P: Co dla mężczyzny jest przyjemniejsze od najlepszego seksu?
                                                    O: Opowiadanie o tym kumplom.

P: Jaka jest różnica pomiędzy żoną a kochanką?
                                                    O: Trzydzieści kilo.

P: Jaka jest różnica pomiędzy mężem a kochankiem?
                                                    O: Trzydzieści minut.

P: Dlaczego małżeństwo jest jak gorąca kąpiel?
                                                    O: Kiedy się przyzwyczaisz, nie jest już takie gorące.

P: Dlaczego mężczyzna jest najbardziej inteligentny kiedy uprawia seks?
                                                    O: Bo jest podłączony do kobiety!

P: Co powie żonie mężczyzna, który cały dzień przesiedział w wygodnym fotelu, z
                                                    delikatną muzyką sączącą się w tle i seksowną blondynką podającą mu kawę?
                                                    O: Miałem ciężki dzień w biurze.

P: Dlaczego mężczyźni są jak tusz do rzęs?
                                                    O: Spływają przy pierwszych objawach uczuć.

P: Dlaczego macho jest jak litera Q?
                                                    O: Duże zero z małym ogonkiem.

P: Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a wielbłądem?
                                                    O: Wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna może pić 8 dni
                                                    nie pracując.

P: Skąd wiadomo, że facet powie zaraz coś interesującego?
                                                    O: Zaczyna od: "Moja żona mówi..."

P: Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski?
                                                    O: Tracisz mnóstwo czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się, że do niczego nie
                                                    jest ci potrzebny.

P: Dlaczego faceci chcą się żenić z dziewicami?
                                                    O: Bo nie mogą znieść krytyki.

P: Co dla mężczyzny znaczy wierność?
                                                    O: To przerwa między dwoma skokami w bok.

P: Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety?
                                                    O: Trening czyni mistrza.
                                                  • del.wa.57 Re: O mężczyznach 12.10.06, 22:19
                                                    Oplułam się ze śmiechusmile)))))))
                                                  • wiktoria53 Kto to jest student? 12.10.06, 22:29
                                                    Kto to jest student?
                                                    Student poszedł zdawać ustny egzamin. Zdaje, zdaje, męczy się męczy, ale coś mu
                                                    to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi że student nie kumaty
                                                    i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szansę. Na co
                                                    profesor odpowiada: - No dobra. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to
                                                    zaliczę panu egzamin. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest STUDENT? Po czym
                                                    student z cheeseem na twarzy odpowiada: - No więc STUDENT to młoda osoba, która
                                                    dąży do zdobycia wiedzy itd. itp. Na co profesor tak patrzy i mówi: - Otóż nie.
                                                    Student, to takie małe gówno co pływa po wielkim szambie i z trudnością próbuje
                                                    dopłynąć do wyspy zwanej MAGISTER. Student wkurzony nie wie co powiedzieć.
                                                    Profesor chce wpisać mu pałę, na co student się odzywa: - To niech mi pan
                                                    profesor powie kto to jest PROFESOR? Profesor cheesenął się i zaczął mówić, że
                                                    profesor, to starsza osoba bardzo inteligentna itd. itp. Student popatrzył i
                                                    powiedział: - Otóż nie. PROFESOR to było kiedyś takie małe gówno pływające po
                                                    wielkim szambie, które z trudem dopłynęło do wyspy MAGISTER, posiedziało tam
                                                    trochę, znudziło mu się, następnie z trudem dopłynęło do wyspy zwanej PROFESOR
                                                    i teraz siedzi tam i robi wielkie fale żeby te inne gówna nie dopłynęły do
                                                    swoich wysp!
                                                  • del.wa.57 Re: Kto to jest student? 12.10.06, 22:40
                                                    I pewnie zaliczył egzaminsmile))))))))))))))))
                                                  • regine Re: Czy teśowa może być zła ? 13.10.06, 23:17
                                                    img124.imageshack.us/img124/223/dobrateciowawc1.jpg
                                                    Nie, to super teściowa. Szkoda, ze napis taki niepokaźny..smile
                                                  • vogino55 Re: Czy teśowa może być zła ? 13.10.06, 23:27
                                                    Takie rzeczy wprawiają mnie zawsze w dobry nastruj czy nastrój(wink))

www.joemonster.org/article.php?sid=6491
                                                    Wojciech
                                                  • del.wa.57 Re: Zrelaksuj się przy polce:))))) 15.10.06, 18:35
                                                    www.polkka.1k.pl/
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na wieczór:)))) 24.10.06, 17:05
                                                    Wyginaj swoje ciałosmile)))
                                                    www.wyginajcialo.1k.pl/
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na wieczór:)))) 24.10.06, 17:11
                                                    Nie chce mi sie to otworzyć,wwrrrrrr
                                                    www.wyginajcialo.1k.pl/
                                                  • wiktoria53 Re: Coś wesołego na wieczór:)))) 15.11.06, 23:46
                                                    stasiek.wrzuta.pl/film/wirihimdTx/pod_sklepem
    • graga211 Tak się reguluje rachunki 18.11.06, 13:42
      Do Zdzicha Kwiatkowskiego, który od dłuższego czasu nie opłaca rachunków za
      gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane prze kierownika działu
      windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzich wziął kartkę, usiadł przy biurku i
      odpisał co następuje:
      „Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować, że raz na miesiąc, gdy otrzymuję
      rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę
      mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuje trzy, z którymi idę na
      pocztę i opłacam. Jeśli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz
      przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, jej faktury na rok zostaną
      wykluczone z loterii.
      Z poważaniem Zdzisław Kwiatkowski"
      • tofika Re: Tak się reguluje rachunki 18.11.06, 14:29
        i bylo zadzierac z windykacjią gazowniczą?
        smile)))))),
        70$ do 80% na czas nie placa rachunkow,
        bez jedzenia najskromniejszego nie da zyc.. realia dobrobytu w naszym kraju...
        bedzie lepiej wczoraj podawano, ze zostana przyznane ludziom po 500zl taki
        roczny uzupelniacz tym ktorzy maja ponizej sred kraj brutto--emeryci
        irencisci...
        chca koniecznie zamydlic oczy tym ktorzy podali do sadu nieplacenie 1%bazowego
        dodatku od r,, 1996--1 stycznia,, to jest ok 1900zl .. za 10lat!
        • sagittarius954 Re: Tak się dociera do rachunków 18.11.06, 14:49
          funpics.pl/images.php?pid=163
          • natla Re: Tak się dociera do rachunków 18.11.06, 15:20
            Sagi, to my w Twojej wyobraźni? smile
            • tofika Re: Tak się dociera do rachunków 18.11.06, 15:44
              Natla, Sagismile to moja wina,,rok wyplacenia 1% kwoty bazowej pomylilam OD 1996 1
              styczen mialo byc.... NIECH TO DUNDER SWISNIE...
              Sagi brawo i dziekuje, ze odrazu zauwazylessmile
              tAK nATLUS TO WLASNIE USYAWA OD 1 stycznia 1996r weszla w zycie o 1% PODWYZKI
              MALY BYC .. Suchocka i Swp Kuron ustanowili, pozniej powolali FUS, zamydlili
              zachchmecili i jeszcze mowili, ze tamta ustawa nie wazna, nieprawda, bede
              musieli wyplacic i to jeszcze z odsetkami, mi przypada 4l i 4 mies.. wszystkim
              emertytom i rencistom , tym ktorzy odeszli tez, nie moga odwolac co Trybunal
              konstytucyjny zatwierdzil, nie ma takiej opcjii
              • del.wa.57 Coś wesołego na wieczór:))))) 18.11.06, 16:22
                img366.imageshack.us/img366/5562/untitled27dr5.jpg
                img292.imageshack.us/img292/7653/king038fq2.jpg
                img292.imageshack.us/img292/9484/untitled8gf3.jpg
                img379.imageshack.us/img379/5654/pic15259gi5.gif
                img292.imageshack.us/img292/1194/untitled32hg0.jpg
                Posmiejcie sie i Wy,ja oplułam monitorsmile)))))))))
                • sagittarius954 Re: Coś wesołego na wieczór:))))) 18.11.06, 16:46
                  Tak faktycznie się zastanowić , to o czym może marzyć mężczyzna przeczołgawszy
                  sie przez pustynię smile))))))) Del.wo- "piąteczka" smile)
            • sagittarius954 Re: Tak się dociera do rachunków 18.11.06, 16:48
              Natlo w rzeczy samej to tylko zamaskowanie innego humoru , usmiałem się setnie
              ,ale nie pokazałem go ze względu na obyczajność . Popatrz już sam sie cenzuruję
              smile Jednak plan Giertycha wypalasmile)
    • dankarol Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 19.11.06, 16:16
      www.hoomor.pl/swf/kurczak.html
      • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 19.11.06, 17:20
        Dzięki Danutkasmile))
        Kurczak super a jak tańczy!!!!
        smile)
        • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 05.12.06, 22:20
          video.google.pl/videoplay?docid=2295360340367941531
          • natla Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 05.12.06, 23:22
            Zrobiłaś mi Witorio ogromną przyjemnosć smile
            • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 08.12.06, 17:46
              Na bezludnej wyspie siedzi brodaty staruszek i wzdycha:
              -Tyle lat! Na pewno byłbym już zastępcą dyrektora......
              • dankarol odkryłam 14.12.06, 00:25
                dlaczego nie wszyscy dostali prezenty od Mikołaja
                www1.100lat.pl/kartki/2,Boze_Narodzenie/1,33,0,Na_pustyni.html
                • mania1119 Re: odkryłam 14.12.06, 00:59
                  Swietne!
                  • kryzar niestety to nie jest śmieszne 18.12.06, 20:17
                    ale nie bardzo wiedziałam gdzie to wkleić
                    oto elektorat LRP
                    www.cimoszewicz.net/31/polityka/prawdziwy-patriota.html
                    niejeden taki zagłosuje również na PiS
                    • wiktoria53 Rozmowa telefoniczna- Maciej Stuhr 18.12.06, 22:11
                      www.maxior.pl/?p=index&id=36110&3
                      • wiktoria53 Maciej Stuhr - (Sojka) 18.12.06, 22:18
                        www.maxior.pl/?p=index&id=30431&3
                        • wiktoria53 Świąteczne życzenia :) 25.12.06, 00:35
                          www.hallmark.com/webapp/wcs/stores/servlet/ecard|10001|10051|539401|-102001;11443;-102034;92054||P1R3SO|ecards
                          • dankarol też coś świątecznego 25.12.06, 17:14
                            www.milanos.pl/video.php?cat=1&id=0975
    • dankarol Kury na wesoło 02.01.07, 12:10
      Przesłane przez Kristę, aby rozweselić początek roku
      s002.wyslijto.pl/index.php?file_id=48258485221169510012
      • natla Re: Kury na wesoło 02.01.07, 12:50
        Super, co za robota....smile
    • dankarol Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 03.01.07, 15:02
      Po światecznym siedzeniu przy stole, czas na jakiś ruch.
      Można iść z ulubieńcem na spacer
      img156.imageshack.us/img156/8283/image3239if7.jpg
      trochę polatać
      img156.imageshack.us/img156/2538/image3299vx6.jpg
      albo zatrudnić się jako personel naziemny na lotnisku
      img156.imageshack.us/img156/826/image3227zj5.jpg
      • wiktoria53 Ale fajne..... obrazki :))))) 03.01.07, 15:07

• dankarol Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 04.01.07, 16:49
        Za oknem wiosna, wiec może trochę ruchu na świeżym powietrzu, proponuję golf
        img325.imageshack.us/img325/5841/image3178hg8.jpg
        Małą przejażdżkę
        img325.imageshack.us/img325/9977/image3179uj3.jpg
        a na koniec relaks w domowym zaciszu
        img292.imageshack.us/img292/9797/image2895mr0.jpg
        • natla Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 04.01.07, 18:23
          Ta wyspa golfowa sie chyba powiekszy i to niedługo. Ileż tam do morza musi
          piłek wpadać smile)
          • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 04.01.07, 19:24
            Ja wybieram przejażdżkę smile)))
            • wiktoria53 Chłopczyku 07.01.07, 02:08
              img168.imageshack.us/img168/6527/chopczykuwi4.png
              • wiktoria53 Przychodzi........ 07.01.07, 02:30
                Przychodzi baba do lekarza i mówi:
                - Panie doktorze, mam migrenę!
                Lekarz na to:
                - Migrenę może mieć królowa angielska, panią to poprostu tylko łeb nap...dala.
                • wiktoria53 Pensja 07.01.07, 02:31
                  -Pensja cebula: bierzesz i zaczynasz płakać.
                  -Pensja łajdaczka: przychodzi późno, cierpisz, ale nie możesz bez niej żyć.
                  -Pensja czarny humor: śmiejesz się, żeby nie płakać.
                  -Pensja prezerwatywa: pozbawia cię zarówno inspiracji jak i chęci.
                  -Pensja impotentka: opuszcza cię w momencie gdy najbardziej jej potrzebujesz.
                  -Pensja dietetyczna: jesz coraz mniej.
                  -Pensja ateisty: wątpisz w jej istnienie.
                  -Pensja miesiączka: przychodzi co miesiąc i trwa 3 dni.
                  -Pensja burza.: nie wiesz kiedy przyjdzie i ile będzie trwała.
                  -Pensja telefon komórkowy: każda następna jest mniejsza.
                  -Pensja Walt Disney: taka sama od 30 lat.
                  • wiktoria53 Znak 07.01.07, 02:41
                    img222.imageshack.us/img222/3141/znakjd0.png
                    • natla Re: Znak 07.01.07, 09:24
                      Wiktorio, nie myl wątków, to jest coś wesołego na początek dnia wink)))...alem
                      się obsmiała.....zwłaszcza z tego znaku drogowego.
                      • wiktoria53 Wizyta księdza 14.01.07, 20:12
                        www.youtube.com/watch?v=PxTx3ZhU1VI
                        • wiktoria53 To nie jest nic śmiesznego, ale miłego dla oka 01.02.07, 20:59
                          na poprawienie nastroju

img178.imageshack.us/img178/7728/kolorylatarz3.png
                          • regine Re: No i zakańczamy ten dzień :) 01.02.07, 23:53
                            Przed zgaszeniem światła, proszę o przeczytanie :
                            img253.imageshack.us/img253/1927/lekturasf0.jpg
                            • tofika Re: No i zakańczamy ten dzień :) 02.02.07, 18:22
                              regine napisała:

> Przed zgaszeniem światła, proszę o przeczytanie :
                              > img253.imageshack.us/img253/1927/lekturasf0.jpg

Reginko, ze tez wczoraj takich rad nie poczytalam..ach... smile)))
                              • dankarol Re: No i zakańczamy ten dzień :) 04.02.07, 16:02
                                video.interia.pl/obejrzyj,film,43439,sortuj,sm,st,43825,pozycja,5,Reklama
                                • del.wa.57 Re: No i zakańczamy ten dzień :) 04.02.07, 16:46
                                  Danutka gdzie Ty to wykopałaś? hi..hi..hi..hiiii ale ''cwany''psiur,zwalił
                                  wszystko na kotkasmile))))
                                  • dankarol Re: No i zakańczamy ten dzień :) 04.02.07, 18:01
                                    jeszcze raz zwierzaczki
                                    video.interia.pl/obejrzyj,film,43756,sortuj,p,st,24H,pozycja,3,kot_-_obro%C5%84ca_domu
                                    • natla Re: No i zakańczamy ten dzień :) 04.02.07, 18:57
                                      Reklamy ze zwierzakiami, to jedyne, które uznaje, są śliczne i dowcipne.
                                      • yoanna A mnie to ubawiło...;) 04.02.07, 23:11
                                        Wysoko w górach, hen wysoko w lodowej grocie siedzą dwa straszliwe Yeti i
                                        obgryzają kosteczki.
                                        Mniejszy straszliwy Yeti przerywa na chwilę i pyta większego :
                                        - Tato, a powiedz mi, po co my się tak ukrywamy przed człowiekami, co ? Są takie
                                        małe ! Przecież i tak je w końcu zjadamy, tak ? Dlaczego napadamy na nich od tyłu ?
                                        - Bo widzisz, synku - odpowiada większy straszliwy Yeti dokładnie oblizując
                                        palce - lepiej smakują nie obsrane.

• wiktoria53 Teść i zięć :)))) 08.02.07, 21:33
                                          Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia. Teść
                                          pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna – obydwa. Wtedy teść z pytającą
                                          miną robi "węża" ręką, a zięć – odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść
                                          wali się w klatkę pięścią, a zięć – masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.
                                          Tłumaczenie:
                                          T: Mam flaszkę!
                                          Ź: To mamy dwie!
                                          T: Żmija w domu?
                                          Ź: Są obie
                                          T: To co, pijemy na klatce?
                                          Ź: Nie, na śmietniku!
                                          • regine Re: Teść i zięć :)))) 08.02.07, 21:38
                                            Dobre, dawno się nie uśmiałam tak przed snem smile)Dziękuję Wiktorio smile))
                                            • wiktoria53 Prośby :) 08.02.07, 21:41
                                              Panie Boże daj mi:
                                              -Mądrości - abym mogła zrozumieć swojego mężczyznę!!!
                                              -Cierpliwości - abym mogła znosić jego humory!!!
                                              -Dużo miłości - abym mogła mu wszystko wybaczyć!!!
                                              -Nie proszę cię o siłę bo bym chu..a zabiła.
                                              • wiktoria53 Podział szefów :) 08.02.07, 21:46
                                                Podział szefów
                                                Szefów dzielimy na 5 grup:
                                                1. Pedałów.
                                                2. Superpedałów.
                                                3. Antypedałów.
                                                4. Pedałów-magików.
                                                5. Pedałów-pirotechników.
                                                Dlaczego?
                                                Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..."
                                                Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę".
                                                Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!"
                                                Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie
                                                zauważysz kiedy"
                                                Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem".
                                                P.S.
                                                Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę! W kosmos gołymi
                                                rękami..."
                                                • wiktoria53 Lekarska porada :) 08.02.07, 21:50
                                                  Młoda para spodziewa się dziecka. Nie wiedząc, na co mogą sobie teraz pozwolić
                                                  w łóżku, udają się po poradę do lekarza:
                                                  -Panie doktorze czy kiedy małżonka jest teraz w ciąży możemy dalej współżyć?
                                                  -Podczas pierwszych 3 miesięcy mogą państwo całkiem normalnie współżyć. Podczas
                                                  kolejnych 3 radzę kochać sie tylko w pozycji "na pieska". Podczas ostatnich
                                                  miesiecy ciąży, radzę jednak przejść do pozycji "na wilka".
                                                  -"Na wilka"? A jak to jest??
                                                  -Kładzie się pan obok żony i wyje...
                                                  • wiktoria53 To się nazywa sprzedawca! :)))))) 08.02.07, 21:54
                                                    Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef
                                                    przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby
                                                    go przetestować.
                                                    Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura:
                                                    - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę.
                                                    - Jedną, szefie.
                                                    - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do
                                                    siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A
                                                    właściwie to ile pan utargował?
                                                    - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.
                                                    Szefa zatkało.
                                                    - Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?!
                                                    - No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby...
                                                    - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?
                                                    - Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie
                                                    przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje:
                                                    cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić.
                                                    Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym
                                                    sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie
                                                    gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą,
                                                    no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem
                                                    z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu
                                                    przyczepę.
                                                    - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden,
                                                    jedyny haczyk na ryby?!
                                                    - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony.
                                                    Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby
                                                    przynajmniej na ryby...
                                                  • wiktoria53 Test z historii za kilkadziesiąt lat 08.02.07, 22:16
                                                    Zadanie 1
                                                    Omów:
                                                    a) Afere Rywina
                                                    b) Afere Orlenu

Zadanie 2
                                                    Wyjaśnij pojęcia:
                                                    -skóry
                                                    -pawulon
                                                    -lobbing
                                                    -kurwiki
                                                    -wąglik

Zadanie 3
                                                    Połącz punkty z literami
                                                    1. Anita Błochowiak
                                                    2. Poseł Ziobro
                                                    a) ,,...jest pan zerem``
                                                    b) ,,Mężczyznę poznajemy po tym jak kończy``

Zadanie 4
                                                    Uzupełnij cytat Andrzeja Leppera:
                                                    ".... musi odejść"

Zadanie 5
                                                    Skreśl niepasujące słowo: abp Peatz, Michał Wiśniewski, Andrzej S, dyrektor
                                                    chóru Polskie Słowiki

Zadanie 6 (na szóstkę):
                                                    Wymień z każdej partii politycznej po trzech polityków, którzy nie mieli
                                                    konfliktu z prawem. (Dla ułatwienia możesz przyjąć, że jazda po pijanemu nie
                                                    jest przestępstwem.)
                                                  • del.wa.57 Re: Test z historii za kilkadziesiąt lat 08.02.07, 22:48
                                                    Dzięki Wiktorio,zapłakałam sie ze śmiechusmile)))))))))))))))))))))))))
                                                  • wiktoria53 Pozwolenie na wyjazd 10.02.07, 00:52
                                                    Trzech nauczycieli za czasów RFN chciało wyjechać za granicę, ale potrzebne im
                                                    były zaświadczenia od policji, że mogą opuścić granicę. Poszli więc na komendę
                                                    i wchodzą po kolei. Pierwszy wszedł nauczyciel z podstawówki i za chwilę
                                                    wychodzi. Pozostali od razu pytają - dostał pozwolenie czy nie. On na smutny
                                                    odpowiada, że nie dostał. Wchodzi drugi nauczyciel z liceum... Za chwilę wraca
                                                    i ta sama sytuacja: nie dostał. Wchodzi trzeci nauczyciel ze szkoły specjalnej.
                                                    Nie ma go z pięć minut... W końcu wychodzi zadowolony, że dostał pozwolenie.
                                                    Koledzy zdziwieni pytają się jak on to zrobił, a on na to mówi tak:
                                                    -Podszedłem do policjanta, położyłem mu podanie na biurku i mówię mu: "Tu
                                                    podpisz i jeszcze tu i tu, tak jak cię w szkole uczyłem".
                                                  • natla Re: Pozwolenie na wyjazd 10.02.07, 09:14
                                                    Jakie to aktualne! wink)))
                                                  • regine Re: ~Dostałam na Dobranoc~ Więc i Wam wkleiłam. 10.02.07, 20:20
                                                    "Pewna para w srednim wieku z połnocnej czesci USA zatesknila w
                                                    srodku
                                                    mroznej zimy do ciepła i zdecydowala sie pojechac na dol, na
                                                    Floryde.
                                                    i zamieszkac w tym hotelu, w ktorym spedziła noc poslubna 20 lat
                                                    wczesniej.
                                                    Maz mial dluzszy urlop i pojechal o dzien wczesniej. Po
                                                    zameldowaniu sie
                                                    w recepcji odkryl, ze w pokoju jest komputer i postanowil wysłac e-
                                                    mail do zony.
                                                    Niestety pomylil jedna litere w adresie. Mail znalazł sie w ten
                                                    sposob w Houston
                                                    u wdowy po pastorze, ktora własnie wrociła do domu z pogrzebu
                                                    meza
                                                    i chciala sprawdzic, czy w poczcie elektronicznej sa jakies
                                                    kondolencje
                                                    od rodziny i przyjaciol.
                                                    Jej syn znalazl ja zemdlona przed komputerem i przeczytal na
                                                    ekranie:
                                                    Do: Moja ukochana zona
                                                    Temat: Jestem juz na miejscu

Wiem, ze jestes zdziwiona otrzymaniem wiadomosci ode mnie. Teraz
                                                    maja
                                                    tu komputery i wolno wysłac maila do najblizszych. Wlasnie
                                                    zameldowalem sie.
                                                    Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Ciesze sie
                                                    na spotkanie.
                                                    Mam nadzieje, ze Twoja podroz bedzie rownie bezproblemowa jak moja.

PS: Tu na dole jest naprawde goraco."
                                                  • wiktoria53 Prima Aprilis 31.03.07, 23:31
                                                    Prima Aprilis
                                                    Przed sądem oskarżony wyjaśnia, dlaczego zabił przechodnia:
                                                    - Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi:
                                                    - Dawaj pieniądze!!
                                                    - Dlaczego? - pytam groźnie.
                                                    - Prima Aprilis!!
                                                    To ja mu naplułam w oko i mówię:
                                                    - Śmigus Dyngus!!
                                                    Wtedy on gasi papierosa na moim czole i mówi:
                                                    - Popielec!!
                                                    No więc ja go przydusiłem i mówię:
                                                    - Zaduszki!!
                                                  • wiktoria53 Cytaty komentatorów sportowych 12.04.07, 21:30
                                                    Jan Ciszewski:
                                                    - Włodzimierz Smolarek krąży niczym elektron wokół jądra Zbigniewa Bońka.
                                                    - komentując zawody na Służewcu powiedział przed rozpoczęciem biegu: "A teraz
                                                    wszystko w rękach konia!"

Bohdan Tomaszewski
                                                    - O Szurkowskim: To cudowne dziecko dwóch pedałów...
                                                  • wiktoria53 Mistrzostwo Macieja Stuhra 07.05.07, 17:24

www.skecze.eu/skecze.php?id=258&PHPSESSID=606d94164cf60b945f6b60d35d82d835
                                                  • del.wa.57 Re: Mistrzostwo Macieja Stuhra 07.05.07, 18:21
                                                    Dzieki Wiktorio,ubawiałas mnie,bardzo lubie P.Macieja talet odziedziczył po
                                                    ojcu.
                                                  • zielona56 Re: Mistrzostwo Macieja Stuhra 07.05.07, 19:38
                                                    Mnie też mistrzostwo Macieja S bardzo rozbawiło .smile)
                                                  • gerda11 Re: Żyć w XXI wieku ! 20.05.07, 22:29
                                                    21 dowodów na to, że żyjesz w XXI wieku

1.
                                                    Właśnie próbowałeś wprowadzić swój PIN do mikrofalówki.

2.
                                                    W swoim notesie masz listę piętnastu numerów telefonów swojej najbliższej
                                                    trzyosobowej rodziny.

3.
                                                    Wysyłasz swojemu synowi SMS-a z informacją o tym, że już pora na kolację, a on
                                                    odsyła Ci e-maila z odpowiedzią, że zaraz przyjdzie do kuchni.

4.
                                                    Twoja córka sprzedaje lizaki przez swoją witrynę internetową.

5.
                                                    Kilka razy dziennie gawędzisz z nieznajomym z Południowej Afryki, ale w tym
                                                    miesiącu nie rozmawiałeś jeszcze ze swoim sąsiadem zza ściany.

6.
                                                    Twoja matka prosi Cię o wysłanie zdjęcia Twego nowonarodzonego dziecka w
                                                    jotpegu by móc z niego zrobić wygaszacz ekranu.

7.
                                                    Wracając z pracy zatrzymujesz samochód na podjeździe do swojego garażu i
                                                    dzwonisz z komórki by sprawdzić czy ktoś jest w domu.

8.
                                                    Każda reklama w telewizji posiada adres WWW na dole ekranu.

9.
                                                    Kupujesz komputer, a po sześciu miesiącach jest on przestarzały i wart połowę
                                                    ceny za którą go kupiłeś.

10.
                                                    Wyjście z domu bez telefonu komórkowego, którego nie miałeś przez dotychczasowe
                                                    20-50 lat swojego życia, spowoduje panikę i to, że po telefon wrócisz do domu.

11.
                                                    Zapłacenie za coś żywą gotówką, zamiast karty kredytowej czy debetowej, to
                                                    przedsięwzięcie, które wymaga wcześniejszego zaplanowania.

12.
                                                    Sprzątanie pokoju stołowego oznacza wyrzucenie torebek po fastfudach z tylnego
                                                    siedzenia samochodu.

13.
                                                    Przyczyną braku kontaktu z rodziną jest to, że nie posiadają oni adresu e-
                                                    mailowego.

14.
                                                    Jeśli masz na ścianie/lodówce poprzyczepianych mnóstwo kolorowych karteczek to
                                                    znaczy, że jesteś człowiekiem zorganizowanym.

15.
                                                    Większość dowcipów poznajesz po raz pierwszy przez Internet.

16.
                                                    W domu zakładasz sobie drugą linię telefoniczną by w ogóle móc rozmawiać przez
                                                    telefon.

17.
                                                    Wychodzisz z Internetu i masz paskudne uczucie, że właśnie rozstałeś się z
                                                    ukochaną.

18.
                                                    Wstajesz rano i wchodzisz do Internetu zanim jeszcze zdążysz wypić kawę.

19.
                                                    Budzisz się o drugiej nad ranem by pójść do łazienki, a w powrotnej drodze do
                                                    łóżka sprawdzasz jeszcze czy ktoś nie przysłał Ci e-maila.

20.
                                                    Gdy się uśmiechasz, albo robisz inne miny przekrzywiasz odruchowo głowę na
                                                    bok: smile

21.
                                                    Czytasz ten tekst.
                                                  • wiktoria53 Re: Żyć w XXI wieku ! 21.05.07, 08:06
                                                    Może to i śmieszne, ale ile tu prawdy smilePrzynajmniej kilka punktów mnie dotyczy.
                                                  • wiktoria53 Piękna piosenka, warto posłuchać"Jedna mała łza" 05.06.07, 22:22
                                                    www.wrzuta.pl/audio/lzgvWExUum/andrzej_cierniewski_-_jedna_mala_lza
                                                  • wiktoria53 Zapomniałam dodać, że piosenka jest piękna ale 05.06.07, 22:32
                                                    smutna.Znamy ja z serialu dokumentalnego.
                                                  • tofika Re:do smiechu....:) 14.06.07, 13:45
                                                    smiech o kazdej porze dobry ...smile
                                                    tiny.pl/fdnz
                                                  • wiktoria53 Re:do smiechu....:) 18.06.07, 22:00
                                                    www.youtube.com/watch?v=EiGg2aLuDBY
                                                  • natla Coś wesołego na środek dnia ;))))) 19.06.07, 12:51
                                                    Przysłała mi to Joasia, może Wam też.....uśmiałam się setnie smile
                                                    img512.imageshack.us/img512/1610/polishtinkiewinkieds5.jpg
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na środek dnia ;))))) 19.06.07, 13:04
                                                    Nie wiem z czego Ty się Natla śmiejesz? przeciez ma bardzo ładna torebeczkęsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re: Coś wesołego na koniec dnia ;))))) 26.06.07, 23:34
                                                    img359.imageshack.us/img359/7210/raczkowski1tb6mn8fz0gg0.jpg
                                                    smile))
                                                  • dankarol co dziś na kolację 09.07.07, 21:04
                                                    na stole my jemy kolację, a co piesek dostał?
                                                    img164.imageshack.us/img164/5936/hpim1349ji9.jpg
                                                    img76.imageshack.us/img76/6271/hpim1350iu8.jpg
                                                  • wiktoria53 Re: co dziś na kolację 09.07.07, 21:37
                                                    no właśnie, co dostał Lolek? Szybko zjadł i zakrył miskę ogonkiem hi hi hi
                                                    Dankarol, dajże mu jeść wink)))
                                                  • mania1119 Re: co dziś na kolację 09.07.07, 23:10
                                                    Oj,Lolek-Ty to masz przegwizdane!
                                                  • del.wa.57 Re: co dziś na kolację 10.07.07, 16:33
                                                    Biedny Lolek,okruszkami musi się żywićsmile))))))))
                                                  • adria231 Re: co dziś na kolację 14.07.07, 21:52
                                                    o teściowej-to fragment mojej stronki
                                                    www.panihelenka.republika.pl/
                                                    Jaka to jest teściowa na 102?
                                                    - "100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią."

Facet z pięknym psem przychodzi do weterynarza i mówi:
                                                    - 'proszę obciąć psu ogon.
                                                    Weterynarz na to:
                                                    - "szkoda ,taki piękny pies"
                                                    Właściciel: - "proszę nie dyskutować tylko ciąć."
                                                    - "Ale dlaczego?" - "Przyjeżdża teściowa i domu nie ma być żadnych
                                                    oznak radości."

Co to jest: 30 żabek i ropucha?
                                                    - Teściowa wiesza firanki.

W poniedziałek, nazajutrz po obfitym zakrapianym wieczorze towarzyskim
                                                    spotykają się dwaj panowie. Pierwszy mówi:
                                                    - Ale miałem pecha! Gdy wracałem do domu, natknąłem się na patrol policji
                                                    i całą noc musiałem spędzić w izbie wytrzeźwień.
                                                    - Ty to masz szczęście! - mówi drugi.
                                                    - Gdy ja wracałem, natknąłem się na moją żonę i teściową.

Franek mówi do kolegi:
                                                    - W niedzielę wybieram się z teściową na giełdę staroci.
                                                    - A ile chcesz za nią dostać?

Ja też jestem teściową,ale lubię dowcipy o tej tematyce.
                                                  • adria231 Re: co dziś na kolację 14.07.07, 21:55
                                                    O teściowej

Fąfara do kolegi:
                                                    - "Moja rodzina przeżyła ostatno katastrofę kolejową."
                                                    "Co się stało?"
                                                    - "Teściowa przyjechała do nas pociągiem."

Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go:
                                                    - "Czego jesteś smutny?"
                                                    - "No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu."
                                                    - "Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz?"
                                                    - "Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują."

Jaka to jest teściowa na 102?
                                                    - "100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią."

Facet z pięknym psem przychodzi do weterynarza i mówi:
                                                    - 'proszę obciąć psu ogon.
                                                    Weterynarz na to:
                                                    - "szkoda ,taki piękny pies"
                                                    Właściciel: - "proszę nie dyskutować tylko ciąć."
                                                    - "Ale dlaczego?" - "Przyjeżdża teściowa i domu nie ma być żadnych
                                                    oznak radości."

Co to jest: 30 żabek i ropucha?
                                                    - Teściowa wiesza firanki.

W poniedziałek, nazajutrz po obfitym zakrapianym wieczorze towarzyskim
                                                    spotykają się dwaj panowie. Pierwszy mówi:
                                                    - Ale miałem pecha! Gdy wracałem do domu, natknąłem się na patrol policji
                                                    i całą noc musiałem spędzić w izbie wytrzeźwień.
                                                    - Ty to masz szczęście! - mówi drugi.
                                                    - Gdy ja wracałem, natknąłem się na moją żonę i teściową.

powyższe kawały odpisałam z mojej stronki:www.panihelenka.republika.pl/
                                                  • wiktoria53 Eagles-Hotel California 15.08.07, 23:05
                                                    pl.youtube.com/watch?v=4mlxQ16Wcpk
                                                  • tofika hihihi... 28.09.07, 23:11
                                                    Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom?

1. W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł.

2. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi.

3. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach.

4. Ocenić sytuację:

a. Jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości.

b. Jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu.

c. Jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu
                                                    inżynieryjnego.

d. Jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania.

e. Jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi.

f. Jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń.

g. Jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki.

h. Jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr.

i. Jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych,
                                                    ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży.

j. Jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu.

k. Jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego.

l. Jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły,
                                                    pogratulować im i dać ich do zarządu.

m. Jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać
                                                    ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu.
                                                    wink

• dankarol Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 01.10.07, 00:49
      – Mamo, dlaczego na zdjęciu ślubnym jesteś w białym welonie? – zapytało dziecko.
      – Biały kolor to znak radości, synku. – A dlaczego tata jest tu ubrany na czarno?

Antek wracał pociągiem z zagranicy. Do wagonu wchodzi celnik i pyta:
      – Kawa, papierosy, alkohol?
      A Antek na to:
      – Nie, dziękuję. Mam tego pełno w walizkach.
      • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 15.10.07, 00:10
        Damulka pracuje w biurze, kiedy jej współpracownik mówi, że jej
        włosy ładnie pachną. Natychmiast idzie na skargę do szefa, że jest
        molestowana seksualnie.
        - Dlaczego?! pyta szef.
        - On powiedział, że moje włosy ładnie pachną.
        - Nie pomyślała pani, że to komplement?
        - Normalnie bym tak pomyślała, ale on jest karłem.
        • wiktoria53 Czarny humor 15.10.07, 00:18
          Przychodzi facet do lekarza z teczką wyników badań.
          Lekarz przegląda, przegląda, przegląda i w końcu mówi:
          - Mam dla pana dwie wiadomości dobra i złą.
          Na co pacjent:
          - To ja tę zła najpierw poproszę.
          - Ma pan raka prostaty...
          - Ooch!... A ta dobra?
          - Rozejdzie się po kościach....
          • wiktoria53 :) 15.10.07, 22:40
            Przeniósł się szczur do miasta, rozejrzał się z wolna,
            Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna.
            Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska:
            - To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska!
            • regine Re: :) 15.10.07, 22:51
              Uśmiechnęłam sie przed snem, do tej rymowankismile
              Dzięki Wiktorio smile
              • wiktoria53 Wyszukane w necie 16.10.07, 20:29
                Chciano raz o słowiku zasięgnąć opinii,
                Więc się o tę opinię zwrócono do świni,
                A świnia napisała w rubryce "uwagi":
                Słowik ma bardzo mały przyrost żywej wagi.
                • wiktoria53 Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu:) 16.10.07, 21:09
                  img151.imageshack.us/img151/2576/waldukq1.png
                  • del.wa.57 Re: Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu:) 16.10.07, 21:36
                    smile))))))))))))))))))
                    • wiktoria53 Wyszukane w necie 18.10.07, 23:15
                      Zniosła strusica jajo, całe na zielono
                      Struś w krzyk: z kim mnie zdradzasz ty niewierna żono!
                      Skąd mam wiedzieć - odparła - pytasz jak głuptasek
                      Wszak wiesz, że jak na mnie krzykną, chowam głowę w piasek
                      • wiktoria53 Re: Wyszukane w necie 10.11.07, 22:44
                        Szkot i taksówka
                        Szkot wsiada do taksówki i pyta:
                        - Ile zapłacę za przejazd na dworzec?
                        - Dwa funty.
                        - A za walizkę?
                        - Walizkę zawiozę za darmo.
                        - To proszę zawieźć ją na dworzec, a ja pójdę piechotą!

Uczniowie
                        Panie władzo! Szybko! Tam za rogiem ulicy... - wołają dwaj zadyszani
                        chłopcy do przechodzącego policjanta.
                        - Co się stało?
                        - Tam... nasz nauczyciel...
                        - Wypadek?!
                        - Nie... on nieprawidłowo zaparkował!
                        • dankarol pracuś 21.11.07, 22:03
                          img114.imageshack.us/img114/3989/hpim4278yf6.jpg
                          jeśli ktoś potrzebuje solidnego pracownika, to wypożyczam
                          Godzina 22,00 a on w papierach i obłożony telefonami.
                          Pracuje 24 godziny na dobę.
                          • dankarol Re: pracuś 21.11.07, 22:21
                            img406.imageshack.us/img406/5099/hpim4280by2.jpg
                            niestety trzeba go pilnować,
                            • tyrtyr Re: pracuś 21.11.07, 22:25
                              zawsze wiedziałem ,że nie należy sie przepracowywać smile)
                              • e-baba Re: pracuś 21.11.07, 22:53
                                dankarol napisała:
                                > Godzina 22,00 a on w papierach i obłożony telefonami.
                                > Pracuje 24 godziny na dobę.

Danakrol - to Ty, jak widzę, załozyłaś Agencję Pracowników
                                Czasowych, a nawet "całodobowych".
                                A Lolek na pierwszej fotce - to po prostu nasz współczesny ambitny
                                karierowicz. 24 godziny pracy na dobę - to przecież spełnienie
                                marzeń pracodawcy.
                                Na drugiej fotce - wreszcie "znormalniał". I tak niech trzyma!
                                • natla To jest piekne !!! :))))) 22.11.07, 23:40
                                  img148.imageshack.us/img148/2526/36387042fu3.jpg
                                  • natla Re: To jest piekne !!! :)))))...tu czytelniejsze 23.11.07, 00:06
                                    "Jeżeli małżeństwo zawiera się
                                    z miłości, nowozaślubieni są mężem i żoną,
                                    jeżeli z nudów - panem i panią domu,
                                    jeżeli z wyrachowania - małżonkiem i małżonką.
                                    Żony nas kochają,
                                    panie domu cenią,
                                    małżonki znoszą.
                                    Żonę ma się dla siebie,
                                    panią domu dla gości,
                                    małżonkę dla świata.
                                    Chorego męża żona pielęgnuje,
                                    pani domu odwiedza,
                                    małżonka dowiaduje się o zdrowie.
                                    Żona dzieli się naszymi troskami,
                                    pani domu dochodami,
                                    małżonka długami.
                                    Po śmierci opłakuje nas żona,
                                    żałuje pani domu,
                                    nosi żałobę małżonka."
                                    • kazpyt Re: To jest piekne !!! :)))))...tu czytelniejsze 23.11.07, 20:31
                                      czym sie rózni teściowa od radia .........radio w kazdej
                                      chwili mozna wyłączyć
                                      • wiktoria53 Rozmawia dwóch przyjaciół 02.12.07, 18:33
                                        -Eh...powinienem był ojca słuchać, jak byłem młody. Trzeba było. A
                                        ja durny nie słuchałem.
                                        - A co on ci takiego mówił?
                                        - Diabli wiedzą. Mówię, że nie słuchałem....
                                        • wiktoria53 Ciągle aktualne 02.12.07, 18:39
                                          Prezes wielkiej korporacji pyta swoich pracowników, co kupili sobie
                                          za trzynastą pensję. Zaczepia dyrektora;
                                          - No i jak tam, dyrektorze? Co pan sobie kupił za trzynastkę?
                                          - Nowiutkie audi.
                                          -A resztę?
                                          - Ulokowałem na koncie w banku szwajcarskim.
                                          Podchodzi do kierownika:
                                          - Jak u pana, kierowniku? Na co pan wydał trzynastkę?
                                          - Kupiłem używanego poloneza....
                                          - A resztę?
                                          - Wrzuciłem na książeczkę oszczędnościową.
                                          Podchodzi wreszcie do zwykłego pracownika:
                                          - Co pan sobie kupił za trzynastkę?
                                          -Kapcie.
                                          - A resztę?
                                          - Babcia dołożyła.
                                          • wiktoria53 Trochę relaksu 21.12.07, 20:25
                                            pl.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&feature=related
                                            • wiktoria53 PituPitu-różne śmieszne :) 16.11.08, 19:28
                                              pitupitu.tivi.pl/strona_glowna.html
                                              • del.wa.57 Re: PituPitu-różne śmieszne :) 16.11.08, 19:56
                                                Dzieki Wiktorio,zawsze cos fajnego wyszukasz,szperaczkosmile)
                                                • del.wa.57 A dobrze mu tak! :-) 23.11.08, 23:50
                                                  www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=10247
                                                  • wiktoria53 Re: A dobrze mu tak! :-) 24.11.08, 00:01
                                                    A już chciałam powiedzieć, że ja chcę taką kartkęwink Super filmiksmile
                                                  • wiktoria53 Śpiewające chomiki :-) 25.11.08, 22:58
                                                    www.superlaugh.com/1/hamsterdance.htm
                                                  • wiktoria53 Re: Śpiewające krowy :-) 25.11.08, 23:05
                                                    dingo.care2.com/cards/flash/5390/cowgirls.swf
                                                  • wiktoria53 Don't Worry Be Happy 25.11.08, 23:31
                                                    www.superlaugh.com/1/behappy.swf
                                                  • wiktoria53 Co nowego w prasie?;) 27.11.08, 23:03
                                                    https://tnij.org/cfju
                                                  • wiktoria53 Ameryka to dziwny kraj 28.11.08, 21:26
                                                    https://tnij.org/cfpr
                                                  • wiga2008 Re: Ameryka to dziwny kraj 28.11.08, 21:34
                                                    Hi, hi, hi...big_grin Faktycznie dziwny.
                                                  • wiktoria53 Juz czas 29.11.08, 23:24
                                                    https://tnij.org/cfwg
                                                  • wiktoria53 Prosto z mostu 29.11.08, 23:26
                                                    https://tnij.org/cfwh
                                                  • wiktoria53 Sruba kredytowa:( 29.11.08, 23:42
                                                    https://tnij.org/cfwn
                                                  • wiktoria53 Kiełbasa z wody? Z mięsa też nie.....:))) 01.12.08, 20:17
                                                    pitupitu.tivi.pl/strona_glowna.html
                                                  • wiktoria53 Na stacj kolejowej 05.12.08, 00:04
                                                    https://tnij.org/cgwv
                                                  • natla Dzięki Ci Wiktorio za ten uroczy wątek, bo ..... 05.12.08, 00:14
                                                    ......bardzo się przydaje w tym naszym "grobowcu rodzinnym" wink
                                                  • wiktoria53 Re: Dzięki Ci Wiktorio za ten uroczy wątek, bo .. 06.12.08, 20:23
                                                    pitupitu.tivi.pl/56845,ogladaj_wideo,odcinek_19_basn_o_brzydkim_kroliczku.html
                                                  • del.wa.57 Re: Dzięki Ci Wiktorio za ten uroczy wątek, bo .. 07.12.08, 15:09
                                                    Wiktorio,jesteś nie zastąpiona w wyszukiwaniu śmiesznośći,wielkie dziękismile smile
                                                  • regine Re: Dzięki Ci Wiktorio za ten uroczy wątek, bo .. 07.12.08, 17:43
                                                    Do tej pory jakoś omijałam ten wątek. Nie do śmiechu mi ostatnio.
                                                    Ale dziś uśmiałam się szczerze. Poczytałam i dziękuję Wszystkim,
                                                    zwłaszcza Wiktirii, że dba o nas i zawsze potrafi rozładować
                                                    sytuację smile
                                                    O jej darze wyszukiwania różnych rzeczy, ciekawych i pożytecznych, w
                                                    necie, nie wspomnę. Pięknie dziękuję za linki i wywoływanie
                                                    uśmiechu smile
                                                  • wiktoria53 Re: Dzięki Ci Wiktorio za ten uroczy wątek, bo .. 07.12.08, 20:21
                                                    Skoro Wam się podoba to bardzo się cieszęsmile i dziekujęsmile

https://tnij.org/chgg
                                                  • wiktoria53 Dowcipy 07.12.08, 20:31
                                                    https://tnij.org/chgo
                                                  • izis52 Re: Dowcipy 07.12.08, 21:39
                                                    Super, ale teraz reklamują: zamykamy po wyjściu ostatniego gościa.
                                                  • wiktoria53 Rozmowy przez internet:) 08.12.08, 22:09
                                                    https://tnij.org/chpa
                                                  • wiktoria53 Re: Rozmowy przez internet:) 08.12.08, 22:10
                                                    https://tnij.org/chpc
                                                  • wiktoria53 Re: Rozmowy przez internet:) 09.12.08, 22:55
                                                    https://tnij.org/chwr
                                                  • wiktoria53 Renta dla babci 13.12.08, 20:16
                                                    https://wstaw.org/d/31c
                                                  • natla Re: Renta dla babci 13.12.08, 22:16
                                                    No nie wiem, czy to takie wesołe. Byłoby, gdyby nie realia. Mam
                                                    takich sąsiadów.....dosłownie takich.
                                • natla To jest Piękne !!! :)))) 22.11.07, 23:40
                                  img148.imageshack.us/img148/2526/36387042fu3.jpg
                                  • bogatka1 Re: Kazanie :) 15.12.08, 13:14
                                    <> by umarakuku
                                    - Ostatnio z kobietą byliśmy na ślubie i weselu mojego bardzo dobrego kumpla. Ogólnie było fajnie, ale największym punktem programu, było kazanie, które wygłosił nasz kumpel, który chyba miesiąc wcześniej dostał święcenia finalne.
                                    Oto najlepszy fragment kazania, który najbardziej wrył się w moją pamięć:
                                    - Miłość małżeńska jest jak butelka wina, na przykład jak ta butelka czerwonego wytrawnego wina - i w tym momencie kumpel stawia na ambonie flaszkę wina.- Z miłością jest jak z winem, też potrzebuje opakowania, też z wiekiem dojrzewa i też należy dbać o to, aby się nie wylało. Na dodatek jest tak, że jeśli wino nie dotyka korka od butelki to wtedy on jełczeje, staje się wiotki i mały, zupełnie jak w miłości..
                                    • wiktoria53 Re: Kazanie :) 15.12.08, 13:48
                                      Dobreeeeesmile
                                      • wiktoria53 W hipermarkecie 15.12.08, 23:28
                                        https://wstaw.org/d/513
                                        • wiktoria53 Abstrakcja:) 15.12.08, 23:31
                                          https://wstaw.org/d/516
                                          • del.wa.57 Re: Abstrakcja:) 16.12.08, 21:21
                                            świetnie sie ubawiłam,dziewczyny,proszę o więcej!smile smile
                                            • izis52 Re: Abstrakcja:) 16.12.08, 21:56
                                              Super historyjki. Ta z hipermarketu to przestroga dla tych, co
                                              lubią tak spędzać czas. A dobrze jej tak...ha, ha.
                                              • wiktoria53 Tonik :) 16.12.08, 23:08
                                                https://wstaw.org/d/60a
                                                • del.wa.57 Re: Tonik :) 16.12.08, 23:10
                                                  big_grin big_grin jesteś nie zawodna Wiktoriobig_grin
                                                • wiktoria53 Posły;) 16.12.08, 23:10
                                                  https://wstaw.org/d/60b
                                                  • wiktoria53 Jutro siadam z gazetą;) Na święta jak znalazł;) 16.12.08, 23:13
                                                    https://wstaw.org/d/60c
    • bogatka1 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 18.12.08, 23:16
      Pyta się facet swojego kolegi o dobrego stomatologa.
      Tamten mu odpowiada:
      - Znam świetnego, ale on jest Anglikiem.
      - Spoko, spoko, poradzę sobie.
      Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu i pokazując lekarzowi szczękę mówi:
      - Tu!
      Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi:
      -Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuję bolący ząb, mówię tu, a on wyrywa mi dwa...
      - Ale ty głupi jesteś. "Two" po angielsku znaczy "dwa"...
      - Aaa, było tak od razu, następnym razem coś wymyślę.
      Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
      -Ten!
      • natla Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 19.12.08, 08:56
        Fajnie się tak obśmiać na początek dnia.....choć moze nie powinnam
        używać do tego celu humoru na koniec dnia wink
        • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 21.12.08, 18:18
          https://wstaw.org/d/968
          • wiktoria53 Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 01.01.09, 17:56
            https://wstaw.org/d/1561
            • natla Re: Coś wesołego na koniec dnia :))))))))))))))) 01.01.09, 22:52
              Ot, proza życia wink
              • wiktoria53 [...] 05.01.09, 18:47
                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                • del.wa.57 Re: Propozycja dla bezrobotnych;) 05.01.09, 20:40
                  Dobreeeeeeeeeebig_grin
                  • wiga2008 Re: Propozycja dla bezrobotnych;) 05.01.09, 21:13
                    Och, dzięki Bogu, mam emeryturę i pracę też, bo jeśli miałabym szukać i dostać taką propozycję....Chyba nie byłabym zadowolona.wink

------------------------------------------------------
                    • wiktoria53 [...] 09.01.09, 20:01
                      • del.wa.57 Re: Piosenka trenera 09.01.09, 20:43
                        Świetne! big_grin
                        Dzięki Wiktorio.
                        • wiktoria53 [...] 11.01.09, 22:14
                          • wiktoria53 [...] 25.01.09, 18:18
                            • wiktoria53 [...] 25.01.09, 18:21
                              • wiktoria53 [...] 25.01.09, 18:31
                                • del.wa.57 Re: Przysuń wzrok i 25.01.09, 19:13
                                  big_grin big_grin big_grin
                                  • wiga2008 Re: Ludzkim głosem 12.02.09, 23:12
                                    http://i40.tinypic.com/8x0qx5.jpg
                                    • del.wa.57 Re: Ludzkim głosem 13.02.09, 21:20
                                      big_grinbig_grin
                              • del.wa.57 Re: Czyżby to owieczki? 25.01.09, 19:11
                                Ha ha ha to podobno''sztuka'' ale nie rozumiem tej ''sztuki''goło=dupców
                                Mariannobig_grinbig_grinbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka