rybka_a 26.10.04, 17:13 jak dzisiaj samopoczucie? o, mam nadzieję, że w takim pięknym dniu i nastrój masz o wiele lepszy niż wczoraj, ale niezależnie od nastroju zajrzyj wieczorkiem, Anisua też na pewno będzie a przy okazji o jakich studiach myslisz? co to za kierunek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Uncledonken ... 26.10.04, 20:04 rybka_a napisała: > jak dzisiaj samopoczucie? o, mam nadzieję, że w takim pięknym dniu i nastrój > masz o wiele lepszy niż wczoraj, > ale niezależnie od nastroju zajrzyj wieczorkiem, Anisua też na pewno będzie > a przy okazji o jakich studiach myslisz? co to za kierunek? cześć rybeczka ty sobie nie żartuj, bo chłopak się wystraszy i ucieknie... on młody...za młody,ale sympatyczny... a moja kanapa zajeta....przez mega chrypę mój głos -tragedia, a właściwie brak głosu,tylko trzaski ale myślę że gorące piweczko na noc wyleczy Odpowiedz Link
uncledonken Re: Uncledonken ... 26.10.04, 20:43 za młody na co? A dzisiaj jest dopsz. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
anula001 Re: Uncledonken ... 26.10.04, 22:03 No to dobrze Unlce Bo gdyby Ci bylo zle, to bez problemu moze u nas znowu wystapic glupawka w celu poprawy Twego nastoju))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Uncledonken ... 26.10.04, 20:06 Nie tylko Anisua, ja tez jestem....Jak zawsze) Odpowiedz Link