pstosia Re: Przedstawmy się .. 27.08.07, 12:07 hej! singielka z wyboru od ponad miesiaca, goska, studetka z Gdanska, 22 lata, lew, uwielbiam podroze hehe brzmi jak 'zlote mysli' Odpowiedz Link
turbinova pertur'bin'acje 01.09.07, 08:54 Dwa pudła, duża wrażliwośc, mnóstwo pasji, adhd, awersja wobec lenistwa, materializmu, snobizmu, wyrachowania. Ogromna uczuciowość i absolutna monogamia... To chyba słowa klucze. A poza tym filmy, , architektura, rower, basen, ludzie, ludzie, ludzie, śladowe pozostałości dawnej fascynacji astrologią i parapsychologią (zostało, wrosło, nic na to nie poradze...) muzyka bardziej alternatywna niż mniej, przyjazne nastawienie wobec zmian i ewolucji i ogromny lęk przed rutyną Nie znoszę braku szacunku wobec drugiego człowieka i braku odpowiedzialności za swoje czyny. Singielką jestem - hm mam nadzieję tymczasowo. Pozdrawiam turbinova Odpowiedz Link
kajetana_kinga Re: Przedstawmy się .. 02.09.07, 09:56 Kaja, lat 33, singiel od ponad 2 lat, mieszkam w Warszawie, na co dzień pracuję w sprzedaży. 2 koty Odpowiedz Link
megg78 Re: Przedstawmy się .. 03.09.07, 18:51 witam, nowa na tym forum. singielka od okolo pol roku. z wyboru nie tylko mojego. swietnie mi z tym ale czasem brakuje ludzi. 29 lat skoncze za 2 misiace, ze slaska, ale mieszkam za granica, szczesliwa posiadaczka kota i rybki albo raczej kotki i ryba. rewelacyjne forum, juz dodalam do ulubionych, mam nadzieje czesto tu pisywac. pozdrawiam wszystkich (jesli ktos to czyta ;D) Odpowiedz Link
sourire74 Re: Przedstawmy się .. 04.09.07, 15:30 Witajcie, "odkryłam" Was w weekend, podczytuję, uśmiecham się do wszystkich radośnie Magda Warszawa (jak mam w edycji konta wpisac miasto nie ma tam rubryczki ?) Odpowiedz Link
paulina.galli Re: Przedstawmy się .. 06.09.07, 19:49 paulina (galli) czasami singielka a czasami nie singielka chyba dlatego ze szybko sie nudzi w zwiazkach i lubi "być sama" dłuzsze przebywanie z tym "jednynym" a nie daj boze wspolne mieszkanie - skutkuje rozstrojem nerwowym i jest meczace niesingielka bo czasami jej sie zdaje ze poznala takiego ktory sie nie znudzi i nie bedzie po jakims czasie meczył jak typowa "stara panna" uwielbia zwierzeta a zwlaszcza koty hiehie :") Odpowiedz Link
kika022 Re: Przedstawmy się .. 11.09.07, 12:59 Z Trójmiasta, po 30-ce Na szczęście nigdy nie jest za późno, odkryłam je na nowo. Odpowiedz Link
kate_bee_girl kate :) shiba21@tlen.pl 07.09.07, 22:08 23 lata. Studentka (socjologia + filologia ang). Lubię czekoladę z orzechami i spacery po plaży w Dębkach Dobra książka, mecz koszykówki w męskim wykonaniu oraz nocne dyskusje: 'dlaczego?' - to co mnie interesuje. Odpowiedz Link
kalarepka30 Re: Przedstawmy się .. 14.09.07, 12:02 Dorota 34 lata księgowa, od zeszłego roku studentka UG, od długiego czasu singielka z Trójmiasta Odpowiedz Link
umknal Re: Przedstawmy się .. 15.09.07, 20:01 Duch z przepracowania. Trafiłem tu jako buntownik jednak nie z wyboru a wiec... Chciałbym wszystkich wyborowych i tych z koniczynki powitać. Nadaję ja! Wszytko robiący człowieko-robot z Wrocławia. 23 lata tutaj już jestem - nie wiem jak długo zostanę. Lubię.... błotko, bagna, robić zdjęcia i pierogi z mięsem i śmietaną. Mam nadzieję, że z Wami nudzić nie będę się nudzić i ..... no i i postawie kropkę nad i Odpowiedz Link
aga9259 Aga okolice Nowego Sącza 16.09.07, 16:51 to ja tez zostawie tutaj odcisk buta... w listopadzie stuknie 31.. lubie pływac, jeżdzic na nartach a potem napic sie ciepłej kawki z duza iloscią spienionego mleka Odpowiedz Link
elaela-2 Re: Przedstawmy się .. 18.09.07, 22:48 czy to forum jest dla mnie?Gdzie jest definicja określająca kto to jest singiel.Mam 50 lat i trochę więcej wiem o samotności niż 20- latek Odpowiedz Link
chelidon Re: Przedstawmy się .. 26.10.08, 13:27 Witam Wszystkich Singielka, 33 lata z Kujawsko-Pomorskiego; niepoprawna marzycielka i idealistka. Odpowiedz Link
golas1 Re: Przedstawmy się .. 23.09.07, 21:27 Mam na imię Tomek i jestem bezrobotnym alkoholikiem z Wrocławia Odpowiedz Link
jagbo Re: Przedstawmy się .. 26.09.07, 21:36 Cześć. Jestem 37-letnia singielką z Warszawy. Witam wszystkich i pozdrawiam Odpowiedz Link
jerzok Re: Przedstawmy się .. 10.04.09, 17:14 Prawie 36 letni zadeklarowany, ale nie ortodoksyjny singiel i nie z odzysku, a z Koszalina. Specjalista, wolny zawód, 175 cm, ciemny blondyn. Odpowiedz Link
fiosnalato Re: Przedstawmy się .. 01.10.09, 07:42 przez pierwsze 100 wpisów dzielnie przebrnęłam, ale jak zobaczyłam, ze jest ich jeszcze ponad 500 to wymiękłam. Sorry. Jestem od 2 miesiecy singielką. W zasadzie pierwszy raz w życiu nie przeszkadza mi to... Mam lat prawie 30, mieszkam pod Warszawą. Pracuję jako manager w jednej firemce. Uwielbiam ptasie mleczko. Witam wszystkich Odpowiedz Link
lonely27 Re: Przedstawmy się .. 03.10.07, 14:25 Witam Aczkolwiek mi nie do uśmiechu Dlaczego - będąc mężatką sądziłam - że bycie singlem nie jest takie złe? Jest złe...okropnie samotne....z brakiem ciepła drugiej osoby..... Cóż..moja bajka się skończyła... Trzeba podnieść głowę i do przodu... 27-latka, dolnośląskie Odpowiedz Link
abneptis Re: Przedstawmy się .. 04.10.07, 12:14 25l,młode za moment skonczy 8miesiecy, panna z odzysku w trakcie sprawy rozwodowej. zycie samotnej matki to nie dla mnie nie uwazam sie za samotna mam rodzine i znajomych, a to ze czasem smutno samej kłasc sie do łóżka..coz pozyjemy zobaczymy, narazie przytulam bobasa i zobaczymy co przyniesie jutro pzd Odpowiedz Link
paciekjs Re: Przedstawmy się .. 04.10.07, 19:36 Witam, powoli zaczynam się "uruchamiać" po przejściach,dziś zauważyłem nawet,że przez moment świeciło słońce, jaka była pogoda przez ostatnie 2 miesiące to nawet nie wiem. Jutro będzie jeszcze lepiej, czuję,że budzę się do życia, samemu trochę ciężko, gdy wszystkie wspólne plany szl.....trafił,ale jastem dobrej myśli.Paciek37,dolny śląsk Odpowiedz Link
szubcia69 Re: Przedstawmy się .. 08.10.07, 20:33 Witam wszystkich!!! Karolina lat 22 Częstochowa studentka Politechniki singielka porzucona dla innej jestem wesoła, troche szalona, lubie sie smiac <lol2> Pozdrawiam wszystkich!! ---------------------------- Przez trudy do gwiazd. Odpowiedz Link
aaagnisia Re: Przedstawmy się .. 14.10.07, 18:24 singielka 28-letnia z wielkopolski ))) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Przedstawmy się .. 18.10.07, 14:53 sama już za długo po rozwodzie, lat 37 mieszkam z synkiem śląsk Odpowiedz Link
boszka5 Re: Przedstawmy się .. 18.10.07, 17:59 Biegamy ulicami,mijamy się twarzami,ale czy wiemy,że jesteśmy SINGLAMI!!41 lat-od 4 lat wdowa z dwójką podrostków.Mieszkam na pograniczu woj:dolnośląskie,wielkopolskie,opolskie. Odpowiedz Link
taka_zla_kobieta Re: Przedstawmy się .. 19.10.07, 00:55 Witajcie! Dołączyłam do grona singli. I całkiem dobrze mi na świecie Odpowiedz Link
kajak3 Re: Przedstawmy się .. 01.11.07, 17:25 Nie chcę być zrzędą ale...nie będzie Ci tak dobrze za jakiś czas z powodu bycia singlem, wiem co mówię Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Przedstawmy się .. 19.10.07, 09:51 31 lat na karku, a tej jedynej co zamieni każdy dzień w niekończącą się wiosnę, jakoś nie ma ... A co tam .... znajdzie się ... w przyrodzie nic nie ginie Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przedstawmy się .. 27.10.07, 13:03 To ja 612. Jak na singli tłok tu co najmniej jak zlocie rodzinnym Lanckorońskich - kto nie chciałby być Lanckorońskim?! A singlem kto? Czy ja jestem singlem? - Od dzieciństwa, z różnym natężeniem, popadłem nawet w pewne przyzwyczajenie. Miło czasami będzie zajrzeć tutaj i podialogować, lepsze to niż solowe arie w nieposprzątanym pokoju. Odpowiedz Link
joasol26 Szczecin-spotkania w realu! 29.10.07, 17:27 Jestem mama malego Pawelka i mam 27 lat(Police kolo Szczecina).Mysle nad KLUBEM SINGLA w Szczecinie bo takiego nie mamy tu.Piszcie takze Ci co lubicie podrozowac-cala Polska. Odpowiedz Link
andreas.n Re: Przedstawmy się .. 02.11.07, 09:14 Ucieklem z Polski za chlebem w 81 roku.Mam 44lata uprawiam triathlon i jezeli nie pracuje slucham Methenego.........andrzej Odpowiedz Link
seidthe Re: Przedstawmy się .. 03.11.07, 11:05 Diana, 26 lat, Warszawa, lektorka Business English. Skończyłam esgieh, ale nie miałam ochoty na korpopracę ) Mieszkam na Pradze Północ (nabyłam tu lokum z wyboru!!), słucham co rano Radia PiN w samochodzie, ogólnie lubię bardzo swoje życie - tak bardzo, że z chęcią bym je z kimś dzieliła. Fajne jest, warto )) (koniec autoreklamy) Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Przedstawmy się .. 06.11.07, 23:02 Hmmm,mozna popaśc w kompleksy czytając wizytówkia ja pospolity gatunek wolnożyjący,występuje w okolicach Warszawy(w promieniu 1ookm)częściej w obszarach zamknietych,prowadzi życie samotne,ale ciągle szuka stada(bez efektu).Wysokośc "w kłębie "170 cm,dośc duża masa ciała.Osobnik w rozmiarze 40,umaszczenie czarne.Lubi towarzystwo,smaczne jedzenie,żle znosi chamstwo i glupotę.Cechuje go zmiennośc nastrojów,uwielbia towarzystwo koni oraz mase innych rzeczy. Rocznik '75(to chyba zabytek?)zawód wykonywany lekarz Odpowiedz Link
irineo Re: Przedstawmy się .. 13.11.07, 21:08 zabytkiem to chyba jestem ja... rocznik 65. W sumie to ciekawe że jak pęka tak mniej więcej 35 lat to ludzie zaczynają używać rocznika Parę słów wypada napisać chociaż oprócz wpisów to nie wiem w którą stronę ten wątek idzie.. ale co tam - normalny (chyba) zwykły facet. Wykształcenie wyższe wielokierunkowe ale zawód wykonywany - nauczyciel. Kocham słońce i ciepło. Nienawidzę chamstwa i fałszerstwa. Singiel po przejściach, jak to mówią z odzysku już chyba dosyć dawno bo aż 8 lat. W tym życiu chyba nie pisane ułozyć sobie je tak jakbym chciał- czyli normalka <dom, rodzina> .. Jestem z tych którzą twierdzą ze szklanka jest w połowie pełna, ale ostanio chyba coraz ciszej ... Odpowiedz Link
lamarsa Re: Przedstawmy się .. 14.11.07, 22:10 Single again ... Z wyboru Z Krakowa, po trzydziestce, nie szukajaca ksiecia, raczej krola... )))) Pozdrawiam Odpowiedz Link