milata2 03.04.08, 10:21 Ktoś mi powiedział, że kończysz ... lat, niech na kolana padnie dziś świat, niech Ci poranek szczęście przyniesie, niech los pieniążkami wypełni Twą kieszeń... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goskaa.l Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 10:44 Wszystkiego najlepszego, Regine! Niechg Ci słoneczko od rana świeci, ptaszki śpiewają i kwiatki cieszą oczy. Szkoda, że tak ostatnio zamilkłaś... Odpowiedz Link
milata2 Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 11:47 Mnie też szkoda, chociaż jestem krótko na forum, ale jest wiosna radosna... i wszystko się odmieni, a Renia będzie czekała na nas w Gawiarence ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 12:12 img359.imageshack.us/img359/9940/yurjbae4nt9ve8.gif Zdrowia,radości,słoneczka na co dzień i spełnienia wszystkich marzeń!! Dzisiaj ''widzę''Ciebie w gawiarence,dosyć lenistwa,mam ochote zjeść cos dobrego i poczytać))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 12:26 img247.imageshack.us/img247/2559/919xf7.jpg Reniu, zdrowia, radości i różnych przyjemności, kasy, a wieczorem w Gawiarence z nami czytanko obfite i inne wygibasy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 12:55 Dziś są Twoje urodziny Więc pospieszam tutaj chyżo By Ci pokłon oddać godnie Przy tym kliknąć kilkakrotnie W te literki które może Sie ułożą w wierszyk miły I Choć nieba nie przychylą To umilą twe godziny Jadę sobie więc ochoczo Obok Tesco pomnisz prawda ? Tam dwa lata temu z hakiem Też mnie najechać chciałaś A ja za to chyłkiem boczkiem Pod ścianami żem umykał Z tego oto też spotkania Ja wyniosłem jedną korzyść Że przez blisko trzy już lata Scieram swe klikanie tutaj A Ty odpowiadasz miło I choć teraz Ciebie nie ma Na tym forum Gdzie więź babska Się panoszy przez dzień cały To ja pragnę życzyć Tobie Bysiu miła zdrowiem czerstwym Się krasiła, w portfeliku niechaj Nigdy nie zabraknie monet i tych papierowych O najwyższym nominale I serduszko niech Twe kocha Oczy patrzą się zuchwale Kibić niechaj zawsze piekną Pozostaje pod tą bluzką Co zieleni toń przykrywa Łąk po których na spacery Wodzisz cały tabun wnucząt Lecz byś chwile swoją miała \Ciszy też Ci życzyć pragnę życzyć Ci spokoju lecz gdy znudzi cię ta cisza Wpadnij proszę znów do Tesco Może znów napotkasz mnie tam Przy tej ladzie )) Wszystkiego dobrego Regine )) Odpowiedz Link
fleur1 Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 19:28 img20.imageshack.us/img20/2430/dlareginynaimieninybz5.jpg Ja też dołączam się do życzeń. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 03.04.08, 20:56 Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń. Odpowiedz Link
ovaka Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 04.04.08, 00:46 .Żyj długo i zdrowo ...i nich Ci sie życie nie dłuży! Odpowiedz Link
milata2 Re: Do Reni urodzinowo :))))))) 04.04.08, 15:13 Wyczytałam na forum, że lubisz Reniu anioły, wklejam więc ten wiersz: Aniołek" Narysuję dla ciebie aniołka Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie I usiądę przy twoim stole Choć nie dla mnie było to miejsce Nie dla mnie Będę biegać po twoich sadach Zrywać wszystkie jabłka czerwone Choć nie ja miałam je rwać Wyśpiewam dla ciebie cały świat Wyśpiewam dla ciebie twoje wiersze I miłość wyśpiewam - najpiękniejszy dar I uśmiech wyśpiewam dla ciebie Strącę z nieba dla ciebie aniołka Aby zaniósł do ciebie mój uśmiech Choć nie ja miałam się śmiać Na przystanku pod twoją jabłonią Będę czekać na ciebie codziennie Choć nie ja miałam tam stać Wszystkie jabłka, wszystkie czerwone Porozdaję twym przyjaciołom Choć nie ja miałam przyjaźń dać Wyśpiewam dla ciebie cały świat Wyśpiewam dla ciebie twoje wiersze I miłość wyśpiewam - najpiękniejszy dar I uśmiech wyśpiewam dla ciebie Narysuję dla ciebie aniołka Choć nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie Będę patrzeć w twoje oczy Choć nie ja miałam siłę w nich czerpać Nie ja Będę tulić do twoich dłoni Mą dziecinną buzię pyzatą Choć nie ja miałam czułość dać Narysuję dla ciebie aniołka! Narysuję dla ciebie aniołka! Narysuję dla ciebie aniołka! /Agata Budzyńska/ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a dla Reni - urodzinowo :))))))) 04.04.08, 19:32 Chcialam znaleźć dla Ciebie - Reniu, " 100 lat " z filmu Rejs ...ale nie ma tego...więc dołaczam inną scenkę.... youtube.com/watch?v=Z9VQ089v9VQ Odpowiedz Link
e-baba Re: dla Reni - urodzinowo :))))))) 04.04.08, 22:27 A babsko jak zwykle - spóźnione. Ale chć zadyszane, to z serdecznym słowem. Reniu - najlepsze, najcieplejsze słowa. Zdrowia, wielu radości każdego dnia. I powodów do szczerego uśmiechu. farm1.static.flickr.com/219/455107053_1237fbd976_b.jpg Odpowiedz Link