ssol 24.03.05, 20:51 szukam singielki ze Szczecina........ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 20:59 To nie agencja matrymonialna. A gdzie dzień dobry? Gdzie wyrazy uwielbienia? Staraj się, mam względnie blisko do szczecina;PPP Odpowiedz Link
anula001 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:01 wlasnie mialam napisac ze to nie biuro matrymonialne ale od pewnego czasu bywa ze odnosze takie wrazenie... Odpowiedz Link
mariolka99 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:03 Ja rozumiem pościemniać, poflirtować, ale tak wpaść i od razu "szukam chętnej"? Lekka przesada. I nawet bez "dzień dobry"...;P Odpowiedz Link
beate1 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:06 niektórzy robią wstępne rozeznanie pod pozorem wątku w rodzaju "jesteś singlem bo chcesz czy bo musisz", może singiel ze Szczecina zadał sobie trud przeczytania któregoś i widzi nadzieję Odpowiedz Link
tamara_t Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:20 Demokrację mamy to nieładnie, że tak atakujecie nowego, człowieka może w potrzebie - może też znalazłaby się chętna, a Wy od razu piętnujecie. Dajcie żyć, kurczę. Zaczynam się czasem zastanawiać, czy warto się wypowiadać, bo niektóre komentarze zaczynają mi trącić klimatem FM z ostatnich miesięcy. Nie podoba mi się to. I myślę, że poczucie humoru niewiele ma z tym wspólnego. Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:23 Tamara wiesz ze mnie niewiele postow wnerwia, chyba ze sa wyjatkowo chamskie i prostackie czy atakujace. ALe jak wchodzi czlowiek tu na zasadzie jednego razu, i rzuca text ze szuka babki/faceta to sorry.. Mozna tu poznac ludzi, przeciez zawsze mozna sie spotkac z kims, ale na Boga tak bez niczego, to nie tablica ogloszen w urzedzie... Pomijam juz fakt ze zapewne ten ktos wpadnie za kilka dni i sprawdzi czy rybki biora... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:26 Napisałam co myślę. Nie wymagam, żeby się ze mną zgadzać.. Odpowiedz Link
emzecik Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:22 Anula, popieram Cię w całej rozciągłości. Swoją drogą u nas była podobna dyskusja Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:25 Czyzbys byla zainteresowana PP A tak powaznie skoro nikt sie nie odezwal to czemu nic nie odpisac... W koncu mamy demokracje moze od razu na priv dziewczyny napisaly Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:29 Myślę, że jeśli którakolwiek byłaby zainteresowana - NA PEWNO nie napisze tego na forum - zostałaby zjedzona z beretem, bez musztardy. A jeśli o mnie chodzi - nie jestem zainteresowana związkami na odległość. Gdyby ktoś z gdańska napisał - też bym nie reflektowała, ale może być ktoś kto reflektuje. Więc nie rozumiem nadal. Ale nie wypieram się - demokrację mamy. Cały czas zastanawiam się czy demokracja faktycznie polega na łamaniu wszelkich zasad przyzwoitości. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:31 Tamara, jeśli byłabym zainteresowana to dlaczego nie miałabym tego napisać na forum? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:32 Ciebie akurat nie miałam na myśli - czytałam wszystkie wypowiedzi zanim zabrałam głos To co napisałam nie oznacza braku możliwości tylko chęci. Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:07 a jakie zasady przyzwoitości zostały złamane ?? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:15 Jak widzisz w pracy nową osobę to mówisz na powitanie "Cześć, pewnie i tak szybko wylecisz, nie wyglądasz mi na to żebyś miał dać radę" czy " Cześc będziemy razem pracować, jak coś - pytaj chętnie pomoge"? Odpowiedz Link
mariolka99 Tamara 25.03.05, 00:23 tamara_t napisała: > Jak widzisz w pracy nową osobę to mówisz na powitanie "Cześć, pewnie i tak > szybko wylecisz, nie wyglądasz mi na to żebyś miał dać radę" czy " Cześc > będziemy razem pracować, jak coś - pytaj chętnie pomoge"? > Idź usiądź w kąciku i dokładnie przeanalizuj to co napisała Anula o biurze matrymonialnym. Albo lepiej zrób to rano, bo coś cienko dziś u Ciebie z logiką. Pzdr. Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:28 Kolega zrobil to jeszcze sprytniej wszedl i zapytal: "Czesc, jestem tu nowy, przespisz sie ze mna?" Zalezy o czyich zasadach przyzwoitosci mowisz, kolegi czy naszych Odpowiedz Link
ssol Re: jestem jestem 25.03.05, 08:45 Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, wydawało mi się że prosto sformułowane pytanie czy stwierdzenie jest łatwiejsze od zawiłości literackich (choć i w nich wiadomo co autor miał na myśli). Mój post widze wywołuje duzo FENistycznych nastrojów, ale to z jednej strony dobrze, bo trzeba się szanowac), a mój błąd poza brakiem d.dobry polega na błędnym wybranium formu. Sorrki, smacznego jajeczka, mokrego poniedziałku i dużego zająca. Odpowiedz Link
beate1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:28 to nie był atak, chętna nawet się znalazła i to w pierwszym poście przecież nie chodzi o to, żeby usiąść w kółku i użalać się nad swoim losem autor wątku może się odezwać, demokrację mamy Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:28 Jak jest w POTRZEBIE to są agencje, tam napewno znajdzie się CHĘTNA;PP Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:31 Może jest nieśmiały dlatego ten post tak wyglądał. A gdyby chodziło o to co sugerujesz sądzę że wybrałby prędzej czat na wp - lepsze od agencji. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:46 Ale o tej "potrzebie" to przytoczyłam Ciebie...;] Odpowiedz Link
tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:47 Dziękuję za troskę ale jakoś sobie radzę Odpowiedz Link