Dodaj do ulubionych

szukam singielki ze Szczecina

24.03.05, 20:51
szukam singielki ze Szczecina........
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 20:59
      To nie agencja matrymonialna. A gdzie dzień dobry? Gdzie wyrazy uwielbienia?
      Staraj się, mam względnie blisko do szczecina;PPP
      • anula001 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:01
        wlasnie mialam napisac ze to nie biuro matrymonialnesmile
        ale od pewnego czasu bywa ze odnosze takie wrazenie...
        • mariolka99 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:03
          Ja rozumiem pościemniać, poflirtować, ale tak wpaść i od razu "szukam chętnej"?
          Lekka przesada. I nawet bez "dzień dobry"...;P
          • beate1 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:06
            niektórzy robią wstępne rozeznanie pod pozorem wątku w rodzaju "jesteś singlem
            bo chcesz czy bo musisz", może singiel ze Szczecina zadał sobie trud
            przeczytania któregoś i widzi nadzieję smile
            • mariolka99 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 21:07
              ;DDD
            • jerry_1 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 23:03
              chyba chlopak zwątpił wink
              • beate1 Re: szukam singielki ze Szczecina 24.03.05, 23:06
                na to wygląda wink
                • tamara_t Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:20
                  Demokrację mamy smile
                  to nieładnie, że tak atakujecie nowego, człowieka może w potrzebie - może też
                  znalazłaby się chętna, a Wy od razu piętnujecie. Dajcie żyć, kurczę. Zaczynam
                  się czasem zastanawiać, czy warto się wypowiadać, bo niektóre komentarze
                  zaczynają mi trącić klimatem FM z ostatnich miesięcy. Nie podoba mi się to.
                  I myślę, że poczucie humoru niewiele ma z tym wspólnego.
                  • anula001 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:23
                    Tamara wiesz ze mnie niewiele postow wnerwia, chyba ze sa wyjatkowo chamskie i
                    prostackie czy atakujace.
                    ALe jak wchodzi czlowiek tu na zasadzie jednego razu, i rzuca text ze szuka
                    babki/faceta to sorry..
                    Mozna tu poznac ludzi, przeciez zawsze mozna sie spotkac z kims, ale na Boga tak
                    bez niczego, to nie tablica ogloszen w urzedzie...
                    Pomijam juz fakt ze zapewne ten ktos wpadnie za kilka dni i sprawdzi czy rybki
                    biora...
                    • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:26
                      Napisałam co myślę. Nie wymagam, żeby się ze mną zgadzać..
                      • anula001 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:27
                        ani jasmile
                    • emzecik Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:22
                      Anula, popieram Cię w całej rozciągłości.
                      Swoją drogą u nas była podobna dyskusja
                  • jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:25
                    Czyzbys byla zainteresowana tongue_outPP
                    A tak powaznie skoro nikt sie nie odezwal to czemu nic nie odpisac... W koncu
                    mamy demokracje smile moze od razu na priv dziewczyny napisaly smile
                    • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:29
                      Myślę, że jeśli którakolwiek byłaby zainteresowana - NA PEWNO nie napisze tego
                      na forum - zostałaby zjedzona z beretem, bez musztardy.
                      A jeśli o mnie chodzi - nie jestem zainteresowana związkami na odległość.
                      Gdyby ktoś z gdańska napisał - też bym nie reflektowała, ale może być ktoś kto
                      reflektuje. Więc nie rozumiem nadal.
                      Ale nie wypieram się - demokrację mamy. Cały czas zastanawiam się czy
                      demokracja faktycznie polega na łamaniu wszelkich zasad przyzwoitości.
                      • mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:31
                        Tamara, jeśli byłabym zainteresowana to dlaczego nie miałabym tego napisać na
                        forum?
                        • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:32
                          Ciebie akurat nie miałam na myśli - czytałam wszystkie wypowiedzi zanim
                          zabrałam głos smile
                          To co napisałam nie oznacza braku możliwości tylko chęci.
                      • jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:07
                        a jakie zasady przyzwoitości zostały złamane ??
                        • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:15
                          Jak widzisz w pracy nową osobę to mówisz na powitanie "Cześć, pewnie i tak
                          szybko wylecisz, nie wyglądasz mi na to żebyś miał dać radę" czy " Cześc
                          będziemy razem pracować, jak coś - pytaj chętnie pomoge"?
                          • mariolka99 Tamara 25.03.05, 00:23
                            tamara_t napisała:

> Jak widzisz w pracy nową osobę to mówisz na powitanie "Cześć, pewnie i tak
                            > szybko wylecisz, nie wyglądasz mi na to żebyś miał dać radę" czy " Cześc
                            > będziemy razem pracować, jak coś - pytaj chętnie pomoge"?
                            >
                            Idź usiądź w kąciku i dokładnie przeanalizuj to co napisała Anula o biurze
                            matrymonialnym. Albo lepiej zrób to rano, bo coś cienko dziś u Ciebie z logiką.
                            Pzdr.
                          • jerry_1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 25.03.05, 00:28
                            Kolega zrobil to jeszcze sprytniej wszedl i zapytal: "Czesc, jestem tu nowy,
                            przespisz sie ze mna?"

Zalezy o czyich zasadach przyzwoitosci mowisz, kolegi czy naszych smile
                            • ssol Re: jestem jestem 25.03.05, 08:45
                              Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, wydawało mi się że prosto sformułowane
                              pytanie czy stwierdzenie jest łatwiejsze od zawiłości literackich (choć i w
                              nich wiadomo co autor miał na myśli). Mój post widze wywołuje duzo
                              FENistycznych nastrojów, ale to z jednej strony dobrze, bo trzeba się
                              szanowacsmile), a mój błąd poza brakiem d.dobry polega na błędnym wybranium formu.
                              Sorrki, smacznego jajeczka, mokrego poniedziałku i dużego zająca.
                              • beate1 Re: jestem jestem 25.03.05, 08:52
                                wszystkiego świątecznego smile
                  • beate1 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:28
                    to nie był atak, chętna nawet się znalazła i to w pierwszym poście smile

przecież nie chodzi o to, żeby usiąść w kółku i użalać się nad swoim losem

autor wątku może się odezwać, demokrację mamy smile
                  • mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:28
                    Jak jest w POTRZEBIE to są agencje, tam napewno znajdzie się CHĘTNA;PP
                    • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:31
                      Może jest nieśmiały dlatego ten post tak wyglądał. A gdyby chodziło o to co
                      sugerujesz sądzę że wybrałby prędzej czat na wp - lepsze od agencji.
                      • mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:46
                        Ale o tej "potrzebie" to przytoczyłam Ciebie...;]
                        • tamara_t Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:47
                          Dziękuję za troskę ale jakoś sobie radzę smile
                          • mariolka99 Re: Nie wiem o co Wam chodzi 24.03.05, 23:49
                            Oh, nie wątpię;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka