natla 17.12.06, 09:54 Masz leniuchu następną odsłone, ale salonik to sobie już urządź sama Link do poprzedniej części: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=48696212 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 18.12.06, 14:38 Ależ sie cieszę , naprawdę , tylko jak piszecie w srodkowej części wątków to mam kłopoty z policzeniem , nieraz zastanawiam sie dlaczego wątek jest podbity a postów nie widzę ) To co , mam iść teraz na spacer ... z tym pieskiem) Może mu ukroje troszke szyneczki? ) A nie boisz się sama schodzić do piwnicy ? Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 20.12.06, 22:55 Ciekawość mnie zżera okrutna...upieklas kuleczki/ciasteczka dla Sylwi??? Ich smak pamiętam do dzisiaj.Tylko nie podjadaj,bo wcale ich tak dużo nie wyjdzie. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 20.12.06, 23:25 Nie jest tak żle jak myslisz! Pierogi robie tylko dla nas i nie jest to wklad do wieczerzy wigilijnej. Na uroczystą kolacje od 15 lat są podawane pierogi Babci Marysi prosto z gara z dużą ilością usmażonej na złoty kolor cebulki. Ja robie dlatego,ze uwielbiam przedsiąteczne krzątanie i wszystkie te smaki i zapachy kapuchy-grzybow-maku-wanilii-cynamonu-gożdzikow itp. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 21.12.06, 15:37 Przepraszam Cie serdecznie ,ale dopiero co wróciłem do domu)Lecę ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 21.12.06, 15:40 Już odpowiedziałem ) Mam nadzieję ,że długo nie trwało) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Do Reginy :) ............. 3................. 21.12.06, 15:57 co jest Regine,)) Pierogi cię wciągnęły czy ta choinka przygniotła bo ja teraz nie dostaję odpowiedzi)))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 21.12.06, 19:20 Reniu, nic nie wiedziałam o zagubionych kartach, sorki.Pozdrówka. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 21.12.06, 22:09 Reniu przykro, ze takie cosik Cie spotkalo, karte zablokowalas to spokojnie nic Ci nie ubedzie z konta a pieniazki wyplacic musisz osobiscie z banku i swietuj spokojnie nie daj sobie popsuc tych paru dni w roku, karta moze sie znajdzie albo wydadza nowa, mnie to czesto spotyka bywam roztargniona pozdrawiam i sciskam swiatecznie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 18:19 Chciałem się Ciebie spytać czy potrafisz zrobic takiego pompona ? No z wełny . właśnie z wnusią zacząłem robić i coś mi chodzi po głowie ale jak byś mi mogła wytłumaczyć))) A wiesz byłem dziś na ulicy Ożarowskiej w Warszawie )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 18:39 Regine tak na zupełnie poważnie ------ty mnie w maliny nie wprowadzasz CO! Rysować nie rysować ciąć nie teraz wyciąć . Regine zlituj się nade mna nie ma czegóś prostszego)) Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 19:07 Sagi, kup gotowca )....Renia chyba zwariowała .... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 19:12 Mózg mi zasłupłała i jeszcze zaprasza przyjedź a gdzie w te pola co niby się domyslam )) dobra dzię ki poradziłem sobie a zrobiłem tak wyciołem normalnego pączka amerykańskiego takie ciastko z dziurką , włóczyłem nitkę naokoło aż zapełniłem pączka , rozciąłem nitki włóczki między dwoma pączkami ,zawiązałem i zrobiłem ZOŚKĘ , a teraz z wnusią będę grał a co )) nawet ołów znalazłem hehehehehe...)))) Buziaczki kochane kobietki) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 19:21 Ale przypomniałaś mi , to może zrobimy zawody bacio-dzadko-wnusiowe na placu tesco w nowy rok co??))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 19:40 Dostałam, dzięki i juz podziwiałam........)))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 20:15 Nawet nie zliczę ileż koszy mi pokazałas Przez ten rok okrągły A ja do każdego wkładam te chwilki kliknięć By jak będę już bardzo bardzo stary wydobywać je niezręcznie i plątać wspomnienia Zdrowia Regine Ci życzę Uśmiechów na twarzy i w oczach Wędrówek po górach złocistych Spotkań niezliczonych z tymi Których tak przecież lubisz rozmawiając na forum . Wszystkiego dobrego w nowym 2007 Roku Regine .)) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 29.12.06, 22:08 Dziekuje, Reniu,za podeslanie listu od Helenki.. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 30.12.06, 13:01 Hmmm , musiałaś mieć 18 lat i już nie czekałaś na pozwolenie rodziców , ja wtedy miałem też 18 lat i trzy lata mi brakowało ,żeby wskoczyć w obrączkę ) ale troszkę jeszcze wytrzymałem )))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 30.12.06, 13:12 Myślisz ,że ta żabcia to nasza szefowa ?)) Jest taka sympatyczna i tak sobie natlę zawsze wyobrażałem przed kompem jak przytupuje nóżką czytając nasze posty))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 30.12.06, 13:51 Ależ sąsiadeczko -wyraźnie napisałem żabcia )) a nie babcia Zresztą Wy jesteście wspaniało-kochanymi babciami))) Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Reniu1 :))) 03.01.07, 16:24 Wszystko doszło i jest super!! Czekam na zapowiedziane więcej. )) )) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Nagraj, pls 05.01.07, 18:54 Renia, nagraj ten film. Prosba wielka od padalca ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Do Reginy :) ............. 3................. 08.01.07, 16:08 Właśnie wróciłem. )) Robimy jakiś szemrany interesik?? )) Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Do Reginy :) ............. 3................. 08.01.07, 16:22 gdybys chciala porozmawiac to bede na "naszym czacie" Odpowiedz Link
czarny.humor Reniuś co z tym pytankiem?? 08.01.07, 18:25 Nie poganiam Cię w żadnym wypadku, ale za godzinę zrobię sobie zastrzyk i jutro może mnie nie być na forum. )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Reniuś co z tym pytankiem?? 08.01.07, 19:07 Qrczę!! Tyle komplimentów w paru słowach? Cieszę się, że już w porządku!! )) )) Odpowiedz Link
banitka51 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 10.01.07, 03:06 dziwne, ale list do Ciebie sam mi sie zmienia... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 13.01.07, 00:33 Zajrzyj za chwilke do skrzynki gazetowej szczęsliwa kobieto)))))) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 14.01.07, 14:01 REginko... to chwilkowe .. juz bywac bede) pozdrawiam Ciebie Milutko Odpowiedz Link
tesunia Re: Do Reginy :) ............. 3................. 23.01.07, 23:46 przesliczne dzieki cudny DUSZKU za pomoc z kapelusikiem):',,, miej sobie cieply wieczor,bo nas przysypalo na bialo i mrozi. Odpowiedz Link
marinka52 Re: Do Reginy :) 30.01.07, 15:53 wybrykaj spod cieplutkiego kocyka..myk myk... na poczte Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) 01.02.07, 16:08 Jasne pani Regino,jasne))) Cieszę się ,że wszystko do Ciebie dotarło,pozdrowka laseczko)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) 01.02.07, 19:33 Poleżałaś? chrapałaś,że az tutaj słyszałam))) Dobrze,ze jest troche lepiej,nie daj się!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) 01.02.07, 21:45 Nie żartuj Reniu jak Ci nie przejdzie to szukaj jakiegos ''mundrego'' coby Cie naprawił) Może jakieś masaże lecznicze,tez znam ten ból,niech to gęś kopnie jak złapie to trzyma.. Wetrzyj w bolace miejsca jakąs maśc Reniu,szczegolnie na noc. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) 02.02.07, 22:02 O biedna kobieta zlozona bólem,szczerze Ci współczuje...tylko co z tego? Potrzebna Ci pomoc kogos przyjaznego i to natychmiast. Wezwij pomoc! Odpowiedz Link
malwina52 buzka:) 01.02.07, 07:57 dziekuje za poczte, sie naogladalam spokojnego dnia czy u Ciebie juz tez znow wieje? mnie prawie nioslo do pracy nareszcie sie niezasapalam Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy :) ............. 3................. 02.02.07, 22:28 Renii jestem,a Tobie zdrowia życzę Odpowiedz Link
kasia573 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 03.02.07, 23:08 Reniu, dopiero wyczytałam, żeś chora. Poprawy Ci życzę! Wysłałam Ci coś na pocztę, ale od 23.00 i tak odbierać jej dziś nie można. Ciepło pozdrawiam! Kasia )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 04.02.07, 21:05 Reniu,odezwij się chociaz słowo,proszę,martwie sie o Ciebie. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 04.02.07, 21:53 Czekam na odpowiedz! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 08.02.07, 19:43 Dziękuje Reniu)) Cała przyjemnośc po mojej stronie o Pani) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 08.02.07, 20:02 uprawiam dzisiaj wieczorna prywate towarzyska serdecznie pozdrawiam i podziwiam za porzadki na forum Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 10.02.07, 17:48 A Ciebie co ugryzło? uch..... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 10.02.07, 19:36 To nie zgrzytaj tak mocno , bo żęby są bardzo potrzebne , a ten proces zgrzytania może doprowadzić cię do starcia ich na miał) Wiesz Regine , ja wiem ,że to publiczne forum , ale nie zamierzam być bardziej amerykański od samych amerykanów , i wwesołośći i szczęśliwości wszem i wobec nie zamierzam ogłaszać . Jak jestem w złym humorze to piszę. Ta amerykańskość wychodxzi mi bokiem . Kiedykolwiek i gdziekolwiek ktoś mnie się nie zapytał odpowiadałem ,że jest wsio w porządku. Oczywiście zanam granice swojego marudzenia i zanudzać Was nie zamierzam . Nauk psychologicznych nie studiowałem . Ale pozwól proszę przyzwyczaić mi się do mojego organizmu , który naprawdę odbieram różnorodnie , niejednokrotnie mylnie Aha , i żebyś ciągle taka jak w tym poprzednim poście była , nie ulegaj moim humorom a jak możesz atakuj , z cukru nie jestem , do obrażalskich za bardzo nie należę . Słowa krytyki chętnie przyjmuję , lukrem proszę mnie nie przykrywać mimo ,że zbliża się koniec karnawału No a teraz całuski , pozdrówka , uściski i takie tam ...)) to jak tam spotkanko kiedyś dojdzie do skutku , czy najpierw muszę formę fizyczną szlifować)))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 10.02.07, 19:56 Kurde blaszka , Ty mnie nie przepraszaj , ja Ciebie uważam za internetowego przyjaciela , zresztą jak każdego tutaj, masz prawo walić mi między oczy jak chcesz , powtarzać się nie będę . Daj spokój Twoja wypowiedź była aż nazbyt delikatna ) Dawaj ostrzej Regine ))) Nic Cię nie poniosło )) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 11.02.07, 14:55 Reginko, wrocilam z bratanka slubu, odpoczne, , poklikam, ale dopiero jak wypoczne po moim wypadzie w rodzinne strony.. pozdrawiam..paba!!!musze rodzinne relacje przeanalizowac,, bo w X dwa razy bede babciahihihi Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 12.02.07, 18:22 Reginko , szukalas mnie , zapraszalas do klikania..? oj , jak TY czytalas moje dwa ostanie lisciki na poczte gazety, tam bylo ze jade... ale to nic, mozna tak czasem czytaczamyslenie... Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 13.02.07, 08:50 Reniu, dziekuje za wczorajsze naslanie na mnie listonosza.. )) slicznosci... a utwor spiewany piekny, dwa razy juz odsłuchałam..i jeszcze i jeszcze nieraz popatrze i poslucham , wielkie dzieki...bbbbb wielkie podziekowanko Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 13.02.07, 11:44 Renius, o jaki cudny wiersz czy pamietasz?piekny, malutki dwuzwrotkowy , a wymowny,,uaaaa "Śniadanie Rozsmarowuję Cię z masłem na chlebie Wdycham z zapachem miodu i mleka Obok zastawa stoi dla Ciebie. I świeże pieczywo w koszyczku czeka. Tak jest codziennie, cholera mnie bierze I chyba zacznę chodzić po ścianie Zmywam nietknięte Twą dłonią talerze Znowu samotne śniadanie. Taki mi ofiarowano wierszyk...Miły...Prawda )" niesamowicie mily!!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 13.02.07, 19:28 Dziękuje Reniu,przesyłki dotarły cmok,cmok,cmok) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do Reginy :) ............. 3................. 13.02.07, 19:49 dzieki Reniu za przesyłkePiękne fotki !!! Przepraszam, że tak milczę, ale sama wiesz jak teraz u mnie. Nawet siły nie mam pisac. Ale Baba wie, i jak byscie nie miały ciekawszych tematów ) to ona ci powie co u mnie teraz. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 14.02.07, 07:02 www.samre.info/kartki/21/kartka21.html bardzo dziekuje, polechtalas moje serduszko a to moja walentynka dla wyjatkowej Reni www.samre.info/kartki/46/kartka46.html milych i calusnych WALENTYNEK Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy :) gg 15.02.07, 10:32 Reniu - dzis dopiero i to z trudem odpowiadam - nie mogło mi sie forum otworzyć - o problemach z aplikacją dowiedziałam sie, poniewaz wyskoczyła mi na ekran taka ramka z komunikatem,też słoneczko z paska znikało - dziś to samo się dzieje Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy :) 15.02.07, 13:57 Dzieki Reniu za piękne życzenia i wspaniałe kwiaty. Najważniejsze, że informatyk pomógł. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) 15.02.07, 22:55 Reniu,gdzie Ty sie podziewsz?odezwuj sie dziewczyno choc słowo,pozdrawiam Ciebie serdecznie) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) 19.02.07, 14:47 Czekam na Ciebie z pogaduchami. Co jest? zalało Cie? zasypało?zaniemówilas..... Odpowiedz Link
fleur1 Za duża przesyłka 19.02.07, 19:48 Reniu dostałam pocztę 12 lutego, za 3 prezentacje dziekuje. Nie wysyłaj tak, wysyłaj te prezentacje pojedyńczo, w ten sposób dojdą, ściągną się dobrze i nie będziesz zapychała skrzynek. Jak jakiś e-mail z załącznikiem się nie zmieści to wróci, ale coś jednak dojdzie. Posłuchaj fachowca!!! Odpowiedz Link
tofika Re:Reginko.... 19.02.07, 21:34 Zdrowiej predziutko, co rusz pomysle o Tobie tak cieplutko ,zeby Twoje oczka szybciutko wyzdrowialy.. pozdrawiam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 20.02.07, 16:26 Dobra , będę pisał do upadłego ...))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 20.02.07, 18:40 No,cos Ty Reniu,po prochy pobiegłas? narkomanka jedna)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 20.02.07, 19:34 Nie broń sie tak jestes laseczka,jesteś i fajnie,że jestes tutaj i badz zawsze) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 01.03.07, 10:27 Wczoraj padłam ze zmęczenia i nic nam nie wyszło...cóż szkoda przed nami tyle jeszcze ciekawych godzin. Zyczę wiele sił! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 04.03.07, 20:06 Reniu,bardzo Ci wspołczuję,miałas cięzkie dni,rozumiem i wcale sie nie gniewam,bardzo Ci dziękuje za życzenia i pocztę,piękna ta przesyłka,buziaczki)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 11.03.07, 22:26 Reniu co z Tobą masz doła dzisiaj? a taka piekna pogoda była u Ciebie pewnie tez było pieknie co? ----------------------------------------------------- Nierozsądnie jest kierować się tylko rozsądkiem. Karol Bunsch. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Do Reginy - 23.03.07 23.03.07, 13:50 Renia, dzięki że napisałaś. Wszystko pojęłam i rozumiem milczenie. Podziwiam, jak ty sobie radę dajesz, jesteś bardzo dzielna. W tej sytuacji jakieś 4 kółka by się ci przydały. Czekamy więc na lepsze czasy, lepszą pogodę i wtedy na spotkanie. Trzymam kciuki za to - co wiesz , czyli za Kondratow. caluski od padalczychy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy - 26.03.07 26.03.07, 19:58 Reniu,jak samopoczucie? bidulo obolała jestes napewno co? bardzo Ci współczuje,kup sobie drabinkę i skacz po taboretach. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy - 28.03.07 28.03.07, 21:46 Reniu, wszystko w porzadeczku,tylko taka tyci przerwa w klikaniu, podpatruje z boczku i wiem co dzieje na forum prosze Ciebie Reginko , nie startuj prosto z taborecika zeby zlapac zajaczka pozdrawiam ()()()() ... zdroweczka zycze Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy - 29.03.07 29.03.07, 18:10 Dzieki Reniu za pocztę,cudowny ten Twój motylek))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Do Reginy - 29.03.07 29.03.07, 18:19 del.wa.57 napisała: > Dzieki Reniu za pocztę,cudowny ten Twój motylek))) I ja-i ja ! Tylko pozazdrościć bycia babcią) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy - 29.03.07 29.03.07, 19:56 Reniu,wiesz co? to sa własnie objawy''zajscia'' nie martw sie skarbie to minie za pare tygodni)))) Ledwo chodzisz,żle widzisz,padasz z taboreta....Trza było nie ogladac bocianów i nic nie mineło,nie czytałas jak jedna urodziła mając lat 60? )))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy - 31.03.07 31.03.07, 22:35 Dziękuje Reniu za życzenia swiateczne,buzka))))))) Pozdrowienia dla Twoich bliskich Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy 31.03.07, 23:08 Reniu, dzięki za karteczkę i życzenia wielkanocne. Pozdrówka. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Do Reginy 01.04.07, 23:02 Reniu- ja też Ci bardzo dziękuję za pamięć. Rozbudzę nieco wyobraźnię, gdyż nie pierwszy już raz mam problemy z otwarciem tamtej strony. Pozdrawiam )) Odpowiedz Link
natla Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 02:14 Nie wiek ciała ważny, ale ducha.....i o to jestem u Ciebie spokojna. Zdrowia i bezproblemowego życia kochana dziewczyno. I....uwierz, że Ciebie nie można zapomnieć img411.imageshack.us/img411/661/dlarenixg3.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 07:22 img221.imageshack.us/img221/1388/gerberyvl5.png Wielu, wielu lat w zdrowiu i radości. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 07:27 Bądź nadal młoda duchem i nie rezygnuj z tych niespodziewanych przyjemności, które Ci szykuje życie! i nadal mam nadzieje, że zawitasz w końcu do Szczecina, a wtedy z pewnością Cię wsadzę w kajak (jeśli koniecznie chcesz, możesz zacząć się bać, ale myślę, że jesteś otwarta na nowe wrażenia) tak, jak kiedyś Krysię. Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 10:34 Reniu! Wiesz ,ze Ci życzę wszystkiego co najlepsze. Czekam na przyjazd a Gosia obiecala podróż kajakiem! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 16:28 Kim wreszcie jesteś tajemnicza istoto Kryjaca sie gdzieś w przestrzeni pól Wydobadź z siebie jeden mały ton Zaznacz powietrze podniesieniem ręki A gest ten dostrzegę boś bliskaś mi przecież Poprzez rozmowy coraz rzadsze jakby Już coś wypełniało Twój balkon miejski Ja wyobraźnią pod nim stoję sobie I spiewam Ci z opóźnieniem kilka zyczeń cieplutkich Zebys zdrowa była i ciągle spoglądała W tę stronę gdzie serwer nasz łączy ekrany I zebyś czasu więcej miała na małe wpadnięcia i Kliknięcia na tym jednym ze światów witualnych Uśmiechu na twarzy , radości wspaniałej Wiosny we włosach i humoru ciagłego . Tego Ci życzy sagi sąsiad Twój .) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 16:47 Radości,miłosci,zdrowia,pogody ducha,zadowolenia z dzieci,wnuków i spełnienia marzeń Reniu img71.imageshack.us/img71/3111/koszmieszanyzirysemck3.jpg Odpowiedz Link
ania091951 Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 21:34 RENIU ZDROWIA I SPELNIENIA MARZEN ZYCZE Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 22:18 Reniuś. Pogody ducha, uśmiechu, stałego docenienia od rodziny i łatwego pokonywania przeciwności. Dopiero teraz wszedłem na forum i na krótko. Sorki za spóźnienie. )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 22:54 Reniu, kochana, i ode mnie przyjmij parę dobrych słów: www.poezjaani.republika.pl/Zyczenia.11.htm Odpowiedz Link
dankarol Re: Reniu! Urodzinowo :) 04.04.07, 23:37 Reniu dużo zdrowia, mało pracy, pełnej kasy i humoru na każdy dzień img404.imageshack.us/img404/7066/49611380179651uv1.jpg Odpowiedz Link
fleur1 urodzinowo i swiatecznie 05.04.07, 14:36 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy Jola Odpowiedz Link
del.wa.57 Do Reginy. 19.04.07, 16:14 Witaj Reniu)) Bardzo sie ucieszyłam jak zobaczyłam Ciebie tutaj,wiem,ze nie masz czasu,ale miło,ze wpadłas na trochę.Pozdrawiam Ciebie serdecznie lasczko))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy. 19.04.07, 18:01 Dzieki,troche optymistyczne wieści,moze ''dochodzi''córcia do końca ciązy? Cieszę się,ze przyszła mamusia czuje sie w miare dobrze. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy. 19.04.07, 20:37 Reniu,aspiryne to ja mam w domu,ale nie moge jej brać,choc wiem,ze ''szybko działa''potem mam problemy z żołądkiem,kiedys byłam ''czynnym wrzodowcem''))) Juz mi troche przeszło a i wiatr ucichł,myślałam,ze to tylko ja mam dzisiaj bóle głowy,ale dzwoniła znajoma i ma to samo,to podobno ten durny wiatr tak działa na nasze głowy Odpowiedz Link
fleur1 Jestem, jestem 20.04.07, 22:02 Reniu robiłam mało zdjęć, chorowałam ponad dwa tygodnie, ale mam trochę zdjęć ze spaceru po Kolonii, jak będę miała za tydzień mój najnowszy prezent (przyleci nowiutki extra laptop wraz z synem z Anglii) to skopiuję z aparatu i umieszczę w Fotosiku. Poszukam też wiosny w Jeleniej Górze. Odpowiedz Link
fleur1 Trzymam kciuki za Twoją córkę i maleństwo 25.04.07, 19:50 Reniu wierzę, że będziesz wspaniała babcią kolejnego dzieciątka. Życzę córce lekkiego porodu, to i maleństwo się nie wymęczy, a potem to już z górki, zacznie się kołowrotek i najważniejszą osobą w domku będzie noworodek. Czekam na dobre wiadomości. Dziekuję za wpisy bo wiem, że nie piszę w ciemno. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Trzymam kciuki za Twoją córkę i maleństwo 26.04.07, 16:23 I co Reniu sa jakieś nowe wiesci? a jak Twoje wyniki? Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Do Reginy :) ............. 3................. 26.04.07, 16:33 No właśnie,czy już jest mały ludek tego świata??? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 27.04.07, 06:08 Reniu, dzieki za życzenia. Ja również myślę tak jak Ty. Internet to okno na świat, nowe znajomosci i to forum, na które zawsze mozna liczyć. Zawsze ktoś doradzi, poradzi, podpowie kiedy zachodzi taka potzreba.Zaczynam tu 3 roczek.Reniu, życzę Tobie abyś bezproblemowo, (a na pewno tak bedzie) została poraz drugi Babcia. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Do Reginy- dzis, 27(?) kwietnia 27.04.07, 18:54 Reniu, jak sie trzymasz ? co u córci ? Może masz czas na spotkanie na polach mokot. podczas dłuuuuuuuuugiego ? Jak się w domowych sprawach polepszyło ( OBY !!! ) to napisz sms - bo ja juz komp wyłączam i chyba przez najblizsze 4 dni nie włączę. Miło by było wreszcie spotkac się z tobą a jeszcze gdyby pogoda dopisała !!! Może np. 5 maja ? całuski, padalec Odpowiedz Link
zielona56 Gratulacje !!!! 30.04.07, 19:09 Bardzo się cieszę , że Ty się cieszysz . Wyściskaj maleństwo . Dużo zdrówka dla całej rodzinki . Miłego długiego wekeendu ! zielona(babcia) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Gratulacje !!!! 30.04.07, 19:32 Reginko gratulacje -duzo zdrowka dla wnusi jej rodzicow i dla Ciebie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Gratulacje !!!! 30.04.07, 19:32 Niech Was szczęście nie opuszcza,serdeczne gratulacje.Uściskaj maleństwo. Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Gratulacje !!!! 30.04.07, 20:04 Regine , gratulacje , Babciu jesteś Wielka , ale teraz przed tobą nowe zadanie ... teledyski.onet.pl/10172,2208559,teledyski.html Odpowiedz Link
dankarol Re: Gratulacje !!!! 30.04.07, 21:22 Reniu cieszę się razem z Tobą z tej całkiem nowej wnusi. Gratulacje dla Babci mamy taty no i oczywiście maleństwa. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Gratulacje !!!! 30.04.07, 22:15 Reniu raz jeszcze moje gratulacje,gratulowałam Ci na wątku Babcia klub) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a nareszcie!!! 30.04.07, 22:11 wspaniale, że dobrze poszło. Popatrz, jak pisalam dziś mail do ciebie w tej sprawie, to się właśnie zaczynało ) Wyczułam ! Radość wielka i dla ciebie Reniu. Usciski także dla mamy i dzieciątka ! (-) Pad. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a jeszcze raz muszę pogratulować 30.04.07, 22:53 tak sie cieszę, że raz jeszcze gratuluję i pozdrawiam img107.imageshack.us/img107/4028/gratulacjeql5.jpg Odpowiedz Link
e-baba Re: jeszcze raz muszę pogratulować 30.04.07, 23:03 Reniu, jeszcze raz gorące gratulacje dla trzech wspaniałych Dziewczyn - Mamusi, Wnusi i Babusi. Niech im zdrówko dopisuje. Cieszę się serdecznie. Odpowiedz Link
natla Niech żyje Babcia!!!! 30.04.07, 23:06 Niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje, niech żyje!!! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Do Reginy :) ............. 3................. 05.05.07, 22:03 Z tego co rozumiem nasz ich wszystkich w domu.Ważne ,że wszyscy są zdrowi i zięć też.,a maleństwa zawsze za serca chwytają.To takie aniołeczki.Bądżcie szcęśliwi. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 05.05.07, 22:07 Gratuluje Ci, zostałaś poraz drugi Babcią. Ważne, ze obie są zdrowe. Pozdrawiam.A jakie imię będzie miała (ma) Twoja wnusia? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 05.05.07, 22:42 Najważniejsze jest jak wiadomo zdrowie , a w tym przypadku wszystko poszło pomyślnie. Pozostała problemy (mam na mysli zawroty) być moze same ustąpią z czasem ....ale nie jest to chyba aż taki problem (tak mi sie wydaje)i z tym sobie poradzicie. Świetnie Cię zięciowie urządzili))).Pomyśl, dwa przyjecia w jednym roku !Natalka bardzo ładne imie Maja ma być? Sylwia już dokonała wyboru i widzisz kto rządzi?)) Pozdrawiam i życzę córciom i wnusiom dużo zdrowia, a Ty Reniu już zbieraj na chrzciny Będzie wesoło kiedy sie zdjadą wszyscy do Babci, a babcia będzie cała szczęśliwa. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy :) - a ja gapa,łomatko! 05.05.07, 22:56 Jeju, dlaczego ja się tak spóźniłam? Reginko - przepraszam serdecznie, zupełnie nie moge zrozumiec, co mnie zaćmiło! Reniu - babciu stereo! Ściskam was mocno! Przepraszam jeszcze raz i dla Twoich wnuczek posyłam img408.imageshack.us/img408/959/1812502262xu6.jpg Odpowiedz Link
fleur1 Gratulacje dla Babci Reni 06.05.07, 23:21 img454.imageshack.us/img454/6013/dzieciikotkidv0.gif Życzę aby dzieciątko się dobrze rozwijało i było szczęściem swoich rodziców i babci Reni. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy :) 07.05.07, 20:02 Dziękuje Ci bardzo Reniu,napewno bedzie wspaniale jak zwykle a Andrzej to juz bardzo opalony jak czekolada,tak piekł sie na balkonie,mamy tam słońce przez cały dzień,dzisiaj leje,niema opalania)) Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Do Reginy :) ............. 3................. 09.05.07, 17:09 Gdzie?żeś nam dziewczyno przepadła.Stęskniłam się.Jak wnusia? Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy :) ............. 3................. 09.05.07, 18:34 Następna do raportu!! Miałaś być we wtorek, mija środa,a Ty się dalej włóczysz? Czekaj no, czekaj. I napraw wreszcie gg. I tel. też czasem odbieraj. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) Reginko:))) 15.05.07, 19:35 na gazecie zastalam taaaaaaaaaaaaka niespodzianke, Dziekuje, rowniez szykuje Ci list troszke dluzszy i z niespodziankami, tylko nie moge jeszcze sposobu odkryc jak zalaczyc troszke wiec czasu minie pozdrawiam milutko cudenko malutkie , jej rodzicow , a Ciebie wsrod tych ostatnich obrotow podziwiam , ale jak mus to mus.. babciowy los trwaj w zdroweczku! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Renia 15.05.07, 21:17 Przyjechala Banitka, wysłałm do ciebie mail. Odpowiedzi brak Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Renia 16.05.07, 09:31 dzięki za mail. Odpisze wieczorem. B. zostanie do soboty. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 17.05.07, 11:49 REginko na wp powinno cos byc, sorrki ,bo nie wiedzialam raniutko i poszly za duze zdjecia..pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 17.05.07, 12:34 Renius,to tylko "probka"zanim wybiore z calutkiej plyty.. cala rodzinke zobaczysz ,troszke uplynie czasu, ale beda nastepne PA, LECE BOTWINKE GOTOWAC..ZAPRASZAM NA BARSZCZYK: Odpowiedz Link
fleur1 Re: Do Reginy :) ............. 3................. 18.05.07, 12:10 Reniu jak mozesz mi podac numer komorki do Helenki to prosze, jeszcze nie dzwonila, skasowalam polski numer ich komorki z poprzedniego roku, a szkoda. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy :) ............. 3................. 24.05.07, 21:21 Reginko, tup,tup na wp Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Renia - 29.05.07 29.05.07, 10:03 obiecanki, cacanki ) czekam na ten list i czekam. ps. córce nie zrobili operacji. Już jest w domu. Odłozyli z różnych względów. Odpowiedz Link
tofika Re: Renia - 2 czerwiec 02.06.07, 09:05 Reginko, a gdyby tak twoje paluszki trafily na klawiature i wpisaly"jestem" dawno takiej dlugiej przerwy i bez usprawiedliwienia ..hm?pozdrawiam...miej sie zdrowo i milutko.. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Renia - 2 czerwiec 02.06.07, 15:34 Ja też się stęskniłam,daj znać ,że wszystko w porządku.Buziaczki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Renia - 3 czerwiec 03.06.07, 18:52 Wielkie dzięki Reniu za przekazanie pozdrowień na forum odemnie,za słowa współczucia dla Filara,jestes kochana,dziekuje))))) Odpowiedz Link
kryzar pięknie dziękuję za przesyłkę 04.06.07, 21:17 i namiary na muzykę . Przesłałam dalej aż na antypody i otrzymałam podziękowania od szczęśliwego człowieka. Pozdrowienia serdeczne Kr. Odpowiedz Link
tesunia Re: pięknie dziękuję 08.06.07, 10:40 juz wczoraj po trawce w bikin paradowalam, na pieprzyki podejzliwe serduszkowe oslonki nalepilam i jestem teraz "wzorkowo- serduszkowa") jest naprawde cudnie na dworze,sniadanko na altanie przy spiewie ptaszat smakuje wybornie,wlasnie dzis wybieram sie do miasta popatrzec na zakonczenie roku szkolnego gimnazjalistow,tu nazywa sie to "braniem studenta",piekna tradycja:dla oczu/sluchu,mlodziez przeszczeliwa,najpierw w parku sniadanko z szampanem konsumuja,pozniej do klas swoich sie udaja,odbieraja swiadectwa,ida na wspolny obiad i pojniej marsz przez miasto do Ratusza,dra sie niesamowicie z radosci przyspiewujac i dzikusujac,bo wszystko maja dozwolone tego dnia,pozniej rodzina ich odbiera,obdarowujac bukietami ,ktore sa wieszane na szyjach/obdarowujac rowniez drobnymi prezetami,jutro maja wielki bal w kreacjach typowo balowych,przewaznie wypozyczaja sale w palacychch/zamkach,bo tu tych objektow jest duzo. zycze pieknego dnia Skarbie. Odpowiedz Link
tesunia Re: Reginko 08.06.07, 18:56 gratuluje ,ze waga wrocila do normy, moja jakos stoi w miejscu i musialam dokompletowac ciuszki ze wzgledu na niedowage,niktore pozwezalam,jak sie dalo ,zupelna odwrotnosc do Twoje wagi, zycze pogody nadmorskiej,pomacham Ci chusteczka z mojego brzegu,cczesto jestem nad morzem,mam niecale pol godziny jazdy,zacznij szukac burszynikow na plazy,ja tu znalazlam pare ,widac je z daleka ,jak blyszcza w sloncu. no,na miescie piski/wrzaski/okrzyki radosci,bylo super popatrzec,jak mlodziez ucieszona zakanczala swoj trud edukacyjny,porobilam fotki na jakich pojazddach byli odwozeni do domu,zamieszcze wkrotce na forum. miej sobie mily wieczor Reginko. Odpowiedz Link
tesunia Re: Reginko 08.06.07, 19:29 to wnusia bedzie pod wrazeniem,ze jakas tam ciocia forumowa na drugim brzegu stoi i macha na powitanie chusteczka,niech sie dzieciaczki ucza,ze swiat nie konczy sie tylko nad woda,ale jest jeszcze cos dalej za woda, no wlasnie z tym zdroweczkiem to roznie bywa,ale poki co to "glowe pod pache i do przodu"),mowie,"byle gorzej nie bylo"to mozna sobie poradzic ze wszystkim. PA;.. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Reginko ( sobota 09.06.07 ) 09.06.07, 10:35 Reg. - napiszę za 3 tyg. Jestem tak wykończona psychicznie, że musze wyjechać i oderwać się od codziennosci. Jade na niepewne, ale może zakotwiczę tam na 2-3 tyg. Optymistka jestem, bo równie dobrze może być tak, że za 2 dni wróce. całuski, Padalec Odpowiedz Link