jumar1 17.02.05, 20:21 Widze ze sie tu dział a działo!!! ...znów jestem moderatorm i bardzo dobrze!!!! Anula uratowałas sie!!! Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: <buziak> 17.02.05, 20:36 Maryla..............wybrałem juz miejsce...całujPPPPPPPPhehehhe Odpowiedz Link
anula001 Re: Wujek wraca!!!!!!!!!! 17.02.05, 20:25 zocha powiedziala ze mnie znielubi, konrad ze mnie nie zaprosi do wawy, anisua ze mnie scierka w leb walnie, wiec widzisz jaki wplyw na moja skromna osobe maja VIPy!! ROZBESTWILY NAM SIE))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wujek wraca!!!!!!!!!! 17.02.05, 20:32 Ty zachowałas sie jak głupia koza!!!!!!!!!! Co to za fochY???mozesz sobie mnie usunac kiedy chcesz i jak chcesz???? Szczerze to lata mi to koło wentla czy jestem adminem,moderatorem czy kims innym na "wysokim" stanowisku... Zreszta juz Ci powiedziałem co o tym mysle wiec temat uwazam za zamkniety!!! Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
anula001 Re: Wujek wraca!!!!!!!!!! 17.02.05, 20:34 to po co to pisales teraz skoro temat juz omowiony?????? koza ze mnie pierwszej klasy, przyznajeale nie GLUPIA!!! and mind your language,pls Odpowiedz Link
jumar1 Re: Wujek wraca!!!!!!!!!! 17.02.05, 20:36 ..zebys wiedziała ze policjantka z Ciebie marnaPPPPP Pzdr. Jumar Odpowiedz Link