09.02.09, 00:16
Nie ma lekko. Nick w jakiś sposób określa usera. https://wstaw.org/d/4114
Obserwuj wątek
    • wilczyca1953 Re: Wadera 09.02.09, 11:00
      Powiem Ci sikoreczko,ze coś w tym jest.
    • natla Re: Wadera 10.02.09, 10:12
      Bogatko, super! Toż to cała Wadera......raz pokazuje lewy profil,
      raz prawy. big_grin
      • bogatka1 Re: Wadera 11.02.09, 00:41
        smile kwiat Przynajmniej jedna spostregawcza osoba, Natlu, gratuluję!

Wadery osobowość jest ciekawa, to dwa bieguny.
        • wilczyca1953 Re: Wadera 11.02.09, 10:13
          Chciałaś powiedzieć ,że nadaje się do tresury.Ha,ha,ha.Hola,hola,jak powiedział
          jeden z " polityków" PiS-u, kto?
          • natla Re: Wadera 11.02.09, 10:28
            Jasne, że sie nie nadajesz, bo już jesteś. Sama sie wytresowałaś i
            stąd te 2 oblicza big_grin
            Cymański?
            • wilczyca1953 Re: Wadera 11.02.09, 20:19
              I tu się Natla mylisz. Miałam dobre treserki i treserów. Oblicza to tylko pozory
              jaźni.
              • natla Re: Wadera 11.02.09, 20:48
                No przecież wiem, ze masz rozdwojenie jaźni big_grin
                A treserów chyba wszyscy mieliśmy niezłych, choć nie wszyscy się
                poddawali i czasem szkoda.
                • bogatka1 Re: Wadera 12.02.09, 07:12
                  Wadera prawie że wyprowadziła nas do lasu z tą tresurą.

Las lubię, ale tutaj zależy nam na przyjemnej i bezkonfliktowej zabawie i wymianie poglądów oraz nauce szeroko pojętej, żeby zachowac do późnego wieku radość życia.

Wadera o życiu w rodzinie wilczej wie chyba wszystko. Podobno powinniśmy się uczyć opiekuńczości i dbania o rodzinę od wilków.
                  • wilczyca1953 Re:Bogatka 12.02.09, 10:13
                    A ja tam lubię sikorki i już. Co dzień dostają do karmika pestki słonecznika,
                    ziarna konopi. Nie wiedziałam ,że nie lubią oleistych ziaren......... . Bogatko
                    zgadnij jakich ? O swoich pobratymcach/ siostrzenicach/ powinnaś wiedzieć prawie
                    wszystko!
                    • bogatka1 Re:Bogatka 13.02.09, 03:57
                      https://wstaw.org/d/44a7 No, wiedziałam, że jesteś OK.

Też dokarmiam ptaki. Prawdę mówiąc, to nie wiem, jakich nasion nie lubią, bo wszystko jest zjadane nie tylko przez sikorki.
                      A jeśli nie lubią, to dlaczego? Bo warto wiedzieć.
                      Aż zajrzałam do Wiki: "Pożywienie: Owady i inne bezkręgowce, zimą pokarm roślinny (szczególnie chętnie nasiona roślin oleistych, np. słonecznika), często dokarmiana przez ludzi słoniną."

A teraz kolej na Ciebie: jak to jest między wilkami?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d2/Sikorki.jpg/518px-Sikorki.jpg
                      • wilczyca1953 Re:Bogatka 13.02.09, 19:40
                        Sikoreczko po pierwsze odpowiem na zadane Ci pytanie. Sikorki bardzo nie lubią
                        siemienia lnianego.Jeszcze nie wiem dlaczego . Zapytam się basiora na
                        zaprzyjaźnionym forum to może mi odpowie.Nie będę pisać o wilkach bo to jest
                        tak. Mądrzy ludzie wiedza ,ze wilk człowiekowi tak naprawdę nic nie zrobi.
                        Utarte jedna od wieków poglądy i wychowanie robi swoje.Najlepszym przykładem
                        jest pewna bajka. Właśnie byłam u wnusi w przedszkolu na przedstawieniu.
                        Oczywiście jakiś tam basior zjadł biedną babcie i wnusię. Tak się wpaja miłość
                        do zwierząt.
                        • bogatka1 Re: Wadero 14.02.09, 09:33
                          ...dziękuję za odpowiedź. I coraz bardziej pasuje mi to, co piszesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka