natla 11.11.06, 09:17 Dla mnie i tak będziesz zawsze Tofiką, a staż Ci zaliczam, jasne, tylko wpisz tu ilosć listów napisanych na forum....podpieczętuje i już będzie wiadomo ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Marinka52 11.11.06, 10:48 Marinka , też ładnie , może troszke morsko , błękitne oczy , rozwiane włosy , wilgotne usta , tajemniczy usmiech , duże ręce, ale delikatne hmmm... może natla miała racje , chociaż tofika to odwrotność hebrajskiego słowa akifot ,nie dotarłem jednak do tłumaczenia , Marinko pisz , pisz tego tu naprawdę brakuje ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Marinka52 11.11.06, 10:54 Wy kobiety powtażacie ,że mężczyźni są jak dzieci , dużo w tym prawdy, przyznaję i nie chciałbym zatracić tej dziecięcej prawdy patrzenia się na otoczenie. Tobie też proponuje , stań się dziewczynką tak od czasu do czasu to nie zaszkodzi , może jeszcze dodać uroku ,w szczególności takiemu miejscu w jakim przyszło nam rozmawiać) Pozdrawiam Marinko. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Marinka52 11.11.06, 11:02 Dobrze, ze wcześniej wyjaśniono, że Marinka52 to Tofika bo na myśl przyszła mi Malwina52. Obie pozdrawiam serdecznie )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Marinka52 11.11.06, 11:04 Dla mnie będziesz Maryniką, Bo rymujesz się z Tofiką. Cieszę się, że jesteś z powrotem i w dobrym nastroju. ))) )) Odpowiedz Link
natla Re: Marinka52 11.11.06, 11:52 Humorek ma racje, Marynika jest świetna i nie będzie sie myliła z Malwiną. Marynika-Tofika, Tofika-Matynika. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Marinka52 11.11.06, 12:27 Hej, Marinko witaj nam a nie mogłas innego numerku sobie wstawić Maryniko? mnie tez bedziesz myliła z Malwinką.Marina-Marynika- ach tyle jest możliwości)))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Marinka52 11.11.06, 13:03 Hej,Marinko nie tłumacz się))))))) Przecie zartuje,ale nie zdziw sie jak czasem napisze Tofika))) Odpowiedz Link
marijanka Re: Marinka52 11.11.06, 18:13 Witaj Marylko)) a Skarby Twoje prześliczne,takie kochane) Odpowiedz Link
marinka52 Re: Marinka52 11.11.06, 20:32 marijanko, kto TY jestes?? jak przyznasz to Ci zaspiewam o Marijance.. oczy mial czarne slodkie usteczka, od pierwszej chwili spojzenia, kochala go dzieweczka.. cdn.. Odpowiedz Link
tesunia Re: Marinka52 11.11.06, 20:59 dzieki za pocieszenie marinko, zaraz wslizne sie w posciel,po kolacji dopiero sie rozgrzalam a psiun i pelikan jeszcze zyja)chociaz psiun zakonczyl serie zastrzykow"jakies blokady" na swe zruinowane kolanka i biodra(nawt chumorek mu sie poprawil ,chce od nowa brykac,ale niestety,juz dupka mu siada na podloge,musimy bardzo uwazc by trzymal sie spokojnie. miej sobie udany wieczor Odpowiedz Link
tesunia Re: Marinka52 11.11.06, 21:16 psiun ma skonczone latem 9 lat,ale ze dwieoperacje na kolano po przejechaniu przez samochod,no i zapasiony przez pancia,to szkielet po prostu nie wytrzymuje i nastepuja zdarcia chrzastek,tak jak u ludzi( te zastrzyki bierze dwa razy do roku,to takie jakby "smarownie ",no i nie musimy dawac mu tabletek przeciwbolowych,najgorzej teraz gdy takie zimna nadchodza,nakladamy plaszyczk,troche go chroni przed zimnem tez juz zmykam do lozeczka z lektora,czytam "Filary ziemi",nawt sie czta,klimat angielski,taki jaki lubie . PA;..przyjemnego lekturownia i pieknych snow , Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Marinka52 12.11.06, 19:01 Marinko , to żadne pocieszenie , ale mnie też pierwszy śnieg zniszczył namiocik letni. Swizdu -gwizdu i juz nie ma namiociku. Trudno , sie mówi i kocha sie dalej )) Odpowiedz Link