Dodaj do ulubionych

Przystojny mężczyzna

27.03.09, 05:40
Dla kogo ? Warto wziąć takiego za męża , a i tak wszystkie się na niego gapią
, prędzej czy później któraś go upoluje - gdybym te słowa usłyszał z ust
młodej kobiety może bym się nie zdziwił ale wypowiedziane przez kobietę
dojrzałą bardzo mnie zdumiały .
To warto czy nie warto mieć przystojnego faceta . Ale ... czy to role się nie
odwróciły? To chyba panowie powinni pilnować swoich pań ?
Obserwuj wątek
    • skrzydlate Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 08:59
      warto miec takiego, z ktorym chce sie spędzać czas, i daje to radość.. a jak
      przystojny .. to ok... to dla kobiet - wzrokowców specjalnie takie wynalazki są

Sagi, ktos z oich znajomych mial takie powiedzenie: dobrym towarkiem trzeba sie
      dzielic ale czy to dotyczylo 50-tek, tego nie wiem...

motyle w deszczu

http://i44.tinypic.com/208i4ok.gif
    • natla Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 09:00
      Hi, hi Sagi...to zawsze kobiety pilnowały i pilnują swoich panów.
      Jedne to robią bardzo dyskretnie, inne mniej. I chyba nie jest to
      takie głupie, zważywszy waszą naturę big_grin A kobieta przystojniaka,
      nawet "świętego", jest bez szans, przy atakach tłumów innych pań.
      I musi się pogodzić z może niegroźnymi romansami partnera albo
      przegra. To zapłata za to, że lubimy koło siebie mieć przystojnego
      chłopa, którego nam zazdroszczą inne big_grin
      • sagittarius954 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 12:16
        Tak wiec ja ubolewam że nie jestem przystojny , ile to człowiek traci przez
        swoja posturę sad
        • dwa-filary Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:00
          Samokrytyka nie musi być prawdziwa, ...może wstaw swoją fotkę w wizytówkę, a my osądzimy.....ha wink
          • sagittarius954 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:07
            O przepraszam, swoje zdjęcie prezentowałem tu na forum ,ale ogólna brzydota była
            tak duża że natla w pospiechu zdejmowała mój wizerunek smile A było to kilka lat
            temu smile
            • dwa-filary Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:15
              człowiek z czasem szlachetnieje i to nie tylko na charakterze, odwagi Sagi, dawaj fotkę....kokiet????????????????
              • sagittarius954 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:22
                O nie , juz nie dam się namówić smile I dbam o twój wyraz twarzy coby nie dostał
                szczękościsku połączonego z drżeniem brzucha smile smile
                • dwa-filary Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:25
                  no wiesz, jestem stateczną ..panią, obiecuję, że nie będę się śmiała, oh dajesz się prosić.............ale jak nie to nie....już nie prosze wink
                  • dwa-filary Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:28
                    dwa-filary napisała:

> no wiesz, jestem stateczną ..panią, obiecuję, że nie będę się śmiała, oh dajesz
                    > się prosić.............ale jak nie to nie....już nie prosze wink

Sam będziesz sobie winien wink hahahahahaha
              • muraszka1 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:25
                fakt,polecialam na niego bo byl niesamowiie przystojny,pierwszy raz
                zobaczylam go na plazy(wszystko bylo jak 'na patelni'),ja wtedy tez
                chyba bylam niezla,od tamtego czasu minelo sporo lat i znowu nasze
                drogi sie zeszly i juz raczej nic nas nie rozdzieli,chociaz sasiadki
                prawia mu nadal komplementy wink
                • tamaryszek44 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 18:49
                  Jak to warto czy nie? Jak ktoś zakocha się po uszy, to ma zrezygnować bo za przystojny? O nie! Faktem niestety jest jednak, że za takim oglądają się inne, a i on nie ma problemu, jeśli zechce być niegrzeczny. No i czy facet ....dojżały ze stażem, faktycznie powinien bać się o kobietę? czy to ma działać tylko w jedną stronę?
    • wilczyca1953 Re: Przystojny mężczyzna 27.03.09, 21:05
      Saguś ,będzie Twoje zdjęcie? To ja proszę to w bereciku z antenką!
      • sagittarius954 Re: Przystojny mężczyzna 28.03.09, 04:52
        Och dla ciebie Wilczunio skarbie forumowy to nawet go w łapkach będę trzymał
        przy piersiach . A kysz maro big_grin
    • bona0601 Re: Przystojny mężczyzna 28.03.09, 07:15
      A co to znaczy przystojny mężczyzna ? Może być najprzystojniejszy,
      najpiękniejszy , a jak w głowie ma pustkę , to co ? Po prostu nic. I inne
      kobiety też to prędzej czy póżniej zauważą. Owszem , dobrze jak ma te ze 190
      wzrostu / mój ma/ , dobrze,jak nie odrzuca w przedbiegach brzydota okrutna / nie
      odrzuca/ , ale trzeba z nim jeszcze rozmawiać . A już bez poczucia humoru faceta
      , egzystować się z nim nie da. Ale dziś takie czasy , babeczki kochane , że
      każdego trzeba pilnować. Nawet jak nie jest przystojny. Nie wiadomo co i kiedy
      komuś się może spodobać.
      • natla Re: Przystojny mężczyzna 28.03.09, 08:48
        Święte słowa Bono.
        Wilku, miałam okazję widzieć zdjęcie Sagiego, które umieścił kiedyś
        na 5 min. na forum i chyba tylko mnie się udało je złapać. No więc
        wbrew temu co pisze, to przystojna mężczyzna wink, z olbrzyią ilością
        włosów na głowie, które spoko mogą robić za berecik.....tylko
        antenka w nich gdzieś się zagubiła, bo za mała.
        • wilczyca1953 ReNatla 28.03.09, 10:13
          No jak to? Netla, Ty coś z tą antenką to kręcisz!Te włosy /czytałam ,że
          kręcone!!!/nie mogą być takie bujne żeby mu antenkę ............
          • natla Re: ReNatla 28.03.09, 12:22
            Przeca co ludzkie, Ciebie nie dziwi wink
            • sagittarius954 Re:Miłe Panie 28.03.09, 19:09
              A dajcie spokój mojej antence big_grin Teraz już tracę włoski a jakże i coraz większym
              łukiem wypadaja mi tu i ówdzie smile I niedługo zostanę niemowlakiem na powrót smile
              Ten wątek jest na temat innych bardzo przystojnych mężczyznów , tak dla
              przypomnienia i nic do rzeczy nie ma moja pojedyncza osoba na tym forum smile
              • wilczyca1953 Re:Sagitt. 28.03.09, 19:14
                Cortyzol u sąsiadów wstawił się do wizytówki albo w ogóle i się nie wstydzi.
                Wcale nie jest jakiś przystojniacha. Co Ci wisi,to nie utonie,czy jakoś tak
                podobnie.Nie lubię rzeczy obwisłych np. biust ale.....
                • sagittarius954 Re Wilku 28.03.09, 19:21
                  A co to ja jestem panna na wydaniu ? Co mnie tam wizytówki , choć w niej przez
                  troszkę i mój wizerunek był , trzeba było oglądac, teraz jest zasłonięcie ,
                  tajemnica i se można porysować mój wizerunek a jakże big_grin
                • wilczyca1953 Re:Sagitt. 28.03.09, 19:33
                  Miałam sąsiadkę co lubiła rysować. Każdego prawie podrysowała.
                  • natla Re:Sagitt. 28.03.09, 21:29
                    Podrysowała czy podrasowała?
                    • bona0601 Re:Sagitt. 29.03.09, 10:22
                      I tak uważam ,że Sagi to najprzystojniejszy mężczyzna! Który by wytrzymał z
                      takimi babami jak my ?.... Do tego trzeba mieć i urodę i to coś , za co kochamy
                      mężczyzn przecież. Tak że Panie, Panny ,Wilczyce oraz wszystkie Skrzydlate i nie
                      , jesteśmy za wszystkimi mężczyznami i za Sagim w bereciku , albo nie...... No
                      chyba ,że ta antenka .
                      • sagittarius954 Re:Sagitt. 29.03.09, 10:35
                        Właśnie ta antenka big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • bona0601 Re:Sagitt. 29.03.09, 11:02
                          To przez Wilczycę!Ona lubi tę antenkę . Ja cenię Ciebie, bo jesteś po prostu
                          facet , bo tylko facet ma w sobie siłę wytrzymania z taką ilością ,że nie powiem
                          hordą bab.
                          • dwa-filary Re:Sagitt. 29.03.09, 14:39
                            Sagi......... tylko mie wklejaj samej antenki, dobrzewinkwinkwink
                            • sagittarius954 Re:Sagitt. 29.03.09, 15:08
                              Dobrze , wezmę Twoje zdanie pod uwagę , ależ zauważyłem że sie śmiejesz do mnie,
                              https://vader.joemonster.org/upload/zsa/512_fadaec27kura-domowa.jpg
                              • dwa-filary Re:Sagitt. 29.03.09, 16:54
                                wow, nawet niezła laska ze mnie wink
                              • izis52 Re: Sagitt, dziewczyny. 30.03.09, 11:45
                                Sagi; wybacz ten berecik z antenką. Mea culpa, mea maxima...
                                Wymyśliłam dla ubarwienia w opowiadaniu z wątków czy jakoś tam, a
                                nie spodziewałam się, że ktoś wykorzysta do imaginacji obrazu.
                                Ciekawe, że zdecydowana większość forumowiczek nie posądza Admina o
                                noszenie źle kojarzącego się beretu ? Przyznajcie to dziewczyny, bo
                                sumienie mnie uwiera.
                                • dwa-filary Re: Sagitt, dziewczyny. 30.03.09, 14:58
                                  hahaha,tu nie chodzi o berecic, tu ważna antenkawinkwinkwink
                                  • izis52 Re: Sagitt, dziewczyny. 30.03.09, 15:28
                                    Czyżby tylko ?
                                    • izis52 Re: Sagitt, dziewczyny. 30.03.09, 15:32
                                      Złośliwość stworków porażająca. Przepraszam za załączniki.
                                      --
                                    • natla Re: Sagitt, dziewczyny. 30.03.09, 15:44
                                      Tylko, tylko, a co złe wychodzi, to oczywiście przez Wilczycę big_grin
                                      Choć już ustalone, że antenka nie wyziera z "berecika" big_grin
                                      • sagittarius954 Re:Nie Sagitt a facet, dziewczyny. 30.03.09, 15:55
                                        Jak to ? Berecik na głowie a antenka gdzie big_grin
                                        • izis52 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 08:34
                                          Klasyczny berecik z antenką męsko-damski nawet kolor epoki ?
                                          W tym roku modny dla pań.

http://i44.tinypic.com/70hpo8.gif
                                          • natla Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 09:30
                                            Nawet wąsy utrafiłaś ;
                                            • izis52 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 09:38
                                              Przypadek, nie sprzedawali innych. To i dobrze.
                                            • sagittarius954 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 09:41
                                              Tu bym dyskutował smile
                                              • izis52 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 10:13
                                                A co się nie podoba ? Image, beret ?
                                                Napisałam damsko-męski, klasyczny dla każdego. Zbieżność podobizny
                                                wyczajonej przez Natlunię przypadkowa.
                                                • sagittarius954 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 10:34
                                                  to jest to niedociągnięcie forum kiedy posty ukazują się o tej samej godzinie smile
                                                  Odpowiadałem natli - na temat wąsów - tu bym polemizował ja mam szerokie takie
                                                  piłsudczykowskie, ale bez przesady nie lubię długich, dlatego niemal co trzeci
                                                  dzień je ciacham . I jak daleko odbiegliśmy od tematu ? Beret nie powiem
                                                  artystyczno - dalowski , wąs tym bardziej , antenka krótka ale ostatecznie
                                                  odbiór ręczny nie zależy od długości antenki a od zaznaczenia jej na berecie smile
                                                  • izis52 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 19:20
                                                    Ten wąsik, ach ten wąsik, byle nie taki jak u p.Putry. Dobrze, że
                                                    ostatnio zgolił chyba ? Mniej go pokazują. Gdy oglądałam te wąsiska
                                                    brrrr, a może z powodu bredni spod wykręconych wiechci.
                                                  • bona0601 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 19:37
                                                    Masz rację Izis , te wąsy Putry okropne. Choć powinnam Go bronić , bo jednakowoż
                                                    z mojego miasta się wywodzi. A wracając do przystojnego faceta z obrazka- piękny
                                                    jest po prostu, tylko te oczy! Takie zdziwione , jak by nie z tego świata, jakby
                                                    nagle rzeczywistość go dopadła. Ale jest w tym spojrzeniu jednak coś, co łamie
                                                    damskie serca. No , może nie wszystkie, ale moje na pewno.
                                                  • izis52 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 31.03.09, 19:46
                                                    Bono toż macie samych przystojniaków w polityce Putra, Palikot i
                                                    jeszcze kilku. A wczoraj Palikot u Rymanowskiego był całkiem,
                                                    całkiem, mimo iż adwersarz nazwał go chłopakiem z Biłgoraja, co mu
                                                    słoma z butów wygląda i słupami się obstawia. Super epitety.
                                                  • bona0601 Re: W prezencie - dla jasności tematu. 01.04.09, 09:47
                                                    Nie biorę odpowiedzialności za wszystkich Panów z miejscowości , które zaczynają
                                                    się na B. Pan Putra jest z Białegostoku , to za niego mogę trochę..........
                                                    Natomiast cała reszta jest trochę z nie mojego regionu , tak ,że przepraszam Cię
                                                    bardzo - za ich przystojność - nie odpowiadam w zupełności.A co do słomy z
                                                    butów..... Każdy może tę słomą jakoś epatować.I też się gwałtownie odcinam.
                                                    Biorę odpowiedzialność za swoją własną/słomę oczywiście/.
                                                  • izis52 Re: Bona. 01.04.09, 10:28
                                                    Bono, przepraszam, amnezja, obu panów wyrazistych kojarzyłam z
                                                    lubelskim i ciebie nie wiem czemu z Lublinem ? W Białymstoku nigdy
                                                    nie byłam, ale moze kiedyś.... Pozdrawiam słonecznie i cieszę się,
                                                    że wyciągnęłam wczoraj na spacer. Dziś też warto. U nas jest cudnie
                                                    i słonecznie choć rano 0 C.
                                                  • bona0601 Re: Bona. 01.04.09, 11:17
                                                    Izis kochana ! Ja się naprawdę nie gniewam. Bo niby za co ? A te drobne
                                                    niedoskonałości geograficzne ? Zapraszam do Białegostoku , jak najbardziej!
                                                    Mimo,że narzekam,że mentalnie i właściwie jest to Polska B, nie jest to tak
                                                    naprawdę brzydkie i fatalne miasto. I ludzie u nas nie najgorsi! Jest u nas taka
                                                    rzewność rosyjska pomieszana z gościnnością czysto polską . Serca u nas wielkie
                                                    i czułe. I pisz , kochana , pisz ! A za ten spacer dziękuję . I pozdrawiam czule
                                                    i serdecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka