Dodaj do ulubionych

Wkońcu Relaks;)

04.08.12, 16:21
Czas pograsować wink Bo zaczyna mi się tu podobać i wykożystuje ten wolny czas Pisząc z wami o życiu...smile Mam nadzieje że każdemu się wszysto pozytywnie poukłada Będąć Szczęśliwym Człowiekiem na swój sposóbsmileWięc pograsuje tu i tam wink Miłego Popołudnia .......
Obserwuj wątek
    • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:18
      to wykorzystaj ten wolny czas, by zajrzeć też do słownika big_grin
      • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:33
        ja tam wolę zaglądać do barku smile
        • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:35
          zwrotny48 napisał:

> ja tam wolę zaglądać do barku smile

no bo czas zaglądania do słownika masz już za sobą, a ten Pan, jak jego forumowe posty niosą niekoniecznie......wink no to najlepszego piwo
          • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:39
            raz mogę się napić bezalkoholowego w Twoim towarzystwie piwo big_grin
            • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:48
              Tak czasem Bywa że się nie pije smile Choć piwa bez prądu nie pijam smile Więc nie skożystasz z tegosmile a błędy to robie bo taki już jestemsmile Mi to nie przeszkadza wiem tylko że każdy rozumie co piszesmile Nie którzy mają choroby takie jak dysgrafia czy dysklecjasmile Po prostu tacy też są ..
        • myszka1969 Re: Wkońcu Relaks;) 11.08.12, 15:56
          DO CZEGO ZAGLĄDACIE W TAKą POGODę JAK DZIŚ??..Kurcze az mi sie wielkimi literami napisało....
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:38
      Koleżka to już chyba ma w czubie bo takie byki strzelasmile
      • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:40
        wg mnie prowokuje do dyskusji smile
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:44
          Raczej nikogo na tak marnym poziomie nie znajdzie...sorry man..
        • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:54
          zwrotny48 napisał:

> wg mnie prowokuje do dyskusji smile

oj zwrotny wink ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość napisał na privie, że nie umiałam sobie darować.....
          • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:57
            torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
            >
            > > wg mnie prowokuje do dyskusji smile
            >
            > oj zwrotny wink ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość nap
            > isał na privie, że nie umiałam sobie darować.....
            hehe,masz branie!!!!brawo.
            • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:15
              Dopiero zaczynam i musze troszke to dopracować jak pisać Byś nie otrzymywał prywatnie .. Ja po prostu napisałem swoje zdanie smile Co się działo smile Jednak ty wolisz błysnąc w śród znajomych .. ok jeszcze sobie dopracuje jak tu wszystko wygląda ..... smile ok wiec troszkę ubaw był... Sam dobrze wieszsmile
              • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:20
                dawee1 napisał:

> Dopiero zaczynam i musze troszke to dopracować jak pisać Byś nie otrzymywał pr
                > ywatnie .. Ja po prostu napisałem swoje zdanie smile Co się działo smile Jednak ty w
                > olisz błysnąc w śród znajomych .. ok jeszcze sobie dopracuje jak tu wszystko w
                > ygląda ..... smile ok wiec troszkę ubaw był... Sam dobrze wieszsmile

big_grinDDDDDDDDD
                • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:23
                  torado napisała:

> big_grinDDDDDDDDD

no widzisz... przez pomyłkę dostałeś prywatnie big_grinbig_grinbig_grin
          • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:58
            torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
            >
            > > wg mnie prowokuje do dyskusji smile
            >
            > oj zwrotny wink ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość nap
            > isał na privie, że nie umiałam sobie darować.....

no to zmykamy z tego wątku... jedyne pocieszenie, że masz powodzenie smile
            • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:11
              zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
              >
              > > zwrotny48 napisał:
              > >
              > > > wg mnie prowokuje do dyskusji smile
              > >
              > > oj zwrotny wink ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomo
              > ść nap
              > > isał na privie, że nie umiałam sobie darować.....
              >
              > no to zmykamy z tego wątku... jedyne pocieszenie, że masz powodzenie smile

ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....tongue_out wink
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:16
                torado napisała:

>
                > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....tongue_out wink

Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną...
                • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:19
                  wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> torado napisała:
                  >
                  > >
                  > > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....:-
                  > P wink
                  >
                  >
                  > Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną...

o kim to?
                • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:44
                  wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> torado napisała:
                  >
                  > >
                  > > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....:-
                  > P wink
                  >
                  >
                  > Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną...

a Ty jesteś atrakcyjną?? big_grinDDD
                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:47
                    no baaaaa!!smile
                    www.youtube.com/watch?v=JkQ-Ty4SJBw
              • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:21
                Szkoda że ty taki świety jesteś .... I napisałem jakie zdanie mam na tamtą sytułacje lecz chyba nie zrozumiałeś tego... Więc szkoda że tamte wiadomości poszły na prywatną strone... Będe miał na uwadze twoje podejście..... Szkoda tylko że ja dopiero się oswajam z tym wszystkim... smile Na ranie smileHaaaaaasmile
                • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:27
                  Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia smile.... Lecz dalej relaks trwa smile
                  • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:32
                    dawee1 napisał:

> Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia smile.... Lecz dalej relaks trwa smile

czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery?
                    • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:36
                      torado napisała:

> dawee1 napisał:
                      >
                      > > Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia smile.... Lecz dalej relaks trwa smile
                      >
                      >
                      > czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery?

bo uznał, że po "troszkę" powinna być kropka... na razie rozeznaje się i nie ma się co czepiać big_grin
                      • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:42
                        zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                        >
                        > > dawee1 napisał:
                        > >
                        > > > Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia smile.... Lecz dalej relaks t
                        > rwa smile
                        > >
                        > >
                        > > czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery?
                        >
                        > bo uznał, że po "troszkę" powinna być kropka... na razie rozeznaje się i nie ma
                        > się co czepiać big_grin

wink...ale już chyba wiem czemu. Ach ci obcokrajowcy big_grinDD
                        • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:49
                          torado napisała:

> wink...ale już chyba wiem czemu. Ach ci obcokrajowcy big_grinDD

mówiłem, że nie mogę pić piwa bezalkoholowego, teraz nie wiem, czy ja Was dobrze odczytuję big_grin
                          • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:05
                            Ffffffffffffffffffffffffffff................ Koniec Relaksusmile Czas na zmiany dla bydlaków..smile najlepiej sobie poświrować , ponabijać się smileok rozumiem smile lecz nie z moim charakterem...... może kiedyś ja poświruje choć szkoda Ciśnienia podnośić sobie badz komus za czesto to mam... I mi wystarczy tego w rzeczywistości ..... a tak mi relaks rozjebaliście..Ok.... Hmmmm..... Więc pozostaje mi po prostu ignorować takich ludzi .... bo tu nie wyraże swojego zdania pisząc z wami... A szkodasmile smile Dobrze że znajomi zaraz przyjdą więc poprawią samo poczuciesmile Będzie ciekawie .. A wy dalej próbujcie błyszczeć jak neon nad Burdelem....
                            • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:15
                              dawee1 napisał:

> Ffffffffffffffffffffffffffff................ Koniec Relaksusmile Czas na zmiany dl
                              > a bydlaków..smile najlepiej sobie poświrować , ponabijać się smileok rozumiem smile lec
                              > z nie z moim charakterem...... może kiedyś ja poświruje choć szkoda Ciśnienia
                              > podnośić sobie badz komus za czesto to mam... I mi wystarczy tego w rzeczywisto
                              > ści ..... a tak mi relaks rozjebaliście..Ok.... Hmmmm..... Więc pozostaje mi
                              > po prostu ignorować takich ludzi .... bo tu nie wyraże swojego zdania pisząc z
                              > wami... A szkodasmile smile Dobrze że znajomi zaraz przyjdą więc poprawią samo pocz
                              > uciesmile Będzie ciekawie .. A wy dalej próbujcie błyszczeć jak neon nad Burdelem.
                              > ...

buhahahahahaha.....biedactwo. Przepraszam, mam iść do kąta za karę ? big_grinDDDDD
      • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:52
        Dawid a nie jakaś koleżankasmile_
        • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:59
          U widze ze sami znajomi z wassmile Moje towarzystwo nie siedzi na takich portalachsmile więc zaczyna się Ciekawie smile... Może że przez to że Czasem nie mam ochoty na co kolwiek i poczytam na temat życia ludzi i udziele się jakie mam zdanie.... Bądz zapoznam nornormalną Kobiete.. Bo Moze mieszkać 1000 mil a i tak ją odnajdesmile
          • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:24
            już rozumiem Dawid Ty być obcokrajowiec, a ja gupia cipa myślałam, że Ty tak pochopie ludzi oceniać......i wyszeptany niepotrzebnie już się wkręcił.......big_grinDDDDD
            • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:27
              big_grinbig_grinbig_grin
            • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:47
              smilesmileDobre smile Myślałem ze jestes kobietą smile Jednak to już wyjasnilismysmile A jak bym był obco krajowcem to bym Ci dał bananasmile widze że zaczyna się troszkę nie ciekawie a zarazem Ciekawiesmile.......Hmmmmm...............I Tu już Ciśnienie rośnie za takie dalsze brnienie...smile Hmmm.. Miałem się nie denerwować i delikatnie wyjaśniłem Ci lecz taki sobie pogrywasz i nie rozumiesz tego ... Chyba nie chcesz zgłóchy dostać bo czasem ludzie nie rozumią co się do nich pisze i jakie się zdanie ma .. Ja w sumie cię przeprosiłem i poinformowałem Cie o pewnym zajsciu.. lecz widzę ze nabrałeś odwagi i uirosły skrzydełka by może błysnąć w śród znajomych,... Szkoda tylko że taka sytółacja wyszła nie na żywo tylko tu....smile Mam nadzieję że nie będziesz brnoł tak dalej Bo mi się kończy Cierpliwosć ...Zrywaj się i nie prowokuj bo będzie goraco...
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:49
                dawee1 napisał:

> smilesmileDobre smile Myślałem ze jestes kobietą smile Jednak to już wyjasnilismysmile A jak b
                > ym był obco krajowcem to bym Ci dał bananasmile widze że zaczyna się troszkę nie c
                > iekawie a zarazem Ciekawiesmile.......Hmmmmm...............I Tu już Ciśnienie rośn
                > ie za takie dalsze brnienie...smile Hmmm.. Miałem się nie denerwować i delikatnie
                > wyjaśniłem Ci lecz taki sobie pogrywasz i nie rozumiesz tego ... Chyba nie chce
                > sz zgłóchy dostać bo czasem ludzie nie rozumią co się do nich pisze i jakie się
                > zdanie ma .. Ja w sumie cię przeprosiłem i poinformowałem Cie o pewnym zajsciu
                > .. lecz widzę ze nabrałeś odwagi i uirosły skrzydełka by może błysnąć w śród zn
                > ajomych,... Szkoda tylko że taka sytółacja wyszła nie na żywo tylko tu....smile M
                > am nadzieję że nie będziesz brnoł tak dalej Bo mi się kończy Cierpliwosć ...Zry
                > waj się i nie prowokuj bo będzie goraco...

hahaha,dobre...serio
                • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:56
                  No to trzeba Ci się uważniej przyjrzeć... bo ja też brałem Cię za kobietę big_grin
                  • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:00
                    zwrotny48 napisał:

> No to trzeba Ci się uważniej przyjrzeć... bo ja też brałem Cię za kobietę big_grin

a jak zamierzasz mi się przyglądać? wink big_grinD
                    • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:04
                      torado napisała:

> a jak zamierzasz mi się przyglądać? wink big_grinD

dokładnie!!! co masz, a czego nie masz big_grin
                      • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:13
                        zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                        >
                        > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? wink big_grinD
                        >
                        > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz big_grin

to kiedy zaczynamy? wink tylko lubię długą grę ..........ą wink big_grin
                        • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:16
                          torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                          >
                          > > torado napisała:
                          > >
                          > > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? wink big_grinD
                          > >
                          > > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz big_grin
                          >
                          > to kiedy zaczynamy? wink tylko lubię długą grę ..........ą wink big_grin

nie będę męczył Cię grą wstępną, są prostsze sposoby na sprawdzenie płci smile
                          masz więcej niż 10 par butów - jesteś kobietą
                          nie masz szczęścia w miłości - jesteś facetem
                          big_grin
                          • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:20
                            zwrotny48 napisał:

> torado napisała:
                            >
                            > > zwrotny48 napisał:
                            > >
                            > > > torado napisała:
                            > > >
                            > > > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? wink big_grinD
                            > > >
                            > > > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz big_grin
                            > >
                            > > to kiedy zaczynamy? wink tylko lubię długą grę ..........ą wink big_grin
                            >
                            > nie będę męczył Cię grą wstępną, są prostsze sposoby na sprawdzenie płci smile
                            > masz więcej niż 10 par butów - jesteś kobietą
                            > nie masz szczęścia w miłości - jesteś facetem
                            > big_grin

kurde, to co ja zrobię z cyckami big_grinDDDD
                            • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:25
                              widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 euro, w razie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się powiększy big_grin
                              • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:28
                                zwrotny48 napisał:

> widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 euro, w r
                                > azie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się powiększy
                                > big_grin

mnie potrza w drugą stronę wink. Bo z Twojego opisu wynika, że lepiej pasuję na faceta big_grinDDD
                                • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:33
                                  torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                                  >
                                  > > widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 eur
                                  > o, w r
                                  > > azie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się pow
                                  > iększy
                                  > > big_grin
                                  >
                                  > mnie potrza w drugą stronę wink. Bo z Twojego opisu wynika, że lepiej pasuję na
                                  > faceta big_grinDDD

z tym nożem Cię wystraszyłem... siebie też, a nuż wygląda lepiej... smile
                                  • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:39
                                    zwrotny48 napisał:

>
                                    > z tym nożem Cię wystraszyłem... siebie też, a nuż wygląda lepiej... smile

a jak wygląda "nuż"? wink big_grinD
                                    • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:42
                                      jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem smile
                                      • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:46
                                        zwrotny48 napisał:

> jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem smile

ale z którym? wink Bo jak się okazuje jest ich tu dwóch big_grinDD
                                        • zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:53
                                          torado napisała:

> zwrotny48 napisał:
                                          >
                                          > > jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem smile
                                          >
                                          > ale z którym? wink Bo jak się okazuje jest ich tu dwóch big_grinDD

ja już nie chcę przypominać... kogo jest tu dwóch big_grinbig_grinbig_grin w końcu to czas relaksu i można się mnożyć smile
                                          • dawee1 [...] 04.08.12, 21:02
                                            Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                            • dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 07.08.12, 03:22
                                              Po tym Wszystkim jednak sobie w tej chwili zacznę relakssmile
                                              Chodz szalona Niedziela była wraz poniedziałkiem ..Oj szalonywink
                                              Powróciłemsmile Więc życzę i wamsmile
                                              • krokodylek1307 Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 18:43
                                                smile Oj co tu się działo smile Ciekawiewink Więc miłego relaksusmile hiiiiismile
                • torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:59
                  nio dobre, dobre big_grinDD . Jednak bez obcokrajowca byłoby nudno na tym forum, a tak i nudno nie jest i relaks jest buhahahahahahaha wink.....
                  • myszka1969 Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 22:24
                    A ja się własnie relaksowałam w Krynicy smile..Nawet na końcówke festiwalu Kiepury sie załapałam...lubicie takie kawałkłi?wink
                    • torado Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 22:46
                      myszka1969 napisała:

> A ja się własnie relaksowałam w Krynicy smile..Nawet na końcówke festiwalu Kiepury
                      > sie załapałam...lubicie takie kawałkłi?wink

ja nie lubię smile
                      • myszka1969 Re: Wkońcu Relaks;) 23.08.12, 10:43
                        To nie wiesz, co dobre wink
    • krokodylek1307 Re: Wkońcu Relaks;) 26.08.12, 20:16
      Cześć Dawidwink
      Skorzystam z Twojego Relaxuwink
      Mam nadzieję ze kidyś tu powrócisz smile
      Bo widzę że podobne charaktery mamywink
      smile
      Więc Powodzonkasmile
      I ja zaczynam RELAXwink