bogatka1 09.02.09, 00:16 Nie ma lekko. Nick w jakiś sposób określa usera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Wadera 10.02.09, 10:12 Bogatko, super! Toż to cała Wadera......raz pokazuje lewy profil, raz prawy. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wadera 11.02.09, 00:41 Przynajmniej jedna spostregawcza osoba, Natlu, gratuluję! Wadery osobowość jest ciekawa, to dwa bieguny. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wadera 11.02.09, 10:13 Chciałaś powiedzieć ,że nadaje się do tresury.Ha,ha,ha.Hola,hola,jak powiedział jeden z " polityków" PiS-u, kto? Odpowiedz Link
natla Re: Wadera 11.02.09, 10:28 Jasne, że sie nie nadajesz, bo już jesteś. Sama sie wytresowałaś i stąd te 2 oblicza Cymański? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wadera 11.02.09, 20:19 I tu się Natla mylisz. Miałam dobre treserki i treserów. Oblicza to tylko pozory jaźni. Odpowiedz Link
natla Re: Wadera 11.02.09, 20:48 No przecież wiem, ze masz rozdwojenie jaźni A treserów chyba wszyscy mieliśmy niezłych, choć nie wszyscy się poddawali i czasem szkoda. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wadera 12.02.09, 07:12 Wadera prawie że wyprowadziła nas do lasu z tą tresurą. Las lubię, ale tutaj zależy nam na przyjemnej i bezkonfliktowej zabawie i wymianie poglądów oraz nauce szeroko pojętej, żeby zachowac do późnego wieku radość życia. Wadera o życiu w rodzinie wilczej wie chyba wszystko. Podobno powinniśmy się uczyć opiekuńczości i dbania o rodzinę od wilków. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re:Bogatka 12.02.09, 10:13 A ja tam lubię sikorki i już. Co dzień dostają do karmika pestki słonecznika, ziarna konopi. Nie wiedziałam ,że nie lubią oleistych ziaren......... . Bogatko zgadnij jakich ? O swoich pobratymcach/ siostrzenicach/ powinnaś wiedzieć prawie wszystko! Odpowiedz Link
bogatka1 Re:Bogatka 13.02.09, 03:57 No, wiedziałam, że jesteś OK. Też dokarmiam ptaki. Prawdę mówiąc, to nie wiem, jakich nasion nie lubią, bo wszystko jest zjadane nie tylko przez sikorki. A jeśli nie lubią, to dlaczego? Bo warto wiedzieć. Aż zajrzałam do Wiki: "Pożywienie: Owady i inne bezkręgowce, zimą pokarm roślinny (szczególnie chętnie nasiona roślin oleistych, np. słonecznika), często dokarmiana przez ludzi słoniną." A teraz kolej na Ciebie: jak to jest między wilkami? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re:Bogatka 13.02.09, 19:40 Sikoreczko po pierwsze odpowiem na zadane Ci pytanie. Sikorki bardzo nie lubią siemienia lnianego.Jeszcze nie wiem dlaczego . Zapytam się basiora na zaprzyjaźnionym forum to może mi odpowie.Nie będę pisać o wilkach bo to jest tak. Mądrzy ludzie wiedza ,ze wilk człowiekowi tak naprawdę nic nie zrobi. Utarte jedna od wieków poglądy i wychowanie robi swoje.Najlepszym przykładem jest pewna bajka. Właśnie byłam u wnusi w przedszkolu na przedstawieniu. Oczywiście jakiś tam basior zjadł biedną babcie i wnusię. Tak się wpaja miłość do zwierząt. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Wadero 14.02.09, 09:33 ...dziękuję za odpowiedź. I coraz bardziej pasuje mi to, co piszesz. Odpowiedz Link