tbnh 05.01.05, 13:59 i salatka z pomidorkow sobie wlasnie wcinam mniam mniam i ciekawam jakie jest Wasze ulubione zarcie, za ktore moze nie glowe, ale pol palca dalibyscie sobie uciac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 14:11 Cześć !! Moje ulubione żarcie... 1. Spaghetti Napoli (zawsze jem w piątek). 2. Pierogi ruskie gotowane i polane śmietaną. 3. Ser (twaróg) ze śmietaną, cebulą i z odrobiną czosnku (ser w ilości ok. 0,4 kg) - jem nie częściej co dwa tygodnie żeby nie tyć. ...a tak na co dzień to różne mięska, ziemniaczki i sałatki. Ech. Odpowiedz Link
tbnh Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 14:15 Czemu Ech? bo sam gotujesz i sie czasem nie chce, czy Ech, bo lanczyk niekompatybilny z oczekiwaniami? Odpowiedz Link
md0512 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 14:20 Cześć !! Ech... bo najchętniej bym codziennie wcinał to o czym pisałem (+ kilka innych). Tylko po kilku latach w fotel bym się nie mieścił, dostał jakiejś anemii i w końcu padł na zawał... Cóż, walory smakowe nie są najważniejsze... Odpowiedz Link
tbnh Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 15:02 per scusi za wtret nie na temat, ale poniekad zaciekawil mnie banner we flashu, ktory sie tu jakby pojawil..klikneliscie? Odpowiedz Link
md0512 Banner? 05.01.05, 16:05 Cześć !! M. a co to był za banner? Mam Ad Blocker i nie widzę... Odpowiedz Link
tbnh Re: Banner? 05.01.05, 16:59 no ja tez go nie moge juz znalezc.. a byl taki sliczny, rozowy.. pojawil sie i znikl, jak sen zloty Odpowiedz Link
jumar1 Re: Banner? 06.01.05, 09:20 Ten sliczny rozowy baner...z bardzo ładna kobietą w tle...to była reklama forum -kobieta- Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 15:34 to zalezy od stanu ducha - na chandre jak nic najlepsze sa slodycze Nie mam ulubionego dania, ale jest wiele rzeczy, ktorych nie cierpie jak chocby tytulowa kotlety sojowa, a dodatkowo na soje jestem uczulona. Odpowiedz Link
tbnh Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 15:41 skoro jestes uczulona, rozumiem, ze mozesz nie lubic ale tak pozauczuleniowo sa pyszne, naprawde! do tego ww. salatka ze swiezych pomidorow tylko z ziolami prowansalskimi.. a slodycze.. czekolada z calymi orzechami ew. sernik - ale to juz z innej, hendmejdowej polki Odpowiedz Link
anula001 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 15:45 czekolada gianduja, rozspisywalam sie swego czasu tutaj o niej. Niestety w Polsce niedostepna( ale sa i tacy, ktorzy jej probowali) Odpowiedz Link
anula001 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 15:50 smak, faktura, zapach.. polaczenie kakao i orzechow, smak niebianski, wrecz orgazmiczny powiedzialabym) Odpowiedz Link
tbnh Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 16:03 jak to jednak wszystkie zmysly organoleptyczne sa polaczone.. Odpowiedz Link
anula001 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 05.01.05, 16:05 ojjjjjjjjjjjj, no bardzo sa, bardzo) takie multizmyslowe doznanie czyli to co tygryski lubia najbardziej)) Odpowiedz Link
jumar1 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 06.01.05, 09:21 Zaprzeczyc nie moge,choc szczytować nie szczytowałem....widac potrzebuje większej ilości rozkoszy)) Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: kotleciki sojowe z koperkiem 06.01.05, 15:12 A co, Ty tez znasz smak ganduji??????SKAD?????????? Odpowiedz Link