ira.mak Re: [*] 01.08.07, 16:30 Ból zasnął we mnie już z cicha, Jak dziecię krzykiem zmęczone; Łzy na dno duszy kielicha Spływają niepostrzeżone.... Odpowiedz Link
tofika Re: [*] 01.08.07, 21:26 [*] od tej chwilki jestem bliziutko ,jak tylko moge -przytulam....... Odpowiedz Link
wirella Re: [*] 06.08.07, 23:34 Mówiono, że naprawdę można kochać umarłych bo właśnie oni są uparcie obecni nie zasypiają mają okrągły czas więc się nie spieszą spokojni ponieważ niczego nie wykończyli nawet gdyby się paliło nie zrywają się na równe nogi nie udają ani lepszych ani gorszych nie wydajemy o nich tysiąca sądów zawze ci sami jak olcha do końca zielona znają nawet prywatny adres Pana Boga nie deklamują o miłości ale pomagają znaleźć zgubione przedmioty nie starzeją się odmłodzeni przez śmierć nie straszą pustką pełną erudycji nie łączą świętości z apetytem bliżsi niż wtwedy kiedy odjeżdżali na chwilę przechodzą obok z niepotrzebnym ciałem ocalili znacznie więcej niż duszę. (ks. Twardowski) nie połykają tak jak my przerażonego sensu Odpowiedz Link
natla Re: [*] 06.08.07, 23:47 Ci, którzy umarki, nigdy nie odeszli: Są tutaj w gęstniejącym cieniu. Umarli nie są pod ziemią: Są w drzewie, które szumi, Są w drzewie, które jęczy, Są w wodzie, która płynie Są w wodzie, która śpi, Są w chacie, są w tłimie: Umarli nie są martwi. Ci, którzy umarli, nigdy stąd nie odeszli: Są w piersi kobiety, Są w dziecku, które płaze, Są w głowni, która płonie, Umarli nie są pod ziemią: Są w ogniu, który umiera, Są w trawie, która zawodzi, Są w skamlących skałach, Są w lesie, są w domu. Umarli nie są martwi. Odpowiedz Link
natla Od nas wszystkich......... 18.09.07, 16:19 ......aby Mamie rozświetlały drogę do lepszego świata (*) img213.imageshack.us/img213/8519/gmcsesektnyrbanfo5.jpg Odpowiedz Link
ovaka Bardziej sama,ale nie samotna. 18.09.07, 19:37 pamietaj ,masz przyjaciół, i psa... Odpowiedz Link
regine Re: (*) (*) (*) 18.09.07, 20:12 Jestem z Tobą Maju, tak jak i Wszyscy tu na Forum. Odpowiedz Link
mania1119 Re: [*] [*] [*] 26.09.07, 00:40 Wiedziałam,że Wasze myśli są ze mna-i ta świadomośc była dla mnie bardzo ważna.Pomocna. Odpowiedz Link
natla Re: [*] [*] [*] 26.09.07, 00:58 I będziemy dalej, bo dopiero teraz Ci będzie tego potrzeba. Odpowiedz Link