jumar1 28.02.05, 19:19 ..własnie znajoma mnie zastrzeliła. Ponoc niewielu facetów lubi zakupy w Ikea)))Hahhaha ...jestem w stanie zrozumieć ze całodzienne łażenie za świecznikiem jest do bani,ale przecież Ikea to kopalnia pomysłów! Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: IKEA 28.02.05, 19:25 Nie jestem facetem, więc nie wniosę nic do statystyki)) Ale Ikejkę uwielbiam))) Właśnie wczoraj byłam, kupiłam same totalnie niepotrzebne pierdooły i bylo super Odpowiedz Link
zapalniczka Re: IKEA 28.02.05, 21:12 tylko czemu oslawiona IKEA ma tak zabojcze ceny... chcesz urzadzic sobie mieszkanko wybierz sie tam... jakby nic nigdzie innego nie bylo godnego uwagi... w stanach w tej sieci zaopatruje sie najubozsza czesc spoleczenstwa - u nas jest to towar wyrafinowany... jesli stoliczek metr na metr zrobiony z tektury jest szczytem smaku i elegancji to chyba cos jest nie tak... a tak wiele pieknych mebli i bibelotow mozna znalezc na targach staroci albo w antykwariatach... wystarczy dobrze poszukac, nadpsute dosztukowac, pomalowac, ladnie odnowic i mamy cacy mieszkanko... fakt meble z IKEA sa proste i funkcjonalne... ale przy tym jakie surowe, zimne i bez duszy... precz z masowa produkcja! Odpowiedz Link