cafe_justysia 21.03.05, 19:34 uwielbiacie piosenki Ive Mendes? )) Jej płytke kupię po wypłacie(wczoraj nabyłam CD Kiljańskiego-polecam...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajaczek79 Re: Czy Wy też 22.03.05, 09:34 cafe_justysia napisała: > uwielbiacie piosenki Ive Mendes? )) > Jej płytke kupię po wypłacie(wczoraj nabyłam CD Kiljańskiego-polecam...) Ostatnio widzialam plytke z muzyka Ive Mendes dolaczona do jakiegos czasopisma "kobiecego". Propaguja ambitniejsza muzyke, czy co? Zupelnie niezaleznie weszlam w posiadanie nosnika z piosenkami wyzej wymienionej (ale nie tego z gazety i musze powiedziec, ze jest swietna. Chce wiecej Pozdrawiam, Z. Odpowiedz Link
wenecka Re: Czy Wy też 22.03.05, 10:40 ja też uwielbiam. mamy dobry gust cafe_justysia napisała: > uwielbiacie piosenki Ive Mendes? )) > Jej płytke kupię po wypłacie(wczoraj nabyłam CD Kiljańskiego-polecam...) Odpowiedz Link
verbose Re: Czy Wy też 22.03.05, 13:54 Ive Mendes jest w ostatnim "Twoim Stylu" jako gift. na płytce: If you leave me now, Natural high i inne gazeta z płytą chyba 9,90. myslę, ze warto kupiłam i polecam Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Czy Wy też 23.03.05, 08:35 Wiem,wiem,mam ten Twój Styl płytką ) Specjalnie dla tej płyty kupiłam ) Jest 5 piosenek Odpowiedz Link