el-la49 28.12.08, 14:39 szukam chętnych na wspólne wyjazdy na narty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: narty 29.12.08, 08:55 W Berdyczowie ? to chyba na łyżwach chcecie posuwać po zamarźniętej rzeczce ...ocho gołębica juz lata Odpowiedz Link
el-la49 Re: narty 29.12.08, 18:06 Witam, jestem, jestem, dopiero wróciłam z pracy )) Tak sobie pomyslałam,że zamiast samej... czasami robie sobie wypady jednodniowe (jestem ze Ślaska) do Wisły na Soszów lub Korbielowa na Pilsko, to moze ktos dołączy ... nie ze względów ekonomicznych tylko by było raźniej. Mozna sie spotkać przecież w danej miejscowosci pod wyciagiem lub pojechac razem ale auto mam małe, wiec moge zabrać tylko 2 osoby Tak mi sie zamarzyła grupa ludzi która spedzi czas ze soba realnie, zamiast kwitnąć przed komputerem, pozdrawiam wszystkich ))) Odpowiedz Link
danske Re: narty 29.12.08, 18:20 pomysł fajny tylko dla mnie za daleko jak 1-2 dni, niestety Odpowiedz Link
natla Re: narty 29.12.08, 18:30 Dla mnie super sprawa, gdyby nie kolano po artroskopii. Zresztą ja juz nie jeżdzę na nartach, chyba, że na jednej............na siedząco Ale w takich przypadkach przekopuje sie do góry na nogach, a wracam....jak Bozia pozwoli. Nic straconego na przyszły sezon. Odpowiedz Link
skibzik Re: narty 17.11.13, 21:29 Może warto wybrać się z grupą... i poznać dojrzałych wiekiem i umiejętnościami narciarzy na wyjazdach ze szkoleniem narciarskim... oprócz dobrego towarzystwa można podszkolić swoja technikę www.sportmaniak.org Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: narty 18.11.13, 09:14 Fajny pomysł, a ja zapraszam na wycieczki połączone z podglądaniem ptaków (Łorsoł-city), nawet w zimie można podglądać, są miejsca gdzie się gromadzą, a edukator ze Stowarzyszenia Ptaki Polskie ładnie opowiada i pożycza lornetki Odpowiedz Link
narfi Re: narty 19.11.13, 02:52 Stara baba, a ptaka nie widziala . Jedz do Afryki, nawet lornetka nie bedzie potrzebna Odpowiedz Link