bimbom 04.06.07, 22:42 Pomyślalam, że dawno Was Forumowicze nie pozdrawiałam, więc najwyższy czas to nadrobić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: tu bimbom:) 04.06.07, 22:54 Witaj Bimbom !!! Wieki jak Cię u nas nie było... Pisz co słychać. Cieszę się, że się pojawiłaś i nie zapomniaaś o nas. A jak widzisz jesteśmy jeszcze, trwamy choć "ekipa", nasz zmienia się. Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: tu bimbom:) 05.06.07, 05:00 No to ja Cię przekładam przez kolano! Ładnie to na tak długo nas zostawiać??? Ciekawe, czy jeszcze coś naskrobiesz.... Odpowiedz Link
bimbom Re: tu bimbom:) 05.06.07, 21:59 Cały czas Was "monitoruję", tylko sama nie pisałam (pracuję po 12 godzin na dobę),a teraz mam więcej czasu, bo choruję i wzięłam tzw. L-4 Pozdrawiam Odpowiedz Link
e-baba Re: tu bimbom:) 05.06.07, 23:29 Witaj, Bimbonkowa, bo chyba jakos dotąd nie miałam okazji powitać. Natla Ci wprawdzie napisała: > No to pochoruj jak najdłużej i wykaż się ale ja Ci zyczę, abyś to L-4 wyciagnęła do L-444, i w świetnym zdrowiu i kondycji zagościła tu na dłużej. Odpowiedz Link