ovaka 28.09.07, 21:30 www.youtube.com/watch?v=orDR4JA91F4&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=orDR4JA91F4&mode=related&search= a to moja pierwsza filmowa miłośc..........ech ,jak sie w nim kochałam.Fascynujacy brzydal! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: MIŁOSCI PLATONICZNE -stare i przypomniane 28.09.07, 22:05 Ovaka czy musisz mnie tak rozczulać,rany!!! ten Jego głos!! seksowny,papierosowy) Odpowiedz Link
ovaka Re: MIŁOSCI PLATONICZNE -stare i przypomniane 28.09.07, 22:59 a jakie piekne słowa, no i ta melorecytacja jest na podkładzie "Martwych lisci " Kosmy Odpowiedz Link
natla Re: MIŁOSCI PLATONICZNE -stare i przypomniane 28.09.07, 23:40 - Pewien taternik, spotkany na drodze (nawet słowa nie zamieniliśmy, ale musi co chemia podziałała) - "święty" Roger Moor - Hanuszkiewicz - Zapasiewicz i....jeszcze kilka Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: MIŁOSCI PLATONICZNE -stare i przypomniane 30.09.07, 20:29 www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,489495.html;jsessionid=38C1E76A5767445DD804E90CD87FD59B.LB1?gclid=CLTVhKHm644CFQ8-ZwodWxBMKw Tu poznałem moją pierwszą miłość platoniczną Sally Rawilson lub Rawlison Wierzcie mi ale nawet w jednej części odbiłem ją Tomkowi ) A w realu chociaż dążę do takiej miłośći to... szkoda gadać . Jakoś walory które kobiety posiadają przesłaniają mi obraz miłośći platonicznej . I im dalej w las tym gorzej ))Ech , pożegnam się już )) Odpowiedz Link
regine Re: Gillbert 06.10.07, 22:16 Z "Ani z Zielonego Wzgórza"- Lucy Maud Montgomery. Najpierw kolega, potem sympatia a na koniec mąż Ani. Nigdy go nie widziałam na oczy...Ale od czego jest wyobraźnia Oj, podkochiwałam się w nim...)) Odpowiedz Link
ovaka Gary Cooper 06.10.07, 23:01 pl.youtube.com/watch?v=6eJB63dcpGw ostatnia scena z filmu "Miłośc po południu", ach jak sie kochałam w Garym! Nawet, kiedys po latach, juz po jego smierci oczywiście dostałam w prezencie jego autograf.Jaki był przystojny!Mój Ideał! Odpowiedz Link
kazpyt Re: Gary Cooper 25.11.07, 08:58 moje milosci platoniczne to Seweryn Krajewski i Jerzy Zelnik a teraz kiedy szron pojawił sie na ich skroniach to jeszcze bardziej mi sie podobają Odpowiedz Link