natla 18.09.07, 15:33 Masz swój osobisty wątek, bo juz chyba przylgnęłaś do nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka-1 przepraszam-dlugo to 15.10.07, 21:12 trwalo ,ale jest wizytowka i poczta wreszcie dziala...zakotwiczylam mam nadzieje ze na stale.Pozdrawiam wszystkich cieplutko Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 19.10.07, 20:30 W tym układzie wiesz na pewno jakie deski potrzebujesz (wymiary ), najlepiej w tartaku: Grupa Polfil Sp. z o.o. Zakład Przeróbki Drewna - Tartak - Suszarnia - Stolarnia Warszawa, ul. Radzymińska 247 a, tel. 022 678 75 73 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję Grab-Bud Adam Grabowski Pienice, 89 a, tel. 029 717 50 83 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję "Solar" Tartak - Stolarnia Tartak - stolarnia. Rok założenia 1966. Mikówiec, 10 a, tel. 022 727 30 70 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (1) Dodaj recenzję Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "Tartak" Marek Dróżdż Koszary, 30, tel. 048 616 01 30 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję "Soderhamn Eriksson" Sp. z o.o. Warszawa, ul. Bema 57 A, tel. 022 632 44 59 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję "Waldrew" S.C. Tartaki Turze, 55, tel. 0 509 766 958 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (1) Dodaj recenzję Zakład Produkcyjno-Usługowy "Tarkos" Spółka Jawna J. Kostrzewa B. Kostrzewa Tomaszów, 73, tel. 048 326 32 42 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję Taxus Sp. z o.o. Skład tarcicy meblowej - suszarnie Niegów, ul. Handlowa 6, tel. 029 757 13 85 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję Abramczyk Jerzy Tartak Wólka Folwark, 14, tel. 029 596 66 20 * * * * * rozwiń RecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzjeRecenzje (0) Dodaj recenzję Adamczyk Józef Zakład Drzewny Hucisko, 191, tel. 0 667 142 132 * * * * * lub spróbuj w obi castoramie mogą też ci zamówić jakie chcesz . Był kiedyś taki mały tartaczek Szwedzka róg Stalowej , nawet bym podjechał i sprawdził bo może już nie istnieje , mieli różne wspaniałe deski stare jak świat ) ,żebyś sama nie pędziła ,ale nie mam teraz samochodu , przykro mi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 19.10.07, 20:33 ...nie nie jestem złotą rączką , zwykły leń, na tapczanie siedzi cały dzień )) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Inka-1 19.10.07, 20:41 Bema wa-wa tam mogę pójść piechotą , rzut kamieńiem ode mnie ) Odpowiedz Link
inka-1 jestescie Boscy..dzieki 19.10.07, 20:46 tak szybkiej odpowiedzi sie nie spodziewalam wielkie dzieki Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Inka-1 27.10.07, 17:52 Jak już napichcisz tej kapusty to przynieś do gawiarenki posmakować tej pyszności. ))))))) Odpowiedz Link
inka-1 Re: obowiazkowo.. 27.10.07, 18:00 poczestuje,przeciez zgagi sama miec nie chce po zjedzeniu gara takich pysznosci-naprawde to wspomnienie jadla za mna chodzi... Odpowiedz Link
regine Re: obowiazkowo.. 27.10.07, 21:34 Nie Inko, nie mieszkam w Warszawie, mieszkam nieopodal, w Ożarowie. Pozdrawiam sąsiadkę Odpowiedz Link
regine Re:Inko :) 28.10.07, 12:08 Żebym wiedziała, że bywasz tu u mnie i dziś rano również, a i często, jak piszesz. Proponuję w takim wypadku spotkanie. Co Ty na to ? Jakoś może to ustalimy. Czy moja propozycja Ci odpowiada ? Odpisz na pocztę. Jestem Ciebie bardzo ciekawa . Pozdrawiam, odmachując chusteczką Szkoda, ze już tego nie widzisz...Ale nic nie stoi na przeszkodzie... Odpowiedz Link
goskaa.l Re:Inko :) 29.10.07, 14:27 Proponowałam Ci spotkanie w listopadzie; zajrzyj na swoją skrzynkę. Będzie świetnie, jeśli uda się spotkać także z Renią... Odpowiedz Link
goskaa.l Re:Inko :) 30.10.07, 08:47 Terraz już powinno być na skrzynce, kajam się - mea culpa Odpowiedz Link
regine Re:Inko :) 02.11.07, 14:05 Będę trzymać nawet dłużej niż do czwartku. Niech Ci się uda....Wszystko. Serdecznie Ci tego życzę Odpowiedz Link
regine Re:Inko :) 02.11.07, 23:19 Pa, Ineczko. Pa Nikomu jeszcze pecha nie przyniosłam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 28.10.07, 13:01 Dzięki za codzienne pozdrowienia Wiesz gdzie jest ulica Sowińskiego, to ta która przecina cm.katolicki wolski i poszłabyś dalej dotarłabyś do osiedla na którym mieszkam Mam nadzieję ,że zbyt rano nie wstajesz do tej pracy , bo ja gdzieś około 6.00 , zona wstaje na kawkę a ja do liczenia statystyki , to moja ostatnia praca, jedyna )Pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: Inka-1 28.10.07, 13:41 A może w przyszłym tygodniu urządzimy takie spotkanie "sąsiedzkie" Inko ?We trójkę. Znam te okolice, o których pisze Sagi, przekomarzam się tylko z nim na forum. Mam od czwartku wolne, wiem, czwartek i piątek odpada. To nie czas na spotkania...Inni na nie czekają. Ale proszę, jeśli byś mogła, to napisz troszkę wcześniej, niż dziś na jutro...Pozdrawiam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 29.10.07, 09:36 Z tym szczęściem , to raczej nie przesadzaj . Ja w tym roku uważam siebie za toksycznego faceta . Małżonka również . Nawet zaczynałem się zastanawiać czy nie doprowadzę tego forum do ruiny, mając takie w tym roku szczęście, o czym chciałem dać wyraz pisząc i rozpoczynając jeden z wątków , zatrzymałem się dochodząc do wniosku ,że jest zbyt osobisty. Małżonki nie pozdrowię , jeszcze by tego brakowało ,żebym wystawił się na tą zazdrość o której już wspomniałaś Oczywiście wie o tym ,że robie tu statystykę, i coś tam skrobie ,i że gadam do bólu z wami , w pierwszym roku nawet dawałem jej do przeczytania niektóre pozycje . Teraz już nie . Taką malutka tajemnicę trzeba zachować dla siebie . I tak robie na tym forum za zakochanego podstarzałego faceta , piszącego swoje wierszyki gdzie popadnie . I niech tak zostanie )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 29.10.07, 12:58 Wyznam ci szczerze ,myślałem że tego tartaku już tam nie ma, ale skoro jest to dobrze , tym bardziej ,że sprawa została załatwiona . Powodzenia ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 29.10.07, 13:13 Też nie jestem zdziwiony , jak to przedsiębiorstwo dziś jest, jutro go niema , Odpowiedz Link
e-baba Re: Inka-1 04.11.07, 00:21 Widziałam, Inko, Twój wpis w wątku "Biorę wolne". I choc piszę do Ciebie, to właściwie nie wiem, co mozna w takiej sytuacji napisać. Wspołczuje ci bardzo, tym bardziej, że czytając Twoje wpisy odniosłam wrażenie, że żyłas swoją pracą, kochałaś ją. Ale niestety, nasza rzeczywistośc jest taka, jaka jest. Żal bardzo pracowników fundacji, bo przecież ta praca to byt ich i ich rodzin, ależal również chorych, którzy zostawieni zostali samym sobie i najbliższym, którzy nie zawsze sa w stanie im profesjonalnie pomóc. Ale, Inko, jest jak jest. Trzeba się rozejrzeć uwaznie wokół i szukać nowego miejsca pracy. Wiwerzę, że ci się uda, bo jednak sytuacja na rynku pracy obecnie jest dla osób w naszym wieku mimo wszystko łatwiejsza niz kilka lat temu. Wykonywałas bardzo ciężką pracę, więc nie sądzę, aby młodzi zabijali sie o możliwość jej wykonywania, stanowiąc dla Ciebie kokurencję. Dasz więc radę znaleźć kolejna pracę, wierze w to mocno i gorąco Ci tego zyczę. Najwazniejsze jednak, abyś się nie załamywała, bo przecież masz tak duże doświadczenie, że musi sie udać. Kciuki mocno zaciskam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Inka-1!!!!! 05.11.07, 18:38 Jak nie znajdziesz nic przez kolejne 10 dni, to zadzwoń do mnie - może uda mi się coś ci podpowiedzieć konstruktywnie. Telefon mój możesz dostać od Natli, E-baby i Reni. pozdrawiam serdecznie - padalcowa Odpowiedz Link
regine Re: Inka-1!!!!! 17.11.07, 20:47 Bardzo lubię pitrasić w kuchni. A pierogi lubię robić, może wyda się to komuś dziwne. Ale po prostu lubię Jeśli kiedyś będziesz miała chęć, to nie ma sprawy. Zawsze do usług, gdy chodzi o pierogi Odpowiedz Link
regine Re: Inka-1!!!!! 18.11.07, 20:21 Nie ma sprwy Inko. Ale Otwock chyba będzie właściwszym miejscem. Bo jest tak jak Ci pisałam, niewesoło, no i nie wiem jak tam jest wewnątrz, personel, warunki itp. Życzę powodzenia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Inka-1!!!!! 22.11.07, 17:22 Gratuluje Inko nowej pracy i powodzenia zyczę!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: dzieki jestem jak skowronek.. 22.11.07, 21:31 To ja ćwierkam razem z Tobą Inko hehehehe,naprawdę bardzo sie cieszę,że znowu pracujesz i robisz to co lubisz. Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Inka-1 24.11.07, 18:17 Inko, bardzo sie cieszę, że znalazłaś pracę. Naprawdę- bardzo, bardzo. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Gratuliren !!! 24.11.07, 19:57 Nawet przez moment nie niepokoiłam się, że pracy TY nie znajdziesz. To była oczywista oczywistość. Odpowiedz Link
banitka51 Eeeeeeeee.... 25.11.07, 00:25 Człowiek powinien się cieszyć, jak go coś dobrego spotyka, co w tym egoistycznego? Jak źle - to smutny, jak dobrze - to smutny, że innym źle. Daj spokój, ciesz się i - jeśli będziesz mogła - załatw jakiejś sierotce po 50 robotę. A jak nie uda się - to się ciesz, że masz. Jakbyś była bez pracy, to by mi było przykro, jak masz - to zawsze promyk, radością Twoją się inni mogą pocieszyć. Odpowiedz Link
ovaka Re: Eeeeeeeee.... 25.11.07, 00:35 ee......tam, radośc jest po to żeby i nam było wspaniale , bo inni też sie moga na chwilke chociaz ogrzac przy cudzej radości.To zawsze jest jakis dowód , chociaz czasem mały ,śe zycie jest fajne , czyli mamy i my na co czekac!Raz Ty, raz ja..potem ktos inny... Odpowiedz Link
regine Re Gratuluję Inko :))).... 02.12.07, 21:15 Jesteś tu któtko, fakt. Ale piękny wynik 1000 Mój już przeszedł chyba do historii, bo ten będzie 13618 postem. Tez nieźle przez prawie 3 lata... Odpowiedz Link
regine Re: Zgadłaś :))).... 07.12.07, 22:24 Przez dwa dni będę miała gościa. Wyjątkowego gościa i to z daleka. Właśnie się już obrobiłam, troszkę przygotowań, a po pracy mało czasu miałam i jutro czekam na przyjazd To będą 2 bardzo miłe dni...)))))))) Odpowiedz Link
maladanka Po krawat do ciucholandu! 08.12.07, 11:41 Inko - ciucholandy to kopalnia krawatów i apaszek- polecam Odpowiedz Link
natla Re: Po krawat do ciucholandu! 09.12.07, 15:37 Łokej Inko Trudno nie powtarzać tematów przez 3 lata . Czasem wiemy, że to było, ale kurcze gdzie? ) O przydasiach akurat pamiętałam. Odpowiedz Link
banitka51 OOOOOOOOO!! 12.12.07, 00:01 wyobraź sobie Inko, ze mam pracę na pół etatu, tylko na miesiąc - ale wypłatę z góry dostałam! może to nie szczyt marzeń, ale po tak długim okresie flauty lekki zefir w żagiel. Cholernie się cieszę, tym bardziej, że święta będą JAKIEŚ. A miało być nijako... pozdr. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 11.12.07, 21:20 Inko, Dziekuję Ci bardzo ,że mimo zmęczenia dotarłas tu do mnie ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 12.12.07, 08:07 Inko , przoszę cię nie żartuj bo mi w głowie jeszcze wczorajszy tort stoi kołkiem )))))) Ja ....literat ))) Dajże spokój , to co pisze robie z przyjemnością a jeśli jeszcze wam niezwykłemu ludkowi forumowemu podoba się to i wszystko czego chcę . Coś mnie naszło , i może się w każdej chwili skonczyc, poza tym facet zmieniający metal przez swoje życie i bez wykształcenia nie ma prawa mienić sie literatem ani tym bardziej mysleć o zmianie profesji . Ot takie moje hobby pogawędzić z wami . Co przyznaje jest teraz dla mnie super . Bo od czasu do czasu pogadam i to proszę z kobietami! ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 06.01.08, 13:13 No coś ty , Inko)Ja wcale nie jestem bezrobotny, mimo iż nie puszczam statystyki na forum to nie oznacza że jej nie prowadzę , poza tym wymysliłem następny wątek satyryczny z notatnika rencist-y(ki),ale nie mam skanera i nie moge puścić swoich rysunków, Pierwszy rysunek poświęcony jest nowemu roku ? (Tak sie pisze?)a drugi wyszłam z siebie o duchu tego forum , wiesz jak wygląda duch , materia przezroczysta i co można zobaczyc gdy duch wyjdzie z siebie )ale niestety po narysowaniu za nic nie daje mi sie zfotografować w jednym lub dwóch ujęciach i jestem zły na siebie za nieudolnośc komputerowa , poza tym pisze pisze pisze )) ale o tym po tym czyli kiedyś )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 ??? 06.01.08, 14:45 A Ty czemu nie piszesz ? Puść chociaż ze dwa posty jak już tutaj jesteś, nie daj sie prosić i klikaj nam ? to chociaż mnie)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 06.01.08, 17:17 Acha , faworki piekłaś i tłuszcz unieruchomił ci palucha , niedobrze , a może zaczniesz klikać nóżką ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1:))))))) 07.01.08, 21:51 Mam ?? Naprawdę!!! uch ...cieszę się )) Nigdy nie dostałem szóstki , tym bardziej sie ciesze ,że miałem wkład w ten stopień Jakby córa potrzebowała jeszcze jednej legendy to służę ))) tym razem żartuję , bajarzem nie jestem , a może teraz jest popyt na bajarzy jak myslisz nadałbym się ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Inka-1:))))))) 19.01.08, 16:13 Gdzie się zgubiłaś Inko?? Hej!!! hej!!! ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Inka-1:))))))) 20.01.08, 00:25 Dzięki,ze sie odezwałaś Inko,rozumiem,ja tez nie znoszę tych pojedynkow na słowa,ale już jest cisza i spokój,oby tak zostało i nie pracuj tak cięzko i tak ''roboty''w domu nie przerobisz) Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Inka-1:))))))) 20.01.08, 14:14 Zaharujesz się dziewczyno!! Wyrabiaj się,wyrabiaj i zdrówka życzę Inko. ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 11.02.08, 16:00 Dobrze zdejmę Ci ten wątek ) Sam zastanawiałem sie kogo tak wytrwale wołasz ? Ale za szczere przyznanie się do winy i zdradę forum - tu też "zawiasy" na Ciebie czekają , poza kolejnością napiszesz 250 postówi otworzysz 45 wątków )))))))nowych ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Inka-1 11.02.08, 16:20 Ach, jakie mam dzisiaj serce miękkie ))) Dobrze, juz dobrze , jak mógłbym sąsiadce zrobić jakąś krzywdę ) Choć jak się tak zastanowię .... może coś wymyślę , a wtedy .... może jakaś kawa w pubie co )))))))))))) Ale, żeby było postnie, to tylko piwo wypijemy a poza tym nic a nic ...więcej )))))))))piwo nie jest tłuste ))))) Odpowiedz Link
emi152 Re: Inka-1 11.02.08, 17:23 Muszę kiedyś usiąść i na spokojnie poznać Was zagladając do saloników) Inko....bardzo mi się podobają Twoje wątki dociekliwe, życiowe i mądre. Ja nie skora do maślenia...to szczere To tyle ode mnie na razie Odpowiedz Link
emi152 Re: Inka-1 09.03.08, 22:25 I znowu wpadłam z podziękowaniem Dziękuję Ci bardzo za podjęcie dyskusji o pomocy. To niewdzięczny, ciężki temat, ale zawsze aktualny. Nie każdemu się chce wypowiadać Mnie bardzo pomogły Twoje słowa. Słowa ważne dla mnie. Już zastanawiałam się, czy ma sens na forum zaglądać, ale umocniłaś we mnie wiarę w ludzi. Przecież mnie nie znasz, a zareagowałaś niemal natychmiast.Między wierszami czyta się, że jesteś bardzo wrażliwa i dlatego duża buźka! Dobranoc Odpowiedz Link
milata2 Re: Inka-1 10.03.08, 19:40 Inko, pamiętaj, że jak Ci będzie źle to pisz choćby do mnie, ja mam sporo czasu i chętnie wysłucham, pogadam, albo z Tobą "pomilczę")) Zobacz, Emi było źle, mnie było źle w sobotę, bo byłam sama przez większość dnia, a na forum nikt nie nawiązał dialogu. Popełniamy nieświadomie błąd; nie będę zawracał swoim nastrojem czy problemami innym głowy, a to nieprawda.... Gdyby wtedy w wątku "pomilczmy razem" ktoś wstawił tylko buziaka, słoneczko, bez słów, o ile raźniej i cieplej zrobiłoby mi się na duchu... Wiesz, wydaje mi się, że w relacjach międzyludzkich najgorsza jest obojętność, to naprawdę boli.... Lecz nieraz robimy to niechcący, nieświadomie... A więc pisz i jak się czymś cieszysz, i jak coś Cię trapi...pozdrawiam)) Odpowiedz Link
natla Re: Inka-1 14.12.08, 11:59 Hej, hej, Inko!!! Odezwij sie, a nie tylko podgladaj Potrzebna siła robocza Pozdrówka. Odpowiedz Link
inka-1 pamietacie mnie jeszcze???? 14.12.08, 13:13 chwilowo glowy do pisania wlasciwie brak,ale sie poprawie..obiecuje Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: pamietacie mnie jeszcze???? 14.12.08, 13:21 Inko, wszystko będzie dobrze, to pewnie tylko chwilowe kłopoty.Serdecznie pozdrawiam i życzę żeby się szybko skończyły. Odpowiedz Link