23.02.09, 04:59
W nocy mało spałam i wyszło na to,że muszę Wam napisać : podziwiam Was,że
robicie takie rzeczy w sieci, że aż mi dech zapiera- zdjęcia,animacje ,
muzyczne cytaty i wiele innych.... Serfujecie tak leciutko i pieknie.A ja
zazdroszczę. Zrobiłam z siebie tu głupa z czystej niewiedz i jak się nie
wycofam , to dalej tak będzie. Może mam jakiś debilizm wrodzony.Wiem, zaraz
przylecicie mi z pomocą . Dlatego siądę sobie cichutko jako obserwator i będę
się uczyć. Ale czy mi to wyjdzie..... nie wiem. Pozostaję cała w ukłonach.
Obserwuj wątek
    • natla Re: Kochani! 23.02.09, 08:15
      Żebym ja od poniedziałku samiutkiego rana musiała się wkurzać. Coś
      Ty Bono wymyśliła! Chyba faktycznie brak snu na Ciebie toksycznie
      działa. Forum nie polega na "cudeńkach", ale na słowach.
      Wyłaź z tego kąta!
      • sagittarius954 Re: Kochani! 23.02.09, 08:56
        nawet nie wiesz ,ale ostatnio stałaś się najbardziej aktywną i zauważalną
        postacią tego forum , więc ja Cie proszę nie chowaj się , masz dalej być aktywną
        członkinią tego stowarzyszenia ponad barierami . I TY JE PRZESKOCZYSZ !
        Pozwoliłem sobie krzyknąć internetowo , ale nie do Ciebie a Dla Ciebie. Nawet
        się nie obejrzysz jak będziesz umiała tyle samo a może i więcej , zobaczysz
        zresztą sama , nie wiesz - pytaj, od tego tu jesteśmy .smile

cyt. krótkie i dłuższe opowiadania "za co kochamy"cz.3
        - bo kiedy kobiety są najwspanialsze ? - wzrok we mnie utkwiony był
        jak ognisko dochodzące do maksymalnej swojej zdolności płonięcia - kiedy
        poznajemy je , odkrywamy , zaczynamy cieszyć się każdą zmianą na jej twarzy,
        usmiechem , nawet niedoskonałością , którą mogę skorygować , tak ja mogę
        skorygować .
        Na moment zamilkł, a ja mogłem przenieść wzrok na szybę witryny i pomyśleć ,że
        jest bardzo zadufanym młodym facetem .
        • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 11:50
          Dzięki za dobre słowa. Ja naprawdę bardzo lubię być z Wami .Niestety brak
          umiejętności trochę mnie deprymuje. Bo u Was zakwitają kwiaty, śnieżą się
          krajobrazy i jest tak pięknie. A ja tylko gadam. Uczę się natomiast raczej
          dziwnie. Na przykład kiedyś chciałam zreperować światełka na choinkę , to w
          podejrzane miejsca wsadzałam palec..... Nie wiem, czy przy tej nauce tak
          wyjdzie. Ale cóż - może spróbuję. Najważniejsze jest przecież Wasze wsparcie , a
          tego doświadczyłam i cieszę się , aż podskakuję. Jeszcze raz dzięki i .....
          uścisnąć można?
      • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 11:35
        Dzięki Natlu , za słowa wsparcia. Nie wkurzaj się kochana . Ja cieszę się ,że
        Wam nie przeszkadza moje ograniczenie . Jestem po prostu w pewnych dziedzinach
        normalnie niepełnosprawna. Ale słowo pisane rozumiem. A Wasze cudeńka jednakowoż
        są piękne. Na razie jednak pozostanę przy pisaniu . Może czołgając sie powoli
        osiągnę podstawowy stopień jakiegoś wtajemniczenia. Ale nie obiecuję !!!!!
        Pozdrawiam!
    • izis52 Re: Kochani! 23.02.09, 11:41
      Oj "Dobrachno" - ten post przypomina mi moje żale sprzed 2-3
      miesięcy, bo wszyscy pięknie wklejają..... a ja komputerowo
      niepełnosprawna. Dobrzy ludzie z tego forum coś tam mnie nauczyli.
      I nawet uda się coś wymodzić. Jednak od stwierdzenia - dam radę już
      mniej cieszy i wolę komunikować się słowem. Jak chcesz uczyć się
      dla satysfakcji, to poczytaj wątek testowy i niektóre porady w
      Afryka dzika, ale niczego nie musisz.
      • del.wa.57 Re: Kochani! 23.02.09, 21:11
        Miła Bono,na początku wszystko wydaję się trudne,wiem coś o tym,powoli,poznasz i
        nauczysz się różnych''sztuczek'' hi hi
        Pytaj a my podpowiadać będziemy i wierz mi też wszystkiego nie umiemy.
        Ja ciągle uczę czegoś nowegosmile

http://i42.tinypic.com/2pzgql5.gif
        • sagittarius954 Re: Kochani! 23.02.09, 21:16
          Del jak ty ładnie przebierasz łapkamismile
        • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 11:20
          Kochana Del. Dzięki za miłe słowa. Jest tylko jeden mały problem . Ja jestem
          taka noga,że po prostu nawet pytać nie wiem o co. Pozostanę na razie chyba przy
          uczestnictwie tzw "pisanym", bo tego sprowadzają się moje umiejętności. Może
          kiedyś podczołgam się dalej. Dobrze,że mogę liczyć na zrozumienie. Pozdrawiam
          serdecznie.
      • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 11:15
        Izis kochana , jeżeli Ty niepełnosprawna , to na moje umiejętności a raczej ich
        brak nie ma po prostu słów. Mnie trzeba byłoby palcem wszystko pokazać , a i tak
        połowę bym zapomniała. I bardzo Cię przepraszam , ale widziałam kilka rzeczy w
        Twoim wykonaniu i nie sądzę ,żeby były one dowodem na brak umiejętności. Dzięki
        Ci za dobre słowo.W tej sytuacji zostaje mi cieszyć się ,że choć pisać jakoś
        potrafię . Znaczy - stawiać litery. Bardzo dziękuję za wsparcie i bardzo ,
        bardzo Cię pozdrawiam!
        • dwa-filary Re: Kochani! 24.02.09, 11:37
          Hahaha,ja jak kupiłam komputer to tylko umiałam go włączyć i to tylko do kontaktu,a dziś sobie całkiem dobrze radzę.Wbrew pozorom jest trudno popsuć komputer,co chciałabyś robić w komputerze,może podaj jedną rzecz,to będzie łatwiej nam się skupic na temacie
          • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 11:43
            Niestety , nie zadam pytania , bo nawet nie wiem co bym chciała. Ja właśnie
            jestem na etapie "pisanym" , no i włączyć umiem. Najpierw sama trochę muszę się
            rozejrzeć, żeby pytać . Ale dzięki Ci Dwa-F za chęć niesienia pomocy. Cudni
            jesteście!
            • goskaa.l Re: Kochani! 24.02.09, 13:39
              Dobrochno!
              Nie sumituj się tym, że tylko piszesz! Nie jestem raczkującym użytkownikiem
              komputera, pracuję na nim od kiedy można było, pamiętam czasu DOSu i kiedy nie
              było Worlda. Umiem, ale nie mam czasu. Zbyt rzadko mogę sobie pozwolić na
              wklejanie itp, bo to po prostu wymaga czasu, nie mówiąc o odszukaniu metody. Jak
              ktoś to robi często, nie musi się zastanawiać.
              A więc ja też tylko piszę, u to nie tak często jak Ty. Tak więc będziemy już
              dwie "tylko piszące", jeśli mnie przyjmiesz do tak elitarnego grona.
              Pozdrawiam i nie przejmuj się brakiem umiejętności! Ściskam - Gośka
              • bona0601 Re: Kochani! 24.02.09, 18:54
                Oj! Gośka! To sam miód na moje serce. Ja też za bardzo nie mam czasu, ale
                ciągnie mnie na to forum,że aż się dziwię.Dzięki takiej postawie tu obecnych,
                oczywiście. A do diaska , nauczę się kiedyś , to dobrze, nie , to trudno. Do
                grona mówisz , czy przyjmę? Do serca nawet! Dzięki i uściski zasyłam.
                • sagittarius954 Re: Kochana Bono- czy nie za bardzo poufale?:) 24.02.09, 19:12
                  To na pierwsze zadanie, odnajdziesz w naszym forum , wątek - kurs komputerowy -
                  połazisz po nim , poczytasz , przejrzysz , potem jak Ci coś przyjdzie do głowy i
                  zapytasz się o interesujący Ciebie fragment, to rzucimy się jedno przez drugie i
                  wyjaśnimy, pokażemy, może i szyderczym kliknięciem zniechęcimy ,ale nazajutrz
                  przytulimy i wyjaśnimy smilebig_grin To może na tyle ,żebyś nie za bardzo się zniechęciła
                  , ale nie traktuj tego zadania jako mus , o nie , ale jako zabawę z sobie
                  niepodporządkowanym sprzętem smile
                  • bona0601 Re: Kochana Bono- czy nie za bardzo poufale?:) 25.02.09, 15:53
                    Ja tylko nieśmiało zapytałam przecież. Gdzieżbym śmiała? A tak naprawdę , to
                    chyba sama powinnam przysiąść i zrobić użytek z głowy , czyli z niczego , jak
                    stoi w dowcipach. Jak przestanę miotać się między różnymi zajęciami /
                    okresowymi/, to może sama jakoś ..... spróbuję , ale dzięki za to nie musisz.
          • bogatka1 Re: Kochani! 26.02.09, 21:51
            Te "cudeńka" są na forum od niedawna, bo dopiero od końca września, kiedy gazeta udostępniła na forum BBcode.
            Może tak: napisz, czego najpierw chcesz się nauczyć, a czego w dalszej kolejności. To nie nauka, a zabawa.
            Też uczę się ciągle czegoś nowego. Czasem idę śladem Delwy, ale staram się też sama coś ciekawego do zabawy znaleźć.
            Powodzenia, Bona!
          • easy.mamajka Re: Kochani! 27.02.09, 00:52
            > Hahaha,ja jak kupiłam komputer to tylko umiałam go włączyć <

Ja swojego przez dwa dni w ogole nie wlaczalam,bo sie balam,ze
            zepsuje.Potem przez kolejne ukladalam tylko pasjansa.
            Uczylam sie zapisujac na kartkach punkt po punkcie jak sie dana
            rzecz robi i potem odtwarzalam.
            Co nie zmienia faktu,ze w euforii zdarzylo mi sie zalogowac,i to
            szczerze pod wlasnym nazwiskiem,na forum satanistow ( szukalam pod
            haslem "bezsennosc" a jak tam zalazlam,do dzis nie wiem) i na forum
            dla gejow.
            Takie drobiazgi jak skasowanie listwy z ikonami byly na porzadku
            dziennym.
            A moje dyskusje z panem z nr 800102102 ktory chcial mnie zmusic do
            wyjecia wtyczki z portu USB- a ja sie upieralam,ze takowego w ogole
            nie mam - są tu gdzies,choc dawno temu,opisane.

No a potem jakos troche poszlo-glownie dzieki TU OBECNYM!!!
            • natla Re: Kochani! 27.02.09, 06:26
              easy.mamajka napisała:

> A moje dyskusje z panem z nr 800102102 ktory chcial mnie zmusic do
              > wyjecia wtyczki z portu USB- a ja sie upieralam,ze takowego w
              ogole
              > nie mam - są tu gdzies,choc dawno temu,opisane.

Fajnie się tak po wyjsciu z wyrka, uśmiać big_grin Nie czytałam chyba tego
              lub pamięć nie ta, a szkoda.
            • bona0601 Re: Kochani! 27.02.09, 07:36
              To jest mały pikuś w porównaniu z tym , co ja wyrabiam. Teraz akurat coś się
              porobiło z wyszukiwarką , czy co , bo nie mogę nawet listu wysłać , czasem mi
              się tylko udaje. Przerywa i wyskakuje piękny prostokącik z informacją: błąd
              wczytywania strony , a potem ja od poczatku łączę się , a on od poczatku się
              pojawia. Mąż też nie bardzo może pomóc, bo również biegły nie jest , a porusza
              się w innych klimatach ,że tak powiem.
            • bona0601 Re: Kochani! 27.02.09, 07:39
              O, raz się udało wysłać, ale znowu wyskoczył napis. Zwariuję chyba. Już mi się
              coś niedobrego robi , tak w sobie.A co to jest port USB?
              • goskaa.l Port USB 27.02.09, 07:52
                Co to jest port USB:
                pl.wikipedia.org/wiki/USB
                A to, jak można go wykorzystać:
                www.darkroastedblend.com/2008/11/office-geekgasm-via-usb.html
                W starszych komputerach były tylko dwa porty z tyłu komputera.
                • bona0601 Re: Port USB 27.02.09, 16:50
                  Gosia Ukochana! Na razie tego nie czytałam, ale jak przysiądę...
                  Najważniejsze,że chyba mam z Wami łączność! Tylko nie śmiej się z mojej
                  straszliwej niewiedzy. Ukłony z całego serca!
                  • sagittarius954 Re: Port USB dla Bony:) 27.02.09, 17:23
                    https://vader.joemonster.org/upload/zrq/660c0509rotary_hub.jpg

Porcisko festjestsmile
                    • sagittarius954 Re: Port USB dla Bony:)albo:) 27.02.09, 17:28
                      https://i.joemonster.org/i/an/usb_07.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka