martaireks 21.10.06, 23:00 Ja jestem 52 latka , przybywam z Holandii, co slychac na Waszym forum??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: Marta z Holandii 21.10.06, 23:03 Witaj A to forum nie tylko jest Nasze ale i Twoje. Bierz ile chcesz...) A co słychać ? Poczytaj i popisz. Może my dowiemy się co słychać w krainie tulipanów. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Marta z Holandii 21.10.06, 23:12 hey Marta jak to sie powszechnie mowi "stara bieda u nas" raz lepiej, raz gorzej z nicka Twojego wypada sie domyslac, ze masz zwierzatko o imieniu Reks znajdziesz tu ciekawe watki o zwierzatkach Odpowiedz Link
kasia573 Re: Marta z Holandii 21.10.06, 23:40 Witaj, Marto! U każdego coś innego, ale to stanowi godną uwagi całość. Odpowiedz Link
natla Re: Marta z Holandii 21.10.06, 23:55 Witaj, witaj, mogłabyś choć na przywitanie wstawić kilka tulipanów do Gawiarenki Myśle, ze jesteś Marzą z Irkiem S. A moze faktycznie Irek robi za Reksa.....) Bierz sie do pracy, bo tu bardzo robotni ludzie. Popodróżuj trochę po naszym miszkaniu, poznaj je, bo inaczej do łazienki nie trafisz. Ale w razie czego, my Cie zaprowadzimy, nie tylko do łazienki, ale i na salony. Odpowiedz Link
e-baba Re: Marta z Holandii 22.10.06, 20:40 Powitałam Cię w wątku "Skąd przybywamy" a tutaj pytam: A co słychać u Ciebie? Odpowiedz Link
tesunia Re: Marta z Holandii 22.10.06, 20:45 dolanczam do powitan i zapytuje co slychac) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
gabira Re: Marta z Holandii 22.10.06, 23:14 Też Cię witam. Także jestem nowa, ale podoba mi się tutaj, chyba zadomowię się na dłużej, myślę że Ty też. Odpowiedz Link
natla Re: Marta z Holandii 22.10.06, 23:47 I wcale nie sucho czy nudno, jak to gdzieś wyraziłaś swoje obawy. ) Odpowiedz Link