Dodaj do ulubionych

GAWIARENKA wrześniowa

01.09.09, 15:29
Natli niet, Admin dzieci do szkół rozwozi, więc otwieram podwoje
wrześniowej, aby łatwiej było znaleść książeczki w bibliotece, a
jeszcze Misia stawia...czy też coś źle przeczytałam ?
Obserwuj wątek
    • natla Re: GAWIARENKA wrześniowa 01.09.09, 15:56
      Natli niet kurcze pieczone......noooooo.......znów nie mogę
      wyrobić czasowo. A co to będzie za tydzień, kiedy sie będę
      przygotowywała do wyjazdu........
      Przysiądę z Wami na moment i może wypijemy misiowym szampanem za
      święty spokój w naszym pokoleniu. Rzuciłam okiem w gazecie na
      dziesiejsze obchody i spodobały mi się. Mam nadzieję, ze mam
      właściwe odczucia.
      • misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 01.09.09, 17:14
        Dobrze przeczytałaś Izis stawiam wszystkim,świętuję, a co!!!
        • misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 02.09.09, 11:17
          Witam, znowu piękny dzień a niewiele już takich ma być.Mam dzis sporo gości i
          wpadłam, żeby zerknąć na przepis fasolkowy Natli.No ale jak już wpadłam to
          trochę posiedziałam.Nic ,szukam przepisu i do wieczora.
          • sagittarius954 Re: GAWIARENKA wrześniowa 02.09.09, 13:03
            Admina niestety od dziecka odizolowano , za to codziennie siedzę po kilka godzin
            na naszych stronach forumowych i liczę statystykę , żmudna to robota więc idzie
            mi z oporem . Do tego żona wróciła z wojaży działkowych, no wiecie rozumiecie ,
            jak kobieta w domu to taaaaki bałagan jest że nie wiem . Od czasu do czasu
            wpadam na właściwą stronę poczytam , ale nie mam co, zupełnie nie chcecie
            zakładać wątków, wracam do liczenia .
            I tak będzie we wrześniu , no może wcześniej się urwę od statystyki to wtedy
            będe gadał i gadał big_grin
            To kaweczkę teraz wypiję , udam się na powietrze , spacer musi być przecież i
            znów przystąpię do pracy biurowej smile Oczywiście wszystkie osobowości kobiece na
            tym forum serdecznie pozdrawiam , żeby nie być posądzonym o szowinizm męski, to
            facetów pozdrawiam podniesieniem oszroniałej szklaneczki po piwie . Szlust
            chlust doooooobreeee.....big_grin
            • izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 03.09.09, 17:02
              Duszno i parno deszcz chyba spadnie. Dwa łyki kawki i zostawiam dla
              was cały dzban.smile
              • misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 03.09.09, 18:03
                Chętnie skorzystam, dzięki.
                • del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:14
                  Kawa zaparzona,ciasto stygnie z truskawkami i rabarbarem,jeszcze stawiam półmisek śliwek węgierek,może ktoś przytarga jakąś lekturkę do ciasta? big_grin
                  • misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:28
                    żałuję ale już znikam.Miłego wieczoru wszystkim.
                  • izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:28
                    Delwuniu; nalewki najlepsze na przeziębienie

http://i26.tinypic.com/xnu9o0.jpg
                    • izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:34
                      A może z powodu przeziębienia, meczu i inych okoliczności
                      przetransferuje pewien nieźle zaopatrzony barek. Zapraszam.

http://i25.tinypic.com/15gqw4n.jpg
                      • del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 18:26
                        Już jestem zdrowa!! Ha,Ty wiesz co mi trzeba Izis big_grin
                        Kurcze,tera,mam dylemat,która najlepsza? jak nie popróbuje,wiedzieć nie będę to biere sie za degustacje big_grin
                        • izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 18:31
                          No, to wszyscy czytamy z odpowiednim tłem :

www.youtube.com/watch?v=tPsw_jN5mMo&feature=related
                          • del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 19:07
                            Przy tym nie da się czytać,trzeba obejrzeć i wysłuchać w skupieniu,no!
                            Tak na żywo obejrzeć Verdiego!!
                            ***********************************************************
                            Serce miej otwarte dla wszystkich,zaufaj niewielu.
                            William Shakespeare
                            http://i44.tinypic.com/2jae1rs.gif
                            • izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 21:28
                              Proponuję po jednym za zdrowie Borubara, co dwa wybronił.
                              • sagittarius954 Kawa,herbata czy szklaneczka rumu ? 06.09.09, 06:50
                                dzisiejszy dzień radzę rozpocząć od szklaneczki rumu , rozgrzeje i potarga , tym
                                samym same do łóżka wrócicie smile Co niniejszym i ja czynię big_grin
                                • bona0601 Re: Kawa,herbata czy szklaneczka rumu ? 08.09.09, 20:09
                                  Kochani! Dziś mija 8 dzień września , a Gawiarenka jakby usnęła! Brak Waszych
                                  pogaduszek , humoru . Nareszcie ja weszłam nieśmiało z Wami pogadać , a tu
                                  .....cisza!!!!! Przyznajcie się bez bicia , co robicie w te piękne wrześniowe
                                  dni , może zajęcia jakieś, a może po prostu ktoś humory zwarzył......?Ale nie
                                  dajmy się !!!! Wracajcie i zaszczycajcie najlepsze forum pod słońcem , znaczy
                                  oczywiście nasze. Pozdrawiam pokorne i niepokorne dusze i czekam z utęsknieniem
                                  na nowe zakwitnięcie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka