zettrzy 18.09.04, 06:26 czy to forum jest wylacznie dla naukowcow sensu stricto? Np. praktykujacy informatyk moze sie dopisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot.behemot Re: pytanie do admina 18.09.04, 07:46 zettrzy napisała: > czy to forum jest wylacznie dla naukowcow sensu stricto? Np. praktykujacy > informatyk moze sie dopisac? Jasne, że może. Informatycy mają u Admina chody, jako przedstawiciele dziedziny pokrewnej (Admin zajmuje się, między innymi, pisaniem software do projektowania leków). A poza tym Admin jest adminem głównie tytularnym, bo towarzystwo na Forum jest uprzejme i na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pytanie do admina 18.09.04, 16:11 Dziekuje, kocie.behemocie. Zaintrygowales mnie - software do projektowania lekow? Tak, znam troche programy do diagnozowania medycznego, ale nie projektowania. Ja nie zajmuje sie niczym tak podnioslym, zyje raczej w swiecie bigbankow, ktorego czesto (coraz czesciej) mam dosc. Niestety jednak z przyczyn praktycznych nie bardzo moge z tego swiata odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś