jumar1 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:38 Mniam,mniam....ja kończe własnie ajdać piersi z kurczaka...więc wybacz,ale slinka mi nie ciekniepoprostu nie mam już miejsca Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:40 Anisua, dziecko drogie, to teraz Ty mi cos przeslij DHL-em))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:44 takim to sie wiedzie.Jedyny koszt utrzymania Anuli to miesięczna opłata za internet...reszta ze świata przychodzi)) Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:48 no co ja na to poradze ze mnie ludzie lubia??)))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 15:13 czy ja wiem czy ciezar?? Kurcze, to mile, i to baaardzo))))) Odpowiedz Link
anisua Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:50 czego się nie robi dla kumpeli.... a i internet od podatku mozna odpisac!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:54 Anisua, cos czuje ze Twoje spaghetti to na kolacje zjem, bo Krakow daaaaleko... A teraz ide na obiad bo Pani Matka mnie wola... bede potem,pozdr! Odpowiedz Link
anisua Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 15:01 anula001 napisała: > Anisua, cos czuje ze Twoje spaghetti to na kolacje zjem, bo Krakow daaaaleko... > > A teraz ide na obiad bo Pani Matka mnie wola... bede potem,pozdr! kochana spaghetti powoli dochodzi... ja sama coś pitrasze, bo staruszki wyjechały a Ty podane, gotowe... SMACZNEGO ja też ide pilnować coby makaron sie nie rozgotował Odpowiedz Link
anisua Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 14:58 jumar1 napisał: > mozna > aparat cyfrowy też no ja to cyfrówki chyba nie mogę.. ty pewnie na firmę? Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 19:52 Aneczko, jak spaghetti?? jakie zrobilas, bolognese?? Wiesz, troszke sie na Tobie zawiodlam. Kanapki od Jumara dostalam, ale od Ciebie zero makaronu(( Odpowiedz Link
anisua Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 20:21 anula001 napisała: > Aneczko, jak spaghetti?? jakie zrobilas, bolognese?? Wiesz, troszke sie na > Tobie zawiodlam. Kanapki od Jumara dostalam, ale od Ciebie zero makaronu(( Anula ożesz ...spaghetti bolognese..pyszne zapomniałam, zajęłam sie pracą...telefony itd. ale jak będę robić chicken curry to zaproszę)) Odpowiedz Link
anula001 Re: a ja idę robić spaghetti.... 24.10.04, 20:23 no dobrze dobrze, troche mnie uspokoilas... Bo pamietaj - jak admin glodny to zly))))) Odpowiedz Link