izis52 01.09.09, 15:29 Natli niet, Admin dzieci do szkół rozwozi, więc otwieram podwoje wrześniowej, aby łatwiej było znaleść książeczki w bibliotece, a jeszcze Misia stawia...czy też coś źle przeczytałam ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: GAWIARENKA wrześniowa 01.09.09, 15:56 Natli niet kurcze pieczone......noooooo.......znów nie mogę wyrobić czasowo. A co to będzie za tydzień, kiedy sie będę przygotowywała do wyjazdu........ Przysiądę z Wami na moment i może wypijemy misiowym szampanem za święty spokój w naszym pokoleniu. Rzuciłam okiem w gazecie na dziesiejsze obchody i spodobały mi się. Mam nadzieję, ze mam właściwe odczucia. Odpowiedz Link
misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 01.09.09, 17:14 Dobrze przeczytałaś Izis stawiam wszystkim,świętuję, a co!!! Odpowiedz Link
misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 02.09.09, 11:17 Witam, znowu piękny dzień a niewiele już takich ma być.Mam dzis sporo gości i wpadłam, żeby zerknąć na przepis fasolkowy Natli.No ale jak już wpadłam to trochę posiedziałam.Nic ,szukam przepisu i do wieczora. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: GAWIARENKA wrześniowa 02.09.09, 13:03 Admina niestety od dziecka odizolowano , za to codziennie siedzę po kilka godzin na naszych stronach forumowych i liczę statystykę , żmudna to robota więc idzie mi z oporem . Do tego żona wróciła z wojaży działkowych, no wiecie rozumiecie , jak kobieta w domu to taaaaki bałagan jest że nie wiem . Od czasu do czasu wpadam na właściwą stronę poczytam , ale nie mam co, zupełnie nie chcecie zakładać wątków, wracam do liczenia . I tak będzie we wrześniu , no może wcześniej się urwę od statystyki to wtedy będe gadał i gadał To kaweczkę teraz wypiję , udam się na powietrze , spacer musi być przecież i znów przystąpię do pracy biurowej Oczywiście wszystkie osobowości kobiece na tym forum serdecznie pozdrawiam , żeby nie być posądzonym o szowinizm męski, to facetów pozdrawiam podniesieniem oszroniałej szklaneczki po piwie . Szlust chlust doooooobreeee..... Odpowiedz Link
izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 03.09.09, 17:02 Duszno i parno deszcz chyba spadnie. Dwa łyki kawki i zostawiam dla was cały dzban. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:14 Kawa zaparzona,ciasto stygnie z truskawkami i rabarbarem,jeszcze stawiam półmisek śliwek węgierek,może ktoś przytarga jakąś lekturkę do ciasta? Odpowiedz Link
misia007 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:28 żałuję ale już znikam.Miłego wieczoru wszystkim. Odpowiedz Link
izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:28 Delwuniu; nalewki najlepsze na przeziębienie Odpowiedz Link
izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 17:34 A może z powodu przeziębienia, meczu i inych okoliczności przetransferuje pewien nieźle zaopatrzony barek. Zapraszam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 18:26 Już jestem zdrowa!! Ha,Ty wiesz co mi trzeba Izis Kurcze,tera,mam dylemat,która najlepsza? jak nie popróbuje,wiedzieć nie będę to biere sie za degustacje Odpowiedz Link
izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 18:31 No, to wszyscy czytamy z odpowiednim tłem : www.youtube.com/watch?v=tPsw_jN5mMo&feature=related Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 19:07 Przy tym nie da się czytać,trzeba obejrzeć i wysłuchać w skupieniu,no! Tak na żywo obejrzeć Verdiego!! *********************************************************** Serce miej otwarte dla wszystkich,zaufaj niewielu. William Shakespeare Odpowiedz Link
izis52 Re: GAWIARENKA wrześniowa 05.09.09, 21:28 Proponuję po jednym za zdrowie Borubara, co dwa wybronił. Odpowiedz Link
sagittarius954 Kawa,herbata czy szklaneczka rumu ? 06.09.09, 06:50 dzisiejszy dzień radzę rozpocząć od szklaneczki rumu , rozgrzeje i potarga , tym samym same do łóżka wrócicie Co niniejszym i ja czynię Odpowiedz Link
bona0601 Re: Kawa,herbata czy szklaneczka rumu ? 08.09.09, 20:09 Kochani! Dziś mija 8 dzień września , a Gawiarenka jakby usnęła! Brak Waszych pogaduszek , humoru . Nareszcie ja weszłam nieśmiało z Wami pogadać , a tu .....cisza!!!!! Przyznajcie się bez bicia , co robicie w te piękne wrześniowe dni , może zajęcia jakieś, a może po prostu ktoś humory zwarzył......?Ale nie dajmy się !!!! Wracajcie i zaszczycajcie najlepsze forum pod słońcem , znaczy oczywiście nasze. Pozdrawiam pokorne i niepokorne dusze i czekam z utęsknieniem na nowe zakwitnięcie . Odpowiedz Link