juvenala1 Re: Przedstawmy się .. 01.01.07, 13:11 kobieta ( jak widać po nicku) po 30-tce a reszta wyjdzie na forum Odpowiedz Link
golebica24 Re: Przedstawmy się .. 01.01.07, 13:24 Agnieszka, 25 lat, Toruń. Dołączam dziś z bardzo pozytywnym nastawieniem do Nowego 2007 Roku) Odpowiedz Link
lena_1978 Re: Przedstawmy się .. 01.01.07, 13:34 Ja również przyłączam sie do tego miłego grona z początkiem roku w optymistycznym nastroju Aga, 28 lat, singielka od roku, Warszawa, ekonomistka Odpowiedz Link
czamon Re: Przedstawmy się .. 02.01.07, 14:04 no to ja się przywitam, singlem jestem może jeszcze nie formalnie ale już prawie no nie do konca singlem, bo mam sliczne córeczki Mam nadzieję ze moge tu zostać? Odpowiedz Link
lobotomia_story Siema, siema 02.01.07, 16:36 Tu Dżon Lobo, lat 50 Pozdrawiam wszystkich Singli Koko dżambo i do przodu!!! Odpowiedz Link
mrilluminati Re: Przedstawmy się .. 02.01.07, 23:22 Na początek powiem, ale Was dużo... ponad 400 !!! Jako świeżo upieczony użytkownik tego forum napiszę coś o sobie: Jeszcze student biologii, mieszkaniec Torunia, niepoprawny romantyk, ceniący sobie szczerość, wierność, otwartość i nieschematyczność. Od wieków singiel...choć nie zdeklarowany, nie lubiący nudy, szarości, poprawności politycznej. Interesuję się filozofią, medycyną alternatywną, mikrobiologią i ogólną chęcią bycia szczęśliwym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Przedstawmy się .. 04.01.07, 21:15 Witam ,singiel od czterech lat. Matka,superbabcia . Niezależna,wesoła ,bezpośrednia. Zwariowana ale nie głupia. Prosta ale nie prostaczka. Od tygodnia wolna od nałogu palenia tytoniu. Odpowiedz Link
kasiaki2 Re: Przedstawmy się .. 06.01.07, 17:44 Nie wiem, czy potrafiła będę odnaleźć się w tym tłumie, jaki jest tu- na forum Od kilku dni jestem 32-latką. Mieszkam w woj. lubuskim. Jestem sama i źle mi z tym Odpowiedz Link
hultaj78 strzała! 13.01.07, 11:29 ludzie.gazeta.pl/hultaj78/0,0.html aha, nowy w tym 'fachu', więc trochę wyrozumiałości, pliz ;p Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: Przedstawmy się .. 13.01.07, 14:24 o, nie widziałam wcześniej tego wątku, a ja też nowa w waszym gronie najkrócej rzecz ujmując: rozważna i romatyczna uwielbiam chodzić własnymi ścieżkami. poza tym kocham kino i dobrą muzykę i jeszcze parę innych rzeczy, ale przecież nie mogę tak na początku wszystkiego powiedzieć pozdrawiam! Odpowiedz Link
mind_the_gap1 Re: Przedstawmy się .. 13.01.07, 15:10 Upss, wypadałoby się najpierw przedstawić... Singiel w trakcie odzysku, na głowie trzecia dekada. na razie to tyle, reszta w postach )) Odpowiedz Link
lenea77 Re: Przedstawmy się .. 14.01.07, 19:54 30 lat, Warszawa, bankowiec, chciałabym czasem móc z kimś porozmawiać Odpowiedz Link
bella.donna1 Re: Przedstawmy się .. 06.02.07, 16:10 Witam jestem tu zupełnie nowa-świerzynka przypadkiem nie proszona udzielam się na innym forum-tu przypadek mnie przywiódł w stolicy gnizdko wije sobie-na razi samiutka ale mam nadziję i głęboka wiarę, że już za chwileczkę juz za momencik zmieni się to witam się raz jeszcze aha przyniosłam serniczek na dobry początek może być? lubi ktoś?zapraszam Odpowiedz Link
daffiduck Re: Przedstawmy się .. 26.02.07, 13:26 W duszy 26 latka, ciągle niedojrzała i egoistyczna. Lubie chupa-chupsy i suchą kiełbasę. Chociaż ostatnio słyszałam na stacji benzynowej jak krowy muczały w drodze do rzeźni. Więc mi było strasznie przykro. Nie będe jadła mięsa. Od jutra. Przeglądam forum czasami, czasami też coś skrobnę. Odpowiedz Link
machiato Re: Przedstawmy się .. 06.03.07, 20:53 witam wszystkich! na forum trafiłam zupełnie przypadkiem i... się zaczytuję cóż o mnie... jeszcze przez parę miesięcy 27latka warszawianka z wyboru od 9 lat, a singielka, bo po prostu tak wyszło... jestem typowym samotnikiem (a do tego jedynaczka!), ale wiem, że nie jestem stworzona do spędzenia życia tylko w pojedynkę. to by było na razie tyle. może ciąg dlaszy nastąpi? Odpowiedz Link
qrde_felek Re: Przedstawmy się .. 06.03.07, 23:55 się witam, 28 lat, w Warszawie urodzony i zakochany, w przejściowym stanie syngielskym... pozdrawiam Odpowiedz Link
paragnomen Re: Przedstawmy się .. 07.03.07, 07:17 singiel z wyboru...glownie w dzien wieczorami roznie bywa Odpowiedz Link
papessa.giovanna Re: Przedstawmy się .. 07.03.07, 12:01 Singielka bez powodu, uwielbiająca zadręczać swoją osobą znajomych istota towarzyska. Miłośniczka podróży koleją i krakowskim MPK Leń, bałaganiara i egoistka w słusznym wieku Odpowiedz Link
patrykb1 Re: Przedstawmy się .. 07.03.07, 12:49 -32 lata -podroznik -motocyklista -balaganiarz -inzynier projektant -obecnie w UK -czsami w PL Odpowiedz Link
razowiec1 Re: Przedstawmy się .. 08.03.07, 10:31 Pati, 28 lat. Hmm.. No dobra. za pare miesiecy juz 29 Pozdrawiam Odpowiedz Link
necik84 Re: Przedstawmy się .. 07.03.07, 14:14 rafał studen 23 lata kielce pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
kadrel Re: Przedstawmy się .. 09.03.07, 00:58 Kaśka, 39 lat, anglistka niepraktykująca Mam firmę naprawiającą sprzęt medyczny oraz fundację prozwierzęcą. www.fundacjafelis.plZapraszam. Odpowiedz Link
kadrel Re: Przedstawmy się .. 09.03.07, 00:59 Oj, zły url sie wysłał Juz poprawiam: www.fundacjafelis.pl Odpowiedz Link
marecki-34 Re: Przedstawmy się .. 08.03.07, 14:07 Marek lat 37 z charakteru świnia zajmuję się eksportem, na Wschód i na razie widzę więcej plusów w byciu singlem Odpowiedz Link
rockmail Re: Przedstawmy się .. 10.03.07, 18:34 Czesc Bogdan, rocznik najlepszy 1973 Obecnie w Warszawie, przyjechalem za sercem. Lecz serce ucieklo, a ja tu zostalem Pracuje i takie tam inne rzeczy robie Kto ciekawski niechaj pyta Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
dorka.wroc Re: Przedstawmy się .. 11.03.07, 21:18 Dorota, 29 za miesiąc, Wrocław pochodzę ze Szczecina narazie jestem rozbita między dwoma wspaniałymi miastami ach, te sentymenty Odpowiedz Link
haika_1 Re: Przedstawmy się .. 11.03.07, 22:52 Monika -Z W-wy, 32 lata zyciowego doswiadczenia)) Rzadko tu zagladalam,ale chyba to sie zmieni Odpowiedz Link
tusku luz 13.03.07, 07:55 Jestem młodym 50-latkiem i nie lubię cwaniactwa i nie jestem naiwniak .Maluję obrazy ale ciągnie mnie do muzykowania .Swietne zajęcie do życia w singlu i niech każdy żyje jak chce aby nie krzywdzić innych.Jadę do Holandii pomuzykować może któryś zwas single dołączył by do mnie.hej! Odpowiedz Link
ivone7 Re: Przedstawmy się .. 13.03.07, 23:19 iwona z lodzi, mam 34 lata, 8 letnia coreczke...zagladam tu od czasu do czasu, ale bardzo mi sie podoba...aaaa jestem 1,5 roku po rozwodzie pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
pluszowa Re: Przedstawmy się .. 12.03.07, 15:18 no to teraz ja od kilku dni zagladam tutaj, ale dzis pierwszy raz sie odzywam ania, 27 lat stuknelo dwa miesiace temu, singielka od dwoch tygodni, i jeszcze mi ciezko samej. czekam na lepsze czasy mieszkam w warszawie, pracuje w firmie farmaceutycznej. uwielbiam koty. Odpowiedz Link
mock_meets_marlowe Re: Przedstawmy się .. 14.03.07, 02:19 Widzę, że będzie to jubileuszowy post nr 500, więc nie mogę się oprzeć. Mam 29 lat, jestem po prawie, spod Warszawy, obecnie tam pracuję, z tym że właśnie szukam czegoś nowszego i ciekawszego. Tyle na razie starczy. Odpowiedz Link
kasiekgo Re: Przedstawmy się .. 26.11.07, 22:05 Witam , mam na imię Kasia i mieszkam w Warszawie. Mam 33 lata i od prawie trzech lat sama. Szukam męskiej przyjaźni a może z czasem w coś innego się przerodzi. Odpowiedz Link
9b9 Re: Przedstawmy się .. 16.03.07, 19:41 Singiel z odzysku. Była wraz z dwoma konsekwencjami na drugim końcu Polski. A ja baran z Warszawy) Odpowiedz Link
mala_mujer Re: Przedstawmy się .. 29.03.07, 12:04 witam z Wawy, do tej pory podglądałam, teraz będę częściej się odzywać Odpowiedz Link
gabriel Re: Przedstawmy się .. 13.04.07, 02:46 Cóż późną nocna porą uświadamiam sobie tę prawdę że jestem i byłem bardzo długo singlem, i wcale mi nieźle z tą świadomością. Fajnie że tu do Was trafiłem, pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
nikusia85 Re: Przedstawmy się .. 14.04.07, 10:59 to jeszcze raz ja...czuję się jak na AA ździebko, ale co tam Monika, 22 lata, studentka, singiel z odzysku (facet rzucił mnie w lutym)... to tyle o mnie, póki co Odpowiedz Link