dawee1 04.08.12, 16:21 Czas pograsować Bo zaczyna mi się tu podobać i wykożystuje ten wolny czas Pisząc z wami o życiu... Mam nadzieje że każdemu się wszysto pozytywnie poukłada Będąć Szczęśliwym Człowiekiem na swój sposóbWięc pograsuje tu i tam Miłego Popołudnia ....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:18 to wykorzystaj ten wolny czas, by zajrzeć też do słownika Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:35 zwrotny48 napisał: > ja tam wolę zaglądać do barku no bo czas zaglądania do słownika masz już za sobą, a ten Pan, jak jego forumowe posty niosą niekoniecznie...... no to najlepszego Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:39 raz mogę się napić bezalkoholowego w Twoim towarzystwie Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:48 Tak czasem Bywa że się nie pije Choć piwa bez prądu nie pijam Więc nie skożystasz z tego a błędy to robie bo taki już jestem Mi to nie przeszkadza wiem tylko że każdy rozumie co pisze Nie którzy mają choroby takie jak dysgrafia czy dysklecja Po prostu tacy też są .. Odpowiedz Link
myszka1969 Re: Wkońcu Relaks;) 11.08.12, 15:56 DO CZEGO ZAGLĄDACIE W TAKą POGODę JAK DZIŚ??..Kurcze az mi sie wielkimi literami napisało.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:38 Koleżka to już chyba ma w czubie bo takie byki strzela Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:44 Raczej nikogo na tak marnym poziomie nie znajdzie...sorry man.. Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:54 zwrotny48 napisał: > wg mnie prowokuje do dyskusji oj zwrotny ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość napisał na privie, że nie umiałam sobie darować..... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:57 torado napisała: > zwrotny48 napisał: > > > wg mnie prowokuje do dyskusji > > oj zwrotny ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość nap > isał na privie, że nie umiałam sobie darować..... hehe,masz branie!!!!brawo. Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:15 Dopiero zaczynam i musze troszke to dopracować jak pisać Byś nie otrzymywał prywatnie .. Ja po prostu napisałem swoje zdanie Co się działo Jednak ty wolisz błysnąc w śród znajomych .. ok jeszcze sobie dopracuje jak tu wszystko wygląda ..... ok wiec troszkę ubaw był... Sam dobrze wiesz Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:20 dawee1 napisał: > Dopiero zaczynam i musze troszke to dopracować jak pisać Byś nie otrzymywał pr > ywatnie .. Ja po prostu napisałem swoje zdanie Co się działo Jednak ty w > olisz błysnąc w śród znajomych .. ok jeszcze sobie dopracuje jak tu wszystko w > ygląda ..... ok wiec troszkę ubaw był... Sam dobrze wiesz DDDDDDDDD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:23 torado napisała: > DDDDDDDDD no widzisz... przez pomyłkę dostałeś prywatnie Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:58 torado napisała: > zwrotny48 napisał: > > > wg mnie prowokuje do dyskusji > > oj zwrotny ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomość nap > isał na privie, że nie umiałam sobie darować..... no to zmykamy z tego wątku... jedyne pocieszenie, że masz powodzenie Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:11 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > zwrotny48 napisał: > > > > > wg mnie prowokuje do dyskusji > > > > oj zwrotny ja dałam upust swoim emocjom, bo mi taką smrodliwą wiadomo > ść nap > > isał na privie, że nie umiałam sobie darować..... > > no to zmykamy z tego wątku... jedyne pocieszenie, że masz powodzenie ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr..... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:16 torado napisała: > > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr..... Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną... Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:19 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > torado napisała: > > > > > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....:- > P > > > Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną... o kim to? Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:44 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > torado napisała: > > > > > ej chłopaczyska niedobre i jak tu być z Wami szczerą wrrrrrrrrrrrr.....:- > P > > > Nie trzeba być szczerym,wystarczy być atrakcyjną... a Ty jesteś atrakcyjną?? DDD Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:47 no baaaaa!! www.youtube.com/watch?v=JkQ-Ty4SJBw Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:21 Szkoda że ty taki świety jesteś .... I napisałem jakie zdanie mam na tamtą sytułacje lecz chyba nie zrozumiałeś tego... Więc szkoda że tamte wiadomości poszły na prywatną strone... Będe miał na uwadze twoje podejście..... Szkoda tylko że ja dopiero się oswajam z tym wszystkim... Na ranie Haaaaaa Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:27 Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia .... Lecz dalej relaks trwa Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:32 dawee1 napisał: > Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia .... Lecz dalej relaks trwa czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery? Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:36 torado napisała: > dawee1 napisał: > > > Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia .... Lecz dalej relaks trwa > > > czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery? bo uznał, że po "troszkę" powinna być kropka... na razie rozeznaje się i nie ma się co czepiać Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:42 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > dawee1 napisał: > > > > > Więc dobry relaks był troszkę Cisnienia .... Lecz dalej relaks t > rwa > > > > > > czemu Ciśnienia napisałeś z dużej litery? > > bo uznał, że po "troszkę" powinna być kropka... na razie rozeznaje się i nie ma > się co czepiać ...ale już chyba wiem czemu. Ach ci obcokrajowcy DD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:49 torado napisała: > ...ale już chyba wiem czemu. Ach ci obcokrajowcy DD mówiłem, że nie mogę pić piwa bezalkoholowego, teraz nie wiem, czy ja Was dobrze odczytuję Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:05 Ffffffffffffffffffffffffffff................ Koniec Relaksu Czas na zmiany dla bydlaków.. najlepiej sobie poświrować , ponabijać się ok rozumiem lecz nie z moim charakterem...... może kiedyś ja poświruje choć szkoda Ciśnienia podnośić sobie badz komus za czesto to mam... I mi wystarczy tego w rzeczywistości ..... a tak mi relaks rozjebaliście..Ok.... Hmmmm..... Więc pozostaje mi po prostu ignorować takich ludzi .... bo tu nie wyraże swojego zdania pisząc z wami... A szkoda Dobrze że znajomi zaraz przyjdą więc poprawią samo poczucie Będzie ciekawie .. A wy dalej próbujcie błyszczeć jak neon nad Burdelem.... Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:15 dawee1 napisał: > Ffffffffffffffffffffffffffff................ Koniec Relaksu Czas na zmiany dl > a bydlaków.. najlepiej sobie poświrować , ponabijać się ok rozumiem lec > z nie z moim charakterem...... może kiedyś ja poświruje choć szkoda Ciśnienia > podnośić sobie badz komus za czesto to mam... I mi wystarczy tego w rzeczywisto > ści ..... a tak mi relaks rozjebaliście..Ok.... Hmmmm..... Więc pozostaje mi > po prostu ignorować takich ludzi .... bo tu nie wyraże swojego zdania pisząc z > wami... A szkoda Dobrze że znajomi zaraz przyjdą więc poprawią samo pocz > ucie Będzie ciekawie .. A wy dalej próbujcie błyszczeć jak neon nad Burdelem. > ... buhahahahahaha.....biedactwo. Przepraszam, mam iść do kąta za karę ? DDDDD Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 17:59 U widze ze sami znajomi z was Moje towarzystwo nie siedzi na takich portalach więc zaczyna się Ciekawie ... Może że przez to że Czasem nie mam ochoty na co kolwiek i poczytam na temat życia ludzi i udziele się jakie mam zdanie.... Bądz zapoznam nornormalną Kobiete.. Bo Moze mieszkać 1000 mil a i tak ją odnajde Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:24 już rozumiem Dawid Ty być obcokrajowiec, a ja gupia cipa myślałam, że Ty tak pochopie ludzi oceniać......i wyszeptany niepotrzebnie już się wkręcił.......DDDDD Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:47 Dobre Myślałem ze jestes kobietą Jednak to już wyjasnilismy A jak bym był obco krajowcem to bym Ci dał banana widze że zaczyna się troszkę nie ciekawie a zarazem Ciekawie.......Hmmmmm...............I Tu już Ciśnienie rośnie za takie dalsze brnienie... Hmmm.. Miałem się nie denerwować i delikatnie wyjaśniłem Ci lecz taki sobie pogrywasz i nie rozumiesz tego ... Chyba nie chcesz zgłóchy dostać bo czasem ludzie nie rozumią co się do nich pisze i jakie się zdanie ma .. Ja w sumie cię przeprosiłem i poinformowałem Cie o pewnym zajsciu.. lecz widzę ze nabrałeś odwagi i uirosły skrzydełka by może błysnąć w śród znajomych,... Szkoda tylko że taka sytółacja wyszła nie na żywo tylko tu.... Mam nadzieję że nie będziesz brnoł tak dalej Bo mi się kończy Cierpliwosć ...Zrywaj się i nie prowokuj bo będzie goraco... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:49 dawee1 napisał: > Dobre Myślałem ze jestes kobietą Jednak to już wyjasnilismy A jak b > ym był obco krajowcem to bym Ci dał banana widze że zaczyna się troszkę nie c > iekawie a zarazem Ciekawie.......Hmmmmm...............I Tu już Ciśnienie rośn > ie za takie dalsze brnienie... Hmmm.. Miałem się nie denerwować i delikatnie > wyjaśniłem Ci lecz taki sobie pogrywasz i nie rozumiesz tego ... Chyba nie chce > sz zgłóchy dostać bo czasem ludzie nie rozumią co się do nich pisze i jakie się > zdanie ma .. Ja w sumie cię przeprosiłem i poinformowałem Cie o pewnym zajsciu > .. lecz widzę ze nabrałeś odwagi i uirosły skrzydełka by może błysnąć w śród zn > ajomych,... Szkoda tylko że taka sytółacja wyszła nie na żywo tylko tu.... M > am nadzieję że nie będziesz brnoł tak dalej Bo mi się kończy Cierpliwosć ...Zry > waj się i nie prowokuj bo będzie goraco... hahaha,dobre...serio Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:56 No to trzeba Ci się uważniej przyjrzeć... bo ja też brałem Cię za kobietę Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:00 zwrotny48 napisał: > No to trzeba Ci się uważniej przyjrzeć... bo ja też brałem Cię za kobietę a jak zamierzasz mi się przyglądać? D Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:04 torado napisała: > a jak zamierzasz mi się przyglądać? D dokładnie!!! co masz, a czego nie masz Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:13 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? D > > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz to kiedy zaczynamy? tylko lubię długą grę ..........ą Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:16 torado napisała: > zwrotny48 napisał: > > > torado napisała: > > > > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? D > > > > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz > > to kiedy zaczynamy? tylko lubię długą grę ..........ą nie będę męczył Cię grą wstępną, są prostsze sposoby na sprawdzenie płci masz więcej niż 10 par butów - jesteś kobietą nie masz szczęścia w miłości - jesteś facetem Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:20 zwrotny48 napisał: > torado napisała: > > > zwrotny48 napisał: > > > > > torado napisała: > > > > > > > a jak zamierzasz mi się przyglądać? D > > > > > > dokładnie!!! co masz, a czego nie masz > > > > to kiedy zaczynamy? tylko lubię długą grę ..........ą > > nie będę męczył Cię grą wstępną, są prostsze sposoby na sprawdzenie płci > masz więcej niż 10 par butów - jesteś kobietą > nie masz szczęścia w miłości - jesteś facetem > kurde, to co ja zrobię z cyckami DDDD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:25 widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 euro, w razie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się powiększy Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:28 zwrotny48 napisał: > widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 euro, w r > azie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się powiększy > mnie potrza w drugą stronę . Bo z Twojego opisu wynika, że lepiej pasuję na faceta DDD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:33 torado napisała: > zwrotny48 napisał: > > > widziałem taką reklamę na samochodzie "powiększam biust dotykiem za 1 eur > o, w r > > azie braku efektu - zwrot pieniędzy" może warto popróbować, a nóż się pow > iększy > > > > mnie potrza w drugą stronę . Bo z Twojego opisu wynika, że lepiej pasuję na > faceta DDD z tym nożem Cię wystraszyłem... siebie też, a nuż wygląda lepiej... Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:39 zwrotny48 napisał: > > z tym nożem Cię wystraszyłem... siebie też, a nuż wygląda lepiej... a jak wygląda "nuż"? D Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:42 jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:46 zwrotny48 napisał: > jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem ale z którym? Bo jak się okazuje jest ich tu dwóch DD Odpowiedz Link
zwrotny48 Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 19:53 torado napisała: > zwrotny48 napisał: > > > jak zacznę opisywać "nuża" to pomyślisz, żem zbratał się z Dawidem > > ale z którym? Bo jak się okazuje jest ich tu dwóch DD ja już nie chcę przypominać... kogo jest tu dwóch w końcu to czas relaksu i można się mnożyć Odpowiedz Link
dawee1 [...] 04.08.12, 21:02 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
dawee1 Re: Wkońcu Relaks;) 07.08.12, 03:22 Po tym Wszystkim jednak sobie w tej chwili zacznę relaks Chodz szalona Niedziela była wraz poniedziałkiem ..Oj szalony Powróciłem Więc życzę i wam Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 18:43 Oj co tu się działo Ciekawie Więc miłego relaksu hiiiii Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 04.08.12, 18:59 nio dobre, dobre DD . Jednak bez obcokrajowca byłoby nudno na tym forum, a tak i nudno nie jest i relaks jest buhahahahahahaha ..... Odpowiedz Link
myszka1969 Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 22:24 A ja się własnie relaksowałam w Krynicy ..Nawet na końcówke festiwalu Kiepury sie załapałam...lubicie takie kawałkłi? Odpowiedz Link
torado Re: Wkońcu Relaks;) 22.08.12, 22:46 myszka1969 napisała: > A ja się własnie relaksowałam w Krynicy ..Nawet na końcówke festiwalu Kiepury > sie załapałam...lubicie takie kawałkłi? ja nie lubię Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: Wkońcu Relaks;) 26.08.12, 20:16 Cześć Dawid Skorzystam z Twojego Relaxu Mam nadzieję ze kidyś tu powrócisz Bo widzę że podobne charaktery mamy Więc Powodzonka I ja zaczynam RELAX Odpowiedz Link