cafe_justysia 19.02.05, 13:16 Piosenek,które nie mogą Wam ostatnio wyjść z głowy ) 1.The Weekend 2.Curacao 3.Blisko bądź No a tak poza tym to wpadam dopiero jutro bo muszę jeszcze posprzątać pokój przed wyjściem do pracy ) Do juterka!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdifirst Re: Top lista... 19.02.05, 13:18 Call On Me - to siedzi w mojej głowie i nie chce wyjść )) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Top lista... 19.02.05, 13:44 ja chyba nie muszę pisać)) wszyscy wiedzą, że jestem monotematyczna w tej kwestii Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Top lista... 19.02.05, 13:57 tak tak, wiemy ze za chlopakow z Bayer Full dalabys sobie paznokcie zywcem pozrywac )) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Top lista... 19.02.05, 13:59 Ball, jesteś niezawodny... w rozbawianiu mnie)) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Top lista... 19.02.05, 14:05 ehh no, ktos musi o Ciebie i Twoj dobry humor dbac, nie? )) Odpowiedz Link
anula001 Re: Top lista... 19.02.05, 14:06 a ja o Twoja energy, prawda Zoska?? Jak tam, dotarla?? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Top lista... 19.02.05, 14:19 hmmm, muszę się zastanowić... no czuję przypływ energii i coś bym podziałała, ale grypa też trzyma Odpowiedz Link
anula001 Re: Top lista... 19.02.05, 14:21 kurde, ta grypa, na grype to nie wiem co moge przeslac, bo sama sie meczylam ponad 3 tyg ze swoja... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Top lista... 19.02.05, 14:23 chyba założę rękawice bokserskie i załatwię to po męsku) Odpowiedz Link
oleyu Re: Top lista... 19.02.05, 14:17 2black - waves of love - naprawde supeeeer snoop Doog - let`s get blown Scotty Doesn`t know - ale wykonawcy nie pamiętam Linking Park & Jay-Z - Numb encore Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Top lista... 19.02.05, 15:25 ja slucham wszystkiego i moge cala dobe ale na teraz to moje ulubione kawalki: 1. red hot chili peppers - fortune faded 2. chemical brothers - galvanize 3. gunther&samanta fox - touch me 4. cinq g - zeby 5. el dupa - prohibicja 6. andrzej piaseczny - szczescie jest blisko 7. eskobar&heather nova - someone new ... oczywiscie jest masa innych... bo ja zyc bez muzy nie potrafie Odpowiedz Link
anula001 Re: Top lista... 19.02.05, 18:54 atb - ecstasy. jak dla mnie bomba dido - sand in my shoes g.michael - jesus to a child. father figure. kiljanski - procz ciebie nic linkin park - in the end Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Top lista... 19.02.05, 19:08 lista stałych hitów - Desert Rose - Sting (albo w ogóle Sting - cokolwiek) - You're Making' Me High - Toni Braxton - Put Your Lights On - Carlos Santana feat. Everlast - Evidence - Faith No More - Easy - Faith No More - Ashes To Ashes - Faith No More - Numb Encore - Linkin Park/ JayZ i pewnie jeszcze wiele więcej Odpowiedz Link
monikson Re: Top lista... 19.02.05, 19:24 Są kawałki które od lat mi siedzą w głowie i są tez takie, efemeryczne I oto owa karkołomna mieszanka: - Pearl Jam "Crazy Mary" - Temple of the Dog "Hungerstike" - Christina Aguilera "Fighter" - Renata Przemyk "Niepotrzebna wcale mi" - Metallica "No leaf clover" - Depeche Mode "I feel you" - i muzyka z filmu "The Singles" oraz "Samotari" )) Odpowiedz Link
gosiawd Re: Top lista... 19.02.05, 19:51 sylwucha1 napisała: > Sour times portishead ochh jak dawno tego nie słyszałam teraz chodzi mi po głowie ...boulevard of broken dreams... GREEN DAY i ...reason... HOOBASTANK m.in. Odpowiedz Link
anula001 Re: Top lista... 20.02.05, 12:37 taak, boulevard of broken dreams jest super!! Odpowiedz Link
mr_maks Re: Top lista... 20.02.05, 12:44 Sidney Polak Brodka W tym tygodniu stawiam na polską muzykę Odpowiedz Link
anisua Re: Top lista... 20.02.05, 18:25 jeżu Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiljański i Kayah nie mogę się uwolnić... prześladuje mnie) Odpowiedz Link
mort_subite Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 18:27 XIII Stoleti "Nosferatu is dead" Czeski gotyk. Jak dziwnie by to nie brzmiało - piosenka jest super. Cała płyta, z której ten utworek pochodzi, też... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 18:51 A kojarzycie piosenkę "Unfinished Sympathy"?Chyba Chemical Brothers,nie pamiętam dobrze...teledysk jest z tą Murzynką,która idzie przez miasto... Po prostu piosenka,która już nigdy ode mnie nie odejdzie... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 18:53 Piosenka dość dawno wydana więc możecie nie kojarzyć...ale po prostu tak klimatyczna i piękna,że ponadczasowa... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:09 To nie Chemical Brothers, ale Massive Attack z pierwszej płyty ("Blue Lines"). Płyta świetna (jak wszystkie ich nagrania), piosenka rzeczywiście na swój sposób boska. Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 18:55 No nieeee ))) XIII Stoleti rulez! Ależ mi się to kojarzy fajnie (może to dziwnie brzmi, ale jednak) ))) Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:03 a ja nie znam moze ktoś mi prześle? Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:07 Ja nie mam niestety... Może Mort?) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:10 Utram. Mam mp3 na kompie w pracy. Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:12 To możesz, prosim Te, za jednym zamachem i do mnie podesłać? )) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:14 Nie jestem nieprzekupny... ;-P Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:20 Domyslam się... Takie czasy))) Mozemy negocjować Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:30 OK! Czekam na (atrakcyjne) propozycje... ) Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:42 Rany... Nie dość że człowiek musi się poddać presji korupcyjnej to jeszcze ma kombinować żeby łapówa była wystarczająco atrakcyjna)) Sie pomyśli. Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:53 mnie odrzuca trochę od korupcji i łapóowek.. nie wiem czy dam radę ale jak będziesz mieć to mi wyślij Moni... a jak mnie Morcik wyśle to ja Tobie potem,ok..) tylko cicho sza.... Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:22 hmmm juz poszło instrukcja;D bo wiem,że niektórzy mają problemy))))))))))))))) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:36 Ja na szczęście dawałem sobie radę i bez instrukcji... ;-PP Pierwszy krok we właściwą stronę zrobiłaś... ) Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:41 to dobrze,że instrukcja nie potrzebna;D pierwszy krok???????????? czy nie za dużo wymagasz?????? co za męzczyzni..tylko coś za coś.. a gdzie dobre serce??? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:43 > a gdzie dobre serce??? ja za to dobre serce teraz musze slono placic Odpowiedz Link
konrado80 Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:10 a ja teraz nie mam nic do sluchania bo wsztsko bylo na dysku ktory oddalem do naprawy ciekawe czy wszystko bedzie ok i czy dane zostana tam gdzie byly? bo szkoda by bylo stracic tyle muzyki Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:12 a ja też mam maleńko... i nie mam czym sciagnąć;/ Odpowiedz Link
mort_subite Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:19 Oj, piraci od siedmiu boleści... )) Jak już żerujecie na mp3-kach, to chociaz wypalajcie je sobie od czasu do czasu... Ja jednak wole kupić normalną płytę - jakość dźwięku jest nieporównywalna. I frajda ze słuchania - też. Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:20 ja też wolę normalne płyty.. ale cena nie dla normalnych ludzi;/ Odpowiedz Link
konrado80 Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:20 a ja nie mam teraz zadnego utworku nawet jednego jedynego i nic teraz nie gra wsluchuje sie w odglos wiatraczkow na procku i w zasilaczu ) w koncu to tez muzyka )) Odpowiedz Link
anisua Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:23 ojej, biedaczku <przytul> jak Cię pocieszyć? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:26 modlic sie zeby dysk byl sprawny )) jak sie okaze ze trzeba dac go do serwisu to wezme go spowrotem i nabede plytki i wtedy na trzy plytki DVD powinno sie zmiescic ) Odpowiedz Link
monikson Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:26 Konrado, rozumiem Cie bardzo dobrze) Dawno temu szlag mi trafił ponad 700 mp3 Da sie przezyć) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Będę bardziej oryginalny: 20.02.05, 19:28 ale tyle sciagania ja juz nawet nie pamietam co tam bylo bo z pamiecia do tytulow u mnie ciezko ) jak sie okaze ze trza go do serwisu dac do wezme go do domu i wypale wszystkie utworki musze tylko nabyc kilka plytek Odpowiedz Link
maraiss Re: Top lista... 22.02.05, 17:43 Kasia Kowalska "Prowadź mnie..")) a druga to usłyszana i przypomniana sobie ok miesiąca temu piosenka , która zagościła na dobre w mojej głowie "Piece of my heart" ale nie śpiewana przez boską J. Joplin tylko przez współczesną wokaliske , ale całkiem dobrze i na szczęscie nieudziwniono tego songu)) a tak poza tym to mam teraz "klimaty" na słuchanie Led Zeppelin hehehehe Odpowiedz Link
coobad Re: Top lista... 22.02.05, 17:53 u mnie el dupa króluje bezapelacyjnie i do samego końca DD Odpowiedz Link
maraiss Re: Top lista... 22.02.05, 17:56 anula001 napisała: > matko kochana, co to jest???? pewnie twórczośc własna KubyDDDD Odpowiedz Link
coobad Re: Top lista... 22.02.05, 18:09 cieszę się, że mnie tak cenisz, lecz niestety (( "el dupa" - płyta "apudle?" listing: 1. 12 2. Natalia w Bruklinie odc.I 3. 220 V 4. Nejbors 5. Prohibicja 6. Un Amigo 7. Nie mam dupy 8. Unzere Heimat 9. Canalos 10. Cocoa Augen 11. Mrok 12. Dixie 13. Zelazo nie kleka 14. Lofix 15. Zbiggy 16. Bandziorno 17. Hindu Religion 18. Natalia w Bruklinie odc.II 19. Elektryczny Orgazm (20). Kirgis szuka konia. to jest jedna z produkcji kazika staszewskiego, baaaaardzo udana. najsłynniejszy utwór z tej płyty leci tak "warszawscy radni to największa banditierka, każdy chciwie na publiczne pieniądze zerka..." zapewne znacie, tylko nie wiedzieliście, że to to... a "220 volt" to jest po prostu hicior ekstra klasa!!! DD Odpowiedz Link
anima Re: Top lista... 22.02.05, 18:15 pamiętam, jak kiedyś z moim eksem przyjechaliśmy na wieś, do stadniny i w aucie na maksa leciało 220V, okna pootwierane, bo lato, samochód się trzęsie od basów, zajeżdżamy, a na podwórku dzieciaki ze szkółki jeździeckiej, ich mamusie w kapeluszach... ten, kto zna tekst 220V, wie, jaki sobie wizerunek w oczach mam zrobiliśmy ) Odpowiedz Link
coobad Re: Top lista... 22.02.05, 18:20 hi hi ;>>> no to pięknie ;DDD mój szwagier, kiedy jeszcze uczył historii w ogólniaku, uczniowie (heh, babanowa młodzież raczej przynieśli na lekcję magnetofon. i pytają, czy mogą posluchać, zamiast na lekcji siedzieć... siakiś hip hop puścili chyba... on się zgodził, ale pod warunkiem, że przez następną lekcję, posłuchają czegoś, co on słucha zazwyczaj... biedaki! nie wiedzieli, co ich czeka!!! on chyba zaserwował im keita jarreta, a potem toma waitsa!! potem do końca roku miał spokój z nimi DD Odpowiedz Link
anima zgroza!!! 22.02.05, 18:26 coobad napisał: > > biedaki! nie wiedzieli, co ich czeka!!! on chyba zaserwował im keita jarreta, a > potem toma waitsa!! potem do końca roku miał spokój z nimi DD o bosz... co za czasy... żeby Tom Waits przerażał dzieciaków!!! Odpowiedz Link
coobad Re: zgroza!!! 22.02.05, 18:30 wiesz, wszyscy padają, jak moja mama włącza znajomym "bone machine" i się zachwyca DD hi hi ale jak któś ma słabe nerwy, to ledwo zipie.. hi hi. no i te teksty... mmmmm... miodzio! a co sądzisz o polisz werszyn kazika? bo mnie się nawet podoba.. moja przyjaciółka, gdy przesłuchała "mule variations" stwierdziła: wiesz, do tego można trumny zbijać )) wiadomo: w prosektorium najweselej jest nad ranem DD a keith jarret (np. koln concert) dla niewtajemniczonych jest również wykańczający Odpowiedz Link
anula001 Re: AC/DC - Ballbreaker 22.02.05, 18:17 takem mowila jak sie zaczynalam uczyc angielskiego, czyli w czasach mojej zamierzchlej mlodosci. ale powiem Wam, ze ladnych pare latek temu szoku doznalam jak sie dowiedzialam co te literki znacza) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: AC/DC - Ballbreaker 22.02.05, 18:21 to musiala byc dla Ciebie niesamowicie elektryzujaca informacja )) Odpowiedz Link
coobad Re: AC/DC - Ballbreaker 22.02.05, 18:24 byle tylko fazy były zsynchronizowane na szczęćie w młodym wieku jeszcze stosunkowo łatwo kompensować moc bierną samemu PP Odpowiedz Link
maraiss Ballbreaker:))) 22.02.05, 19:30 od dawna chciałam ci to napisać..... (tu następuje chwila milczenia przed najważniejszym w jej życiu wyznaniem) masz boską sygnaturke)))) te kozmo-boys sam wymyśliłes?)) Odpowiedz Link