natla 23.11.08, 11:25 Zasłużyłaś już chyba sobie na prywatny wątek. Tylko teraz nie dezerteruj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiga2008 Re: Wiga2008 23.11.08, 16:49 Właśnie zobaczyłam, że mam tu własny kącik. Witam zatem serdecznie nastrojową muzyką oraz nalewką brzoskwiniową domowej roboty, o cudownym kolorze i aksamitnym smaku. pl.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wiga2008 23.11.08, 17:27 ładnie tu u Ciebie,salonik gustownie urządzony a nalewka mniamm,mniamm,moge jeszcze trochę? Z pustą ręką nie przyszłam Wigo,dla Ciebie koszyk rózności Odpowiedz Link
korynos-a Re: Wiga2008 23.11.08, 17:46 Wpadlam i ja z bukietem pelnym witamin, zdrowym na zimowe wieczory do pochrupania, zamiast slodyczy Jak najwiecej wpisow zycze A trunek wspanialy, warto bylo wpasc ...Dziekuje Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Dziękuję 23.11.08, 18:41 Dziewczyny, jesteście kochane,dziękuję bardzo za te wszystkie pyszności. Ciągle jestem oszołomiona. Sprowadziłam kociska. Chyba nie macie alergii? Odpowiedz Link
natla Re: Dziękuję 23.11.08, 18:46 Ja mam ((( ale nic to, dam sobie radę ) To jak na szczęście jedyna u....liwa alergia od urodzenia; jakoś ją obchodzę. A kotki śliczne, tylk muszę uważać, żeby Topa tu nie przyprowadzić, bo to pies na koty ) Odpowiedz Link
korynos-a Re: Piekne koty:) 23.11.08, 19:27 Kocham koty, bo grzeja i sa takie niezalezne, kocham i psy, wszelkiej masci. Alergii nie posiadam, kota owszem Podobny do tego burobialego. Tylko moj jest o niebo wiekszy, wazy 8kg, teraz chyba nawet wiecej, bo tylko budzi sie na jedzenie, szczotkowanie i spi przy i na kaloryferze. W zaleznosci od pogody Piekne koty masz Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dziękuję 23.11.08, 19:46 Ja też mam!! Chociaz lubię te miłe''sierścuchy'' nie mogę być w pobliżu,zaczynam się dusić.Na stare lata człowiek robi sie jakiś wrażliwy,uczulony na różności,sama tego nie rozumiem. Twoje są słodkie i miło na nie popatrzeć Odpowiedz Link
tesunia Re: wiga 2008 24.11.08, 13:55 (((((((((((((((( no jeden zamek co moglam otworzyc, a ze model samochodu Toyata CC-kupe wiec smialo wlazlam po wyjeciu polki kryjace bagaznik, a ze jeszcze na dodatek nie jestem potezna wiec latwo poszlo)))))))))) zycze milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: wiga 2008 25.11.08, 09:48 witaj w moj sliczny skandynaski poranek, tak to ja w" podwojnej osobowosci", czasami zapominam sie przelogowac,wiekszosc juz mnie zna pod kendo. zycze ciepelka w serduchu i udanego dnia..tesunia-vel kendo Odpowiedz Link