natla 22.04.09, 00:50 Żegnam się z Wami , mam nadzieję, że tylko na 2 tygodnie Nie zgubcie naszego miejsca w sieci i pomagajcie Adminowi. Doceńcie jego starania. Proszę też bardzo o uhonorowanie solenizantek: 25-tego DWAFILARY,a 28-mego MAŁADANKUŚKA i TESUNIA. Serdeczne, aczkolwiek nieokraszone życzenia dla Was ode mnie. Byście zdrowe były i śmiały się do świata lub z niego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Papatki ;)) 22.04.09, 11:38 łomatko z córkom,a Ciebie kaj gna? Mrówki masz w majtkach,czy co? szczęśliwego powrotu na łono i forum...heej! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Papatki ;)) 22.04.09, 13:58 Dzięki wielkie,baw się dobrze i wracaj nam szybciutko z opowieściami i zdjęciami.Do miłego... Odpowiedz Link
izis52 Re: Papatki ;)) 22.04.09, 14:13 Już jej nie ma w domu wylatuje o 18-ej z Warszawy do Agadiru. Możesz ją jeszcze odnaleść na lotnisku. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Papatki Natlo;)) 22.04.09, 22:11 Dobrego odpoczynku, wielu ciekawych zdjęć i wielu tematów do opowiadania po powrocie. Dwie godziny temu słyszałam przelatujący samolot, może Natla w nim była? Odpowiedz Link
izis52 Re: Papatki Natlo;)) 23.04.09, 10:17 Poleciała. Dziś budzi się, a za oknem marokańska póżna wiosna. Kwitną bungewille w kilku kolorach, jaśminy cierpko-słodko pachną. Bliżej okna krzaki pelargonii, róż i innego kwiecia. Ogrodnicy podlewają trawniki. Leciutki wietrzyk z nad morza łagodnie muska twarz. Błękit morza zlewa się na horyzoncie z błękitem nieba. Z pobliskiego meczetu dochodzi zawodzenie muezina wzywajacego na poranną modlitwę. A Natla właśnie rozmyśla jak zaplanowac dzień. Odpowiedz Link
polnaro Re: Papatki Natlo;)) 23.04.09, 10:48 Miłych wrażeń i niezapomnianych przeżyć. Kto następny? Ja dopiero w czerwcu. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Papatki Natlo;)) 23.04.09, 11:57 Rozmarzyłam się, Izis tak obrazowo i pięknie opisała. Ale...Natla raczej przemierza dzisiaj Atlas Wysoki podziwiając po drodze stare kazby. Celem jej podróży, o ile pamiętam, jest Sahara i napawanie się widokiem wschodzącego słońca. Plaża atlantycka dopiero w następnym tygodniu. Ja wyruszam za tydzień.Mam inny program wycieczki. Załuję, że nie obejrzę "na gorąco" relacji Natli. Odpowiedz Link
izis52 Re: Wiga2008 24.04.09, 13:39 Świetna pora, zazdroszczę. Pochwal sie zdjęciami. Nie miałam okazji zobaczyć południowej części. Odpowiedz Link