11.11.06, 09:17
Dla mnie i tak będziesz zawsze Tofiką, a staż Ci zaliczam, jasne, tylko wpisz
tu ilosć listów napisanych na forum....podpieczętuje i już będzie wiadomo wink)
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: Marinka52 11.11.06, 10:48
      Marinka , też ładnie , może troszke morsko , błękitne oczy , rozwiane włosy ,
      wilgotne usta , tajemniczy usmiech , duże ręce, ale delikatne hmmm... może natla
      miała racje , chociaż tofika to odwrotność hebrajskiego słowa akifot ,nie
      dotarłem jednak do tłumaczenia , Marinko pisz , pisz tego tu naprawdę brakuje smile)
      • sagittarius954 Re: Marinka52 11.11.06, 10:54
        Wy kobiety powtażacie ,że mężczyźni są jak dzieci , dużo w tym prawdy, przyznaję
        i nie chciałbym zatracić tej dziecięcej prawdy patrzenia się na otoczenie. Tobie
        też proponuje , stań się dziewczynką tak od czasu do czasu to nie zaszkodzi ,
        może jeszcze dodać uroku ,w szczególności takiemu miejscu w jakim przyszło nam
        rozmawiaćsmile) Pozdrawiam Marinko.
        • gwiazda37 Re: Marinka52 11.11.06, 11:02
          Dobrze, ze wcześniej wyjaśniono, że Marinka52 to Tofika bo na myśl przyszła mi Malwina52. Obie pozdrawiam serdecznie smile))
    • czarny.humor Re: Marinka52 11.11.06, 11:04
      Dla mnie będziesz Maryniką,
      Bo rymujesz się z Tofiką.

Cieszę się, że jesteś z powrotem i w dobrym nastroju. smile)))

smile))
      • tesunia Re: Marinka52 11.11.06, 11:31
        cmoki jak smoki dla Ciebie tofiko-marinkosmile)
        • natla Re: Marinka52 11.11.06, 11:52
          Humorek ma racje, Marynika jest świetna i nie będzie sie myliła z Malwiną. smile
          Marynika-Tofika, Tofika-Matynika. smile
          • del.wa.57 Re: Marinka52 11.11.06, 12:27
            Hej, Marinko witaj nam a nie mogłas innego numerku sobie wstawić Maryniko? mnie
            tez bedziesz myliła z Malwinką.Marina-Marynika- ach tyle jest możliwoścismile))))))
            • del.wa.57 Re: Marinka52 11.11.06, 13:03
              Hej,Marinko nie tłumacz sięsmile)))))))
              Przecie zartuje,ale nie zdziw sie jak czasem napisze Tofikasmile)))
              • marijanka Re: Marinka52 11.11.06, 18:13
                Witaj Marylkosmile))
                a Skarby Twoje prześliczne,takie kochanesmile)
                • marinka52 Re: Marinka52 11.11.06, 20:32
                  marijanko, kto TY jestes??
                  jak przyznasz to Ci zaspiewam o Marijance..smile

oczy mial czarne slodkie usteczka, od pierwszej chwili spojzenia,
                  kochala go dzieweczka.. cdn..
                  • tesunia Re: Marinka52 11.11.06, 20:59
                    dzieki za pocieszenie marinko,
                    zaraz wslizne sie w posciel,po kolacji dopiero sie rozgrzalamwink
                    a psiun i pelikan jeszcze zyjawink)chociaz psiun zakonczyl serie
                    zastrzykow"jakies blokady" na swe zruinowane kolanka i biodrasad(nawt chumorek
                    mu sie poprawil ,chce od nowa brykac,ale niestety,juz dupka mu siada na
                    podloge,musimy bardzo uwazc by trzymal sie spokojnie.

miej sobie udany wieczorkiss
                    • tesunia Re: Marinka52 11.11.06, 21:16
                      psiun ma skonczone latem 9 lat,ale ze dwieoperacje na kolano po przejechaniu
                      przez samochod,no i zapasiony przez pancia,to szkielet po prostu nie wytrzymuje
                      i nastepuja zdarcia chrzastek,tak jak u ludzisad(
                      te zastrzyki bierze dwa razy do roku,to takie jakby "smarownie ",no i nie
                      musimy dawac mu tabletek przeciwbolowych,najgorzej teraz gdy takie zimna
                      nadchodza,nakladamy plaszyczk,troche go chroni przed zimnemwink

tez juz zmykam do lozeczka z lektora,czytam "Filary ziemi",nawt sie czta,klimat
                      angielski,taki jaki lubie .

PA;..przyjemnego lekturownia i pieknych snowsmile ,kiss
                      • vogino55 Re: Marinka52 11.11.06, 22:20

• sagittarius954 Re: Marinka52 12.11.06, 19:01
      Marinko , to żadne pocieszenie , ale mnie też pierwszy śnieg zniszczył namiocik
      letni. Swizdu -gwizdu i juz nie ma namiociku. Trudno , sie mówi i kocha sie
      dalej smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka